Zeka Peka i drugari 880 Napisano Mart 18, 2013 veseli stomatolog , 860 postova Lokacija: Beograd Motocikl: dl 650 Prijavi odgovor kao problematičan imaju neke jakne na akciji u Metrou....sta znam...valja makar pogledati... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arsa 475 Napisano Mart 18, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 324 postova Lokacija: Karaburma - Kanarevo Motocikl: X8-400 Prijavi odgovor kao problematičan Jel probao neko da se vozi po autoputu nocu po nevidjenom pljusku i susnezici? Ako niste nemojte bok te!!! Nekim slucajem bejah u Arandjelovcu danima... odvezoh se na 20 stepeni a od petka najavljivan sneg... Ja u cetvrtak vece resih da se vratim kako tako i... 110 po autoputu... kod Mladenovca taka kisurina da nisam video jebenu liniju na putu... sleper kad probas da obidjes bolje da nisi! Kad se vozis iza njega bolje da se ne vozis.. ma... Kazem lud i nezaboravan provod..djir Ima nas i fanatika vala! Nekako stigoh u komadu do kuce! nem pojma dal sam normalan? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1758 Napisano Mart 18, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1518 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Hrabri Arso svaka čas` Elem, večeras ti ja javim Nemanji (Honda Dominator) da se prodaje Fazer 600 (by Mina) jer znam da on gotivi taj motor i da mu je cena odgovarajuća... Zove me posle 5 min, vrišti kako je to motor koji mu treba i mnogo mu se sviđa i iscima me da odemo da ga pogledamo i da ga kupi... Jadna Mina morala je da tera motor kod Radeta Kocke na pregled..Inače je devojka OK prodavac, ništa nije skrivala... Nemanja je bio na sekund od odluke da ga kupi, a onda je "povileneo" ... Prvo je bio VFR sa nekim koferima a sad je trenutno na Fazeru 1000... Brinem se, majkemi, šta će do sutra ujutru da smisli A evo i opasnog bajkera sa ljubimcem 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16190 Napisano Mart 18, 2013 Integrisan, 9349 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Zekane kakva je jakna, daj neki opis...moze i na PP Arsenije ja se tebi divim svaka ti dala za tvoje avantura edit: Djuro ako je Nemanja poluDo bidni ti razuman pa ga odgovori od kupovine, znas i sam da to za njega nije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1758 Napisano Mart 18, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1518 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Kako odgovoriti ludaka .. KAKO 10 minuta mi objašnjava da je VFR 800 pravi motor za njega, da ima bočne kofere, kako je do j...a za putovanja, a dečko inače radi svaki vikend ... Luđak totalni ... Željno iščekujemo nastavak drame Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeka Peka i drugari 880 Napisano Mart 18, 2013 veseli stomatolog , 860 postova Lokacija: Beograd Motocikl: dl 650 Prijavi odgovor kao problematičan 5700din....nema ga na netu..dobio sam katalog..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crni. 448 Napisano Mart 19, 2013 Zainteresovan, 581 postova Lokacija: Beograd,29 novembar Motocikl: Honda Varadero XL 1000 V Prijavi odgovor kao problematičan Kako odgovoriti ludaka .. KAKO 10 minuta mi objašnjava da je VFR 800 pravi motor za njega, da ima bočne kofere, kako je do j...a za putovanja, a dečko inače radi svaki vikend ... Luđak totalni ... Željno iščekujemo nastavak drame kazi ti njemu jednog TDM-ica da uzme i bog da ga vidi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6142 Napisano Mart 19, 2013 Svakom po zasluzi, 12442 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Đuxi, pitaj ga da li ga interesuje Z750, 2006. od dobrog drugara? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeka Peka i drugari 880 Napisano Mart 19, 2013 veseli stomatolog , 860 postova Lokacija: Beograd Motocikl: dl 650 Prijavi odgovor kao problematičan zaljubio sam seeeeeeeeeeeeeeeeeeeee...joj...23 godine, mlada,plava, ukrainka...sta ces vise u zivotu... http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=KcHAXXozU64 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SuperPOP 1231 Napisano Mart 19, 2013 R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan meni se čini da si ti p_Rso ... :lol: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rumba 591 Napisano Mart 19, 2013 Zainteresovan, 605 postova Lokacija: Dorćol Prijavi odgovor kao problematičan Скупа је то фрајла, дентисто мој, скупа..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1053 Napisano Mart 19, 2013 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan sta se dogadja sa bicepsom kuku zamisli koji stisak sake ima tebra sa njom to nebi bio sex nego sparing Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rohirrim 187 Napisano Mart 19, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 342 postova Lokacija: Beograd-filmski grad Motocikl: PIAGGIO-X9 500cc evo Prijavi odgovor kao problematičan jel dolazi ova na sajam :zbunjen: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Mart 19, 2013 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Долази али у Будимпешту на сајам еротике!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zajec 245 Napisano Mart 19, 2013 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Prijavi odgovor kao problematičan Akumulator upravo formiran, tablice spremne za postavljanje. Sutra moja prva voznja, na svom prvom skuteru. Srecno mi 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 901 Napisano Mart 19, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 2082 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Само полако и пун гас .Срећно Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1053 Napisano Mart 19, 2013 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Akumulator upravo formiran, tablice spremne za postavljanje. Sutra moja prva voznja, na svom prvom skuteru. Srecno mi Srecno i samo da te lepo i bezbedno sluzi a sve ostalo ces lako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boriša 241 Napisano Mart 20, 2013 Ljuti bankar, 507 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Motora bez.... Prijavi odgovor kao problematičan Nisam izdržao do sajma, stigla nova jaša Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1758 Napisano Mart 20, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1518 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Vanucci maneken... Ajde više bre Boriša, da me ne zezaju da sam najmanji u grupi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boriša 241 Napisano Mart 20, 2013 Ljuti bankar, 507 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Motora bez.... Prijavi odgovor kao problematičan Još malo, još malo ....nije važno koliki nam je važno da se pegla sad sam provalio džep pozadi dole na jakni, ladno ima neke tange unutra kopčaju se napred kao bodi preko pantalona da ne pirka ništa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki_90 620 Napisano Mart 20, 2013 Zainteresovan, 786 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Da li je moguce da ce biti dnoLA za vikend....? U svakom slucaju ja motorEm.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11623 Napisano Mart 20, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 4376 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Zekooooo jebo te motor! 3x mi je stao na ulici. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
terzin 30 Napisano Mart 20, 2013 U prolazu, 42 postova Motocikl: SYM GTS 250 Prijavi odgovor kao problematičan jos 15 dana do polaganja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zajec 245 Napisano Mart 20, 2013 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ako je za utehu, bice hladno,vetrovito, sa susnezicom tih 15 dana. Tako da Terzin, nista neces propustiti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 901 Napisano Mart 20, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 2082 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Zekooooo jebo te motor! 3x mi je stao na ulici. Шта је Зека крив Што возиш по улици Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...