Mandex 15 Napisano Februar 11, 2013 U prolazu, 44 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda Silver Wing 600 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na pozivu. Cim bude prilika, vozimo zajedno. Moram samo malo da doteram makinu pred sezonu i krecemo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MP3 216 Napisano Februar 11, 2013 Svrati ponekad, 229 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pa i ja pričam o tome!!!! Ja sam na kratkom imao xenon a na dugom najobičnije sijalice koje su bile zamenjene night breaker-om!!!!! I iskreno nisam znao šta je gore, da li obična sijalica ili to. @MP3 Molim te, JEDNOM se uzdrži od suvišnih komentara! I rece AlexaBGD nesto za suvisne komentare... Ne znam zasto si se uopste nasao uvredjenim i povredjenim. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11623 Napisano Februar 11, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 4378 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam ti ja kriv što pališ preko i što moraš da prodaš onaj tricikl. Nisi zanimljiv uopšte sa tim podbadanjem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Februar 11, 2013 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan HEY BOYS GET A ROOM!!! Daj koji Vam je jbt obojica ste super likovi ali ovo je vec previse!!! Batalite gluposti!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11623 Napisano Februar 11, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 4378 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pa ne brate..stvarno ne znam u čemu je problem, počelo je mnogo da me smara podbadanje po forumu a ovako preko tel-a sve normalno. Brate.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 5168 Napisano Februar 11, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 6051 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Ajd' sad da se uozbiljimo... Ovu vašu prejebanciju prenesite na Face ili na PP. Ako se ovde nastavi radiće metla. Vreme se računa od ODMA' sad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13267 Napisano Februar 11, 2013 Ne silazi, 7504 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Cim to ne salta polugu menjaca i ne pritiska kvacilo postane besno i hoce da se svadja :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 1036 Napisano Februar 11, 2013 Drug član, 1094 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Alekre, ljudi voze skutere...tu nema saltanja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arsa 475 Napisano Februar 12, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 324 postova Lokacija: Karaburma - Kanarevo Motocikl: X8-400 Prijavi odgovor kao problematičan Alekre vozi kawasaki scoot sa menjacem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11623 Napisano Februar 12, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 4378 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ajd' sad da se uozbiljimo... Ovu vašu prejebanciju prenesite na Face ili na PP. Ako se ovde nastavi radiće metla. Vreme se računa od ODMA' sad. Neka radi metla, pobriši sve moje postove koji ne treba da budu ovde, boli me uvo više. Ne trpim dvolično ponašanje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1758 Napisano Februar 12, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1518 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Dvoje su se tako smuvali ,,, 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1053 Napisano Februar 12, 2013 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Dvoje su se tako smuvali ,,, :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1053 Napisano Februar 12, 2013 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Nego da se pohvalim danas ili sutra idem po moj majesty i vracam se u sektu. Lepo je meni aleksanto rekao da cu da se vratim vrlo brzo i neka otvorena srca je pomenuo al se ne secam bas nabolje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motor_che 417 Napisano Februar 12, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 632 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: vozicu SW-T 600 abs Prijavi odgovor kao problematičan sekta je sekta, jednom kad udješ nema povratka :zvizduk: ... Djuksi brate oni su se već smuvali, ovo su sad prve slatke čarkice :nanana: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1053 Napisano Februar 12, 2013 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan kazu da je svaki pcetak tezak ovaj njihov bas je naporan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 5168 Napisano Februar 12, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 6051 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Kao što sam napisao sinoć, vreme je da tu temu ostavimo iza nas. Ima gomila pametnijih stvari o kojima može da se ćaska u ovom Caffe-u. Oni su mladi momci, vremenom će shvatati da je ovaj život isuviše kratak da se troši na bezvezne rasprave... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano Februar 12, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Ma oni su sjajni momci, samo sto nema ko to da im kaze, a mozda i ovo depresivno vreme utice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dachman88 20 Napisano Februar 12, 2013 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kymco xciting R300i Prijavi odgovor kao problematičan Eto.... Alex kaze dve svece MP3 razlika je osetna ko je sad tu lud,...... Alex MP3.......... a ko zbunjen Ja pricam za razliku izmedju obicne sijalice i night breaker-a. Svi znaju da je xenon najbolji i da bilo koja sijalica pored njega svetli i izgleda kao sveca. Nemaju svi xenon. Ma brate LED H4 je keva za sve! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki_90 620 Napisano Februar 12, 2013 Zainteresovan, 786 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan HEY BOYS GET A ROOM!!!:lol: Daj koji Vam je jbt obojica ste super likovi ali ovo je vec previse!!! Batalite gluposti!!! Bigi izgleda da je problem na visini....to za ove visoke....mi siroki nemamo tih problema.... :lol: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dachman88 20 Napisano Februar 12, 2013 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kymco xciting R300i Prijavi odgovor kao problematičan Nisam ti ja kriv što pališ preko i što moraš da prodaš onaj tricikl. Nisi zanimljiv uopšte sa tim podbadanjem. MP3, ako je istina da palis, nemoj da se nerviras bica tamo neki MP3 drugi gde god da ides, hvala Bogu ima ih na sve strane.... ako ne kolege ce ti pomoci da izaberes AA i da svima pravis zazubice. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arsa 475 Napisano Februar 12, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 324 postova Lokacija: Karaburma - Kanarevo Motocikl: X8-400 Prijavi odgovor kao problematičan Ajmo dajte neke ocene od 1-10 za: klasicnu h4; osram night breaker h4 neku LED h4 i naravno uzecemo da su xenoni 10./10 Muka je voziti se nocu sa obicnom sijalicom! Kolko led dobro sija i kakvi su kvaliteti led H4 kod nas ? Mozda nova tema za razglabati o tome ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MP3 216 Napisano Februar 12, 2013 Svrati ponekad, 229 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ajmo dajte neke ocene od 1-10 za: klasicnu h4; osram night breaker h4 neku LED h4 i naravno uzecemo da su xenoni 10./10 Muka je voziti se nocu sa obicnom sijalicom! Kolko led dobro sija i kakvi su kvaliteti led H4 kod nas ? Mozda nova tema za razglabati o tome ? Ja sam ih davno stavio tako da ne mogu da dam nikakvu ocenu. Dosta zavisi i od dizajina samog fara. Tako npr. na x maxu su mi svetlela oba fara i davali skoro duplo manje svetla nego kod drugara na x8 kojem svetli samo jedno svetlo. Pricam za obicne sijalice. Znam da Medison isto ima katastrofa farove i da su mu xenoni jedini spas. Nista ti nisam pomogao:) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arsa 475 Napisano Februar 12, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 324 postova Lokacija: Karaburma - Kanarevo Motocikl: X8-400 Prijavi odgovor kao problematičan e bas ti fala troumim se izmedju night i led... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano Februar 12, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Arsenije, i mene MNOGO to interesuje, posto DR.Dare kaze da meni nema pomoci sa mojim farovima a imam obicne H4 sijalice pa ako moze nesto da se menja, da menjamo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Culle 1112 Napisano Februar 12, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 863 postova Lokacija: Beograd MML Motocikl: Aprilia Atlantic Clasic 500,dok ne pojeftini GP Prijavi odgovor kao problematičan Fanky uozbilji se,mislim da smo resili sta cemo da radimo sa tvojim farovima,samo da se ti jos odlucis za datum tog poduhvata,neckas se kao mlada iz Malog Orašja :D :D 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...