aca-pn 6451 Napisano Februar 29, 2012 Enduraš, 6403 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ajde da ponovim jos jednom: Mozda sam malo karikirao, poenta je da bi trebalo bar koliko-toliko da se razumes u mehaniku kako ne bi ostao na putu zbog neke gluposti. Recimo spadne kabal sa svecice, a ti verglas dok ne istrosis akumulator i posle zoves slep-sluzbu U principu ne moras da znas ni da sipas gorivo/napumpas gumu, ima ko to moze da obavi umesto vas na pumpama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
automotive 0 Napisano Mart 2, 2012 U prolazu, 13 postova Prijavi odgovor kao problematičan UniorTeos je generalni uvoznik za Unior i tamo su ti cene najpovoljnije...najbolje da tamo pogledas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Mart 2, 2012 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan ovo je sasvim OK univerzalni ključ za filtere.... imao sam ga i bio sasvim zadovoljan. .. ali mi ga je netko "popasao" iz radione... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko13 2058 Napisano Mart 2, 2012 Zainteresovan, 974 postova Lokacija: Dembelija Prijavi odgovor kao problematičan Sa takvim i ja skidam, ali nisam bas zadovoljan, ja jednom motoru sam imao bolji prilaz pa je bilo sve ok, ali na ovom sada je teska prica, posto proklizava a prilaz tezak zbog grana koje su naravno vrele i onda se uvek pozdravim sa prsticima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6216 Napisano Mart 2, 2012 Svakom po zasluzi, 12454 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Problem je kod mog TA da ovaj alat sa slike iznad ne može da se lepo uglavi i dobro nalegne na filter ulja tako da jedino ostaje bušenje šrafcigerom U Labosu imamo alat sa lancem koji opet ne valja za Transalpa, ali ovaj je pun pogodak , kao da na njemu piše: "Za Hondu Transalp" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Whatever 83 Napisano Mart 2, 2012 ***, 162 postova Lokacija: BG Motocikl: R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan Nasao sam ovakav kljuc, Unior. Izgleda bas solidno, a cena je 630 din, u Unior Teos. Ako nekome zatreba, da znate da imaju svasta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Whatever 83 Napisano Mart 2, 2012 ***, 162 postova Lokacija: BG Motocikl: R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan Ide li ovde neko kod majstora? Ko ide, ne cita ovaj forum Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko13 2058 Napisano Mart 5, 2012 Zainteresovan, 974 postova Lokacija: Dembelija Prijavi odgovor kao problematičan Nasao sam ovakav kljuc, Unior. Izgleda bas solidno, a cena je 630 din, u Unior Teos. Ako nekome zatreba, da znate da imaju svasta Odlicno, to sam i trazio. Idem to da uzmem ali mozes li samo da mi kazes koja je dimenzija za moto filtere? posto upravo gledam na sajtu i ima ih milijon pa da znam koji da trazim da ne idem bas sa filterom kod njih da probavam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6216 Napisano Mart 5, 2012 Svakom po zasluzi, 12454 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Ide li ovde neko kod majstora? Ko ide, ne cita ovaj forum Mislim da si donekle u pravu, zgodno je kada čovek ima neko, bar malo tehničko znanje i sposobnost da sam nešto uradi ali kada vidi šta sve treba uraditi i na šta sve treba obratiti pažnju radije odu kod (proverenog) majstora da bi bili sigurni da će posao biti dobro urađen. A za neke sitnice najbolji je sam svoj majstor , ogromno je zadovoljstvo kada (iako pojma nemaš o mehanici ili elektronici) sam napraviš nosač za mobilni, GPS ili tako nešto na svom motoru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
automotive 0 Napisano Mart 5, 2012 U prolazu, 13 postova Prijavi odgovor kao problematičan da li neko zna gde mogu da kupim dobru i kvalitetnu torbu ta alat? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Whatever 83 Napisano Mart 5, 2012 ***, 162 postova Lokacija: BG Motocikl: R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno, to sam i trazio. Idem to da uzmem ali mozes li samo da mi kazes koja je dimenzija za moto filtere? posto upravo gledam na sajtu i ima ih milijon pa da znam koji da trazim da ne idem bas sa filterom kod njih da probavam. Razlikuju se dimenzije zavisno od motora. Najbolje da poneses filter, ali ako neces, izmeri precnik filtera (u oznaci na kljucu ti je to onaj prvi broj), a drugi broj ti je broj uglova, tj stranica. Npr. kod mene je 76mm/14p Pogledaj ovde sve sto imaju http://www.unior.si/proizvod/kljuc-za-filter-ulja-1977-6 zapisi sifru kljuca koji ti treba pa pozovi Unior Teos da proveris cenu i da li ga ima. I da se najavis da ces doci, posto su oni veleprodaja. A mogu i da ti posalju postom, ako nisi iz Bg. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko13 2058 Napisano Mart 5, 2012 Zainteresovan, 974 postova Lokacija: Dembelija Prijavi odgovor kao problematičan Hvala puno, pogledacu vec ovih dana koje su dimenzije pa cu skociti do njih. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard enduro 13 Napisano Mart 8, 2012 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Ljubovija Motocikl: Tomos ATX, Yamaha DT 125 R, Sprint Apollo 250 RX Prijavi odgovor kao problematičan Ako mozete da mi pomognete. Hteo bih da kupim jos ovih kljuceva sa T drskom ja imam 8. A treba mi 6,7,8,9,10,11,12,13,14, Gde mogu naci ako znate postavite link. Hvala unapred. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Mart 8, 2012 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan pa gdje si taj kupio ? u Louisu imaš sličnih stvari .. http://www.louis.at/_20f45c4bc3b95e0266bac89235e1032f89/index.php?topic=artnr&artnr=10002879 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
automotive 0 Napisano Mart 9, 2012 U prolazu, 13 postova Prijavi odgovor kao problematičan pogledaj ovde...ima Unior te kljuceve! http://www.uniorteos.com/katalog/PregledProizvodaKategorijeUnior.aspx?id=539 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejan-b 59 Napisano Mart 9, 2012 Svrati ponekad, 104 postova Lokacija: BG Motocikl: Ducati Crveniiiiii Prijavi odgovor kao problematičan Ako slucajno dolazis u Bg imas na bubanj potoku veliki izbor alata, ja sam uzeo proxxon gedore i set okasto viljuskaste kljuceve , jeftinije nego u radnji kod nas , ceo set po ceni u louisu, to je na auto pijaci i rade svake subote. T kljuceva ima od forece,uniora,toyo i drugih firmi pa mozes lepo da izaberes i vidis razliku uzivo na jednom mestu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard enduro 13 Napisano Mart 9, 2012 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Ljubovija Motocikl: Tomos ATX, Yamaha DT 125 R, Sprint Apollo 250 RX Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na odgovorima i ja sam ovaj kupio na buvljaku ali nije vise bilo samo mu ostala 8. Meni treba i ostali brojevi. Koliko li kosta ovaj set kljuceva. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejan-b 59 Napisano Mart 9, 2012 Svrati ponekad, 104 postova Lokacija: BG Motocikl: Ducati Crveniiiiii Prijavi odgovor kao problematičan Ove sto sam ja kupio, mislim da je bio 35e a gedore sa dve racve i torx nastavcima 95e sa 10 godina garancije proxxon kvaliteta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejan-b 59 Napisano Mart 9, 2012 Svrati ponekad, 104 postova Lokacija: BG Motocikl: Ducati Crveniiiiii Prijavi odgovor kao problematičan proxxon je na strani buvljaka gde se prodaju nove stvari tu imas i tezgu sa toyo alatima imaju i colovne kljuceve drugar je kupovao kaze da su dobrog kvaliteta on servisira vodene skutere,a force imas na obe strane buvljaka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard enduro 13 Napisano Mart 9, 2012 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Ljubovija Motocikl: Tomos ATX, Yamaha DT 125 R, Sprint Apollo 250 RX Prijavi odgovor kao problematičan Hvala deki. Sta mislis koliko kosta set kljuceva T da znam odprilike . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
automotive 0 Napisano Mart 13, 2012 U prolazu, 13 postova Prijavi odgovor kao problematičan treba mi neka dobra torba za alat koji ima dosta pregreda i bravu za zakljucavanje...sve ove koje sam do sad gledao nesto mi nisu bile toliko kvalitetni... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko13 2058 Napisano Mart 14, 2012 Zainteresovan, 974 postova Lokacija: Dembelija Prijavi odgovor kao problematičan Kupio sam filter i na njemu sve sto pise jeste 11W38 i fabricka oznaka filtera je OC575 Mahle I zvao sam ove za kljuc i oni po tome ne znaju nista. Super... A posto nemaju standardnu radnju ne postoji sansa da odem sa filterom i probam vec moram da narucim oni mi donesu itd.. Bleagi uzas. Da li je moguce da u ovoj drzavi covek ne moze da ode u prodavnicu sa gomilom alata i pogleda malo pa kupi sta mu treba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Whatever 83 Napisano Mart 14, 2012 ***, 162 postova Lokacija: BG Motocikl: R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan Kupio sam filter i na njemu sve sto pise jeste 11W38 i fabricka oznaka filtera je OC575 Mahle I zvao sam ove za kljuc i oni po tome ne znaju nista. Super... A posto nemaju standardnu radnju ne postoji sansa da odem sa filterom i probam vec moram da narucim oni mi donesu itd.. Bleagi uzas. Da li je moguce da u ovoj drzavi covek ne moze da ode u prodavnicu sa gomilom alata i pogleda malo pa kupi sta mu treba. Izmeri precnik filtera i broj uglova i to je sve sto ti treba od podataka za kljuc. Posle potrazi na unior sajtu sifru kljuca i zovi veleprodaju. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brrka 226 Napisano Mart 14, 2012 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan Gde ima da se kupi gedora 36? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Mart 14, 2012 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan 3/8'' , 1/2'' ili 1' ? .. za 3/8'' vjerovatno nigdje ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...