Damir. 137 Napisano Januar 21, 2011 skuter-servis, 406 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: dr mr Prijavi odgovor kao problematičan 16.01.2011. Backa tvrdjava 14.vek Taman sam pomislio da je prosla zima, kad eto ti ga sad prosli vikend +18 a sada opet - i sneg... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4831 Napisano Januar 22, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 6013 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Ovo nije Tema "Putopisi", dakle nema priče i fotki naširoko i nadugačko. Svako mesto - jedna fotka i kratak text. Neka bude do 3 mesta po postu. Naravno poželjno je da se i skuter vidi... Još jednom da zamolim: Do 3 fotografije (po 1 za svako mesto) sa kratkim textom Čisto malo podsećanje na okvire teme... Samo nastavite ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KAWASAKI ZR 500 A 511 Napisano Februar 2, 2011 Vespa Servis Beograd, 617 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET-4 Prijavi odgovor kao problematičan Ja cu da nabrojim gde smo sve bili slike cu kasnije okaciti... sa drugarima iz Drustva Ljubitelja Vespe-Vespasijan Beograd smo prosli sledece... Valjevo predivna voznja...postoji video klip okacen u deliu sa klipovima... Pancevo...vise puta... Bela Crkva...predivna jezera koja se tamo mogu posetiti i prelep ambijent i put do tamo... Kovacica...ima video klip takodje Devojacki Bunar prelep bazen u sred sume kao i dobra kafana Plava traka Kupinovo i okolina sve u svemu ja sam se lepo navozao... a nisam stigao da idem na sledece lokacije koje ove sezone sigurno posecujem... Skorojevac....gulasijada kao i Novi Sad slike kacim malo kasnije... za 2011. smo vec poceli da pravimo kalendar...planiramo dve voznje mesecno...minimum...a plan ce biti uskoro i zavrsen pa mozda se negde i videimo zajedno... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HOGAR STRASNI 1168 Napisano Februar 4, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 507 postova Lokacija: Beograd - epicentar Motocikl: BMW R1150RT Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nntom 1540 Napisano Februar 6, 2011 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan Avala , danas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SQTR 634 Napisano Februar 6, 2011 Donaudampfschifffahrtselektrizitätenhauptbetriebswerkbauunterbea, 462 postova Lokacija: Cukarica Beograd Motocikl: Forza 350 ('22) Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast! Ja od sutra makinom na posao, samo da izadjem iz ulice gde ima 5cm leda pa po plinu. Mora da nadjemo neko utociste za zajednicku jutarnju kafu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nntom 1540 Napisano Februar 18, 2011 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast! Ja od sutra makinom na posao, samo da izadjem iz ulice gde ima 5cm leda pa po plinu. Mora da nadjemo neko utociste za zajednicku jutarnju kafu. moze ! A evo jedna letnja sa Divcibara . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Eustahije Brzic 11 Napisano Februar 21, 2011 U prolazu, 23 postova Lokacija: BG Motocikl: Gilera Nexus, Vespa GT 125L, Vespa GTS 250ie Prijavi odgovor kao problematičan 25.09.2010.......Išli smo do Splita da pipnemo more.....i kisnuli 6 sati sigurno taj dan....mislim da mi devojka taj put neće zaboraviti Brate ne bih ti ni ja oprostio tu voznju, bas tada sam bio i ja u Splitu, 24.09. je bio prekrasan dan, sunce, toplo, ma milina, ali zaaaato 25.09. je bio kuku majko. Svaka cast na tom proputovanju!!! Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vespasian Beograd 74 Napisano Februar 25, 2011 U prolazu, 97 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa, Vespa, Vespa Prijavi odgovor kao problematičan http://vespasianbeograd.com/2010/11/20/vwd2010-fatima-portugal/ ovo je najdalje sto su clanovi naseg kluba dobacili Fatima potrugal, svetski dan vespe 2010! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duleBec 36 Napisano Februar 26, 2011 U prolazu, 27 postova Lokacija: bec Prijavi odgovor kao problematičan Skuterashi, evo i mog putopisa, taze sad izasao iz rerne: http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/60883-negde-izmedju-dunava-i-jadrana/ pozdrav 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4831 Napisano Februar 26, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 6013 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan http://vespasianbeograd.com/2010/11/20/vwd2010-fatima-portugal/ ovo je najdalje sto su clanovi naseg kluba dobacili Fatima potrugal, svetski dan vespe 2010! Skuterashi, evo i mog putopisa, taze sad izasao iz rerne: http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/60883-negde-izmedju-dunava-i-jadrana/ pozdrav Pre svega drugari - svaka čast na podvizima! Poenta ove teme je da se predstave fotografije sa mesta koja ste obišli uz neki kratak komentar. Slobodno postavite i link ka putopisu ali molio bih da se pridržavamo pravila teme. Hvala svima! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nntom 1540 Napisano Mart 1, 2011 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan Kanjon Morace 2009 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
simkeSR 0 Napisano April 11, 2011 U prolazu, 37 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Aprilia Sr 70 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i par slicica sa Obedske Bare .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boxi87 148 Napisano April 14, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 154 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Lepo nema sta.Jos jedan od dokaza da i sa skuterom moze dobar djir da se napravi...Kad god otvorim ovu temu setim se naseg kolege sa foruma i njegovog putopisa http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/2550-na-more-skuterom-50-kubika/ Majstore svaka ti dala i redovno dobijala ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motor_che 417 Napisano April 15, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 632 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: vozicu SW-T 600 abs Prijavi odgovor kao problematičan stavio sam temu "sedam zemalja i dva sna" pa pogledaj da vidis planove za leto... naravno ako ima zainteresovanih za pridruzivanje tu smo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nntom 1540 Napisano April 23, 2011 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan Lepo nema sta.Jos jedan od dokaza da i sa skuterom moze dobar djir da se napravi...Kad god otvorim ovu temu setim se naseg kolege sa foruma i njegovog putopisa http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/2550-na-more-skuterom-50-kubika/ Majstore svaka ti dala i redovno dobijala ! I sa 50 je uzivanje, kada volis i kada si avanturista, kada imas viziju, kada ti je sve dobro i nisi neki razmazeni konformista... :moto3: Alexanto, druze , pa ti napravi vec 5000 km posle opravke Svaka cast Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4831 Napisano April 23, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 6013 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Nešo druže kad obavim sutra Uskršnju akciju faliće mi još 200-tinjak km do 5000... A eto me utorak opet u Bg kod Davora na servis... Moja norma je od 14 do 19 000 za sezonu...Za sad ispunjavam normu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nntom 1540 Napisano Jun 24, 2011 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan Da li si primetio da nema u putovanjima mog posta sa slikama i linkovima za Lisine koji sam danas postavljao 5 sati? nema ni tvog ni cobetovog posta a bilo je jos nekih....svasta... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5950 Napisano Jun 28, 2011 Svakom po zasluzi, 12421 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Da li si primetio da nema u putovanjima mog posta sa slikama i linkovima za Lisine koji sam danas postavljao 5 sati? nema ni tvog ni cobetovog posta a bilo je jos nekih....svasta... Matori, tvog posta nigde nema, nema ga ni u spisku obrisanih tema / postova? Nešto je tebi net zabrljao, nemoguće da je to bilo ko obrisao Turaj jopet Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4831 Napisano Jun 28, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 6013 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Rajko taj nesporazum je razrešen i sve je Ok. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5950 Napisano Jun 28, 2011 Svakom po zasluzi, 12421 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Jul 10, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan meni je najlepsa deonica kojom sam se vozio put arandjelovac-sopot preko ranilovica...priroda,dobar put lepe krivine... :moto3: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MajorSoul 141 Napisano Avgust 22, 2011 Ducati Power, 813 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 Super Adventure S :) Prijavi odgovor kao problematičan Auuuu ODLICNOOOO!!! :takoje: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nntom 1540 Napisano Septembar 1, 2011 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ja bio na moretu sa mojom ljutom Aprilijom, pa malo shevrdao po Durmitoru i eve tek poneka fotka i eve link. Sve po PS-u da me ne bi ovdasnji poLCajci kaznili. A ni onaj Alexanto nikad ne spava :) Ja u sedlu dodjoh na Sedlo, Durmitor Cuveni kos u nedodjiji I na Crnom jezeru, Zabljak i linak ka putopisu klikni ovde pa sta bude 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motor_che 417 Napisano Septembar 1, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 632 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: vozicu SW-T 600 abs Prijavi odgovor kao problematičan EXTRA, bio i ja ali moram da se potrudim da nadjem slike... svaka cast za ljutu apriliu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...