Jump to content

Moto Zajednica

Beograd - Rose via Njeguši, natrag via Žabljak - Sedlo - naravno skuterom :)

Recommended Posts

  • Drug član, 1554 postova
  • Lokacija: BGD
  • Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200

Kako ovakvim motorom može i moja baba da ode do mora, a mnogi idu i bajsom, ovo i ne smatram nekim naročitim poduhvatom. Ovo je samo jedan skromni putopis, da se doprinese forumu. Potrudio sam se koliko toliko da fotografijama pokažem mesta do kojih bi svakako trebalo otići, a i da pokažem kako predrasude o veličini i snazi motora i godinama ne treba da postoje. Ja sam, naravno, opet išao mojim junakom koji je prošao sito i rešeto, skoro sve planine Srbije, a skromnim delom i planine i doline Crne gore.

Pre puta ništa specijalno nisam kontrolisao jer moj motor sam redovno održavam. Servis varijatora i zamena ulja uradjeni nesto malo pre putovanja i to je to. Poneo sam naravno malo više alata, većina stvari su išle busom sa Violetom, a neke sitnice koje sam morao da ponesem su bile u rancu na sedištu iza mene tako da su mi predstavljale i koristan oslonac za ledja .

Krenuo sam 23. tj. 24. avgusta u 00.30. Vremenska prognoza je bila nepovoljna i kazivala je kišu cele noći. Šta je tu je. Krenuh , kiša je bila slaba i ponegde je čak i nije bilo. Ipak je pojačala kod Stepojevca i pratila me do Ljiga odakle je više nije bilo. Odlično! Prvi veći odmor napravih u G.Milanovcu , tankujući benzin i grejući stare koske. Bilo je baš hladno. Obukao sam skoro sve sto sam imao i nastavio put Zlatibora gde sam opet sipao benzin i malo se grejao na auspuh :). Kokin brod, niski oblaci, vlaga i hladnoća…tek svanulo, 05.00

 

91X2O_kokinbrodimg0129.jpg

 

Stadoh tu na 15 minuta da se ogrejem i da pojedem nešto. Nastavih dalje i dodjoh u prelepu Novu Varoš, gradić okružen divnom prirodom, oko 05.20.

 

V1Lbc_novavarosimg0132.jpg

 

kKrYD_novavaros.jpg

 

 

Na putu negde pre Prijepolja sam zapazio opet niske oblake koji su u kombinaciji sa suncem i šumom pružali velelepan pogled na dolinu. Motor je kao što se vidi na slikama, mokar od vlage.

Rukavice su se sušile na jutarnjem suncu dok sam ja rastezao svoje noge i malo fotkao.

 

 

Q34Ps_prij1.jpg

 

6olGn_prij2.jpg

 

 

Dalje je sve bilo lakše jer je i sunce ogrejalo i put je odličan. Za razliku od proslih puta, sada sam hteo od Podgorice da idem takodje preko Cetinja, ali do mora ovaj put preko čuvenog puta za motoriste i puta kojim se odrzavaju auto i moto trke – preko Njeguša. I nisam se pokajao. Put nije toliko brz, uzan, prepun krivina i penjete se dosta dugo. Ali, vredelo je. Stigao sam na jednu zaravan uskoro i tu našao divno mesto za odmor i klopu. Tu sam malo dremnuo i uz Jaffu povratio snagu. Slika je preexponirana jer mi je aparat slucajno otišao u M mod.

 

4in3w_iznadnjegusa.jpg

 

vlSDi_iznadnjegusa2.jpg

 

Nastavljam ka Njegušima i dolazim na mesto odakle se pruža prelep pogled, stajem, slikam i uživam. Toplo preporućujem svima koji u sebi imaju snage i avanturizma da idu ovom deonicom. Brzi pravci kroz divnu prirodu, asfalt odličan, a kočnice užarene zbog čestih serpentina.

 

44OD7_njegusi1.jpg

 

1xQBa_njegusi2.jpg

 

crIOe_njegusi3.jpg

 

jAgbz_njegusi4.jpg

 

yQDYc_njegusi6.jpg

 

AeF4s_njegusi5.jpg

 

Evo i druga magarca u ladovini desno ;D

 

Yu0ig_magaracunjegusima.jpg

 

1bhoE_dsc00075l.jpg

 

 

Nastavljam malo već umoran ka Kotoru i prvi put kroz krošnje smokve ugledah Boku. Sa ove visine, Boka izgleda glamurozno. Desno Kotor, a levo tivatski aerodrom i milina jedna za oči.

 

3i70l_bokaposlenjegusa1.jpg

 

soocA_aerodromtivatsanjegusa.jpg

 

 

Od tog vidikovca koji je prepun turista koji tu fotografišu i kupuju suvenire, domaću pršutu i medovaču nastavljam nizbrdo ka Kotoru uzanim i dalje dvosmernim, ali kvalitetnim asfaltom i mora da se pazi jer nisam mogao da verujem kada sam se posle krivine našao oči u oči s , ni manje ni više - busom ! Neverovatno! Kako oni savijaju one buseve po ovim mini serpentinama, baš mi nije jasno.

Stižem u Kotor , ulazim u tunel i na magistrali, na raskrsnici idem na poluostrvo Luštica kroz Krašiće do odredišta – Rosa.

Do Rosa ima da se vozi 20 kilometara od magistrale. Put je uzan, krivudav, serpentičan, talasast i penjete se u jednom momentu na oko 500 m nadmorske visine. Evo i Violete na jednoj od serpentina iznad Rosa.

 

xTJTu_violaiznadrosa.jpg

 

 

To divno mestašce se nalazi na rogu poluostrva i gleda na Herceg novi, Igalo i ostala mesta koja slede ka Hrvatskoj. Izvanredno mesto za odmor jer ima dvadesetak kuća, 3 restorana, jednu prodavnicu, crkvicu, bungalove i sve to na nekih 200 metara. Redovan je i prevoz brodićima (2 eura do HN). Parking je na samom ulazu u mesto i tu je i kraj vožnji jer Rose nemaju ulicu. Apsolutan mir.

 

FIaJZ_roseimacan.jpg

 

Vjr5r_rose3.jpg

 

Kuvar išo po ribu.

 

tQ0hp_kuvarv.jpg

 

 

Jedan kišni dan na moru.

 

5T7EK_kisanarosama.jpg

 

7X3wu_poglednaroseskrivine.jpg

 

98TaS_rose1d.jpg

 

SHdd9_forterose1.jpg

 

39mSL_roseterasa.jpg

 

R5drc_brodnasukani.jpg

 

AI2Uy_rose2ab.jpg

 

 

Ja na nezasluženom odmoru :)

 

40q5e_nanezasluzenomodmoru1.jpg

 

zq52Y_nanezasluzenomodmoru2.jpg

 

 

Jedno veče neizostavni Kotor i Stari grad i macan ispred :)

 

dYCr4_kotorz.jpg

 

Pa doslo vreme i da se krene natrag i jedva sam čekao jer je sledilo putovanje koje sam odavno priželjkivao. Put za Žabljak i Trsu. Naravno u full (fool) opremi , debeljko je krenuo oko 12,15. Motorče proverio (odmerio) hehe i pali brate, Aprilija je zakon ! :)

 

Yz0MO_polazakrose.jpg

 

ojvRf_namolurose.jpg

 

Prošao Budvu, počeo s penjanjem, počela neka dosadna kišica koja me nije omela za malo fotografisanja i snimanja.

 

f1lnV_iznadbudve.jpg

 

 

Stižem u prestonicu Cetinje, sipam čorbu i skrećem levo za Lovćen u nadi da ću stići do mauzoleja, ali kada sam stigao do rampe i 2 eura druže za ulaz u Nacionalni park ,što me jezivo iznerviralo,okrenuo sam se i vratio na put ka Nikšiću. Izgubio sam tu najmanje sat vremena . Dobro je i ispalo jer ne bi stigao dok je dan u Žabljak.

Posle Nikšića, ko želi da ide preko Pivskog jezera treba da ide za Plužine (pokupi koju elektrodu) pa onda desno prema Trsi i Sedla za Žabljak.Ja nisam išao tuda jer mi je zvučalo mnogo sporije, a već je zalazilo sunce, ali drugi put obavezno. Inače, Nikšić Žabljak je strava! Prelepi predeli i uživanje. Prolazite kroz Šavnik koji je jedno prelepo mesto i gde sunce zalazi dvaput zbog svoja dva vrha.

 

Šavnik

 

YFwAM_savnik.jpg

 

 

Put prema Žabljaku posle Nikšića je fenomenalan !

 

2a8fm_negdeposleniksica.jpg

 

zPpiU_kazabljaku.jpg

 

 

 

Dolazim na jasno obeleženo skretanje za Trsu.

 

sOncY_skretanjezatrsu2img0290.jpg

 

676HP_skretanjezatrsu1img0289.jpg

 

 

Sledi pravo uživanje. Nailazim prvo na malo lepo gorsko oko, Pošćensko jezero. Prelepo. Slika me jedna gospodja uz primedbu da mi sada tek sledi nevidjena priroda i uživanje na putu ka Trsi.

 

IMw64_poscenskojezeroimg0291.jpg

 

 

Tako i beše i još mnogo bolje ! Kada izadjete iz manje više šumskog dela, ulazite u nešto što se jedva može videti u najboljoj postprodukciji, nekog Spilberga , nekog Parka iz doba jure, Indiana Jones filmova. Stravično, senzacionalno, neverovatno, drastična priroda ! Planine i doline, jezera, senke koje prave oblaci, beskonačnost prostora, ma prosto zapanjujuće. Svaka fotka koja se postavi je užasna degradacije prirode koja je tu nešto izmišljeno. Put asfaltiran, serpentine, brze deonice, uzan, opasan, sa dosta nepreglednih krivina, s pogledom koji vam neda da gledate ispred sebe. Fantastičan i izaziva strahopoštovanje. Ali pažnja, goveda na putu ima mnogo te se ista toliko proseravaju da morate dooobro paziti.

 

RKLJb_kravah.jpg

 

 

Restoran na fantasticnom mestu kod vrha Stozine (na oko 10 km od skretanja )

 

CvDUY_restorankodstozinaimg03.jpg

 

 

Valovito jezero

 

L04p9_valovitojezeroistozine.jpg

 

 

I posle nekih 15 km dolazim na čuveno Sedlo na 1907 m nadmorske visine. Vidikovac sa fenomenalnim pogledom, klupicama i mahovinastom travom od 10 cm. Neopisiv doživljaj za oči i dušu.

 

tHOYF_sedloklupe.jpg

 

hLJ7O_sedlo1.jpg

 

aKZd4_sedlo2.jpg

 

ZgYuc_sedloimacan.jpg

 

8GAUf_sedlo4.jpg

 

EXqlP_sedlo5.jpg

 

TTpiy_sasedla.jpg

 

PNmIy_sasedla2.jpg

 

 

Evo jos nekoliko fotki u nastavku prema Trsi...

 

DDK8v_ispodsedla1.jpg

 

cD5Cb_ispodsedla2.jpg

 

bjWit_img0323u.jpg

 

DCHj2_ispodsedla3.jpg

 

pTjGp_img0326hw.jpg

 

SWegx_dsc00179y.jpg

 

Sedlo , glavom i bradom :)

 

299BQ_sedlo.jpg

 

 

Kolona sa jakim policijskim obezbedjenjem koja me je prilično usporila i iza koje smo svi vozili dobrih 10 km.

 

Lobvd_kolonaiovce.jpg

 

e6uIL_kolona.jpg

 

 

 

Ispostavilo se da je u koloni patrijarh srpski Irinej.

 

2OjYF_patrijarh.jpg

 

 

 

Naravno, kolona je stala na sred puta u nedodjiji i napravili su podugačku kolonu.

Jedva me pustiše policajci da nastavim svoje putovanje.

 

MNp4e_ograda.jpg

 

 

Na 22. kilometru dolazim do možda najslikanijeg detalja na toj deonici. 43°08'11.64 N 18°56'32.63 E

 

ne8Tm_3263ekodkosha.jpg

 

V9vcH_kodkosha.jpg

 

 

 

Kako je sunce već ozbiljno zalazilo, požurih nazad i stigoh u Žabljak ispred Crnog jezera gde me sačekaše opet sa 2 eura druže ! Vidno isprovociran haračem i prolaskom svih živih, od meštana, preko turista za dz pored rampe ipak dajem 2 eura drugovima koji samo rade svoj posao, a oni u vrhu vlasti zaboravljaju da ima i Srbija majka nacionalne parkove i da nikom nije naplatila ulaz , jos im je darovala da sve te pare koje u Srbiji zarade odnesu tamo u Crnu goru i srede te iste nacionalne parkove da bi posle ulaz u iste naplacivali. Sramota jedna ! Jadno i bedno ! Sad bi se ,,izražavao,, 15 minuta ali necu dodatno da se nerviram

Crno jezero, moj poslednji od ciljeva na ovom putovanju. Prelepo i svakako jednako lepo kao i jezera u Srbiji na koja je pristup free of charge.

 

sBd5V_crnojezerozabljak1.jpg

 

vQVNf_crnojezerozabljak2.jpg

 

 

Povratak prema Pljevlji, odličan put, malo krivudav, ali veoma dobar, prelazak preko Djurdjevića Tare pa preko Pljevlje i Jabuke prema granici, Prijepolju i Novoj varoši. Odličan put da se zaobidju radovi i višesatna čekanja zbog radova u tunelu ispred Brodareva!!! Zlatibore širi svoje grane mi je darovalo pljeskavicu i krenuh sit i zagrejan oko 00,15 i dodjoh kući oko 3.00.

Aprilia je sažvakala oko 1500 km brda , dolina i planina, jos jednom pokazala da je neuništiva, pouzdana maximalno i zaslužila je da joj sipam jedno 5 litara euro čorbe :)

Ja se provozo extra, sto i vama želim :)

  • Podržavam 15

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

  • U prolazu, 27 postova
  • Lokacija: Bg-Va
  • Motocikl: bmw f800r

uzivao sam , svaka cast na putopisu .Ja sam se skoro vratio iz Niksica,prelep je put preko Zabljaka,novi put za NK je pusten skoro ,odlicno za svaku preporuku

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

  • Ne silazi, 6301 postova
  • Lokacija: Vrmdža, Sokobanja
  • Motocikl: konzerviran

Extra :takoje:

Vec dugo razmisljam sebi da nabacim opet jednu Vespu.Pa njome u avanturu.Kad se ide sporije,oko uhvati jos vise detalja.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

  • Svrati ponekad, 354 postova
  • Lokacija: Kraljevo

Prelepo!Divno putovanje sa pravim odabirom trase za prave zaljubljenike u motore i putovanje.Tvoj motorin je to podneo junacki a ti sa neverovatnom lakocom preneo na "papir" i podelio svoju radost sa nama poput deteta koju srecu nadje i u malom belom kamenu sa puta.

Bravo majstore! :takoje:

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

  • Drug član, 1554 postova
  • Lokacija: BGD
  • Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200

hehe Hvala ljudi, bilo bi ovo i literarno bogatije da imam zivaca ko nekad, a ovo sam mozda najvise napisao zbog ovih mojih skuterasa koji se nesto plase, ustrucavaju i oklevaju da idu na put svojim masinama. Sav ovaj put je mnogo puta laksi od gradske voznje. Verujem da je motoru lakse da ode 500 km tj recimo do Podgorice , nego da se vozi jedan dan po gradu i semaforima i predje 100 km. Tako da je ovo jedna slikovita poruka mojoj braci po kaishu :)

 

Ako nekoga zanimaju detalji vezani za brzinu po planinama, sa mojih skoro 90 kila, prepunom koferu od 46 litara, rancu od jedno 4 kile, punom prostoru ispod sedista alata i gluposti, sa predjenih 65000 km, vecom zadnjom gumom u precniku sto mu smanjuje snagu, uz Zlatibor i ostale uspone sam isao od 85 do 100, zavisi koliki je uspon.Meni sasvim dovoljno za uzivanje. :)

Ajd :)

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

  • Svrati ponekad, 354 postova
  • Lokacija: Kraljevo

uz Zlatibor i ostale uspone sam isao od 85 do 100, zavisi koliki je uspon.Meni sasvim dovoljno za uzivanje. :)

Ajd :)

Ja sam pre sedam dana dosao sa mora i prosecna brzina mi je bila 70km/h.Mozda vise zbog toga sto mi je to devojci bio prvo duze putovanje na motoru,al sam stigao i pre svega lepo putovao bez ikakvih problema a pritom i uzivao u putovanju i nesto video ;)

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

  • Drug član, 1554 postova
  • Lokacija: BGD
  • Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200

Evo jos malko slika sa mora i sa Durmitora…

 

mjuRp_violanaserpentini.jpg

 

MlYxT_vratap.jpg

 

dOxHz_skulpturica.jpg

 

3MgdA_violanamolu.jpg

 

Jaz odozgo

BqN71_jazdo.jpg

 

owNZ2_panoramaru.jpg

 

GouVH_nekigrad.jpg

 

ts0l9_znako.jpg

 

9RQqu_jezerce.jpg

 

oSROA_kodzabljaka.jpg

 

P2swI_kravuljine.jpg

 

IJsao_vrhjd.jpg

 

b6By7_sedlo7.jpg

 

0H2xx_krivine.jpg

 

zp2s7_kucan.jpg

 

Mozda ce ovo dvoje da se prepoznaju

iHHcl_dvoje.jpg

  • Podržavam 2

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

  • BJB Maxi Scooter Club, 632 postova
  • Lokacija: Novi Beograd
  • Motocikl: vozicu SW-T 600 abs

stvarno extra putopisi :care: :care: :care:

Oni koji su prosli tuda znaju o cemu pricas, oni koji nisu mogu da uzivaju u slikama i zadaju sebi neku od narednih tura... (i ja se dodajem preporukama)

 

jedno pitanje za vlasnika putokaza: Zasto ovaj polazak u 00:30 (pola vremena si u mraku, zimi, kisi...i iscekivanju prvog jutarnjeg sunca da se ugreju stare kosti :jee: )???

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

  • Zainteresovan, 503 postova

nntom: Fin putopis. Mogao si malo bolje da prodješ i da se još bolje nauživaš, da prihvatiš činjenicu da je nacionalni park baš to - nacionalni park i da kao nešto što je nacionalno treba da bude čuvano. Čuvano na način da za tih 200 dinara koliko su hteli da ti "otmu" na Lovćenu i Durmitoru, neko treba da dobije platu kada očisti za svakim nesavesnim, da se ipak malo nešto poradi po zaštiti prirode, asfaltira put preko Trse - mislim da si primetio da nema ni jedne udarne rupe na putevima u nacionalnim parkovima, urade table... i ko zna šta sve još.

 

ja na primer, ne mali broj puta godišnje budem u svih pet crnogorskih nacionalnih parkova i uglavnom plaćam ulaze, radi sebe...

 

Što se tiče puta, grešku si napravio što si u povratku išao na Budvu. Ako već voliš te pejzaže koji ostavljaju bez daha, evo rute za sledeći put

  • Podržavam 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

  • Drug član, 1554 postova
  • Lokacija: BGD
  • Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200

stvarno extra putopisi :care: :care: :care:

Oni koji su prosli tuda znaju o cemu pricas, oni koji nisu mogu da uzivaju u slikama i zadaju sebi neku od narednih tura... (i ja se dodajem preporukama)

 

jedno pitanje za vlasnika putokaza: Zasto ovaj polazak u 00:30 (pola vremena si u mraku, zimi, kisi...i iscekivanju prvog jutarnjeg sunca da se ugreju stare kosti :jee: )???

hehehe stare koske, ubicu te ! :) Ma znas sta, hteo sam da najlepsi deo puta vozim po danu. Znaci, Ibarska, Rudnik, Zlatibor, nekako i kolima prosao sve to hiljadu puta, mogao sam da vozim i po mraku jer sam planirao da se vise zevzecim i slikam po Crnoj gori i stignem oko podne u Rose. Planirao sam da pocinje da svice tamo negde oko Kokinog broda kako je i bilo. Violeta je krenula busom i planirano je bilo da stigne u HN oko 10 i dok nadje brodic koji ne trazi 10 evra nego Loru koja vozi za 2 evra, taman je na Rosama oko podne.

 

 

nntom: Fin putopis. Mogao si malo bolje da prodješ i da se još bolje nauživaš, da prihvatiš činjenicu da je nacionalni park baš to - nacionalni park i da kao nešto što je nacionalno treba da bude čuvano. Čuvano na način da za tih 200 dinara koliko su hteli da ti "otmu" na Lovćenu i Durmitoru, neko treba da dobije platu kada očisti za svakim nesavesnim, da se ipak malo nešto poradi po zaštiti prirode, asfaltira put preko Trse - mislim da si primetio da nema ni jedne udarne rupe na putevima u nacionalnim parkovima, urade table... i ko zna šta sve još.

 

ja na primer, ne mali broj puta godišnje budem u svih pet crnogorskih nacionalnih parkova i uglavnom plaćam ulaze, radi sebe...

 

Što se tiče puta, grešku si napravio što si u povratku išao na Budvu. Ako već voliš te pejzaže koji ostavljaju bez daha, evo rute za sledeći put

 

Druze , hvala za rutu, detaljno sam je pregledao. Putokaz koji iz Njegusa vodi za Lovcen sam video, ali sam zurio u Rose. Malo sam bio vec i umoran , a i sunce je pripeklo. Kada se tome doda stalno zaustavljanje zbog fotografisanja (za sta malo ko brine i mari, tj za forum i one koje ovako nesto zanima), kuvanje u jakni, onda je malo opravdano sto sam pozurio da se bucnem u more. Drugo,u povratku za Beograd, hteo sam da se vratim sto brze do Podgorice i Niksica (sto mi ipak nije uspelo zbog fotografisanja) da bi veci deo dana proveo na putu koji mi je ustvari bio glavna destinacija ,tj za Trsu i kasnije ka Crnom jezeru i Zabljaku. Malo sam se vise zadrzao u pokusaju da dodjem do Lovcena , ali da sam tamo stigao, odmorio se i fotografisao, ne bi nikako stigao za dnevnog svetla do Sedla, a kamoli Zabljaka. Koliko vidim po tvojom predlogu rute, koji cu svakako da ispostujem sledeci put, Boze zdravlja, deo puta koji ja ustvari nisam obisao je prakticno Niksic - Njegusi, ali desno na Slansko jezero, Cevo i dalje za Njeguse. Hvala jos jednom.

Sto se tice onih dva eura druze, bolje da ne odgovorim jer sam sve o tome sto sam bas morao da kazem vec i napisao, a to je da ponovim da i moja zemlja ima nacionalne parkove, a gde nema dva eura druze. Ono drugo bas i ne bi bilo prijatno za citanje i oduzelo bi mi bar sat vremena. Takodje sam pored rampe (Crno jezero)bio bar 10 minuta (stvari, raspakivanje, presvlacenje i niko sem mene nije platio, a uslo ih je 200. Znaci...Bolje da stanem ovde :)

Pozdrav :)

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

  • Duh Bez Sekire, 1037 postova
  • Lokacija: Beograd - Miljakovac, Ljubovija
  • Motocikl: Yamaha XJ600N, Cagiva Canyon 600, Husqvarna TE 250

Za Mokru goru se plaća nekih 50 din ako se dobro sećam. Meni naplatili pre mesec dana i na izlasku iz Srbije (na granici sa Bosnom) i na ulasku... Momci i devojke sa nekim šumarskim uniformama - sve uredno, fiskalni račun itd... A ako sam dobro pročitao vest od pre neki dan, trebalo bi za sve nacionalne parkove i dobra prirode pod specijalnom zaštitom u Srbiji da se uvede nešto slično... Ja lično nemam problem da platim za nacionalni park. E sad, to što nntom govori o selektivnosti (da plaćanje važi za neke a za neke druge ne važi) je jedna druga priča o kojoj takođe ne bih da se i ja ne iznerviram... <_<

  • Podržavam 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

  • Drug član, 1554 postova
  • Lokacija: BGD
  • Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200

Kada smo isli na BJB voznju do Mokre gore i Tare, Mojsa i ja odosmo do Visegrada na cevape, ali nas na granici niko nije zaustavio i trazio da platimo. Mozda ih je mrzelo da izlaze iz kucice jer je lila kisa...

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

  • U prolazu, 29 postova
  • Lokacija: Beograd
  • Motocikl: Yamaha Versity 300

Svaka cast na putopisu. Ja sam obecao da cu postaviti svoj sa iste rute, ali nikako da se nakanim. Sto se tice pomenuta 2 eura, potpuno si u pravu, ja sad nisam hteo ni da idem na Crno jezero, vec sam bio ranije. A sto se tice skuterasa koji ne smeju da se odvaze na ovakav put, neka slobodno okace kljuceve o klin. Ne znaju sta propustaju. Kako je mislim Hans Kristijan Andersen rekao "Putovati znaci ziveti", a Alexanto "Putovati motorom znaci dvaput ziveti".

  • Podržavam 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

  • Drug član, 1554 postova
  • Lokacija: BGD
  • Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200

Svaka cast na putopisu. Ja sam obecao da cu postaviti svoj sa iste rute, ali nikako da se nakanim. Sto se tice pomenuta 2 eura, potpuno si u pravu, ja sad nisam hteo ni da idem na Crno jezero, vec sam bio ranije. A sto se tice skuterasa koji ne smeju da se odvaze na ovakav put, neka slobodno okace kljuceve o klin. Ne znaju sta propustaju. Kako je mislim Hans Kristijan Andersen rekao "Putovati znaci ziveti", a Alexanto "Putovati motorom znaci dvaput ziveti".

 

:takoje::takoje::takoje:

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

  • Zainteresovan, 817 postova
  • Lokacija: Montenegro - PG
  • Motocikl: Honda Varadero xl 1000 v

E uzivao sam citajuci ovaj putopis. MAJSTORE ,svaka cast0takoje.gif

 

Presao si skuterom veoma ljepe predjele , dokazao i pokazao da ,, shminkeraj ,, sa masinama od 1000cc za ovakve puteve nije neophodan , dao si podstreka mnogim nevjernim tomama da se moze kad se hoce....

 

Jos jednom ,BRAVO 0takoje.gif

  • Podržavam 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



  • Aktivni korisnici   0 članova

    • Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.


×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja