miskomi 178 Napisano Januar 8, 2011 Svrati ponekad, 252 postova Lokacija: Bgd Motocikl: BMW R1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan LJUDIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII:ode Djunta jutros da "kupi" TA .Nemoj da se zajebete pa da nesto rucate kuci(sutra svi na splav,na krkanluk).Ja necu da jedem nista ni danas ni sutra,pa kad zasednem za kotlic ima da....... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6046 Napisano Januar 8, 2011 Svakom po zasluzi, 12429 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan :jee3: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Januar 8, 2011 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Ja ne verujem da ce ga uzeti. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Januar 8, 2011 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Ja ne verujem da ce ga uzeti. Otkud taj nedostatak vere u ljude...? @miskomi Jel proverena ta informacija? Ako jeste-Cestitam na novom bajku! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Januar 8, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ni ja! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Januar 8, 2011 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Nema to veze sa nedostatkom vere u ljude. Samo, savrsenstvo ne postoji, a Djunta hoce savrsen motor. Prva mana koju bude video ce ga odgovoriti od kupovine. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Januar 8, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Ja verujem... Djunta je samo iskusan.. odmeren.. ne zalece se kao sto bi mi.. I verujem da nas ne lozi.. jednostavno godine i iskustvo cine svoje.. Ko se opece sa mlekom.. duva u jogurt Vidi kakav dan.. mora da ga uzme.. inace 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Januar 8, 2011 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ja Đunti skidam kapu, posle svega, čak i nekih mojih komentara na temu, držao mi je pažnju. Koliko god se trudih da ne posećujem temu, džaba. Valjda mi je bilo interesantno koliko je sve to jedna sprdnja. Đunto, kupi mašinu, iako je prešla 2km više nego što je prodavac naveo u oglasu, pa da se vozamo ko ljudi. Pozdrav i sve najbolje. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4192 Napisano Januar 8, 2011 Ne silazi, 6561 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan U bubanj do sledećeg izvlačenja. Moram da prvo razočaram sebe pa Vas. Gledo sam još jedan preko planiranog, nije to to. Ma kako Vi mislili da sam drkoš, stvarno nisu motori kakvi su prodavci rekli ni kako sam očekivao, a bio spreman da platim koliko je traženo. Traže obvjektivno ulaganje, nije da je moja uobrazilja. Gledaću sutra verovatno još jedan pa u ponedeljak opet ako stignem, jer Srbija nije mala. Baš sam indisponiran sad.. Potrčo sam ko tele pred rudu, sad mi krivo. Bolje da sam ćutao. Vidim ja da ću sutra prasence da uzmem, pa ga vodim na ispašu i taman dok poraste, ću kupim motor. Sad me nema do večeras, pa , po meni. 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajone 304 Napisano Januar 8, 2011 Neka Ekstra Titula, 402 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan đuntu na lomaču!!! uaaaa! hahaha 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Januar 8, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan No comment 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miskomi 178 Napisano Januar 8, 2011 Svrati ponekad, 252 postova Lokacija: Bgd Motocikl: BMW R1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Ljudiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:ostadosmo gladni.Ja predlazem da otvorimo kladionicu,na primer kog meseca ce djunta kupiti motor ili koje GODINE ce djunta kupiti motor....veka.....pisite predloge i sta da bude nagrada za onog ko pogodi(mozda krug sa Djuntom na buducem motoru)!!!!!!!!!!! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
b2man 236 Napisano Januar 8, 2011 taraba, 612 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Djunta, druže, glavu gore, ne padaj u uniniju!!! Mali off: danas mi bio jedan potencijalni kupac. predstavio se kao dugogodišnji bajker, čovek sav protkan iskustvom. Gleda on motor, obigrava okolo, uglavnom ćuti. Nakon duže vremena pita: zašto vizir ima rupice na sebi pri vrhu? Ja mu krenuo sa pričom da vizir ima i krilce, ali da mi je smetalo, pa sam ga skinuo. Pomenem mu i Ivana u smislu da bi možda trebao da mi pojača krivinu na tom istom krilcu. Na to me lik ladno pita kako je to moguće da vizir nije hondin? U prvom momentu ga nisam razumeo, ali kada je ponovio pitanje, nisam mogao da izdržim i pitao sam ga da li mu je dobro?!?!?! Naravno, bilo je tu još hitova Ali, to nije kraj. Na rastanku mi je rekao da je mislio da me spoji sa svojim orfakom, inače sigurnim kupcem ali sada nema šanse zato što mu ovaj bajk smrdi da je budžen, a i ja sam drzak. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
b2man 236 Napisano Januar 8, 2011 taraba, 612 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Sori što ti offujem temu. Možda imamo podudarna iskustva, samo smo na različitim polovima, ti kupuješ, a ja prodajem. Oćeš da se uortačimo pa da delimo ovu temu? Bioskop koji se meni dogadja nema granice. Baš bi bila fora i ti da pišeš bisere koji se tebi doogađaju, pa npr ovde otvorimo neko izglasavanje. Garantujem dobru zabavu. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Januar 8, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Sad me nema do večeras, pa , po meni. LINČUJMO ĐUNTU!!! Jaaaaaao, ima majicu da napravim! :D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Januar 8, 2011 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan Vidim ja da ću sutra prasence da uzmem, pa ga vodim na ispašu i taman dok poraste, ću kupim motor. bit ce to lepe sunke od njega do zime!!!!!! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Januar 8, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Svetac, uginula bi ta krmača od starosti... :D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miskomi 178 Napisano Januar 8, 2011 Svrati ponekad, 252 postova Lokacija: Bgd Motocikl: BMW R1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Jager-e uginula bi i deca od te matore krmace................. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4929 Napisano Januar 8, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 6022 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Kupiće Đunta, kupiće, kupiće, kupiće, kupiće, kupiće, kupiće, kupiće, kupiće.....Evo već pomalo verujem.... 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4192 Napisano Januar 8, 2011 Ne silazi, 6561 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Prošla me dešperacija uz domaće vino. Hitao sam kući sa zebnjom kako ćete me raspeti. I Onda sam se slatko nasmejo na postove o linču, lomači, krmači, šunki, majci, čak se i supruga ismejala. Divim se visprenosti koja postoji inače na forumu. Da ne citiram ponaosob. Spremio sam se da budem danas nekom Božić Bata, (nosi kesu zlata), al nije išlo. Bitno je da smo prevrnuli 13-tu, baksuznu, stranu, a i šta bi radili da sam danas uzo neki kršić. Ovako, teramo još koji tom, samo, fali još smajlića. Ja polazim od premise poverenja-verovanja inače i kad pitam prodavca kakvo je opšte stanje, oštećenja, gume, kočnice, boja, potrebna ulaganja, i ako dobijem da je sve ekstra, nema havarisanosti, ne mislim na tačkice i ogrebotine, nove gume ili 80 %, nove pločice, prva boja, bez ulaganja,... ja prihvatim da je tako naravno. Takođe kapiram da su kriterijumi različiti i razumem da neko zaista smatra lično nešto dobrim ili nebitnim pa tolerišem to naravno. Al ako očigledno nešto ne valja ko ćelava guma ili puknuta plastika, rđa, nešto što je očito loše..., znači što je totalno suprotno od rečenog, onda smatram da me neko obmanjuje i pokušava da me prevari. Tad zauzimam gard i sve što mi kazuje, znate, menjo sam ulje svaki mesec, nisam prešo 5.000 RPM, servisiran pre ...ništa mu ne verujem i za sve što ne mogu da vidim odmah predpostavljam da je loše i naravno odbijam od cene jer nije kako je rečenog stanja. Ne mislim na današnja gledanja, nego uopšte se svuda i u svemu pokušava sa prevarom, tako da kažem, ko da smo svi mentoli. Darko, potpuno te razumem. Ja sam sad dobio kaparu za skuter koji ladno mogu da metem u bilo koji salon novih. Kupac me letos cimno i sad nije hteo da se prestavi dok mi nije svuko cenu ispod crte preko SMS-a. Dao mi pare i posle 2 dana mi komentariše kofer kao nisam ga kupio novog i dal bi mu naknadno skinuo cenu, a ja otišo u dućan, montiro i napravio foto priču na forumu. Tako i ovaj tvoj, svi se ponašaju prema drugima sa totalnim ponižavanjem i to me strašno nervira. Ne znam dal i ja to činim. Pošto sam se danas navozo naokolo, izmaltretiro još 2 drugara, rešio sam da više ne idem dalje od okometa. To sam već bio zacrto nakon kupovine polovnog auta, al me povuče strast. Nisu motori sa foruma, ne bitni ni detalji. Idem dalje, pričo sa jednim uvoznikom danas, reče mi da mu se javim ako ništa ne nađem. Tražimo, vrebamo. @b2man- taman posla da mislim da ofuješ, naprotiv i bez izvinjenja molim. I možemo da udružimo sve ovde. Imam ja i dosta pp i vidim da je ako ništa drugo makar zabavna tema, mada zaista sam dobio puno sjajnih saveta i ponuda pomoći. Slobodno čini šta god misliš da je dobro i zanimljivo. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Januar 8, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Kupiće Đunta, kupiće, kupiće, kupiće, kupiće, kupiće, kupiće, kupiće, kupiće.....Evo već pomalo verujem.... Nije kupio! Nije kupio! NIJEEEEEEE!!! Već sam se poplašio da ćemo zaključavati ovu temu, a taman smo se raspisali Đunto, ne daj se! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Januar 8, 2011 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan hmmm,ne vezano za tvoju prodaju! prodavao sam passata jednog,jednom! posle koliko poziva otkacim tipa u dve reci "ako nije kako kazem placam troskove puta,ako uopste dodjete",kasnije kada je trgovina ipak zavrsena bas sa tim covekom priznao je da je posle razgovora samnom rekao zeni "ovaj ili je lud ili ima stvarno dobar auto". ne treba da napominjem da se posle xy godina jos uvek cujemo! prvo covek pa prodavac! djunto,samo ti cunjaj! negde cuci i taj motor za tebe! pusti ove zavidne koji bi da ti napakosteeeheeeeeeeeheheheeeeee! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7925 Napisano Januar 8, 2011 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:ostadosmo gladni.Ja predlazem da otvorimo kladionicu,na primer kog meseca ce djunta kupiti motor ili koje GODINE ce djunta kupiti motor....veka.....pisite predloge i sta da bude nagrada za onog ko pogodi(mozda krug sa Djuntom na buducem motoru)!!!!!!!!!!! Cek bre polako, tek je nacet 3-ci mesec rasprave. xD Samo polako nikad nije kasno, treba naci onog pravog, ne zuri se. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Januar 8, 2011 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan djunto,das krug? naravno kada budes kupio!! mislim da bi to bilo novo zivorno iskustvo jer sam probao dosta motora ali nikada "savrsen"!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4192 Napisano Januar 8, 2011 Ne silazi, 6561 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Kupiće Đunta, kupiće, kupiće, kupiće, kupiće, kupiće, kupiće, kupiće, kupiće.....Evo već pomalo verujem.... Nije kupio! Nije kupio! NIJEEEEEEE!!! Već sam se poplašio da ćemo zaključavati ovu temu, a taman smo se raspisali Đunto, ne daj se! Nee, ja sam tvrdoglav kad je u pitanju nešto dobro.Il ću nađem valjan il ću ga napravim. . hmmm,ne vezano za tvoju prodaju! prodavao sam passata jednog,jednom! posle koliko poziva otkacim tipa u dve reci "ako nije kako kazem placam troskove puta,ako uopste dodjete",kasnije kada je trgovina ipak zavrsena bas sa tim covekom priznao je da je posle razgovora samnom rekao zeni "ovaj ili je lud ili ima stvarno dobar auto". ne treba da napominjem da se posle xy godina jos uvek cujemo! prvo covek pa prodavac! djunto,samo ti cunjaj! negde cuci i taj motor za tebe! pusti ove zavidne koji bi da ti napakosteeeheeeeeeeeheheheeeeee! Čoveku sam sliko skuter po snegu, tero me, pa mu jedva poslo u punoj rezoluciji, sve se vidi i on mi šalje poruku, kao opiši mi oštećenja. Nije mogao da veruje da postoje dobri polovnjaci. A imao sam slučajeva za kola, recimo, kaže tip prodaje golfa sa klimom, sve super, klima radi, iz Smedereva. Reko, ako je tako dođi, kupujem. I on ladno dođe, a klima nije ni prikopčana a kamoli da radi. Išo u Bataju da gledam nekog Saxa, kao prva boja, salonski...Odem sa farbarom, čim je vido, kaže farban, a ja vido posle prvog koraka. Reko, što mi nisi reko da je farban ko što sam te pito, a kupac, pa nisam dužan sve da ti kažem. A ja ključeve fr u livadu. Došo sam sa suprotnog kraja grada i još mi kasnio 20 minuta i još me podj. Ponovo oglas, auto u Zemunu, reko da nije onaj iz Bataje, nee. Ma isti, al drugi tip., da je bio isti, menjo bi šoferku. . 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...