lord_oblivion 1362 Napisano Maj 10, 2016 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan https://www.google.rs/maps/@44.8287321,21.3059965,13.25z?hl=en Tvoja varijanta je svakako jeftinija. Prevoz za motor je 500 din, a za auto 1200. Plus je put od Rama do površinskog kopa blagi očaj. Znači, odličan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Maj 10, 2016 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Beograd-Meljak-Vranić-Draževac-neka sela-Koceljeva-Goločelo-Krivaja-na vr' Cera-Tekeriš-Zavlaka-Ravnaja-Bela Crkva(ne ona u Vojvodini)-Bastav-Ostružanj-Pecka-Pričević-Valjevo-Lajkovac-Lazarevac-Zeoke-Baroševac-Mirosaljci-Sibnica-Dučina-Ralja-Beograd, uspeo sam da namaknem 40% off-a od ukupno 375km po satu Nema mape ali nije teško ispratiti na karti. Nisam ništa slikao, samo nekoliko fotki na jednom od vrhova Cera i jedna posle oooodličnog uspona po šoderu u selu Bastav : U 'nekim selima' kombinacija šodera, vrlo lošeg asvalta, drvenog mosta i zemljanog puta. Ceo potez Koceljeva do podnožja Cera je fenomenalan, uzbrdo-nizbrdo sa mnooogo krivina i neravnim, u više slojeva krpljenim asvaltom Cer loš asvalt, kamen, šumski zemljani put i šoder. Zavlaka do Pecke malo lošiji put prepun krivina, brdovit i rizle u svakoj krivini, klizao sam kao po ledu, čista zabava Baroševac-Mirosaljci se ide preko/kroz kopove, očajan asvalt. U Mirosaljcima šuma, nisam mnogo zalazio jer dublje ima dosta blata. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MarkoIN 25 Napisano Jul 31, 2016 U prolazu, 27 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Dominator NX 500 Prijavi odgovor kao problematičan Prosao si kroz moj rodni kraj. Koceljeva. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
keš 458 Napisano Avgust 28, 2016 Svrati ponekad, 300 postova Lokacija: Bačka Palanka Motocikl: Honda SW 400 Prijavi odgovor kao problematičan Danas 28.08.2016. Fruška Gora, temperatura oko 30, vreme bez vetra, ukupno pređenih 150km. Ruta: Bačkla Palanka - Erdevik - Divoš - Partizanski put kroz Frušku Goru - Iriški Venac - Novi Sad - Bčka Palanka. Jezero Bruje kod Erdevika Jezero Moharač kod Erdevika Rohalj Baze kod sela Divoš Izletište Letenka Spomen obeležje Ivanu Stamboliću, nedaleko od mesta gde je ubijen. . Iriški venac Sledi spuštanje prema Novom Sadu i nazad kući za Bačku Palanku. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dl minak 183 Napisano Septembar 7, 2016 Svrati ponekad, 338 postova Lokacija: Aleksandrovac Motocikl: V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Odlicne slicice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sveti Atila 620 Napisano Novembar 23, 2016 Svrati ponekad, 319 postova Lokacija: Zemun / Žarkovo Motocikl: Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Iskoristio sam lep vikend, provozao se malo Ralja Ringom, popeo se na Avalu... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vroc-Kapo 1950 Napisano Novembar 25, 2016 Zainteresovan, 645 postova Lokacija: Vela Luka , HR, Stavanger, No, Dubai UAE Motocikl: K1600GT SE 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ja se malo vozikao dok je jos ugodno: https://www.youtube.com/watch?v=7Ia2HslqT1I Korcula how to take a screen shot Negdje oko Zaostroga free photo hosting 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8575 Napisano Novembar 25, 2016 nekrunisani kralj moto cigana, 3197 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan 8 minuta si snimao ulicu metar ispred tebe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sveti Atila 620 Napisano Novembar 25, 2016 Svrati ponekad, 319 postova Lokacija: Zemun / Žarkovo Motocikl: Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan i to kakvu ulicu. mora da je lep osećaj voziti se a da ne moraš da se koncentrišeš na izbegavanje rupa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vroc-Kapo 1950 Napisano Novembar 26, 2016 Zainteresovan, 645 postova Lokacija: Vela Luka , HR, Stavanger, No, Dubai UAE Motocikl: K1600GT SE 2016 Prijavi odgovor kao problematičan 8 minuta si snimao ulicu metar ispred tebe. Nije mi jasno, kako mislis metar ispred mene? Ali u redu, mozda je ovaj bolji, uz more :-) upload photos Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srrdjan 315 Napisano Novembar 29, 2016 Нек иде живот, 858 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vulkan 800 некада био Keeway Supershadow 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ма верујем да је мислио на угао снимка , са моје стране могу само да ти завидим ( лагана вожњица уз море ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vroc-Kapo 1950 Napisano Mart 12, 2017 Zainteresovan, 645 postova Lokacija: Vela Luka , HR, Stavanger, No, Dubai UAE Motocikl: K1600GT SE 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Mali djir od Korcule do Dubrovnika i nazad prije 10 dana uploading pictures 1 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10525 Napisano Mart 12, 2017 Hronični Motociklopata, 7333 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan E kad se setim koliko moram od kuce da vozim da bi dosao do ovih lepota Jadranskih, a vama je odma tu iza coska Zavidim vam mnogo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vroc-Kapo 1950 Napisano Mart 13, 2017 Zainteresovan, 645 postova Lokacija: Vela Luka , HR, Stavanger, No, Dubai UAE Motocikl: K1600GT SE 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Ima i to svojih prednosti...ja ne mogu nigdje bez trajekta 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10525 Napisano Mart 13, 2017 Hronični Motociklopata, 7333 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Pa kad bi mogo birat, radije bi se provozao trajektom do kopna, nego ovako kao sto sam sad, zabacen u sred vojvodjanske ravnice, gde god da krenem moram par stotina kilometara da vozim da bi dosao do krstene planine i krivina Kad sam zadnji put vozio kroz HR Jadranskom magistralom od Herceg Novog pa do Sibenika, nisam uzeo zeleni karton pa nisam isao na Neum kroz Bosnu nego sam isao na trajekt Trpanj-Ploce, i to je bila odlicna odluka, voznja onim ogromnim trajektom je prava uzivancija, prelep pogled sa najgornjeg sprata, milina jedna, ko ide na tu stranu, treba da proba, fantasticno je, a i voznja po Peljescu do Trpnja je super, ima bas prelepih predela, i na kraju Sibenik, prica za sebe, prelep grad, mnogo toga da se vidi.Evo par slika: 1 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vroc-Kapo 1950 Napisano Mart 14, 2017 Zainteresovan, 645 postova Lokacija: Vela Luka , HR, Stavanger, No, Dubai UAE Motocikl: K1600GT SE 2016 Prijavi odgovor kao problematičan uh, ova 4ta slika...sve zeleno...toga vise nema . 2015 je sve ovo iza tebe izgorilo, ja ovaj dio zovem Mordor, sve je crno i spaljeno adult picture hosting 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10525 Napisano Mart 14, 2017 Hronični Motociklopata, 7333 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Uuu yebote ovo bas stvarno ko da je Sauron bio u poseti Ali oporavice se suma, majka zemlja to resava bez problema, samo treba vremena, bice tu opet zelenilo prije ili kasnije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
velvetwolf 465 Napisano Mart 15, 2017 Svrati ponekad, 330 postova Lokacija: Kop Motocikl: BMW F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Kakva brda, kakve planine, kakvo more... ravnica je zakon. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vroc-Kapo 1950 Napisano Mart 15, 2017 Zainteresovan, 645 postova Lokacija: Vela Luka , HR, Stavanger, No, Dubai UAE Motocikl: K1600GT SE 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Slazem se , meni je ovo bilo nezaboravno iskustvo, nakon svih mora, planina i zavoja :-) 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vroc-Kapo 1950 Napisano April 28, 2017 Zainteresovan, 645 postova Lokacija: Vela Luka , HR, Stavanger, No, Dubai UAE Motocikl: K1600GT SE 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Evo izgelda jedini ja pisem tu :-) Mali izlet od Korcule do Paga i nazad, prosle subote, 600km, dobra janjetina na Pagu i naravno kilo-dva paskog sira, tako da me zena pusti i drugi put :-) Malo slika, a i jedan nocni video, ako nekog interesira kako rade adaptivna svjetla u real life :-) image hosting 20mb 1 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4763 Napisano April 28, 2017 Ne silazi, 5558 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ova svetla su fenomenalna stvar! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markoizkule 883 Napisano Jun 26, 2017 Zlo i naopako, 545 postova Lokacija: Kula Motocikl: Kao da nema Prijavi odgovor kao problematičan Edit: izbrisan video dok se ne sredi problem sa muzikom. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko4522 246 Napisano Jun 26, 2017 Svrati ponekad, 349 postova Lokacija: Runaway hill Motocikl: suzuki dl-650 L7 Prijavi odgovor kao problematičan Lepa voznjica, lepo vreme, gde ces bolje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slammer 626 Napisano Jun 26, 2017 Usamljeni kauboj daleko od doma svog, 411 postova Lokacija: Leskovac - Novi Sad Motocikl: Yamaha FZ1 GT Prijavi odgovor kao problematičan Uhhh, jako lepa ruta. Snimak prava prezentacija onog sto me ceka za vikend. Jer ako sve bude kako treba, odvozacu tuda do Zajecara na gitarijadu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale-VFR 457 Napisano Jun 26, 2017 Zainteresovan, 531 postova Lokacija: Branicevski okrug Motocikl: Honda Hornet 600 2005 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, markoizkule je napisao: Edit: izbrisan video dok se ne sredi problem sa muzikom. Ih bre a taman hteo da pogledam pred spavananje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...