Jump to content

Moto Zajednica

Dogovor o kalendaru MZ Svet-a za 2011.

Recommended Posts

• Самарићанин, 794 postova
  • Motocikl: коњусина с педес' коњића

Ja sam za jug, al izmedju ova dva ako se bira onda Golubac

1. Drumskalisica - Bela Crkva

2. Miloshenda - Golubac

3. Picasoo - Golubac

4. Šumi - Bela Crkva

5. Vuja - Bela Crkva

6. deki - Bela Crkva

7. jigoro cano - Bela Crkva

8. Zverinjak - Bela Crkva

9. Đenka - Bela Crkva

10. Čika Dule - Bela Crkva

11. Scorpija - Bela Crkva

12. Mihac (MZ) - Bela Crkva

13. Plavi Golub(Bivolje)- Bela Crkva

14. Makica - Bela Crkva

15. Demro.st - Bela Crkva

16. Demro.st.junior - Bela Crkva

17. DUKI - Bela Crkva

18. Dzoni - Bela Crkva

19. KATAKLINGER - Golubac

20. MZ RIDER - Golubac

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Ne silazi, 5900 postova
  • Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator

Ako smem da primetim, imamo i coveka u Beloj Crkvi. Jes da ne vozi MZ-a, vec Voshoda, ali covek je tu kod nas - javlja se povremeno u temi Sdelano u CCCR. To je " Ssekir75 ", pa mislim da je red da ga pozovemo na ovaj nas skup, a i - posto je "domaci " u Beloj Crkvi - vredeo bi nam. Mozda prati ovu temu, mozda ne prati, pa mislim da ga treba obavestiti - nas je . :neznam:

• Zainteresovan, 634 postova
  • Motocikl: Suzuki GSX 600F-SF,Honda CM 125 Custom,Benelli Adiva 150,MZ 250 ETZ,MZ 250 TS,Kinroad 200gy,Tomos 14 tls,

Dobro razmišljaš, ima dosta složenih elemenata koje treba uklopiti. Nisam imao nameru da Scorpiju bacam u vatru, uzdao sam se u sopstvene mogućnosti i dobru volju bilo koga ko bi pomogao.

Čika Dule je izrazio želju da ide samnom gore pa ako eskiviram ženu i decu za taj put onda ćemo nas dvojca u razgledanje.

Treba reći i da su svi dosadašnji skupovi organizovani od strane ljudi koji su u materiji. Ti si rešio stvar u NS, Janko je znao šta i kako jer se u Kisaču skupovi održavaju, u Ovčar Banji nije bilo nikoga od organizatora a da mu je prvi put i koliko znam Svilajčani su stalna postavka u organizaciji njihovog lokalnog moto skupa.

Ukratko, sve su provereni ljudi sa iskustvom.

Sada sam zvao Impulsa da vidim kako stvar može da se pogura iz Vršca. On nije na Forumu duže vreme, nema kada da sklopi mašinu i nervira se kada vidi da se ovde radi.

Aktivan je u Vršcu, ima komunikaciju sa klubovima pa ćemo se čuti ovih dana da napravimo neki plan.

Ako izglasamo na kraju Belu Crkvu ostaje da odem tamo, vidim šta je najmanje opterećeno turistima i da razgovaram sa menadžerima tog lokaliteta. Verovatno ću morati da odem najmanje još jednom zbog policije, možda Opštine i eventualno Hitne Pomoći.

Trebalo bi stupiti u kantakt sa lokalnim MK i zatraziti neku saradnju,pomoc ,itd.

Tacno je da u odabiru lokacije,kontaktom sa lokalnim MK moraju da ucestvuju ljudi koji imaju ISKUSTVA,dugogodisnjeg,koji tacno znaju sta ,gde i kako treba da bude,ali,cini mi se da se nismo usaglasili oko toga sta se zeli,dali je to klasican kamp sa svom pratecom infrastrukturom,ili neka ,,divlja,, oaza mira pored vode,za koju licno navijam.

Naglasio sam da postoji opcija mesta na kome smo mi bili prosle godine,na to se niko nije obazirao posebno,ok.Mislim da postoji i kontakt telefon ljudi koji su vlasnici tog lokala i svega ostalog,kod Lorda cini mi se,treba proveriti.LORDEEE???????

Po meni,neposredna blizina vode,za postavljanje kampa je neophodna.

• :), 5945 postova
  • Motocikl: Bicikl

pa u beloj crkvi na biloj kojoj lokaciji odrzavanja skupa njihovog recimo,a tu bi se verovatno odrzao i moto skup ima bas mnogo vode,jer se se skupovi odrzavaju na jezerima..naravno ima tamo i kamp sa kamp kucicama itd,lokacija extra ,tu je i nas drugar sloper sa foruma itd, moze o svemu da se raspita,i da nas informise,

• Podržavam 1

• MZ Rider, 4141 postova
  • Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a

pa u beloj crkvi na biloj kojoj lokaciji odrzavanja skupa njihovog recimo,a tu bi se verovatno odrzao i moto skup ima bas mnogo vode,jer se se skupovi odrzavaju na jezerima..naravno ima tamo i kamp sa kamp kucicama itd,lokacija extra ,tu je i nas drugar sloper sa foruma itd, moze o svemu da se raspita,i da nas informise,

0takoje.gif0takoje.gif

• Svrati ponekad, 450 postova
  • Motocikl: voshod 3m, moto guzzi falcone

ljisic je dobro primetio da se i odavde neko javlja i prati situaciju na mz svetu :jee: nisAM bio pri netu pa nisam pratio od pred novu godinu. kako je stvar kolko vidim 99% resena, uzecu sebi za pravo da se sutra i u sredu procunjam i popricam sa ripovcima o organizaciji (to ne bi trebalo da bude problem). problem je tzv tvrdi smestaj.na desnom vracevgajskom ga nema, a ima puno turiista koji su tu sto u satorima sto u kamp prikolicama. ladovine u samom kampu ima, ali je uglavnom sve zauzeto kad za to dodje vreme tako danama ostaje ona cistina sa par mladica na kojoj je nekad odrzavan skup. drzavni kamp iskreno nemam pojma kako izgleda iako sam pored njega proso jedno 15miliona puta. zadnjih par godina zvanicni skup se odrzava u krugu fabrike "25maj", sto ima prednosti zbog kontrole prostora - ogradjeno je. na samoj je obali glavnog jezera, iako se ono ne vidi jer ga odvaja nekkakva zivica (ima prolaz kroz zicu). koliko sam ja primetio, motordzije ovde imaju lep docek od strane lokalaca,ali ne znam kako odrzati lokalce van dogadjaja. ipak je za ovu sreedinu skup veliki dogadjaj koji se zeljno ocekuje. pitacu sutra i klince da li bi bili voljni da sviraju ako tako necega bude (stvarno dobro sviraju, acdc, zztop i sl), mislim da ce oberucke prihvatiti jer nemaju bas cesto prilike za to. policija mislim da ne bi trebalo da pravi problem jer se to vec odavno odrzava, pa jedan gore-dole... u svakom slucaju javljam se sa novostima najdalje u sredu... -_-

• Drug član, 4879 postova
  • Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251

Pustio sam Ssekiru PP i eto, čovek se javio čim se ulogovao. :)

Pustio sam PP i Sloper-u ali nisam dobio odgovor. :neznam:

Svi su predlozi na mestu jedino što je naš Skup specifičan i baš zbog toga mora da se tamo ode, zbog dogovora. Npr. nema bendova i muzike, cilj je komunikacija a pošto zovemo strance onda je to posebno važno: tišina, ladovina, voda, ćaskanje, hrana, piće, zezanje... Nema para, ulaznica, sponzora, ovo mi plaćamo pa šta izađe.

Što se posećenosti tiče to je uvek bio problem. Naš Skup nije masovna turistička atrakcija nego mesto na kome se okupljaju MZ ljudi, nema tu ništa interesantno za nekoga ko sa MZ-om nije upoznat.

Na net-u sam našao sajt RIP-a. Sajt nije ažuriran ali su na njemu kontakti. Nazvao sam čoveka pod rednim brojem 1 i lepo se ispričao sa njim, super tip. Video sam da RIP ima 4 MZ-a što me obradovalo, svuda ima naših. U tom razgovoru saznao sam da je predsednik kluba Vladan Perišić i dobio sam njegov broj telefona ali fiksni tako da se još nismo pronašli jer radimo u suprotnim smenama.

Kako sam čuo, RIP je ozbiljan klub, imaju i Skup i vožnje i kao klub funkcionišu 100% što je zasluga Vladana koji se baš angažuje.

Želeo bih da stupimo u kontakt sa Vladanom i odemo tamo, obiđemo lokacije sada kada gužve nema i zajedno nađemo najpogodnije.

Toliko sam uradio do sada, zvaću na taj fiksni broj i dalje.

Smatram da je ovo značajan pomak ka realizaciji cele stvari. Vujo svaka čast na angažovanju!!!

Verujem da ćemo u saradnji sa RIP-om i uz pomoć naših kolega MZ Svet-aša odande, uspeti da organizujemo ovako jedan značajan događaj za MZ Svet, kao takav. Pa čak, u datim okolnostima lokalnog opšte narodnog veselja što će doći mnogo MZ motora, i da obezbedimo jednu adekvatnu intimu za taj naš skup.

Od mene i dalje može da se očekuje ono što sam ranije ponudio s moje strane.

• Svrati ponekad, 444 postova
  • Motocikl: Honda CBR 1000 f

Doslovce se slazem sa Cika Duletom a ja i dalje stojim iza onog sto sam rekao, na raspolaganju i spreman da pomognem ako zatreba!

Doslovce se slazem sa Cika Duletom a ja i dalje stojim iza onog sto sam rekao, na raspolaganju i spreman da pomognem ako zatreba!

Puštam PP

• Svrati ponekad, 450 postova
  • Motocikl: voshod 3m, moto guzzi falcone

prvo, stanje na sajtu ripa veze nema sa stvarnim stanjem (zastarelo) ali to je nebitno za ovu pricu. jesu uigrana ekipa i trebba ih pitati za savet oko organizacije. ipak su godinama "u igri" i znaju gde i sta treba da se uradi. sto se mene tice tu sam i javite mi kad dolazite. sve ostalo dogovoricemo se na licino mesto. vladan ce biti informisan veceras o ovome (a i mozemo da ga smatramo za naseg jer je vozio ts250 i preporucuje mz svakome ko pomene motor a nije bas pri parama).

Lepe vesti! :)

Zahvaljujući Ssekiru došao sam do kontakta predsednika RIP-a. Kao što sam čuo sa strane, izuzetan je tip, odličan domaćin a ima iskustvo u organizaciji oko decenije.

Dogovorili smo se da se vidimo jedne od narednih subota. Najavim čoveku par dana ranije pa odemo da vidimo lokalitete.

A po Vladanovoj priči - IMA IH. Taj kraj je toliko bogat da nisam disao dok sam ga slušao telefonom. Ima ovo ovde, pa ono tamo...

Lepota na svakom koraku.

Treba obići i odlučiti se za najbolje. Ima prostora sa nekim kafanama ali i bez njih, sve je pored vode koja je i mirna ali i u brzacima pa su nam tu kajakaši redovni posetioci. Šatorski smeštaj može bilo gde a ima i čvrstog u kamp kućicama ili bungalovima.

Ukratko, ima sve.

Snadbevanje nije problem ne za dva točka nego i za pešice.

Ma neznam ni sam, nemogu da dočaram šta mi je čovek sve ispričao, ne postoji način da se pojavi bilo koji problem.

Jedino se ogradio što je sada zima pa nemožemo da vidimo prirodu u punom sjaju nego ovako golo kako je sada. E ako je to jedini problem što nije u mogućnosti da nam stvori leto onda jebi ga.

Lepo, lepo, nemogu da krijem zadovoljstvo. Ne bih da pričam pre vremena ali mi se čini da ni ovaj put nismo promašili sa izborom a imam utisak kao da nisam bio tamo, ko zna u šta sam ja gledao i šta sam obišao...

Ma nemože to samostalno, mora neko sa terena, iz kraja, tamo gde se rodio...

Ostaje da se Scorpija, Čika Duje i ja dogovorimo za neku od narednih subota, spakujemo u kola i odemo do Bele Crkve.

Juuupiiiiii!!!

:jee1::jee3:

Jeeee!!! Baš se radujem!!! Vujo, ovo zvuči više nego dobro. Prosto mi frka da se radujem unapred, al' jbg, takav sam, šta ću...

Ti si odradio divovski posao, jer si uspostavio dobar kontakt sa pravim čovekom :dobar: , a imao si dobar predosećaj da lokacija ne samo da zavređuje pažnju, več i da dosta obećava.

Ostajemo u kontaktu za najavu putešestvija i kibiceraja predmetne lokacije, a i za bilo šta drugo što je do mene, da pomažem.

Već nas vidim ... :moto1::dobrodosli2::kotlic::rostilj::kamp::na_glavi:

• Svrati ponekad, 131 postova

Pratim temu i ocekujem skup. imat cu oko 320 km i nesto vise od 6 sati jahanja. sto mi se i nesvidja bas. jos moram da mjenjam rutu jer necu da idem preko beograda ni pod razno. Al u biti ok je. planiram dolazak samo da se konsultiram s kolegom mihom. idem do njega ovaj vikend slavit vincešku pa cemo popricat o tome uz pićence. :D

• MZ Rider, 4141 postova
  • Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a

Pratim temu i ocekujem skup. imat cu oko 320 km i nesto vise od 6 sati jahanja. sto mi se i nesvidja bas. jos moram da mjenjam rutu jer necu da idem preko beograda ni pod razno. Al u biti ok je. planiram dolazak samo da se konsultiram s kolegom mihom. idem do njega ovaj vikend slavit vincešku pa cemo popricat o tome uz pićence. :D

nisi jedini ja imam 4,5h voznje... i 260km.. 1moto3.gif

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja