abarth_maniac 6012 Napisano Februar 4, 2019 Drug član, 2777 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Klipove najlepse ocitis kocionim "uljem". Krpica i trljas. Lepo skida sve necistoce. Moj ti je predlog da klipove isteras skroz, jer u kljestima bude prljavstine haos. Onda lepo narucis gumice, ocistis kljesta i sedista gumica, sredis klipove... Isto i na pumpi kod rucice. I sednes na motor posle i skontas da je kocnica drasticno bilja uz ulaganje id par sati i par stotina dinara. (do 2000 max) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10550 Napisano Februar 5, 2019 Hronični Motociklopata, 7343 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Nebi trebalo da su gumice problem, jer sam ih ja menjao kad je bio motor kod mene. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3EKA 8 Napisano Februar 5, 2019 U prolazu, 18 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan "abarth_maniac" hvala za predlog. Morao sam da skidam klešta, danas ih nosio na posao jer imam problem sa šrafom koji drži pločice zapekao. Tako da sam i klipove skinuo i moram da ih čistim, ne mogu da kažem da li su dobri ili ne jer ovo prvi put radim :-) svakako ću ih po vašim savetima očistiti i vratiti nazad. Gumice unutra su zaista dobre ali moram ih zameniti kad već sve skidam da ne razmišljam... Okačiću i neke slike da vidite kako to izgleda. A što se šrafa tiče smrt klešta nisu pomogla, izvijači oštećenih šrafova takođe ne pomažu. probušili rupu kroz šraf boćno pokušali da okrenemo i pukne šraf (spoljašnji deo) i na kraju bušenje. Zaista smo pažljivo izbušili sad ostaje ureznica, to radimo sutra. Zez je što ti u principu treba ureznica za slepu rupu i to M10x1 jako se teško nalaze probaćemop obične pa javljam ako nekog to interesuje uopšte. A da vas ne bi interesovalo odma vam skrećem pažnju da proveravate ove šrafove na svojim mašinama barem jednom godišnje :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vortex4borg 391 Napisano Februar 6, 2019 Zainteresovan, 893 postova Lokacija: Skoplje Motocikl: Honda CBR 1000f Prijavi odgovor kao problematičan Opaaa, novi sektas dobro dosao ..... ah jos uvek bolujem po curinu 500ku ..... ako se pogodi ... vraticu je ja u moje vlasnisstvo kada covek bude hteo drugi motor ...... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3EKA 8 Napisano Februar 8, 2019 U prolazu, 18 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan On 6.2.2019. at 8:36, vortex4borg je napisao: Opaaa, novi sektas dobro dosao ..... ah jos uvek bolujem po curinu 500ku ..... ako se pogodi ... vraticu je ja u moje vlasnisstvo kada covek bude hteo drugi motor ...... Hvala bolje vas našao :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3EKA 8 Napisano Februar 8, 2019 U prolazu, 18 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan I dalje ništa nisam uradio po pitanju šrafa, izbušen je, navoji nisu oštećeni ali nisam usopeo sa običnom ureznicom da očistim ostatke šrafa... komplet delova za reparaciju prednje kocnice je stigao i bogami nije baš jeftin skoro 4000 din. Ako je neko imao iskustvo sa ovim problemom ok skidanja šrafa bio bi mu zahvalan .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1962 Napisano Februar 19, 2019 Drug član, 1057 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Lep dan danas, imam 2 sata lufta, sta da radim? Da kazem da nisam uopste palio motor od kako je garaziran, samo sam na mesec dana osvezavao akumulator (ostavim ga na punjacu sat vremena). Nisam jos menjao ulje i filter i zbog toga jos nije pocela sezona zvanicno, ali da malo 'protegne noge' nista mu nece skoditi. Lepo stavim akumulator, povucem saug i bez gasa zaverglam, trebalo mu je samo da gorivo krene iz rezervoara. Sto bi se reklo upalio je bolje od televizora. Okrenem nekoliko kruga, napravim nekoliko slika, i opet nazad na svoje mesto. Cekam lepse vreme, ne zurim nigde ipak je i dalje hladno za moj ukus. Do tad veliki pozdrav. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milanns 193 Napisano Februar 19, 2019 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Bmw gs1200lc Prijavi odgovor kao problematičan Najsigurnije da odneses kod krstenog strugara,resava sigurno.A mozez i sam ako imas stubnu busilicuu i mengele,stegnes kljesta i polako razbusujes sraf od najmanje burgije prema vecoj.Veoma bitno da pogodis centar srafa,jer ako ode u stranu nema nista od toga.Kad dodjes do kraja srafa iskopas preostali deo navoja srafcigerom ili proteras ureznicu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Henri Kinaski 65 Napisano Februar 24, 2019 U prolazu, 54 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki ER-6N Prijavi odgovor kao problematičan Od danas, postadoh vlasnik ovog motora. Moji prvi utisci su sjajni sa time sto ce mu biti potrebno malo nege pre nego sto bude spreman za sezonu koja nadolazi. 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17213 Napisano Februar 25, 2019 Integrisan, 5066 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1962 Napisano Februar 25, 2019 Drug član, 1057 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam kolega, znam je sa oglasa. U zdravlju da se vozis. Jel bese motor iz Nisa? Daj jos koju sliku da vidimo malo detaljnije. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1962 Napisano Februar 26, 2019 Drug član, 1057 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Ulje i filter su stigli, cekam malo lepse vreme i onda radim servis. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Henri Kinaski 65 Napisano Februar 26, 2019 U prolazu, 54 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki ER-6N Prijavi odgovor kao problematičan Hvala drugari. Da, motor je iz Nisa. Na oglasima sam ga i ja pronasao. Motor je trenutno u servisu pa ne mogu da ga slikam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3EKA 8 Napisano Mart 2, 2019 U prolazu, 18 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Pobeda ! Juče sam zavrsio proketi sraf :-) Hvala na sugestijama i pomoći! Obicna stega cvrsta ruka i puno strpljenja. Nasao sam ureznice 10x1 i prilicno su pomogle ali poslednji ostaci su ispali bukvalno busenjem. Kao sto su kolege "bocca_bastard" i "milanns" rekle mora bas da se izbusi rupa skoro do navoja i nakraju čeprkanjem izvadis djubre. Inace kao sto je kolega "Biker-Boy" rekao gumice su u ekstra stanju bile problem je djubre i so koja se nakupila ispod gumica i koja ih izgura pa klipovi blokiraju. Juče pala prva vožnja i moram da kažem da posle Honde Helix 250 ccm i 20ks ovo je nenormalno ! ! ! Posle kratke vožnje išao kući da piškim. :-P 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1962 Napisano Mart 2, 2019 Drug član, 1057 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, 3EKA je napisao: Juče pala prva vožnja i moram da kažem da posle Honde Helix 250 ccm i 20ks ovo je nenormalno ! ! ! Posle kratke vožnje išao kući da piškim. :-P Ista prica kao kod mene, samo sto sam ja vozio CM125. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Henri Kinaski 65 Napisano Mart 4, 2019 U prolazu, 54 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki ER-6N Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam preuzeo motor iz servisa i konacno se lepo provozao. Uh, kako ovo cudo ide!!! Bukvalno sam pravio pauze u voznji sa vremena na vreme da dodjem sebi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Henri Kinaski 65 Napisano Mart 7, 2019 U prolazu, 54 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki ER-6N Prijavi odgovor kao problematičan Predjoh prvih 250km Elem, fabricki auspuh koji je na njemu ima bas lep zvuk; ali je preglasan za ukus mojih komsija. Tako da moram da biram vreme kada mogu da koristim motor... Je l' postoji neki prigusivac ili neka fora da smanjim taj zvuk a da to prolazi i tehnicki pregled? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vodonik 50 Napisano Mart 7, 2019 U prolazu, 59 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda CB 500S Prijavi odgovor kao problematičan Fabricki auspuh preglasan? Proveri da nije slucajno 'otvoren'... cb sa fabrikom ima bas nekako pitom zvuk... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Henri Kinaski 65 Napisano Mart 7, 2019 U prolazu, 54 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki ER-6N Prijavi odgovor kao problematičan Ok, onda definitivno nesto nije u redu sa auspuhom. Zvuk koji proizvodi je sve samo ne pitom. Provericu sutra detaljno da li ima nekih znakova prepravki u 'kucnoj radinosti' 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1962 Napisano Mart 7, 2019 Drug član, 1057 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam zamenio ulje i filter, lepo radi sa Motulom. Odmah sto sam primetio je da veoma 'meko' salta brzine, rad je i ranije bio miran i tih, tako da sada nemam neki osecaj da je drasticno bolje. Za sad mi se dopada kako radi sa Motulom. I da, kao sto su kolege rekle, ulje koje smo ispustili je i dalje bilo da kazem zuto. Castio sam CB-a detaljnim pranjem i to je to, spreman je za novu sezonu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1962 Napisano Mart 7, 2019 Drug član, 1057 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan pre 48 minuta, Henri Kinaski je napisao: Elem, fabricki auspuh koji je na njemu ima bas lep zvuk; ali je preglasan za ukus mojih komsija. Sa fabrickim auspuhom radi za nijansu glasnije od ovih novih postarskih zujalica. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Henri Kinaski 65 Napisano Mart 7, 2019 U prolazu, 54 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki ER-6N Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, bocca_bastard said: A mozda da nam snimis video toga? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10550 Napisano Mart 7, 2019 Hronični Motociklopata, 7343 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Ovo mi zvuci kao da su povadjene komore i predadjen je u protocni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3EKA 8 Napisano Mart 14, 2019 U prolazu, 18 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Moj ima isit zvuk i meni se uopšte ne sviđa prebučan je, a ne zvuči lepo. Meni je sve izvađeno iz auspuha tako sam ga kupio. Ja ću sigurno menjati auspuh jer mi ovako kvari utisak ove ql mašine :-) Zlatko LA kakav je taj tvoj remus, daj da čujem baš me interesuje :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1962 Napisano Mart 14, 2019 Drug član, 1057 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Cim bude lepo vreme odmah kacim snimak, imam psa kuci koji je glasniji od Remusa tako da moram negde van kuce da ga snimam. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...