SharkY 161 Napisano Jul 3, 2015 ...tu sam često..., 254 postova Lokacija: Zemun Motocikl: nema...pojela maca... Prijavi odgovor kao problematičan Evo Šarki, da se ne mučiš. http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/83861-tema-za-dogovoranje-maxi-vo%C5%BEnjica/page-126#entry1755844 Hvala burazeru... (ne zameri, zaboravio sam sve procedure). Ako se pojavim na Zmaju, pojavio sam se. Ako ne, nikom ništa. P.S. Što si fin ovako na forumu...nešto tu nije u redu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 893 Napisano Jul 3, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 2072 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Disciplina bre,nema cile-mile Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11547 Napisano Jul 3, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 4363 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Gazda zajeban tip pa moram Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SharkY 161 Napisano Jul 3, 2015 ...tu sam često..., 254 postova Lokacija: Zemun Motocikl: nema...pojela maca... Prijavi odgovor kao problematičan E jbga...skinite me sa spiska...saobraćajna je u izradi...zaboravio sam da sa potvrdom ne mogu van zemlje. Budala... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nasaStvar 217 Napisano Jul 6, 2015 Svrati ponekad, 294 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha MT09 Prijavi odgovor kao problematičan Drugar polozio i pita jel sme da vozi sa tim papirima ili mora da ceka da mu upisu u dozvolu ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano Jul 6, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Mora da čeka...Mene je pandur zaustavio kada sam sa "tim papirima" krenuo da upišem kategoriju... Nekako me pustio, ali mi je rekao da mi je to kao da nemam kategoriju... A još je sve to bilo pre novog ZOBS-a. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nasaStvar 217 Napisano Jul 7, 2015 Svrati ponekad, 294 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha MT09 Prijavi odgovor kao problematičan Pihh majku im a na novu dozvolu se ceka predpostavljam 15 dana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15842 Napisano Jul 7, 2015 Integrisan, 9290 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Ako podmazes icice mnogo lakse tj brze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano Jul 7, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da pričamo o dve različite stvari... Papir iz Auto škole ne vredi ništa, ali valjda kad podneseš zahtev u Mup-u ua novu dozvolu dobiješ neki papir na kome ima upisano koje kategorije imaju i sa kojim može da se vozi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ws_woolf 181 Napisano Jul 10, 2015 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: ST XTZ 750 Aprilia Atlantic 250 Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Maxi Pozdrav drugari...U proslu subotu 4 Jula je bio prvi dan mog da ne kazemo zasluzenog godisnjeg odmora i krenuo sam na put...Misija East Serbia Lakes. Isao sam omiljenom deonicom (Dunavskom magistralom) do Borskog jezera gde je tog vikenda bio moto skup. Boravio sam do ponedeljka jer mi je trebalo par dana da obidjem te lepe znamenitosti kao sto su iskopi u Boru,Zlocku pecinu Vrelo Mlave itd...posle sam se zaputio preko Rtnja do Sokobanje i stacionirao na Bovanskom jezeru gde sam takodje ostao par dana bio u eto kuci Vrmdza ...Danas sam sa Bovanskog dosao na Vlasinsko odakle vam sada ustvari i pisem uz neku duplu sljivicu jer sam ustvari poneo stvari za letovanje ne za zimovanje ) Putopis sa slikama, iskustva, predlozi za smestaj i odabir puta slede u Ponedeljak cim se kuci dovucem 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15842 Napisano Jul 11, 2015 Integrisan, 9290 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Extra super, odlicno....jedva cekam putopis verujem da si se nauuuuzivao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugiman 725 Napisano Jul 13, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 952 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan Drugari ja samo da vam se javim Jadranska Passo dello Stelvio Curon Venosta (Lago di Resia) Zamak Austrija 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano Jul 13, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Pih, i nije ti neka ruta 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Culle 1112 Napisano Jul 13, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 863 postova Lokacija: Beograd MML Motocikl: Aprilia Atlantic Clasic 500,dok ne pojeftini GP Prijavi odgovor kao problematičan Dragana vozila sve vreme,tebi dala samo da se slikas na motoru :D . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Jul 13, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Lepi su predeli,bas,ali mi se najviše od svega svidja tigrasti jastuk na koferu... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Jul 13, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Salim se naravno,tura je do dzadza.... =D> 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano Jul 13, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan A tvoje slike sa raba u kupaćem ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano Jul 13, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Slike u kupacem, slike u kupacem . . . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugiman 725 Napisano Jul 13, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 952 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15842 Napisano Jul 13, 2015 Integrisan, 9290 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Stooo je dobroooo........ idi u pm ajjjmemene kakava pozadina uhhh skci pritisak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugiman 725 Napisano Jul 13, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 952 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan Stooo je dobroooo........ idi u pm ajjjmemene kakava pozadina uhhh skci pritisak Veruj mi, slika ne moze da docara, ali je jedna od boljih koje sam video u svom zivotu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1231 Napisano Jul 13, 2015 BJB Maxi scooter club, 1659 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan Dare ,odlican pregled "igre..." Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15842 Napisano Jul 15, 2015 Integrisan, 9290 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan screen capture software Citavih 8.315din kostalo je zadovoljstvo....ocekivao sam vecu cenu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lucky George 418 Napisano Jul 16, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 592 postova Lokacija: Beograd, Vidikovac Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan ...eto , sada kada si ga registrovao, zamenio gume I servisirao ...možeš da ga prodaš , kao čovek Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nasaStvar 217 Napisano Jul 16, 2015 Svrati ponekad, 294 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha MT09 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari sa cime da skinem registracionu nalepnicu sa vizira a da ga ne unistim ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...