Andreja 1330 Napisano Novembar 10, 2010 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Alekre, bravo za temu! Ove "nove" skutere ne mogu da podnesem, ali ove retro stvari gotivim do bola @Merkuu, pogledaj link sto je okacio Motoholic, tamo imas specifikacije aktuelnih modela. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Merkuu 217 Napisano Novembar 10, 2010 Svrati ponekad, 194 postova Lokacija: Bg - Lo Motocikl: Kymco Agility 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ima specifikacija ali ne pise da li nosi Minarelli, Morini ili neku drugu masinu.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motoholic 2331 Napisano Novembar 10, 2010 ¡Siempre adelante!, 2188 postova Lokacija: Kalifornija Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam ko pravi mašine, Minarelli sigurno ne. Verovatno su kupili licencu od nekoga, a proizvode u Kini. Ovde u SAD mogu da se kupe i mali Hondini agregati, možda je i to, ne znam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2089 Napisano Novembar 10, 2010 Skuteras, 3707 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Moram sutra videti, cini mi se da drugar koji je ziveo u Americi ima jedan ovakav. Neki bez-crveni. To crveno je isarano, kao neki cvetici. Lici na ovo, a on ga je i doneo iz preko okeana Black Jack izgleda jebacki Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13217 Napisano Novembar 10, 2010 Ne silazi, 7489 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Tacbi sam znao da su kinjezare u pitanju! Inace, Stella je kopija PXice. Pravi ih LML, oni su pod licencom stancali PX a kada je PX obustavljen poceli su da prave svoj sa izmenjenim imenom i to. Piaggio se poprilicno bunio mada mislim uzalud. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motoholic 2331 Napisano Novembar 10, 2010 ¡Siempre adelante!, 2188 postova Lokacija: Kalifornija Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster Prijavi odgovor kao problematičan Tacbi sam znao da su kinjezare u pitanju! Inace, Stella je kopija PXice. Pravi ih LML, oni su pod licencom stancali PX a kada je PX obustavljen poceli su da prave svoj sa izmenjenim imenom i to. Piaggio se poprilicno bunio mada mislim uzalud. Samo da pojasnim... Poreklo agregata ne znam, a sve ostalo se pravi ovde u SAD, u najvećem srpskom gradu posle Beograda - Čikagu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 5125 Napisano Novembar 10, 2010 BJB Maxi Scooter Club, 6041 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Umesto "Amerika, Amerika, zemlja velika" biće "Amerika, Amerika, zemlja skuteraška" Tamo su Maxiji odavno popularni a sad kad ih izbombarduju i sa ovim maleckim skuterima - pečeni su.. :aha: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13217 Napisano Novembar 11, 2010 Ne silazi, 7489 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Super tema. Jedino što mi nikako ne ide u glavu je kako mogu *motornom vozilu* da daju ime po *alkoholnom piću*. Vino? Mohito? Sa'ću da potražim i ja neke slike... Jel' samo isključivo skuteri ili sme i neki moped? hahhaha! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KAWASAKI ZR 500 A 511 Napisano Jun 3, 2011 Vespa Servis Beograd, 617 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET-4 Prijavi odgovor kao problematičan Ako okacis moped u temu sa skuterima bices banovan. Zasta smo se mi borili sve ovo vreme Iju kako ste ratoborni.... Bežim ja odavde pre no što dobijem i batine. Evo samo nekoliko sličica pa onda moram da idem tetki lek da odnesem... Firma se zove Genuine Scooter Co. Otvorio je Amerikanac koji se za vreme boravka u Evropi zaljubio u skutere, pa kad se vratio u SAD bio razočaran što ovde nisu popularni i što nije bilo velikog izbora. Našao čovek neku rashodovanu mašineriju iz neke fabrike skutera u Evropi, preneo ovamo, i počeo da pravi kopije Vespi. Jes' da su kopije, al' eto lepo izgledaju, i zaljubljenici skutera ovde u SAD mogu da kupe to što vole po pristupačnim cenama. Elem... Sajt fabrike: http://www.genuinescooters.com/ koliko vidim oni su samo uvoznici, a LML je proizvodjac http://en.wikipedia.org/wiki/Stella_(scooter) kako i lepo pise oni su samo uvoznici a Stella se pravi cela u Indiji, i kazu da su ti modeli sasvim o.k. mada im je zavrsna obrada malo slabija ali i cena je niska sto se tice LML- napravili su sada sa 4 takta agregat koji kazu da je savrsen i takva LML-ka kosta oko 2.500e kod nas Vespa 2 takta kod nas kosta 3.500e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motoholic 2331 Napisano Jun 3, 2011 ¡Siempre adelante!, 2188 postova Lokacija: Kalifornija Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster Prijavi odgovor kao problematičan Evo ovde piše da ih oni prave: http://www.genuinescooters.com/about.html Za agregate sam i rekao da se verovatno uvoze, pošto male agregate u Americi ne proizvodi skoro niko. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...