lestra 2355 Napisano Avgust 1, 2019 Zainteresovan, 627 postova Lokacija: Bg-Ar Motocikl: Africa Twin CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan @Staman brate al si ga zavezao oko drveta svaka ti cast Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Staman 714 Napisano Avgust 1, 2019 Svrati ponekad, 480 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: CF MOTO 150NK Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, lestra je napisao: @Staman brate al si ga zavezao oko drveta svaka ti cast Ahaha nije to nista, da vidis zimi mada ako mu se namerace njihob je, vjerujes da sam jedan dan ostavio disk lok iza ullaznih vrata od zgrade i neko je zakljucani disk lock uzeo a nosta mu ne valja, znaci nikakvu mu vrijednost nema kad nema kljuca i eto 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Radepd 67 Napisano Avgust 1, 2019 U prolazu, 31 postova Lokacija: Prijedor Motocikl: Piaggio x8 200 Prijavi odgovor kao problematičan Ima nas još koji pratimo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dangubas 1197 Napisano Avgust 1, 2019 kojekude, 251 postova Lokacija: nbgd Motocikl: tražim, gledam, probam, biram.. Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, Due je napisao: Kolega, u velikoj ste zabludi. Ja redovno pratim snimke i uživam. Samo napred! Pre 6 sati, Staman je napisao: Moja greska onda, hvala vam. Milo mi je iako to radim zbog sebe, i stv uzivam u tome, da se ponekome jos svidi. Cinjenica je da ja kad odem tako nedje, volim to slobodno vrijeme da potrosim na snimanje, a ipak ostane mi isto vremena da gledam u nebo, prirodu i opustim se, sto je jeli i osnovni cilj... takodje, ti i @Sachmo ste egal u ovome.. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivan1605 39 Napisano Avgust 2, 2019 U prolazu, 38 postova Lokacija: Grocka Motocikl: Honda Silver Wing T 400 Prijavi odgovor kao problematičan On 8/1/2019 at 8:43 AM, Staman said: Mi marko kao da smo. Je pili zajedno, toliko se dopisujemo na forum da imam osjecaj da si ti jedini koji pogleda Juče sam izvozao Lovcenski krug inspirisan tvojim snimkom.... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4830 Napisano Avgust 2, 2019 Drug član, 1550 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 18 hours ago, Staman said: Ahaha nije to nista, da vidis zimi mada ako mu se namerace njihob je, vjerujes da sam jedan dan ostavio disk lok iza ullaznih vrata od zgrade i neko je zakljucani disk lock uzeo a nosta mu ne valja, znaci nikakvu mu vrijednost nema kad nema kljuca i eto Hahahahhaha, buraz, posalje meni baba kantu sira, 10 kg. Cale jenunese i stavi u dvoriste, vrati se u kola da uzme jos nesto kad ono kante nema a nigde nikoga. Mislio je da ga neko zajebava prvo, pa ti vidi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Staman 714 Napisano Avgust 2, 2019 Svrati ponekad, 480 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: CF MOTO 150NK Prijavi odgovor kao problematičan pre 9 minuta, ivan1605 je napisao: Juče sam izvozao Lovcenski krug inspirisan tvojim snimkom.... milo mi je to sto cujem, i , utisci ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivan1605 39 Napisano Avgust 2, 2019 U prolazu, 38 postova Lokacija: Grocka Motocikl: Honda Silver Wing T 400 Prijavi odgovor kao problematičan Odlični, pogotovo Lovćen,Njeguši, Cetinje... Sl. put suprotnim redosledom.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Staman 714 Napisano Avgust 3, 2019 Svrati ponekad, 480 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: CF MOTO 150NK Prijavi odgovor kao problematičan koliko mi je youtube smanjio rez to je smijesno, nista sve sam opisao na youtubu da se ne ponavljam, ako bude ko pogledao... ali mi krivo snimak se objavljuje 2 ipo dana i jos dan ipo edita i rezolucija cisto sra, je uf, uglavnom, bas pitam zenu e reko necu ovo objavljivat ovo nece nikoga interesovat bez mene, 37 minuta samo voznje i laprdanja. interesovat ce veli motoriste ka tebe... pa aj reko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2635 Napisano Avgust 3, 2019 Drug član, 1296 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan Ima 1080p60 koja je sasvim pristojna. Koja rezolucija je trebalo da bude? YT po objavi videa isti renderuje automatski u više različitih rezolucija, a kako renderovanje videa najmanje rezoluciju traje najkraće, prvo se najmanja rezolucija pojavi kao ponuđena. Pretpostavljam da si to već znao, ali možda te je to zavaralo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Staman 714 Napisano Avgust 3, 2019 Svrati ponekad, 480 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: CF MOTO 150NK Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, vasa.93 je napisao: Ima 1080p60 koja je sasvim pristojna. Koja rezolucija je trebalo da bude? YT po objavi videa isti renderuje automatski u više različitih rezolucija, a kako renderovanje videa najmanje rezoluciju traje najkraće, prvo se najmanja rezolucija pojavi kao ponuđena. Pretpostavljam da si to već znao, ali možda te je to zavaralo. znao znao, ali mislim da postoji neka fora, jer original snimak je brutalno cist, dok i posle jednog dana, rezolucija na youtube je mozaik, mozda previse gledam te strane klipove dje im je rezolucija prosto perfektna, i onda se razocaravam bez potrebe. jedno sam sig, moram poceti kao sto rece sanchoo da original snimke cuvam, no i to mi je investicija za hard disk 100 e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_veseljak 1252 Napisano Avgust 3, 2019 Drug član, 995 postova Lokacija: Banjaluka Motocikl: Triump Tiger 800 XRT Prijavi odgovor kao problematičan Rezolucija savim ok. Opusti se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3056 Napisano Avgust 3, 2019 8-bit, 1881 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan @Staman zanimljiva vožnja. Kakva ti je prednja guma, nekako te mnogo baca levo, desno. Posebno je izraženo na svakom izlasku iz krivine. Trebalo bi da ide tečnije. Možda je takav tip motora? PS Ne kritikujem, nego subota, pada kiša - dosadno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Staman 714 Napisano Avgust 3, 2019 Svrati ponekad, 480 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: CF MOTO 150NK Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, mradomir je napisao: @Staman zanimljiva vožnja. Kakva ti je prednja guma, nekako te mnogo baca levo, desno. Posebno je izraženo na svakom izlasku iz krivine. Trebalo bi da ide tečnije. Možda je takav tip motora? PS Ne kritikujem, nego subota, pada kiša - dosadno. Nova, nov motor, bridgestone. Mislim da je do mene, volim dramaturgiju to i neravnine na putu cine klip puno dramaticnijim, cak brzim. Jos da dodju ND FILTERI I eksterni snimac zvuka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Staman 714 Napisano Avgust 3, 2019 Svrati ponekad, 480 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: CF MOTO 150NK Prijavi odgovor kao problematičan pre 37 minuta, mali_veseljak je napisao: Rezolucija savim ok. Opusti se. Hmm sto znam ocekujem mozda previse Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunac72 1453 Napisano Avgust 3, 2019 munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Staman je napisao: Nova, nov motor, bridgestone. Mislim da je do mene, volim dramaturgiju to i neravnine na putu cine klip puno dramaticnijim, cak brzim. Jos da dodju ND FILTERI I eksterni snimac zvuka Nekada sam isto vozio kao i ti. U zelji da sto vise oborim motor u krivini,dodam previse pa posle moram da odvadim. Isto to i ti radis. Kad se budes opustio i kad nebudes razmisljao kakav ce snimak ispasti ,zacudices se koliko tecno ulazis u krivinu i koliko se motor obara. Lep klip svakako,predeo fantastican. Samo napred 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Staman 714 Napisano Avgust 3, 2019 Svrati ponekad, 480 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: CF MOTO 150NK Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, zemunac72 je napisao: Nekada sam isto vozio kao i ti. U zelji da sto vise oborim motor u krivini,dodam previse pa posle moram da odvadim. Isto to i ti radis. Kad se budes opustio i kad nebudes razmisljao kakav ce snimak ispasti ,zacudices se koliko tecno ulazis u krivinu i koliko se motor obara. Lep klip svakako,predeo fantastican. Samo napred pa da, prilicno sam i ja siguran u to, kako vrijeme odmice cak na snimcima mogu vidjet to i sam, jos sam nov u ovome, nadam se da se necu opeci nedje. zapravo, rekao sam sebi, uspori, povuci rucnu sta vec... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4830 Napisano Avgust 3, 2019 Drug član, 1550 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 6 hours ago, Staman said: koliko mi je youtube smanjio rez to je smijesno, nista sve sam opisao na youtubu da se ne ponavljam, ako bude ko pogledao... ali mi krivo snimak se objavljuje 2 ipo dana i jos dan ipo edita i rezolucija cisto sra, je uf, uglavnom, bas pitam zenu e reko necu ovo objavljivat ovo nece nikoga interesovat bez mene, 37 minuta samo voznje i laprdanja. interesovat ce veli motoriste ka tebe... pa aj reko Lep asfalt. Lepo vreme, lep motor, nema sta. Posluzilo mi je kao odmor za oci uz jutarnju kafu. Moze li se pecati nesto tu gde se brckas na 29 minuta. Pozz 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Staman 714 Napisano Avgust 3, 2019 Svrati ponekad, 480 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: CF MOTO 150NK Prijavi odgovor kao problematičan pre 8 minuta, Markone88 je napisao: Lep asfalt. Lepo vreme, lep motor, nema sta. Posluzilo mi je kao odmor za oci uz jutarnju kafu. Moze li se pecati nesto tu gde se brckas na 29 minuta. Pozz noga mi se ukocila koliko je hladno bilo, dok sam izasao iz vode sav sam se izudarao da sto prije izadjem. moze sigurno, za kuliranje san Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4830 Napisano Avgust 3, 2019 Drug član, 1550 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 2 minutes ago, Staman said: noga mi se ukocila koliko je hladno bilo, dok sam izasao iz vode sav sam se izudarao da sto prije izadjem. moze sigurno, za kuliranje san E, a seti se sta sam ti pricao za kanal. Znaci imena i opisi voznji da budu tipa: - yamaha mt07 pure drive - yamaha highway to heaven - montenegro crusing - greece moto trip 2019 Itd Ako pogledas svoje snimke, najvise pregleda ti ima Lovcen 2019 i Greece 2019, jer su imena na svim jezicima takva Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Staman 714 Napisano Avgust 3, 2019 Svrati ponekad, 480 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: CF MOTO 150NK Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, Markone88 je napisao: E, a seti se sta sam ti pricao za kanal. Znaci imena i opisi voznji da budu tipa: - yamaha mt07 pure drive - yamaha highway to heaven - montenegro crusing - greece moto trip 2019 Itd Ako pogledas svoje snimke, najvise pregleda ti ima Lovcen 2019 i Greece 2019, jer su imena na svim jezicima takva Potpuno si u pravu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
No_LiMiT 81 Napisano Avgust 3, 2019 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: BG/PG/BD Motocikl: Honda CBR600RR Prijavi odgovor kao problematičan I ako snimis kakav sudar il nesto salji onima sto izbacaju kompilacije i taguju te pa mozda naidje koji subscriber i tako 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Staman 714 Napisano Avgust 3, 2019 Svrati ponekad, 480 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: CF MOTO 150NK Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, No_LiMiT je napisao: I ako snimis kakav sudar il nesto salji onima sto izbacaju kompilacije i taguju te pa mozda naidje koji subscriber i tako sto zelis drugome zeli i sebi! nas narod bi rekao, jezik pregriza. e sad , ima li istine u tome, ima. ista se stvar moze desiti i bez snimanja. pominjanje subskribera je jeftin nacin da se sarkasticno ponizi to sto radim. . . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4830 Napisano Avgust 3, 2019 Drug član, 1550 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 35 minutes ago, Staman said: sto zelis drugome zeli i sebi! nas narod bi rekao, jezik pregriza. e sad , ima li istine u tome, ima. ista se stvar moze desiti i bez snimanja. pominjanje subskribera je jeftin nacin da se sarkasticno ponizi to sto radim. . . Donekle si u pravu, ne treba se smejati tudjoj nesreci. Ali ja gledam svaki dan na poslu po par tih kompilacija sudara, to mu dodje kao neko iskustvo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
No_LiMiT 81 Napisano Avgust 3, 2019 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: BG/PG/BD Motocikl: Honda CBR600RR Prijavi odgovor kao problematičan A dobro desi se, ne mora sudar no bliske situacije i svasta nesto se snimi i posalje ovima i tako se promovise kanal. Mislim ne moras, ne znam sta ti je cilj ali i rece kako mislis da ti ne gledaju ljudi videoe pa zato samo ideju rekoh. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...