BigRider 1659 Napisano Mart 6, 2013 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan АУ човече сад дошао из Зрењанина па то је било такво сурфованје на ветру да сам се питао да ли ћу успети да се вратим!!! Наравно то ме није спречило да свратим код нашег Ел Президентеа!!! Хвала драгом богу стигох жив и здрав кући!!! А израз лица ми је овакав Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ilija.l 18 Napisano Mart 6, 2013 Svrati ponekad, 167 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Piaggio x9 500cc Prijavi odgovor kao problematičan Srecom nije bilo vetra,jel da Bigi?:zvizduk:U gradu duva,a mogu misliti kako je na otvorenom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Mart 6, 2013 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan А кад возим иза камиона само ме њише около по путу!!! А ја овако Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
noxy91 122 Napisano Mart 6, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 548 postova Lokacija: Paracin Motocikl: gilera runner 50/piaggio x9 500 Prijavi odgovor kao problematičan meni se to desilo pri povratku sa obliznjeg izletista.. pocela je kisa i jak vetar.. pri udaru vetra motor je dolazio do bele linije, sreca pa u tim trenucima niko nije nailazio iz suprotnog smera, inace bi bilo cupavo.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16165 Napisano Mart 6, 2013 Integrisan, 9341 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Bigi masa je mama, vrni ti onih 20tak kg pa da vidi vetar ko je Cak Noris 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cobe 189 Napisano Mart 7, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 469 postova Lokacija: TRSTENIK Motocikl: pa najbolji nego koji drugi :-))) Prijavi odgovor kao problematičan ha ha ha ha ha ...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arsa 475 Napisano Mart 7, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 324 postova Lokacija: Karaburma - Kanarevo Motocikl: X8-400 Prijavi odgovor kao problematičan Ha... sretoh lika kako drlja Culletovog symu po gradu... sa sve curom nazad bez kacige..ccc Odma je dobio kritiku i lepe zelje za duge i sigurne kilometre! Mozda se pridruzi nama sektasima! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rumba 591 Napisano Mart 7, 2013 Zainteresovan, 605 postova Lokacija: Dorćol Prijavi odgovor kao problematičan Видох те Арсеније али си брзо замак'о, па не стогох да ти се јавим. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zajec 245 Napisano Mart 7, 2013 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Prijavi odgovor kao problematičan Kako znas da je Culletov? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki_90 620 Napisano Mart 7, 2013 Zainteresovan, 786 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Bigi masa je mama, vrni ti onih 20tak kg pa da vidi vetar ko je Cak Noris JA NEMAM TIH PROBLEMA!!! 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11621 Napisano Mart 7, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 4374 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Kako znas da je Culletov? Nema svaki Sym projektor i brundav auspuh Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Culle 1112 Napisano Mart 7, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 863 postova Lokacija: Beograd MML Motocikl: Aprilia Atlantic Clasic 500,dok ne pojeftini GP Prijavi odgovor kao problematičan Jeb*m mu sunce žarko ! Gde si ga video?Jel crvenokosa cura?Danas smo oko 11h isli u opstinu da overimo ugovor.Da je Sima 250 ne bi kad nikad prezalio kad bi kad prodao :/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1053 Napisano Mart 7, 2013 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Stajem na pumpu nisovu kod gazele kad na pumpi pored mene staje xtx neki narandzanstveni silazi nesto lepo sa njega skida roze kacigu a ono duga plava kosa i samo mi prolete kroz glavu = e konju jedan a ti rasklopio motor da ga sredjuje jeb... te sredjivanje umesto sad da se smekas sa bajkerkom ti sedi u tatin punto i mrs kod devojke kad si konj, tako i ucini,poslusah glas u sebi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Meda M 209 Napisano Mart 8, 2013 Svrati ponekad, 292 postova Lokacija: Beograd - Zemun Motocikl: Yamaha Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Sad dosao sa kratke voznje po NBG-u. Nesto sam ceo dan bio nervozan ali sam sad smiren kao Dalaj Lama. Koja je ovo uzivancija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano Mart 8, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Ovako, zamalo Alexovo prorocanstvo da se ostvari u vezi mog famoznog fara, odneo ja far u Zemun kod majstora da mi odrade reparaciju sociva, zatvore far i ispoliraju zuto staklo jos 14-og februara, Culle i ja juce bili, majstor juce e molim te nije jos gotov neko ce da ti donese veceras to jest sinoc, ok, ja u gradu na svirci, zove mene lik da se nadjemo da mi da far, nadjem se ja sa njim i imam sta da vidim, apsolutno nista nije uradio sem sto je ofarbao jedan deo u crno i jos mi trazi 1500din, kazem mu ja lepo ga ti vrati odakle si ga doneo pa cu ja sutra da dodjem da donesem tih 1500din, odem malopre i naravno gazda krene da prica kao da se tukao sa vetrenjacama sto se tice fara, naravno tih 1500din nije ni pomenuo uzmem jebe..i far i lepo ga donesem doma pa cemo u toku narednih meseci da trazimo dalje. Strasno Ako neko zna nekog ko to radi bio bih mu zahvalan da podeli tu informaciju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Culle 1112 Napisano Mart 8, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 863 postova Lokacija: Beograd MML Motocikl: Aprilia Atlantic Clasic 500,dok ne pojeftini GP Prijavi odgovor kao problematičan Nisu nista uradili!!!!!!?????????Nista nam Fanky ne preostaje neko trazenje nekih mini projektora... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Beogradski Fantom 37 Napisano Mart 8, 2013 2T tuner, 170 postova Lokacija: Beograd, Kotez Motocikl: Malaguti Phantom F12 LC, Malaguti Madison RS250 Prijavi odgovor kao problematičan Rekao sam vam ja za projektore. Mini projektori 7,7 cm + angel eyes Samo treba proveriti kako svetle. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
noxy91 122 Napisano Mart 8, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 548 postova Lokacija: Paracin Motocikl: gilera runner 50/piaggio x9 500 Prijavi odgovor kao problematičan fanky a da probas sam da ispoliras far?? imas u prodavnicama koje prodaju auto kozmetiku neku posebnu pastu za poliranje vizira, farova, soferki, probaj sa njom.. ja sam moj vizir i far na gileri polirao najjeftinijom pastom za zube, i mogu ti reci da je pomoglo.. ja sam radio rucno, verovatno bi masinski bilo jos bolje... a sto se tice sociva, tecin cale je imao problem na floridi da mu je socivo propalo.. uzeo je hrom sprej i prefarbao ga.. nije kao fabricko ali je vidno bolje, tako da mozes da probas i tu opciju... pasta za zube ti je nekih 100din, a sprej je valjda oko 500.. tako da nije neko veliko ulaganje a moze da spadne dobro.. pa kasnije nabacis neke mini projektore i resen problem.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Mart 8, 2013 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Ја када чујем овакве приче везано за немар разних олоша који се називају мајсторима толико попиздим и побесним јер то нажалост има само код нас ,јер нема непосредне одговорности ни поштовања туђег времена,поверења и новца!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano Mart 8, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan A bre Bigi ja se uopste nisam iznenadio ovakvim postupcima, cak sam i hteo da platim 50e unapred, rekoh aj platio sam valjda ce da urade kako su rekli al nisu hteli da uzmu pare unapred al zato je majstor sinoc trazio, verovatno da mu platim benzin sto mi je doneo na noge rasklopljen far Al valjda ce Dr. Dare da smisli nesto pametno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Mart 8, 2013 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan А колико би те коштало да купиш нов фар ако га уопште праве још увек? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Mart 8, 2013 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Сви су они мини само је скутер клуб Макси!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano Mart 8, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Nov bi bio oko 150e, a polovan mozda upola manje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crni. 448 Napisano Mart 8, 2013 Zainteresovan, 581 postova Lokacija: Beograd,29 novembar Motocikl: Honda Varadero XL 1000 V Prijavi odgovor kao problematičan Oce neko od MSC-a na trcanje(krecem da skidam ovo salo sto sam nabacio preko zime) SC Olimp Zvezdara tamo sam oko 20-30. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SuperPOP 1231 Napisano Mart 8, 2013 R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan Drugovi .... grešio sam , prošla dva i po meseca bio sam sa drugima fasciniran .... varao sam Vas Svoje vreme koje je bilo pametno i poželjno ovde provesti ja sam gubio igrajući igricu .... bio sam opsednut Ali jednog trena kad je napolju bio divan dan za vožnju, rekoh: Ejjjj da li si i evo me opet na pravom putu .... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...