s a n j a 130 Napisano Novembar 16, 2010 Zainteresovan, 561 postova Lokacija: Kostolac,Srbija Motocikl: Gilera Typhoon X Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast majstore,šta drugo reći. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
klimbra 13 Napisano Novembar 16, 2010 U prolazu, 58 postova Lokacija: Ljubljana Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Miso.Veliki poduhvat.Jos jednom bravo. Najlepse od svega mi je kompletna ekipa sa Ohrida na okupu. Odusevio sam se kad sam video drage prijatelje Klimbru i Jagera.Hvala ti za osmeh. Prosli vikend sam bio u Krskom kod prijatelja Joske i proveo se kao i ti-fantasticno. Padali su mi na pamet i Klimbra i Jager,ali nije bilo vremena. Super su nasi Slovenci. Veliki pozdrav Miso i naravno da cekam nastavak. Michel.....ajd......dođi i ti jednom kod nas......rado ćemo te primit i ugostit.........a da se bolje snađeš.....uzmi sa sobom i Mišu!!!!! Pozdrav prijatelju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miša bmw 284 Napisano Novembar 16, 2010 Svrati ponekad, 448 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: BMW R 1200 GS, Honda CB 500... Prijavi odgovor kao problematičan Par slika iz Tangera... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miša bmw 284 Napisano Novembar 16, 2010 Svrati ponekad, 448 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: BMW R 1200 GS, Honda CB 500... Prijavi odgovor kao problematičan Dok sam slikao jednu ogromnu džamiju ptiđe mi matori sa onom odećom kao iz inkvizicije, vidi SRB na motoru i na engleskom kaže: - Serbia? I love Serbia, Serbia good, all Serbia muslims! -Are you muslim? pita -Yes, ja smuljam onako na brzaka, a krst mi se na privesku ključeva lepo vidi... Verovatno je pomešao Srbiju sa Bosnom. Kaže voli motore, Yamaha Tenere (verovatno za taj jedino i zna). Kaže: -you smoke? Ja se pitam šta me to pita kad mi vidi cigaretu u ruci, a on kaže: -I have hasis, black, real good! Simpatičan mi je bio pa sam ga zamolio da se slikamo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miša bmw 284 Napisano Novembar 16, 2010 Svrati ponekad, 448 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: BMW R 1200 GS, Honda CB 500... Prijavi odgovor kao problematičan Pošto smo se ispričali o muslimanskoj Srbiji, pitam ga gde da idem u Maroku, šta da vidim? Kaže idi u Rabat, Fes, i ako hoćeš da vidiš Saharu, od Fesa idi prema Alžirskoj granici. -Casablanca? Kaže: -NO! Casablanca is Europe, you have already seen that... U hotelu sam otvorio Google maps, i pošto sam ovo putovanje zamislio kao DESTINATION EVERYWHERE,jedan deo sam ispunio, stigao na Afrički kontinent, pogledao sam šta mi je činiti, u odnosu na savete onog matorog prodavca hašiša, gde da se vozam. Najzgodnija putanja mi je izgledala iz Tangera za Rabat, koji je 220 km udaljen, a nisam ni znao da je glavni grad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hammerlo 42 Napisano Novembar 16, 2010 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Yamaha XS360 (1977) , BMW F650GS (2001), KTM LC4 620 (1996) Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast na poduhvatu, pratim dalje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miša bmw 284 Napisano Novembar 16, 2010 Svrati ponekad, 448 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: BMW R 1200 GS, Honda CB 500... Prijavi odgovor kao problematičan Rano ujutro zapalim za Rabat, stigao sam dosta rano... Lep grad na obali Atlantika... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miša bmw 284 Napisano Novembar 16, 2010 Svrati ponekad, 448 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: BMW R 1200 GS, Honda CB 500... Prijavi odgovor kao problematičan ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Driver023 57 Napisano Novembar 16, 2010 Svrati ponekad, 402 postova Lokacija: Europe Motocikl: Honda VFR800F Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast, ostao sam bez teksta... Pratim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Usamljeni Vuk - Milos 95 Napisano Novembar 16, 2010 U prolazu, 94 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R65LS, Drag Star 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast, jedva cekam nastavak...Veoma mi se svidja fleksibilnost u organizaciji puta, po principu kako cemo, lako cemo...ali treba imati hrabrosti pa krenuti na tako velik put bez tacno utvrdjenog plana...ne mogu da docekam da vidim kako ce sve ispasti do kraja, sjajna avantura... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miša bmw 284 Napisano Novembar 16, 2010 Svrati ponekad, 448 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: BMW R 1200 GS, Honda CB 500... Prijavi odgovor kao problematičan ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miša bmw 284 Napisano Novembar 16, 2010 Svrati ponekad, 448 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: BMW R 1200 GS, Honda CB 500... Prijavi odgovor kao problematičan ... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan080 22 Napisano Novembar 16, 2010 Svrati ponekad, 349 postova Motocikl: Suzuki Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Sjajno,fenomenalno!samo napred! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miša bmw 284 Napisano Novembar 16, 2010 Svrati ponekad, 448 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: BMW R 1200 GS, Honda CB 500... Prijavi odgovor kao problematičan Gužve su ovde ogronme i u saobraćaju baš treba paziti. Obišao sam grad za 2-2,5 sata i odlučio da nastavim do Fesa, koji je u centralnom Maroku,nekih 300 km odavde, mogao bih da stignem pre mraka... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GUS 261 Napisano Novembar 16, 2010 Zainteresovan, 648 postova Lokacija: Banja Luka-Srpske Toplice Motocikl: AFRICA TWIN RD 03 Prijavi odgovor kao problematičan To legendarni covjece, daj bar da citamo kad ne mozemo voziti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miša bmw 284 Napisano Novembar 16, 2010 Svrati ponekad, 448 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: BMW R 1200 GS, Honda CB 500... Prijavi odgovor kao problematičan Usput me je kiša par puta okupala, pa vetar osušio... I naravno, nisam stigao u Fes pre mraka... Našao sam hotel sa dvorištem za motor, u sobi ugrejao u lavabou moj dragi Carnex pasulj i legao da spavam. Ono što je na mene ostavilo utisak u Maroku jesu pre svega srdačni ljudi,spremni da pomognu,popričaju... Puno njih mi se čak zahvalilo što sam došao u da vidim Maroko. Ujutro sam rano ustao, i pošto je bilo baš oblačno kada sam dolazio, ajde da vidim vreme na netu danas i sutra u Maroku... Imao sam i šta da vidim: 4 dana kiša od sutra! Skenjam se, razmišljam šta mi je raditi. Da vozim po kiši, ne moram baš,da sedim u hotelu, tek to neću. I rešim: Ujutro obiđem grad, napravim par fotki, i gas u Tanger, da pređem preko Gibraltara u Tarifu, pa da vidim Portugal ili kući. Kada sam otvorio prognozu za Evropu, ista priča... E jbg Mišo, kad hoćeš u Novembru da se voziš! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miša bmw 284 Napisano Novembar 16, 2010 Svrati ponekad, 448 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: BMW R 1200 GS, Honda CB 500... Prijavi odgovor kao problematičan Takođe mi je bilo neobično što mi se ama baš svaki policajac javio,mahnuo, a jedan na semaforu mi je čak prišao, dok je prilazio, poznavajući situaciju kod nas, mislio sam: E, sad će mi uzeti meru! A on došao da se rukuje, uz reči: -Thank you for visiting my country. To je zaista ostavilo utisak na mene Karakterističan je i ogroman kontrast: siromašna sela i krajevi sa kartonskim naseljima, žene koje nose decu na leđima u onim zavežljajima, galama, prljavština, a odmah pored hotel, i to kakav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 5038 Napisano Novembar 16, 2010 BJB Maxi Scooter Club, 6027 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Još, još, još !!! :Mina: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miša bmw 284 Napisano Novembar 16, 2010 Svrati ponekad, 448 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: BMW R 1200 GS, Honda CB 500... Prijavi odgovor kao problematičan U Fesu na pijaci mi je simpatična bila tezga na kojoj istovremeno prodaju burke i marame za žene,i tange,čak i kožne. Hteo sam to da slikam ali je prodavac skočio na mene: - No picture! No picture! -Ok, rekao sam i otišao dalje, da bih se posle namerno baš kod njega vratio da kupim maramu ženi. Bio je izuzetno ljubazan, i on mi se zahvalio što sam došao da vidim Maroko i poželeo srećan put. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miša bmw 284 Napisano Novembar 16, 2010 Svrati ponekad, 448 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: BMW R 1200 GS, Honda CB 500... Prijavi odgovor kao problematičan Od Fesa do Tangera ima nekih 380 km, i u Tanger sam stigao po mraku i već ozbiljnoj kiši. Odem do luke, da vidim koje su mi mogućnosti, u najgorem slučaju, naći ću hotel ovde i spavati. Gospođa na šalteru u luci je bila više nego ljubazna: Tarifa za 2 sata, Barselona i Marsej sutra i Đenova večeras, ali iz luke Mediteranea, koja je 50 km odavde ne na Atlantiku, već u Sredozemnom moru, i treba proći na drugu stranu grada. Cene? Pitam -Tarifa (Gibraltar) 70 Eura, Barselona 280, Marsej 430... i Đenova 280!!! Ponovo pitam za Đenovu, jeste, 280. Pa više bih odavde potrošio za trajekt samo preko, hranu, gorivo, putarine i spavanje. U kombinaciji sa kišom narednih dana, ova je ispala odlična! Međutim, oni ne prodaju više karte za taj brod, jer je manje od 3 sata od isplovljavanja, tako da sam imao nekih 45-50 minuta. Usledila je jurnjava kroz grad, sa sve njhovom metodom sa sirenom, izlazak van grada, jurnjava po pljusku.., i stigao sam! Kad sam stao u luci bilo je 20:53. Nakon kupovine karte i carinskih formalnosti dovezao sam se do broda, na ukrcavanje, a tamo 20-tak Harley-a i 3 BMW-a. Stao sam pored njih, i odmah su mi prišli, bio sam im jako zanimljiv, pošto se vozim sam. Kada smo se raspričali ispalo je da smo vozili maltene istu maršrutu po Maroku, samo oni 6 dana a ja 3. Pitam ovog sa BMW-om, otkud tu sa Harley-ima, kaže: Behind the enemyes line! Sa sobom su imali mehaničara, servisni kombi,i svi su bili čisti i upicanjeni u najskupljoj opremi, tako da sam ja sa mojim pretrpanim prljavim motorom i naprašenoj opremi izgledao kao nomad pored njih. Da sve ne bi išlo glatko, i da mi dobro podigne pritisak pobrinula se brodska službenica koja proverava pasoše. Na ulazu u brod odvojila me je sa motorom sa strane, kaže ne možeš na brod, treba ti viza. Nasmejao sam se nonšalantno i rekao joj da se raspita kod šefa, da meni viza ne treba. Njeno raspitivanje je trajalo nekih 15 minuta, taman da sva vozila uđu u brod, da bi na kraju došao šef sa mojim pasošem, pružio mi ga sa rečima: ne možete na brod, nemate vizu za Italiju.. E sad je već vrag odneo šalu i ja sam pukao, sve mi je prošlo kroz glavu, i jurnjava i novac i kiša koja pljušti... Razgalamio sam se na Engleskom da ću im tužiti kompaniju ako ne uđem na brod... i još svašta, da bi mi šef na kraju rekao Smiri se, stay com, idem na brod da proverim. Sve je već bilo spremno za isplovljavanje, a samo ih je jadnik sa Srpskim pasošem kočio. Zadržao se 20 minuta, kao 20 godina, da bi mi na kraju pružio pasoš sa rečima: it is ok... E pa jbm vas neobaveštene! 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miša bmw 284 Napisano Novembar 16, 2010 Svrati ponekad, 448 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: BMW R 1200 GS, Honda CB 500... Prijavi odgovor kao problematičan Pre broda, i na njemu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Novembar 17, 2010 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan bas nas vole na sve strane!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IrwinF 6 Napisano Novembar 17, 2010 U prolazu, 88 postova Lokacija: Rodom i srcem u Brčkom-BiH, a na privremenom radu u Zagrebu-CRO Prijavi odgovor kao problematičan Uf, oznojio sam se živ...sa sve vizom koju nemaš 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6069 Napisano Novembar 17, 2010 Svakom po zasluzi, 12432 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Neinformisanost...ćuti, dobro je prošlo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Daki 302 Napisano Novembar 17, 2010 Zainteresovan, 923 postova Lokacija: Beograd Motocikl: st 1300 i r1200gsa i 250 madison3 Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...