Kristijan_ 3 Napisano Septembar 21, 2015 U prolazu, 28 postova Lokacija: Subotica Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan au al' su svi nervozni. pa slika je u dvoristu kuce, prvi put kad sam seo na njega reko sam da me slikaju da vidim jel smesno izgledam posto sam visok 195cm i nisam znao dal cu glupo izgledati na motoru s obzirom na njegovu velicinu i moju visinu. posle sam samo uzeo patike i kacigu i provozao se 20ak minuta, kao sto rekoh, brzinom do 80kmh. drugu opremu ni nemam. narucio sam novu kacigu, jaknu i pojas (da imam na svom Nexusu) i stize u sredu, cetvrtak.. bokte, preko 10 godina sam na raznim forumima i uvek viđam ljude koji burno reaguju bez potrebe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasha 2068 Napisano Septembar 21, 2015 MSC Member (Maxi Scooter Club), 945 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki J300 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Drage MAXI kolege, Posle skoro tri meseca neplanirane pauze, konačno opet malo vetra u kosi.... Elem, pošto nisam mogao da sebi odaberem nešto ovako... Jer bi to značilo da mi treba još jedan za gospođu... Morao sam da se zadovoljim nešto skromnijom igračkom... pa je izbor pao na Kawasaki J 300 ABS Jes' da ima samo 300cc i manje od 30KS ali je u svakom pogledu pravi MAXI ... i odličan za vožnju u dvoje... Ako vam u susret naiđe ovakav par farova, to se ja malo navikavam na japanska vozila.... Pozdrav, Sasha 10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16187 Napisano Septembar 21, 2015 Integrisan, 9349 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Bravo i cestitam na kupovini zivi bili i sretno se vozali Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano Septembar 21, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Fooooooooooooo, bravoooooo Sale Sta da ti kazem, sem bezbroj lepih i sigurnih kilometara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2639 Napisano Septembar 21, 2015 ODUSTO OD DIJETE, 2671 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo i sve najbolje u druženju sa novom spravicom, vidimo se na nekoj vožnjici uskoro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof3 31 Napisano Septembar 21, 2015 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Budva Motocikl: Kymco Xciting 250 Prijavi odgovor kao problematičan Nek .je sa srecom Sasha i napisi nam uskoro utiske o masini Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kuzma63 139 Napisano Septembar 21, 2015 Svrati ponekad, 407 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Neka vas vozi i cuva mnogo leph kolometara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kuzma63 139 Napisano Septembar 21, 2015 Svrati ponekad, 407 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Neka vas vozi i cuva mnogo leph kolometara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobi_krofna 947 Napisano Septembar 21, 2015 Svrati ponekad, 330 postova Lokacija: stockholm Motocikl: plavi Prijavi odgovor kao problematičan cestitke ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoB 684 Napisano Septembar 21, 2015 Zainteresovan, 359 postova Lokacija: Hamburg Motocikl: Beverly 250, Honda NC750X RH09 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast, super izgleda. Sa srecom Sale... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1758 Napisano Septembar 21, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 1518 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Priznaj Sale da si sa Kymcom izgledao penzionerski i da su te drugari zezali...sa Kawom nema šale...moćno izgleda(š) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasha 2068 Napisano Septembar 21, 2015 MSC Member (Maxi Scooter Club), 945 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki J300 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Hm, kada bi samo znali da se ovaj Kawasaki pravi na Tajvanu i da je to u stvari 80% Kymco, bilo bi vam jasno da je to u stvari samo ulepsani Xciting. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 5168 Napisano Septembar 21, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 6051 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Sale, čestitke i ovde Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
matori351 314 Napisano Septembar 21, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 340 postova Lokacija: Beograd Motocikl: HONDA CTX700 DCT Prijavi odgovor kao problematičan Toooo ... čestitam Sale Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8220 Napisano Septembar 21, 2015 Drug član, 1726 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Srecna kupovina, da vas dugo i verno sluzi! To je ista makina kao i na Kymco Downtown-u, zar ne? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mivan 51 Napisano Septembar 22, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 145 postova Lokacija: pancevo Motocikl: piaggio beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan cestitke!puno,puno bezbednih kilometara,i da vas sluzi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1250 Napisano Septembar 22, 2015 BJB Maxi scooter club, 1676 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan Superrr! Cestitam! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 901 Napisano Septembar 22, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 2082 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Е да вас служи те две године како пожелите.Са срећом Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kneža 77 Napisano Septembar 23, 2015 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: Prijedor RS Motocikl: Yamaha Majesty YP 400 Prijavi odgovor kao problematičan Да ли неко зна да ли визир " MRA x-creen" који је био на " T MAX" одговара на визир од " Majesty 400"? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16187 Napisano Octobar 2, 2015 Integrisan, 9349 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan April u Beogradu.....mora doc image hosting 15mb 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 5168 Napisano Octobar 2, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 6051 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Tako se to radi - kratko, jasno ali i jebitačno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 901 Napisano Octobar 3, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 2082 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Оде и овај на полу скутер-полумотор. Браво Даре Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Octobar 3, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Tooo Darinjooo,nego ko da čeka do aprila? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ssone 76 Napisano Octobar 3, 2015 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: BGD Dorcol Motocikl: piaggio beverly 500 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo... Tako se radi! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SuperPOP 1231 Napisano Octobar 3, 2015 R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan E, alal ti Q..c majstore! Šta jedan nov?... Oću, bre, dva! Tako se to radi u MaliMokriLug 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...