BigRider 1659 Napisano Mart 4, 2013 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Јели Биги, мен' не збориш за тај Сивера, а? Шта је, јел' су моје паре буђаве (што би се рекло у "твој" крај)? Шалу на страну, распитај се, кол'ко пара и то. Е во сад сам га контактирао и каже продат!!! Јбг ништа тражимо даље!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16371 Napisano Mart 4, 2013 Integrisan, 9410 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Arsenije bedak tezak skoro sam sanjao da mi je neko maznuo skuter...budim se, gola voda, Maja iskobeljala oci na mene i pitame sto vicem, jel mi dobro...kad se nisam slogirao bem ti san da ga bem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Mart 4, 2013 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Еј бре Арсо па где теби мајку му а тако си држесан момчић!!! Мамицу им ј...м то је нека наркоманчина и продао је то све за максимално 30 евра!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rumba 591 Napisano Mart 4, 2013 Zainteresovan, 605 postova Lokacija: Dorćol Prijavi odgovor kao problematičan Хвала Брате мој. Неће мене то са тим Сребрним, па Бог! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Mart 4, 2013 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Полако биће кад се најмање будеш надао!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Mart 4, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan konacno sam protegao tockove LJUDI KAKVA JE OVO DROGA BRE... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Mart 4, 2013 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan konacno sam protegao tockove LJUDI KAKVA JE OVO DROGA BRE... Најквалитетнија!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1778 Napisano Mart 4, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1520 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Najjsrebrnija ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
noxy91 122 Napisano Mart 4, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 548 postova Lokacija: Paracin Motocikl: gilera runner 50/piaggio x9 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ima jedan silver na prodaju u paracinu.. Idem sutra da ga pogledam i javljam cenu, godiste, kilometrazu.. Inace je 600ccm... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki_90 620 Napisano Mart 5, 2013 Zainteresovan, 786 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Хвала Брате мој. Неће мене то са тим Сребрним, па Бог! ukoliko budes prodavao kofer....tu sam... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rumba 591 Napisano Mart 5, 2013 Zainteresovan, 605 postova Lokacija: Dorćol Prijavi odgovor kao problematičan Лаки, ставићу га ових дана у огласе. Ако наиђе купац, радо ћу скинути кофер и дати га теби. Само да знаш, оне "жабице", које га држе у плочи, су "варене", тако да сам га ја зашрафио за плочу. Ако ти то не смета, биће твој. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Max3000 14 Napisano Mart 5, 2013 U prolazu, 35 postova Lokacija: Osijek/Hrvatska Motocikl: 本地駕駛 Prijavi odgovor kao problematičan Da li je ova tema strogo vezana za skutere ili mogu postaviti pitanje i vezeno za fotoaparat? Sent from my ST25i using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 5393 Napisano Mart 5, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 6069 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Pitanja u vezi fotoaparata ti je bolje da postaviš u Sekciji Fotografija ima i podforum Fotoaparati pa pitaj sve što te zanima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cobe 189 Napisano Mart 5, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 469 postova Lokacija: TRSTENIK Motocikl: pa najbolji nego koji drugi :-))) Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam sta je to svi navalili na taj SIlwer wing a on trosi kao voz a i nesto lose ide 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Max3000 14 Napisano Mart 5, 2013 U prolazu, 35 postova Lokacija: Osijek/Hrvatska Motocikl: 本地駕駛 Prijavi odgovor kao problematičan Pitanja u vezi fotoaparata ti je bolje da postaviš u Sekciji Fotografija ima i podforum Fotoaparati pa pitaj sve što te zanima. Hvala zato sam i postavio upit Sent from my ST25i using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 5393 Napisano Mart 5, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 6069 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam sta je to svi navalili na taj SIlwer wing a on trosi kao voz a i nesto lose ide I ja kad porastem, kupiću Silver Wing ali onaj noviji model :ljubav: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki_90 620 Napisano Mart 5, 2013 Zainteresovan, 786 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Лаки, ставићу га ових дана у огласе. Ако наиђе купац, радо ћу скинути кофер и дати га теби. Само да знаш, оне "жабице", које га држе у плочи, су "варене", тако да сам га ја зашрафио за плочу. Ако ти то не смета, биће твој. Ma naravno da mi ne smeta.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
noxy91 122 Napisano Mart 5, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 548 postova Lokacija: Paracin Motocikl: gilera runner 50/piaggio x9 500 Prijavi odgovor kao problematičan evo da se javim u vezi ovog silvera koji je na prodaju u paracinu.. 600ccm, 2004god, 2700e, presao 6000milja... ako ima zainteresovanih neka mi se jave na pm, a ja cu ako stignem danas da odem da je uslikam pa da vam posaljem i koju sliku.. inace taj silver je u paracinu jako slabo vozen jer vlasnik pored njega ima jos par motora, izmedju ostalog i tmax 500 2010/11god... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Carlito. 183 Napisano Mart 5, 2013 KBK, 400 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Silver Wing 600 Prijavi odgovor kao problematičan Moj silver trosi 5.5l na otvorenom... scoot je jednom recju ladja.. ne bih ga se odrekao nikad!!! Osecaj voziti ga je savrsen... uvek mi stavi osmeh na lice! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cobe 189 Napisano Mart 6, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 469 postova Lokacija: TRSTENIK Motocikl: pa najbolji nego koji drugi :-))) Prijavi odgovor kao problematičan mnogo ti to nesto trosi :-)) ja ne znamo odakle vise ovi sto voze po 2 cilindra sipaju gorivo .... najmanje trose ovi sa 500 cm3 ,negde oko 2,6 na otvorenom do 3,15 u gradu ...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11691 Napisano Mart 6, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 4383 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pa da, samo ja mogu da se shebem kad je lepo vreme... Borišaaaa u pomoć! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaRRe 997 Napisano Mart 6, 2013 Very Funny Rider, 1135 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan Pa da, samo ja mogu da se shebem kad je lepo vreme... Borišaaaa u pomoć! A sto odmah popravljas? Vozi se tako? Ako je pali radi...ide.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boriša 241 Napisano Mart 6, 2013 Ljuti bankar, 507 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Motora bez.... Prijavi odgovor kao problematičan Poskidaj sve plastike i teraj kao naked ili da ti uradimo bolje komplet roll bar ....cimni kad budes hteo da rekonstruišemo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 5393 Napisano Mart 6, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 6069 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Evp jedan konkretan predlog finalnog izdanja Alexovog Atlantica. Čisto, praktičnosti radi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11691 Napisano Mart 6, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 4383 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pa da, samo ja mogu da se shebem kad je lepo vreme... Borišaaaa u pomoć! A sto odmah popravljas? Vozi se tako? Ako je pali radi...ide.. Zato što je mnogo rascopan, žao mi da ga gledam takvog. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...