Skittles 4254 Napisano Jul 11, 2012 Nemanja Stojanović, 1433 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Varadero ima veće štop svetlo, u okviru kog su i žmigavci. Stromovi imaju drugačije retrovizore, i ovu nosač tablice. Nije ni Caponord, oni imaju žmigavce ispod svetla, a ovde je iznad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugiman 729 Napisano Jul 11, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 953 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan ondak BMW 650 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Srdjan NS 71 Napisano Jul 11, 2012 Svrati ponekad, 311 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Gilera Nexus 500 Prijavi odgovor kao problematičan E sad malo cu da off-ujem ali moram ovo da podelim sa vama: moj Renault Megane Sedan 1.5dci/85ks je presao 1200km sa 55l goriva pri prosecnoj brzini od 100km/h,sto znaci da trosi 4,6l/100km... Nikad ga nisam vozio ovako lagano pa sam se iznenadio koliko mi para ostade koje su bile namenjene za gorivo!!! E a da ugradim ja taj motor u Atlantica taman staje!!! Mercedes c 200 kompressor 60 lit 450 km Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano Jul 12, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Crni a zašto Audi nije opran ? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crni. 448 Napisano Jul 12, 2012 Zainteresovan, 581 postova Lokacija: Beograd,29 novembar Motocikl: Honda Varadero XL 1000 V Prijavi odgovor kao problematičan @bugiman imas pice Honda Varadero xl 1000 v ,2001 god. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 897 Napisano Jul 12, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 2077 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan U zdravlje da ga vozis i puunooo KM da predjes 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugiman 729 Napisano Jul 12, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 953 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan @bugiman imas pice Honda Varadero xl 1000 v ,2001 god. ....uh al bih ga posedovao....zelim puno lepih km 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Jul 12, 2012 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan svaka cast,eeeeeeeee to je motor! onomad smo jednog doneli iz slovenije,babaroga!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Jul 12, 2012 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan @bugiman imas pice Honda Varadero xl 1000 v ,2001 god. VEEEELIKOOOOL SVAKA CAST NA IZBORU!!! I da te sluzi ipo sunce i po kisu i po sneg!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cobe 189 Napisano Jul 12, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 469 postova Lokacija: TRSTENIK Motocikl: pa najbolji nego koji drugi :-))) Prijavi odgovor kao problematičan @bugiman imas pice Honda Varadero xl 1000 v ,2001 god. VEEEELIKOOOOL SVAKA CAST NA IZBORU!!! I da te sluzi ipo sunce i po kisu i po sneg!!! pridruzujem se cestitkama i da se dugo godina vozi u zdravlju i veselju ..... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
a.c.a 61 Napisano Jul 12, 2012 Svrati ponekad, 191 postova Lokacija: Niš Motocikl: Suzuki Intruder M800 K5 Prijavi odgovor kao problematičan Odličan motor. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4940 Napisano Jul 12, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 6023 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan @bugiman imas pice Honda Varadero xl 1000 v ,2001 god. Neka te služi kako si zamislio! Daj malo detalja: odakle, kol'ko parica, stanje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MP3 216 Napisano Jul 12, 2012 Svrati ponekad, 229 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Nije fora da nam se prave zazubice na skuter forumu... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano Jul 12, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno nije u redu... Danas ja sa motorčićem u Ušću....Parkiram se pored i koliko god ja voleo svoj skuter ovaj me do besvesti privlači.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Jul 12, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan @bugiman imas pice Honda Varadero xl 1000 v ,2001 god. VEEEELIKOOOOL SVAKA CAST NA IZBORU!!! I da te sluzi ipo sunce i po kisu i po sneg!!! pridruzujem se cestitkama i da se dugo godina vozi u zdravlju i veselju ..... u zdravlju ga vozio breee... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crni. 448 Napisano Jul 12, 2012 Zainteresovan, 581 postova Lokacija: Beograd,29 novembar Motocikl: Honda Varadero XL 1000 V Prijavi odgovor kao problematičan Hvala drugari svima na lepim zeljam.Radio sam danas dnevnu, lepio sam na Hondu neki TankPad sto sam dobio uz nju (radio je tu i fen)ali ispalo je lepo.Sto se tice Honde pre 15 dana uvezena iz Svice od prvog vlasnika(znaci sve zajedno ce biti 2 jahaca )ja drugi uz nju dobio njenu originalnu knjigu od 100 strana na 3 jezika (nema engleski pa nista nerazumem) i servisnu knjigu sa pecatima ovlascenog servisa i datumima kad je sta radjeno(sto mi je mnogo znacilo u donosenju odluke).Slucajno na netu naleteo na oglas,seo u auto i otisao i desila se ljubav na prvi pogled.Usao u garazu kad unutra 3 motora sva tri iz Svice,sva tri ko case(bmv r 1100 r,bmv r 1100 s, i Honda)Honda najveca i najlepsa,seo ja samo da vidim moguli da dohvatim nogama pod ,kad moze taman nisam je ni palio vicem ,,kupljeno,,Prodavac Jovica sa Uba sirom bajkerske zajednice poznat kao prodavac dobrih Afrika iz Svice.I eto danas pustio poruku Losmiju za registraciju kaze 23000 din sve zajedno mejbi sutra odem do njega. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motor_che 417 Napisano Jul 12, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 632 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: vozicu SW-T 600 abs Prijavi odgovor kao problematičan extra izbor, u zdravlju da ga vozis :moto3: ... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motor_che 417 Napisano Jul 12, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 632 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: vozicu SW-T 600 abs Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno nije u redu... Danas ja sa motorčićem u Ušću....Parkiram se pored i koliko god ja voleo svoj skuter ovaj me do besvesti privlači.... jos je i slika profi, ko da je na uscu tamo neke Taurnike u Titikaku ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pitans 390 Napisano Jul 12, 2012 Ih što volem testo s makom.., 583 postova Lokacija: Sremska Kamenica Motocikl: Suzuki V-Strom 650cc Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast na kupovini novog ljubimca, i to kakvog..nek te dobro služi!! Društvo jedno pitanjce...kake su mi ovo bisage, hteo bi da poručim kad se krene negde na put da se ima mesta za prtljaga ali reko aj da pitam za Vaša iskustva ako je ko stavljao?? I jel se te bisage samo prebace preko zadnjeg sedišta i to je to ili? http://www.louis.de/...md.x=13&cmd.y=5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeka Peka i drugari 880 Napisano Jul 12, 2012 veseli stomatolog , 860 postova Lokacija: Beograd Motocikl: dl 650 Prijavi odgovor kao problematičan dobre su, imaju manu sto je zastita od kise obicni providni najlon......ostalo je ok....... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano Jul 12, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Imam potrebu da javno izrazim duboku zahvalnost nasem kolegi Culle-tu sto mi je juce pomogao da promenim vodu u sistemu,mala stvar al kad ne znas obrati se drugaru, ustvari Culle je sve sam uradio i ko zna koliko se puta opekao, za ovo vreme koliko poznajem Culle-ta mogu reci da je detaljista i imao sam totalno neograniceno poverenje u njega, maltretirao sam ga od 19 - 00h u nadi da ne isprlja majcu sa likom Tomija i Dzerija koju je ljubazna kasirka sa smeskom nahvalila Culle brate HVALA Ne smem da zapostavim i drugog clana MML ekipe Satelis-a koga sam izbombardovao pitanjima i ko zna kakvim glupostima, pocev od projektora pa na dalje, a voznja sa Satelisom posebna prica Hvala i Black Adder-u na pozajmici poklopca i Culletovom komsiji na uzimanju kalupa 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Beogradski Fantom 37 Napisano Jul 13, 2012 2T tuner, 170 postova Lokacija: Beograd, Kotez Motocikl: Malaguti Phantom F12 LC, Malaguti Madison RS250 Prijavi odgovor kao problematičan Drago mi je da sam upoznao neke kolege iz MAXI druzine. Dolazim kod Black Addera, a tamo mini skup madisona Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SuperPOP 1231 Napisano Jul 14, 2012 R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan Gospodo i drugari pozdrav, evo preživeh i more sa decom ... :lol: i Samo da se pohvalim ... STIGLA !!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4940 Napisano Jul 14, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 6023 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao ti nama Jopet! Odlična noša! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rohirrim 187 Napisano Jul 14, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 342 postova Lokacija: Beograd-filmski grad Motocikl: PIAGGIO-X9 500cc evo Prijavi odgovor kao problematičan jel ima neko informaciju jel stize kazna za brzu voznju ako te ne zaustave. sobzirom da mislim da me je upecao radar danas ali me nisu zaustavili pa ne znam da li mogu da mi procitaju registraciju sa nalepnice pa na kontu toga da mi posalju cestitku na kucu.elem isao sam 80-90 na zrenjaninskom putu a ne znam koliko je ogranicenje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...