KAWASAKI ZR 500 A 511 Napisano Maj 13, 2016 Vespa Servis Beograd, 617 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET-4 Prijavi odgovor kao problematičan Jos jedna restauracija Vespe... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dankan 377 Napisano Maj 13, 2016 Flying wolf, 404 postova Lokacija: Shenzhen / Hong Kong Motocikl: R1200GS ; vespa px200e Prijavi odgovor kao problematičan Lepo. Zaista lepo. Samo jedna stvar koja mi bode oci.. Ovo je tema za vlasnike vespica, ne za reklame servisa i prodaju moto opreme, predlazem da otvoris temu na mesti za reklamiranje kao i ostali. Sent from my iPhone using Tapatalk 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvijanović 1773 Napisano Maj 15, 2016 Drug član, 756 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan Neka neka.....To je Vespa u vreme sadašnje iz vizure moje.....Vespu ne može da ukapira klinac pa čak ni neko od 30god.života,iako zrelost ne zavisi od godina.Vespa nije konfekcija,njene delove je ....pa,da kažem,neristojno prodavati,oni se traže....Ako sam se metaforički lepo izrazio.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KAWASAKI ZR 500 A 511 Napisano Maj 16, 2016 Vespa Servis Beograd, 617 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET-4 Prijavi odgovor kao problematičan Neka neka.....To je Vespa u vreme sadašnje iz vizure moje.....Vespu ne može da ukapira klinac pa čak ni neko od 30god.života,iako zrelost ne zavisi od godina.Vespa nije konfekcija,njene delove je ....pa,da kažem,neristojno prodavati,oni se traže....Ako sam se metaforički lepo izrazio.... slazem se sa tobom, i cekam da mi administrator teme napise isto sto i te. Inace ja jesam vlasnik Vespe, ili recimo cak vise njih. Zao mi je ako ti je zasmetalo bilo sta, ali cekam da mi administrator napise sta mi je ciniti, ipak jer administrator neko ko moze da uputi donronamernu kritiku, ili daobrise biolo koji sadrzaj sa kojim se na slaze. Tema nosi naziv Vespa PX serija, pa smatram da sve sto sam okacio se pogadja sa nazivom teme. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KAWASAKI ZR 500 A 511 Napisano Maj 18, 2016 Vespa Servis Beograd, 617 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET-4 Prijavi odgovor kao problematičan zahvaljujem se adminu Muljazu, na brzom odgovoru i njegovoj ispravci mojih postova, reseno sve... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
UrosCuoreSportivo 315 Napisano Maj 21, 2016 Svrati ponekad, 197 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Vespa LML Star Deluxe 150 Prijavi odgovor kao problematičan Ko je veceras u Beogradu moze da poseti ovu jedinstvenu garazu: „Vespa klub Srbija“ povodom 71. rođendana svog najistaknutijeg člana Zorana Luburića Lubure otvara „Vespa muzej Srbija“ u Beogradu! Jedinstveni muzej „vespi“ u Beogradu proizašao je iz ideje da predstavi nesvakidašnju kolekciju „Pjađovih“ modela na jednom mestu. Pored nedostatka prostora i činjenice da se muzej nalazi u podzemnoj privatnoj garaži, namera je da ono što su napravile majstorske ruke Zorana Luburića i ostalih članova klubova Beograda i Valjeva bude dostupno i vama. Ova muzejska postavka na 120 kvadrata pruža hronološki uvid od najstarijih modela iz četrdesetih godina prošlog veka pa sve do kraja prošlog milenijuma, zaključno s poslednjim modelom s ručnim menjačem – „vespom PX“. Dođite da osetite „ljubav i modu“ i šarm kojim zrači kult „vespe“!" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Igor va 743 Napisano Maj 22, 2016 Zainteresovan, 853 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: PX 200 E Arcobaleno Prijavi odgovor kao problematičan Da se zahvalim ispred muzeja vespa kluba Srbije svim posetiocima koji su veceras dosli. Naravno ujedno izvinim i zahvalim na strpljenju. Guzva je bila od samog otvaranja a prostor mali za toliki broj ljudi. Ispred organizatora hvala jos jednom svima koji su dosli i uvelicali ovo nase zajednicko vece. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
UrosCuoreSportivo 315 Napisano Jun 5, 2016 Svrati ponekad, 197 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Vespa LML Star Deluxe 150 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i moje obnovljene Vespe, delo majstor Sime iz Vespa Servis Beograd. Fali jos par detalja da se odrade ali mora malo i da se vozi, sezona je uveliko pocela. Najveca promena je mat siva boja kao sa mladjeg brata, modela GTS. Boja je uzivo fenomenalna, imam utisak da upija svetlo oko sebe. Felne su plastificirane u crnu boju, daju odlican kontrast ostatku karoserije. Dodat je vizir nabavljen od Igora kao i halogeni far, nabacio sam policu iznad kasete i treba da se ugradi punjac za telefon/navigaciju cim utvrdimo najbolje mesto za njega. Obula je nove Mishelinke. Sad ostaje da se vozi malo, da se utvrde eventualne mane i da se to ispegla sledeci put kad ode u servis. Za sada "prede" kako treba. Planiram da na kraju godine odradim sediste i to je to. E sad jedno pitanje: da li je moguce koristiti disc lock na ovom modelu kao vid zastite, tj. da li ima mesta tamo dole na prednjem tocku za njega? Nocu mi stoji u garazi ali bih voleo da na javnim mestima ne koristim kabasti lanac i da jurim znakove, bandere i sl... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6799 Napisano Jun 5, 2016 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan E, ima jedna mnogo elegantna fora za zakljucavanje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
UrosCuoreSportivo 315 Napisano Jun 5, 2016 Svrati ponekad, 197 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Vespa LML Star Deluxe 150 Prijavi odgovor kao problematičan Nije ovo lose, buduci da nije nuzno da se "uvezem u banderu", sto kaze Dragan Torbica, nego mogu i za volan pa ga tako cini neupotrebljivim. Mana je sto malo ruzi liniju ali nije strasno. Jos da imam ful face kacigu ne bih ni trepnuo, ali posto imam jet ostaje mi da je "nosam" sa sobom. Da li ovo uopste ima kod nas da se kupi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Igor va 743 Napisano Jun 6, 2016 Zainteresovan, 853 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: PX 200 E Arcobaleno Prijavi odgovor kao problematičan Ima disk lock da se kupi i kod nas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6799 Napisano Jun 6, 2016 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Ovo bre moze i po srpski da se resi...vec sam vidjao...i to davno. Velika prednost je i to sto se lanac ili sta vec, nevuce po zemlji...da ga zapisavaju kerovi i slicno. Znaci u rucku moze okce za katanac, a ovamo dole ispod na mesto one zakacaljke isto tako nesto...ili poput ovoga, ispod (ili iznad) nosaca sedista zakacaljka za drugi kraj. Sve skines, stavis u kasetu i beeem berem bem bem...odes 'legantno. Okca naravno i dalje stoje gde su. Kada se zakljuca i volan, ko resi da je uzme morace bar malo vise da se pomuci. Sa disk lokom je na izvolte...za poneti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
streetbiker 481 Napisano Jun 6, 2016 Svrati ponekad, 443 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan E, ima jedna mnogo elegantna fora za zakljucavanje. Za Vespu PX ovo isto, samo od drugog proizvođača ima ovde. Nije ovo lose, buduci da nije nuzno da se "uvezem u banderu", sto kaze Dragan Torbica, nego mogu i za volan pa ga tako cini neupotrebljivim. Mana je sto malo ruzi liniju ali nije strasno. Jos da imam ful face kacigu ne bih ni trepnuo, ali posto imam jet ostaje mi da je "nosam" sa sobom. Da li ovo uopste ima kod nas da se kupi? Gornji proizvod i slične sajle, katanci i katanci-za-diskove ima ovde, mada im cene nisu baš popularne . Što se tiče DiscLock-a ili katanca-za-disk, probao sam Xena XZZ6L sa alarmom i pinom od 6mm (najmanjim) ali nema šanse da se nakači na disk od PX200 Milleniuma, smeta felna . Možda bi moglo da se proba sa manjim katancem-za-disk sa pinom od 5mm to ima ovde, ali ovo je rešenje BEZ alarma, Ako neko proba neka javi kakvi su rezultati. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KAWASAKI ZR 500 A 511 Napisano Jun 14, 2016 Vespa Servis Beograd, 617 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET-4 Prijavi odgovor kao problematičan Disc lok ima u vise velicina, manj i veci, zavisno od felne i diska. Npr.ja na mojoj Vespi ET4 nisma mogao ni manji da stavim zbog malog tocka 10 cola, ali sada imam 11 felnu napred gde taj moze da ide. Licno nisma nesto bas za disc lock, iz prostog razloga, jer uvek moras da obelezis rucicu gasa necim, da znas da si ga skinuo. alo o.k. najbolje bui bilo da mozes nekako ipak da je vezes, ali to je onda problem lanac koji mora da bude zasticen, da ti se prelepa Vespa ne izgrebe, i uvek da ga negde drzis. disk Loker je mali i opraktican, stane u kasetu, kapiram. Ali da ne bude zaboravis ga i krenes i u 99% slucajebva padas u mestu. Ako se odlucis za disk loker, onda ga stavljaj da bude poziocioniran sto blize zadnjem delu viljuske, da ako i krenes odma `blokira`, a ne da bude sa prednje strane, pa da napravi 3/4 kruga, za to vreme vec dignes noge na pados, i za sekundu ne znas sta te je snaslo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KAWASAKI ZR 500 A 511 Napisano Jun 14, 2016 Vespa Servis Beograd, 617 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET-4 Prijavi odgovor kao problematičan Ako imas nekoga u HR mozda ovo da probas, oni su me kontaktirali, pokusavaju da udju kod nas na trziste, cena jeste mozda veca od didc loka, ali sta znam, stvar ukusa Promo cena je bila negde oko 55eur, da li je menjana ne znam, ali moze da se proveri. Grip-Lock sistem ide na rucicu gasa, i moras da ga vidis 100% pre nego sto krenes... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
UrosCuoreSportivo 315 Napisano Jun 15, 2016 Svrati ponekad, 197 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Vespa LML Star Deluxe 150 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na savetima, ali sam vas preduhitrio danas. Kupio sam disc lock u MaxMoment-u u Karadjordjevoj ulici po ceni od 2200din i uzeo sam "podsetnik" za 400din. Fino pase, jedino sto moram da pazim malo na nove plastificirane felne da ih ne ogrebem. Jedina zamerka je na bravicu koja, kao i kod lanca kojeg sam prethodno uzeo, ne radi uvek glatko pa je potrebno uci u sistem. Ali dobro, buduci da je cena takva kakva je, moguce je da su kompromisi bili neizbezni. A s druge strane, verovatno je potrebno da se malo razradi i da ja naucim i na slepo da zakljucavam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KAWASAKI ZR 500 A 511 Napisano Jun 16, 2016 Vespa Servis Beograd, 617 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET-4 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo deckonja, spremi se ako ne mozes za VoznjuSvuda do Nisa (na Vespa skup u Nisu) , 24.06. onda za Banja Luku, o cemu smo pricali, to je najbolji Vespa skup u regionu, a i sire 100%. Pa da Vespicom izadjes malo na otvoren drum, da VozisSvuda... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
UrosCuoreSportivo 315 Napisano Jun 19, 2016 Svrati ponekad, 197 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Vespa LML Star Deluxe 150 Prijavi odgovor kao problematičan Uf, prerano je to za mene jos uvek, bojim se... Sad sredinom Jula idem na odmor kolima po SLO,IT i HR pa mi je budzet skoncentrisan na to, pa kad se vratim planiram do Vrsca na Vespa skup tokom grozdjenbala, to ce mi biti najveci ispit. Dotle cu malo po Sremu da se vozim. Uglavnom svaki dan vozim po gradu i na svojim rutama znam napamet gde su rupe pa to onda i nije neki izazov. Za sada uzivam po gradu 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KAWASAKI ZR 500 A 511 Napisano Jul 1, 2016 Vespa Servis Beograd, 617 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET-4 Prijavi odgovor kao problematičan Vidimo se na picu negde u gradu, pa se dogovaramo, za Banja Luku stvarno ide velika Vespa ekipa iz Bgd, mislim da to ne bi smeo da propustis, ne zurimo nigde, lagana voznja, ajde smislices nesto, ali verujem da ces se VozitiSvuda sa nama, jer je taj skup najbolji u regionu 100% Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13210 Napisano Jul 1, 2016 Ne silazi, 7489 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Uf, prerano je to za mene jos uvek, bojim se... Sad sredinom Jula idem na odmor kolima po SLO,IT i HR pa mi je budzet skoncentrisan na to, pa kad se vratim planiram do Vrsca na Vespa skup tokom grozdjenbala, to ce mi biti najveci ispit. Dotle cu malo po Sremu da se vozim. Uglavnom svaki dan vozim po gradu i na svojim rutama znam napamet gde su rupe pa to onda i nije neki izazov. Za sada uzivam po gradu Ma sedi i vozi. Vozis tempom gde se osecas prijatno i niko ti nista nece reci. Pa i da se pokvaris, ne moze to da bude nesto dramaticno. Medju ljudima si koji ce ti pomoci kroz 5 minuta i ponovo gas. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
UrosCuoreSportivo 315 Napisano Jul 3, 2016 Svrati ponekad, 197 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Vespa LML Star Deluxe 150 Prijavi odgovor kao problematičan Vozio sam juce do Batajnice i nazad, prvi put van grada. Tamo 15km, nazad 15km. I bas sam mislio da cu biti inferiorniji u odnosu na ostale ucesnike saobracaja ali sam se prijatno iznenadio. Doduse, nije bio gust saobracaj, ali sa nekih 60 km/h sam se osecao prilicno sigurno i konkurentno u odnosu na druge. Bas mi je prijala voznja. Jedva cekam te grupne voznje 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KAWASAKI ZR 500 A 511 Napisano Jul 7, 2016 Vespa Servis Beograd, 617 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET-4 Prijavi odgovor kao problematičan licno ja najvise uzivam na toj brzini od 60km/h dok vozim Vespu, pogotovu na dugim turama... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11610 Napisano Jul 8, 2016 BJB Maxi Scooter Club, 4373 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Zato što brže i ne može. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dankan 377 Napisano Jul 8, 2016 Flying wolf, 404 postova Lokacija: Shenzhen / Hong Kong Motocikl: R1200GS ; vespa px200e Prijavi odgovor kao problematičan Moze, moze, samo nije merak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11610 Napisano Jul 9, 2016 BJB Maxi Scooter Club, 4373 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Kawasakijeva ne može Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...