bracabgd 896 Napisano Maj 7, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 2076 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan , Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeka Peka i drugari 880 Napisano Maj 7, 2012 veseli stomatolog , 860 postova Lokacija: Beograd Motocikl: dl 650 Prijavi odgovor kao problematičan Da ne bih trazio Zekin post o Caberg kondi,imam jedno pitanje kako mu se ponasala po kisi ako je vozio po istoj.Primetio sa da na gornjem kederu pri krajevima fali isti pa tuda ulazi malo vode. Izvinjavam se predsedniku ako sam nesto offovao. vozio sam 3 puta po kisi, najveca za vreme uskrsnje akcije.....nije mi prokisnjavala, ali je malo problematicno kad kisa bas rominja, onda ne cure kapljice sa vizira vec se zadrzavaju na istom.... inace,danas sam registrovao atlantica, malo ga oprao, juce ga isprskao silikonskim sprejom, i vratio malo zivot..... danas zategao neke srafove, i ubacio one koje fale, pa mi vizir i kofer ne skripe vise......takodje sredio poklopac sedista..... iso sam danas kod majstora Kalija na karaburku(loshmijeva preporuka), i kaze ok ide motorcic, treba ga otvoriti da se vide rolnice i kais...za ruke trazi 35e.....kaze imam lufta na prednjem cilindru....... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šipi 222 Napisano Maj 7, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 555 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda XL600V Transalp Prijavi odgovor kao problematičan inace,danas sam registrovao atlantica, malo ga oprao, juce ga isprskao silikonskim sprejom, i vratio malo zivot..... danas zategao neke srafove, i ubacio one koje fale, pa mi vizir i kofer ne skripe vise......takodje sredio poklopac sedista..... iso sam danas kod majstora Kalija na karaburku(loshmijeva preporuka), i kaze ok ide motorcic, treba ga otvoriti da se vide rolnice i kais...za ruke trazi 35e.....kaze imam lufta na prednjem cilindru....... Sta znaci "imas lufta na prednjem cilindru" Prvi put cujem tako nesto.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 896 Napisano Maj 7, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 2076 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na brzom odgovoru.I imam jos jedno pitanje da li si vizir tretirao nekom hemikalijom sa spoljne strane posto meni kisa pri brzini od 70-80 km/h nije klizila niz vizir? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Maj 7, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan inace,danas sam registrovao atlantica, malo ga oprao, juce ga isprskao silikonskim sprejom, i vratio malo zivot..... danas zategao neke srafove, i ubacio one koje fale, pa mi vizir i kofer ne skripe vise......takodje sredio poklopac sedista..... iso sam danas kod majstora Kalija na karaburku(loshmijeva preporuka), i kaze ok ide motorcic, treba ga otvoriti da se vide rolnice i kais...za ruke trazi 35e.....kaze imam lufta na prednjem cilindru....... Sta znaci "imas lufta na prednjem cilindru" Prvi put cujem tako nesto.. verovatno u klizacima cilindra... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Black Adder 223 Napisano Maj 8, 2012 Zainteresovan, 627 postova Lokacija: Beograd Republika Miljakovac Motocikl: Kawasaki ZZR600E Prijavi odgovor kao problematičan @Zeka Svrati pa da pregledamo zajedno prenos, za dzaba 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tommy.n 152 Napisano Maj 9, 2012 Svrati ponekad, 269 postova Motocikl: Syma Prijavi odgovor kao problematičan Crna Gujo ako taka cena za otvaranje i pregled varijatora, nije mi Bgd daleko... Salim se, da vidim da mi stigne filter vazduha, ako ne slazu, pa cu da dodjem da ga promenimo i pretresemo moj scooter... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pižon 240 Napisano Maj 9, 2012 Zainteresovan, 649 postova Lokacija: Beograd, Vinca Motocikl: yamaha FZ6 fazer Prijavi odgovor kao problematičan Figura moje mladenacke torte Nije maxi skuter, ali nije lose... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Black Adder 223 Napisano Maj 9, 2012 Zainteresovan, 627 postova Lokacija: Beograd Republika Miljakovac Motocikl: Kawasaki ZZR600E Prijavi odgovor kao problematičan Crna Gujo ako taka cena za otvaranje i pregled varijatora, nije mi Bgd daleko... Salim se, da vidim da mi stigne filter vazduha, ako ne slazu, pa cu da dodjem da ga promenimo i pretresemo moj scooter... za drugare nema problema, pa izvolte Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada_ZR 9 Napisano Maj 9, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 107 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari,u subotu 11.maja,ima u kod mene u Zrenjaninu moto susret,pa ako neko od MAXI ekipe bude dolazio neka se javi!!!! :zdravo: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano Maj 9, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Alex šta to gleda Zeka ????? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11550 Napisano Maj 9, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ko zna sta je gledao, tada AA i ja jos nismo bili u ljubavi.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Maj 9, 2012 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan za Vladu zr u subotu je 12 maj !!! javi kada je tacno ja sam zainteresovan!!! MAXI POZDRAV!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cobe 189 Napisano Maj 10, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 469 postova Lokacija: TRSTENIK Motocikl: pa najbolji nego koji drugi :-))) Prijavi odgovor kao problematičan Alex šta to gleda Zeka ????? jel se sećate devojke sa ove vožnje koja za malo da pođe kući sa zekom .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada_ZR 9 Napisano Maj 10, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 107 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan za Vladu zr u subotu je 12 maj !!! javi kada je tacno ja sam zainteresovan!!! MAXI POZDRAV!!! Moja greska druze u vezi datuma Ja sam planirao da idem oko 14-30h ili 15h. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Maj 10, 2012 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Vlada zr: javim ti jos ali mislim da cu ja moci pre podne ili kasnije popodne,jbg rodjendan mi je taj dan,pa imam kuci oko 15h porodicni rucak!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goblin 238 Napisano Maj 10, 2012 Svrati ponekad, 425 postova Lokacija: Beograd - Borca Motocikl: Futong 250 Prijavi odgovor kao problematičan Drustvo, odoh ja! Danas pazarih Suzuku GS 500, tako da od ponedeljka, cim budem registrovao novo grlo, kinescic ide na dobos. Resih da malo probam menjac, pa ako ne bude islo, eto mene opet! Obzirom da jos ni jednom nisam bio na zajednickoj voznji, nadam se da cu u narednim mesecima doci do malo vremena, pa da podelimo i drum, a ne samo da se druzimo u kafeu! P.S. Naravno, ostajem u kafeu, to se ne dovodi u pitanje! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano Maj 10, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan E pa Gobline prijatelju cestitam i da se navozas za sve pare Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goblin 238 Napisano Maj 10, 2012 Svrati ponekad, 425 postova Lokacija: Beograd - Borca Motocikl: Futong 250 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala brate, ziveo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4910 Napisano Maj 10, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 6016 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Suzana k'o puškica! Neka te služi kako si zamislio! Samo lagano i pun gaaas! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cobe 189 Napisano Maj 10, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 469 postova Lokacija: TRSTENIK Motocikl: pa najbolji nego koji drugi :-))) Prijavi odgovor kao problematičan malo smo se danas vozili po dvoristu da se dete od malih nogu uci da voli motore ..... 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4910 Napisano Maj 10, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 6016 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Mali cobe isti tata. Ima Hondu da "gona" kad poraste... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Maj 10, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan malo smo se danas vozili po dvoristu da se dete od malih nogu uci da voli motore ..... [/q calac ima kacigu a malisa voli vetar u kosi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11550 Napisano Maj 11, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Alexanto mogao si da se javis kad si dolazio znas -.- Gobline, video sam ga u Labosu sinoc, lep motoric. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rumba 591 Napisano Maj 11, 2012 Zainteresovan, 605 postova Lokacija: Dorćol Prijavi odgovor kao problematičan Drustvo, odoh ja! Danas pazarih Suzuku GS 500, tako da od ponedeljka, cim budem registrovao novo grlo, kinescic ide na dobos. Resih da malo probam menjac, pa ako ne bude islo, eto mene opet! Obzirom da jos ni jednom nisam bio na zajednickoj voznji, nadam se da cu u narednim mesecima doci do malo vremena, pa da podelimo i drum, a ne samo da se druzimo u kafeu! P.S. Naravno, ostajem u kafeu, to se ne dovodi u pitanje! Нека је са срећом, пуно безбедних километара! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...