Razi 17 Napisano Jul 9, 2013 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: N/A Prijavi odgovor kao problematičan Otisla Honda u oglase, a nisam stigao ni da se posteno provozam sa njom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goblin 238 Napisano Jul 9, 2013 Svrati ponekad, 425 postova Lokacija: Beograd - Borca Motocikl: Futong 250 Prijavi odgovor kao problematičan Sto, sta je bilo? Edit: Sad videh u oglasima... Jbg. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Razi 17 Napisano Jul 9, 2013 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: N/A Prijavi odgovor kao problematičan Par ljudi me pitalo pa reko` da pojasnim. Ukratko, nista strasno ali starija generacija u kuci vise ne moze da samostalno vozi, i sve cesce se putuje do doktora i slicnih stvari - do sad sam se nekako snalazio kako ih sve odvesti/dovesti do gde treba.. al` je sve to postalo svakodnevno haos smaranje kad nemas auto u kuci da sve obavis kako treba. Malo (vise) mi krivo.. al` nista strasno, odmor jedno 2-3 sezone da se zavrsi fax i skupe samostalni novci, pa ce se vec nesto voziti. Najverovatnije Honda, jer sam postao fanboy Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pemac 6 Napisano Jul 15, 2013 U prolazu, 83 postova Lokacija: Bela Crkva Motocikl: Honda CB500 / MZ ETZ 150 Prijavi odgovor kao problematičan Jel se desilo nekome da kad masina nabije temperaturu na oko 3/4 skale krene malo da izbacuje tečnost na crevo kod auspuha? naravno tečnost nadoknadi iz rezervoara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7001 Napisano Jul 15, 2013 Drug član, 2958 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da ne bi trebalo, jel gorivo curi ili...? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pemac 6 Napisano Jul 15, 2013 U prolazu, 83 postova Lokacija: Bela Crkva Motocikl: Honda CB500 / MZ ETZ 150 Prijavi odgovor kao problematičan Mislio sam iz rezervoara za antifriz:) .Isao sam u Rumuniu na moto skup i u planini na teskom offroadu procureo i vidim da ima manje u rezervoaru, danas otvorio za svaki slucaj i vidim da je u hladnjaku pun do gore.Mozda je malo vise podigao temperaturu pa zbog toga, nzm. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10417 Napisano Avgust 25, 2013 Hronični Motociklopata, 7303 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav CB-isti ,od danas sam i ja clan sekte, uzeo sam lepu Hondicu CB500 1994god. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7001 Napisano Avgust 25, 2013 Drug član, 2958 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Daj slikice... i šta je sa RFom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10417 Napisano Avgust 25, 2013 Hronični Motociklopata, 7303 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan trampio sam RF za CB, bice fotke malo posle Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Razi 17 Napisano Avgust 26, 2013 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: N/A Prijavi odgovor kao problematičan Ode Suzana, a? Cestitke na novoj masini Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7001 Napisano Avgust 26, 2013 Drug član, 2958 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Znači nije Ražijeva... ps. @Raži matori, ja sam preko nedelje u ZR, mogao bi ti da se provozaš za Dane Piva Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10417 Napisano Avgust 26, 2013 Hronični Motociklopata, 7303 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan evo moje lepojke, malo nas kisa danas uhvatila 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Avgust 26, 2013 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan I ovo je od forumaša, sada vozi Horneta čini mi se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7001 Napisano Avgust 26, 2013 Drug član, 2958 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan ZR table? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12375 Napisano Avgust 26, 2013 Ne silazi, 7262 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam na povratku u klasu, doduse konkurentsku ali dobro Vizir, drugi migavci, novi top i obavezno protektori semeringa napred, bice pucka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zec 263 Napisano Avgust 26, 2013 Zainteresovan, 725 postova Lokacija: Beograd Motocikl: X8 Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam, ako skines nesto od navedenih stvari, javi se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goblin 238 Napisano Avgust 26, 2013 Svrati ponekad, 425 postova Lokacija: Beograd - Borca Motocikl: Futong 250 Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10417 Napisano Avgust 26, 2013 Hronični Motociklopata, 7303 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan to me i najvise privuklo kod motora sto je sve fabricko nista budzeno prepravljano pa sad ja mogu da ga picnem po mom ukusu, mada ne planiram nesto mnogo da menjam, samo sitnice ko sto rece Alekre, migavce, neki mali vizir i top, jer su jebali kevu auspuhu, izvadili su komplet prvu pregradu pa se dernja ko nenormalan, utisacu ga, ne bas kao fabricki, malcice glasnije da bude. Motor je iz Lazarevca, mada kod nas ima dosta CBejki sa ovom kolor semom, mislim da je i Zec-ova bila ista ovakva ako se dobro secam. Da li neko mozda ima ili zna nekog ko ima onaj drzac za ruke pozadi sto je, to mi fali Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Avgust 26, 2013 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zec 263 Napisano Avgust 28, 2013 Zainteresovan, 725 postova Lokacija: Beograd Motocikl: X8 Prijavi odgovor kao problematičan ...mislim da je i Zec-ova bila ista ovakva ako se dobro secam. Jos uvek je u toj boji Ostala je u krugu porodice. Pogledaj po netu, ima dosta delova.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7001 Napisano Avgust 28, 2013 Drug član, 2958 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan ...poslednjih dana mi je zezao alnaser, kad dam kontakt i stisnem start dugme čuje se samo Klik... Onda ga ubacim u prvu, promrdam napred-nazad, i onda upali... Prvo se dešavalo jako retko, posle sve češće i češće. I danas skinem alnaser i otvorim ga, četkice izgledaju ok, ima ih, al je zato sve bilo prljavo i puno grafitne prašine, prebrisao sve, očistisio one patronice, sad se dosta lakše okreće. Vratim ga nazad, upali na zub, kao i nekad, ugasim/upalim 5-6 puta, sve radi... Valjda je bilo do toga, pratićemo... Možda nekom bude od koristi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10417 Napisano Avgust 31, 2013 Hronični Motociklopata, 7303 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, koliko vam trose masine, na netu pronalazim da im se potrosnja krece oko 5 litara + - ,sipao sam do cepa pre neki dan pa kad izvozam 200km javljam rezultat Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pemac 6 Napisano Septembar 1, 2013 U prolazu, 83 postova Lokacija: Bela Crkva Motocikl: Honda CB500 / MZ ETZ 150 Prijavi odgovor kao problematičan Meni je trosio 4 normalne voznje, do aprila kada su ovde ukinuli obican bmb i ostavili samo euro bmb.Sad umesto da trosi manje on trosi 5-5,5. Nije drasticno povećanje ali na godisnjem nivou znaci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Razi 17 Napisano Septembar 1, 2013 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: N/A Prijavi odgovor kao problematičan Meni trosi oko 5 - 5,5 L po gradu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10417 Napisano Septembar 1, 2013 Hronični Motociklopata, 7303 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan evo rezultat prvog merenja, u rezimu 60% lokalni putevi 40% grad na 204km potrosio 10,4 litara , to znaci 5,2l/100km ja zadovoljan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...