Srdjan NS 71 Napisano Septembar 26, 2012 Svrati ponekad, 311 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Gilera Nexus 500 Prijavi odgovor kao problematičan @alexanto Ma kakva tenzija, samo glupa sala koju ne neko pogresno protumacio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Srdjan NS 71 Napisano Septembar 26, 2012 Svrati ponekad, 311 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Gilera Nexus 500 Prijavi odgovor kao problematičan Promenio nick, ex beverly500cruiser. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Srdjan NS 71 Napisano Septembar 26, 2012 Svrati ponekad, 311 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Gilera Nexus 500 Prijavi odgovor kao problematičan Jedna slicica sa jucerasnje voznje po Fr. Gori. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Srdjan NS 71 Napisano Septembar 26, 2012 Svrati ponekad, 311 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Gilera Nexus 500 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 896 Napisano Septembar 26, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 2076 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Srecan rodjis PoPe izvinnjavam se na kasnjenju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11577 Napisano Septembar 26, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ja im'o dva Beverlija..mada Atlantika ne bih menjao ponovo za Beva, to je sigurno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano Septembar 26, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan E moj Srki sve do ove godine smo Alex i ja govorili da ćemo čitav život da vozimo samo Beverly. Inače video sam pre neki dan novu Hondu PCX prvi put onako izbliza...Presladak mali skuterčić..ali je baš nekako malen. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11577 Napisano Septembar 26, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Video sam i ja, u Svetosavskoj ali na vrhu, blize Hramu. Simpaticno izgleda, samo je nesto sav malen. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano Septembar 26, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Šta si se ti Krakonja toliko raspisao...kad se vraćaš...daj neku sliku... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motor_che 417 Napisano Septembar 26, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 632 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: vozicu SW-T 600 abs Prijavi odgovor kao problematičan tema za "samo dobro namerne" prozivke je opleti po drugaru pa izvolite pozvani ste da budete gosti u istoj :lol: ... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Srdjan NS 71 Napisano Septembar 26, 2012 Svrati ponekad, 311 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Gilera Nexus 500 Prijavi odgovor kao problematičan E moj Srki sve do ove godine smo Alex i ja govorili da ćemo čitav život da vozimo samo Beverly. Inače video sam pre neki dan novu Hondu PCX prvi put onako izbliza...Presladak mali skuterčić..ali je baš nekako malen. Za sada za mene je Beverly br. 1 a kada se steknu uslovi(dovoljno novca) nadam se da cu kupiti BMW C650 GT ili novu Yamahu t-max! Do tada se Beverly moze zameniti samo za mladji Beverly Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MP3 216 Napisano Septembar 27, 2012 Svrati ponekad, 229 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan E moj Srki sve do ove godine smo Alex i ja govorili da ćemo čitav život da vozimo samo Beverly. Inače video sam pre neki dan novu Hondu PCX prvi put onako izbliza...Presladak mali skuterčić..ali je baš nekako malen. Za sada za mene je Beverly br. 1 a kada se steknu uslovi(dovoljno novca) nadam se da cu kupiti BMW C650 GT ili novu Yamahu t-max! Do tada se Beverly moze zameniti samo za mladji Beverly E neka si nam rekao. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Srdjan NS 71 Napisano Septembar 27, 2012 Svrati ponekad, 311 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Gilera Nexus 500 Prijavi odgovor kao problematičan E moj Srki sve do ove godine smo Alex i ja govorili da ćemo čitav život da vozimo samo Beverly. Inače video sam pre neki dan novu Hondu PCX prvi put onako izbliza...Presladak mali skuterčić..ali je baš nekako malen. Za sada za mene je Beverly br. 1 a kada se steknu uslovi(dovoljno novca) nadam se da cu kupiti BMW C650 GT ili novu Yamahu t-max! Do tada se Beverly moze zameniti samo za mladji Beverly E neka si nam rekao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Beogradski Fantom 37 Napisano Septembar 27, 2012 2T tuner, 170 postova Lokacija: Beograd, Kotez Motocikl: Malaguti Phantom F12 LC, Malaguti Madison RS250 Prijavi odgovor kao problematičan @ Culle. Da se nisam sa tobom mimoisao sinoc oko 23 u Jovanke Radakovic na Mirijevu? Cini mi se da si vozio lepsu polovinu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano Septembar 27, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Ja verujem da je to bio nas Cullence Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Culle 1112 Napisano Septembar 27, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 863 postova Lokacija: Beograd MML Motocikl: Aprilia Atlantic Clasic 500,dok ne pojeftini GP Prijavi odgovor kao problematičan Na Ćelijama?Moguce ako je bio Sym sa ksenonom to sam bio ja,ne secam kada sam tuda prosao al' sam prosao,znam da je bio mrak i relativno kasno . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11577 Napisano Septembar 27, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Šta si se ti Krakonja toliko raspisao...kad se vraćaš...daj neku sliku... Vracam se u sredu (3. Okt) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 896 Napisano Septembar 27, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 2076 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Na Ćelijama? Izvini Culle al mislim da se taj deo zove Calije.Bar se nekad tako zvao. P.S.Nemam ciririlicu na kompu pa sam primoran da ovako piskaram Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arsa 475 Napisano Septembar 28, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 324 postova Lokacija: Karaburma - Kanarevo Motocikl: X8-400 Prijavi odgovor kao problematičan molim vas pomoc... gde kupiti power pure sc ili city grip u okolini beograda?!? Mata nema... Dimenzije 110/90-12 i 130/70-12 da ne otvaram novu temu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Beogradski Fantom 37 Napisano Septembar 28, 2012 2T tuner, 170 postova Lokacija: Beograd, Kotez Motocikl: Malaguti Phantom F12 LC, Malaguti Madison RS250 Prijavi odgovor kao problematičan Na Ćelijama?Moguce ako je bio Sym sa ksenonom to sam bio ja,ne secam kada sam tuda prosao al' sam prosao,znam da je bio mrak i relativno kasno . Jeste, bio je SYM sa xenonom, zato si mi i zapao za oko Inace taj deo se zove Calije. Mislim da je naziv dobio po istoimenoj pekari koja se nalazi u blizini. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano Septembar 28, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Ja power pure sc kupio u Tyre+ kod Vuka ali ima jos radnji u i oko Beograda i cene su ok http://gpgroup.rs/gpgroup/tyre-7 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motor_che 417 Napisano Septembar 28, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 632 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: vozicu SW-T 600 abs Prijavi odgovor kao problematičan Na Ćelijama? Izvini Culle al mislim da se taj deo zove Calije.Bar se nekad tako zvao. P.S.Nemam ciririlicu na kompu pa sam primoran da ovako piskaram Dobro je da uopste imas komp, pustile te sestrice da uneses :zvizduk: ... inace kako ide oporavak naseg drugara??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motor_che 417 Napisano Septembar 28, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 632 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: vozicu SW-T 600 abs Prijavi odgovor kao problematičan nesto se razmisljam, ja sam spor pa spor ne verujem da bi me Djuksi jos vise usporio, tako da Djuksi spremaj se za nedelju ili Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SuperPOP 1231 Napisano Septembar 28, 2012 R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan Društvo postao sam Čale ... tReći put :zvizduk: GospodŽa mi rodila i trećeg i najmlađeg člana MAXI SCOOTER DRUŽINE Večeras terevenka ,pa drugari izvoLte na čast 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SALE_CA 440 Napisano Septembar 28, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 380 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ooo sta je ovo druzina se bacila na veliki posao za sedam dana dve prinove salim se ako hvala bogu nek ti je ziv i zdrav kolega sto godina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...