КГБ 11 Napisano Decembar 1, 2010 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: Дорћол Motocikl: Honda Dylan 150cc Prijavi odgovor kao problematičan људи иако ће ми бити драго да свратим и упознам већину вас ипак ме брине да небуде то педер бал ( јер 10.10.2010 је прошао одавно и непоновио се ...) односно како стојимо са женским чланицама клуба/форума јер ако их небуде верујем да ће већина ударити по пиву... а нисам сигуран имамо ли неки попуст код плавих другова у повратку ја ћу чамцем на журку,а назад могу и низводно без чамца ... упецаће ме Ренато на Панчевцу Поздрав свима Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Trinity 746 Napisano Decembar 1, 2010 witch, 476 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan људи иако ће ми бити драго да свратим и упознам већину вас ипак ме брине да небуде то педер бал ( јер 10.10.2010 је прошао одавно и непоновио се ...) односно како стојимо са женским чланицама клуба/форума јер ако их небуде верујем да ће већина ударити по пиву... а нисам сигуран имамо ли неки попуст код плавих другова у повратку ја ћу чамцем на журку,а назад могу и низводно без чамца ... упецаће ме Ренато на Панчевцу Поздрав свима Žurka je otvorenog tipa, znači slobodno pozovite devojke, drugarice, njihove drugarice...... da se druže sa nama , a i da ne budete usamljeni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Decembar 1, 2010 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan No, TomoB i ja dolazimo Toga sam se i plašio... elem, vidim da će ДЈ Vlajku trebati бодигард, a ekipi благајник, pa se nesebučno prijavljivam za žrtvu po obama stavkama , majke mi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Decembar 1, 2010 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan No, TomoB i ja dolazimo Toga sam se i plašio... elem, vidim da će ДЈ Vlajku trebati бодигард, a ekipi благајник, pa se nesebučno prijavljivam za žrtvu po obama stavkama , majke mi! Ne treba puno, da se admin iznervira, samo mu nađeš slabu tačku... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6129 Napisano Decembar 1, 2010 Svakom po zasluzi, 12439 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan КГБ, zar mi trebamo da ti obezbeđujemo žeMske? Ja znam da je ova naša "dečurlija" već organizovala drugar'ce da dođu da se druže sa bajkerima. Ja, naravno, vodim rođenu ženu tako da mogu samo da posmatram... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 208 Napisano Decembar 1, 2010 Drug član, 1126 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan Kao što sam obećao evo nastavljam sa objavljivanjem nagrada pošto je ona kaciga bila usamljena, biće 2 full face kacige za nagrade, a biće i Scottolier ulja, nekih tempomata... sve u svemu puno lepih nagrada i razlog više da dodjete na žurku 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Decembar 1, 2010 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Kao što sam obećao evo nastavljam sa objavljivanjem nagrada pošto je ona kaciga bila usamljena, biće 2 full face kacige za nagrade, a biće i Scottolier ulja, nekih tempomata... sve u svemu puno lepih nagrada i razlog više da dodjete na žurku Ja cu da dodjem zbog drugara, a ne zbog nagrada AKO NEKIM PUKIM SLUCAJEM BUDEM DOBIO NEKU NAGTADU POKLANJAM JE ISTOG TRENUTKA NEKOM KOME JE POTREBNIJA 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Decembar 1, 2010 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan Ja dolazim prvenstveno da bi se hvalio po selu kako sam bio na BG splavu! :P Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Decembar 1, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Kao što sam obećao evo nastavljam sa objavljivanjem nagrada pošto je ona kaciga bila usamljena, biće 2 full face kacige za nagrade, a biće i Scottolier ulja, nekih tempomata... sve u svemu puno lepih nagrada i razlog više da dodjete na žurku Ja cu da dodjem zbog drugara, a ne zbog nagrada AKO NEKIM PUKIM SLUCAJEM BUDEM DOBIO NEKU NAGTADU POKLANJAM JE ISTOG TRENUTKA NEKOM KOME JE POTREBNIJA nemoj tako, a šta ako nagrada bude set ključeva :P to uvek Afrikancu treba 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pavel 72 Napisano Decembar 1, 2010 šta bi ovo bilo, 303 postova Lokacija: Borca(skoro pa Bgd) Motocikl: regal raptor Prijavi odgovor kao problematičan Ja dolazim prvenstveno da bi se hvalio po selu kako sam bio na BG splavu! :P hehe vidi se da si iz unutrašnjosti,sad su klubovi po gradu u fazonu...:nanana: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Decembar 1, 2010 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan Ja dolazim prvenstveno da bi se hvalio po selu kako sam bio na BG splavu! :P hehe vidi se da si iz unutrašnjosti,sad su klubovi po gradu u fazonu...:nanana: Molim organizatore da se lokacija podhitno premesti u neki klub! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6129 Napisano Decembar 1, 2010 Svakom po zasluzi, 12439 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Nemere, "Hrabro srce" je triput lepše i bolje od bilo kakvog kluba Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pavel 72 Napisano Decembar 1, 2010 šta bi ovo bilo, 303 postova Lokacija: Borca(skoro pa Bgd) Motocikl: regal raptor Prijavi odgovor kao problematičan Nemere, "Hrabro srce" je triput lepše i bolje od bilo kakvog kluba ŠTO JES JES 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano Decembar 1, 2010 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Vidimo se sutra onda. Dolazimo Kiro i ja Iz nekog razloga se stavljaju video klipovi, pa evo da se i ja utefterim. http://www.youtube.com/watch?v=k4DU4NekdfU 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
КГБ 11 Napisano Decembar 1, 2010 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: Дорћол Motocikl: Honda Dylan 150cc Prijavi odgovor kao problematičan ОК, хвала свима на инфо ... @arakis - за нас неожењене није проблем наћи женске већ је питање било онако уопштено за све каква ће бити екипа на основу ваших претходнох окупљања ... а плавцима су омињени пацијенти баш са тог "социјалног" сплава Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6129 Napisano Decembar 1, 2010 Svakom po zasluzi, 12439 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan 'ajde ne baksuziraj nego dođi sutra naveče Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Decembar 1, 2010 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan .. већ је питање било онако уопштено за све каква ће бити екипа на основу ваших претходнох окупљања ... Kol`ko me secanje sluzi,ovo je prvo neformalno druzenje,da nije neka od akcija BJB-a. Ako dodjem,no alcohol for me,nemate pojma kako plavci gotive RU tablice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motoholic 2331 Napisano Decembar 1, 2010 ¡Siempre adelante!, 2188 postova Lokacija: Kalifornija Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster Prijavi odgovor kao problematičan Ja dolazim prvenstveno da bi se hvalio po selu kako sam bio na BG splavu! :P Kralju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 208 Napisano Decembar 1, 2010 Drug član, 1126 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan Sad izbrojah ukupno će biti 34 nagrade, možda neka više ili manje A voditelji tomole su specijalno iznenadjenje. Ko je bio na Reliju zna ih, ko nije bio možda ih zna, ali ko ih ne zna upoznaće ih Vidimo se sutra... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Decembar 1, 2010 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Ajd nek' okaci neko Google Earth sliku sa pozicijom splava? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mokl 90 Napisano Decembar 1, 2010 Old Fart, 86 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: Honda NT700 VA Prijavi odgovor kao problematičan barem nešto http://www.panoramio.com/photo/28027967 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kochaMatori 1108 Napisano Decembar 1, 2010 Bona Fides, 1310 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo - Beograd Motocikl: http://www.motoscout.de Prijavi odgovor kao problematičan Za lokaciju splava vratite se na prvi post u ovoj temi http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/55050-prva-velika-bjb-zurka/page__view__findpost__p__945363 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bornslippy 51 Napisano Decembar 1, 2010 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: BMW F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Zrenjaninci krecu sutra oko 19.30h pa se vidimo Pozdrav 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6129 Napisano Decembar 1, 2010 Svakom po zasluzi, 12439 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzambo 86 Napisano Decembar 1, 2010 Architect, 341 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Tracer 7GT Prijavi odgovor kao problematičan Ja radim do 22h, tu sam u 22.05 :D 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...