alexanto 5141 Napisano Jul 29, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 6049 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan AA 500 jeste ekonomičan motor ali ne troši 3,5 litre pri 120 kmh. Razumem da je motor na prodaju ali nam se dobri i pošteni Branko malko preračunao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čorta 172 Napisano Jul 29, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 346 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Kymco + Bandit Prijavi odgovor kao problematičan Aaaaaa daaa.... zaboravih i ja prodajem mog XC 300, a on troši 2,7 lit !! (pri 80 km/h) ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SALE_CA 440 Napisano Jul 29, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 380 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ma ja cu da ugradim plincugu bree Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11621 Napisano Jul 29, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4374 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan jel ces da kupis oba retrovizora.....??? Vec sam kupio dva komada, danas. Originalna. AA 500 jeste ekonomičan motor ali ne troši 3,5 litre pri 120 kmh. Razumem da je motor na prodaju ali nam se dobri i pošteni Branko malko preračunao... Ne trosi 3.5l na 120kmh..nikako nije moguce, ali solidnih 4.5l..mislim da ne prelazi tu cifru. Aaaaaa daaa.... zaboravih i ja prodajem mog XC 300, a on troši 2,7 lit !! (pri 80 km/h) ! Moj AA500 na 80kmh trosi ravno 3.3l Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrej. 983 Napisano Jul 29, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 451 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Kad vide Cobe i motor_che o čemu pričate.... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MP3 216 Napisano Jul 30, 2012 Svrati ponekad, 229 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Najjace mi je sto svi znate koliko vam trosi skuter u decilitar i pri kojim brzinama, iako ni fabrika ja mislim nema tako precizne podatke. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuMi5 3108 Napisano Jul 30, 2012 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan Moj troši pun rezervoar... Pri bilo kakvoj vožnji na neodređeni broj kilometara... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Jul 30, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Kad vide Cobe i motor_che o čemu pričate.... HAAHHAHAAHHAHHAHAH Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cobe 189 Napisano Jul 30, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 469 postova Lokacija: TRSTENIK Motocikl: pa najbolji nego koji drugi :-))) Prijavi odgovor kao problematičan Kad vide Cobe i motor_che o čemu pričate.... HAAHHAHAAHHAHHAHAH vi bas imate visak vremena ,moj motor ne trosi puno ,malo guram malo vozim i tako ..... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11621 Napisano Jul 30, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4374 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Za Cobetom, Goksijem i Drakulom ide cisterna svaki put kad je duza relacija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrej. 983 Napisano Jul 30, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 451 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Ili,kako cobe kaže,pošto atlantici proizvode gorivo,a ne trose ga,kupi jedan i zakači za Silvera, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Culle 1112 Napisano Jul 30, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 863 postova Lokacija: Beograd MML Motocikl: Aprilia Atlantic Clasic 500,dok ne pojeftini GP Prijavi odgovor kao problematičan @ronhirim Gde si onoliko zurio veceras ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Srdjan NS 71 Napisano Jul 30, 2012 Svrati ponekad, 311 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Gilera Nexus 500 Prijavi odgovor kao problematičan Moj beverly 500 trosi oko 4l na 100 km. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motor_che 417 Napisano Jul 30, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 632 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: vozicu SW-T 600 abs Prijavi odgovor kao problematičan ljudi sipajte gorivo i vozite se, uzivajte bre u vožnjama... Po hiljaditi put krene tema o potrošnji i ide na pet strana, kupite jedrilice ili pedaline pa nece da trose uopste :zbunjen: BUS PLUS je zakon!!! Evo vam nova tema pa uživajte "moje mezimče ne troši UOPŠTE" , verujem da će vrlo brzo ova tema da sustigne temu "BJB Maxi scooter club" 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crni. 448 Napisano Jul 30, 2012 Zainteresovan, 581 postova Lokacija: Beograd,29 novembar Motocikl: Honda Varadero XL 1000 V Prijavi odgovor kao problematičan Audi kupio Dukatija,planira prvi motor tj.skuter da bude ovo...700 cuba,90 ks,tockovi 16 inca A ja volim AUDI 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rohirrim 187 Napisano Jul 30, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 342 postova Lokacija: Beograd-filmski grad Motocikl: PIAGGIO-X9 500cc evo Prijavi odgovor kao problematičan @ronhirim Gde si onoliko zurio veceras ? ma ortak bio kolima ispred pa ga nesto pratio pa da ga ne izgubim JBG. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuMi5 3108 Napisano Jul 30, 2012 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan Audi kupio Dukatija,planira prvi motor tj.skuter da bude ovo...700 cuba,90 ks,tockovi 16 inca A ja volim AUDI Kako će moja djevojka da bude ljubomorna na ovaj skuter kada se pojavi na tržištu pa to je nevjerovatno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16165 Napisano Jul 30, 2012 Integrisan, 9341 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Audi kupio Dukatija,planira prvi motor tj.skuter da bude ovo...700 cuba,90 ks,tockovi 16 inca A ja volim AUDI Uhhhh sto je dobar a cena, prava sitnica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Culle 1112 Napisano Jul 30, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 863 postova Lokacija: Beograd MML Motocikl: Aprilia Atlantic Clasic 500,dok ne pojeftini GP Prijavi odgovor kao problematičan @ronhirim Gde si onoliko zurio veceras ? ma ortak bio kolima ispred pa ga nesto pratio pa da ga ne izgubim JBG. U tim ulicama dominiram ,ne bi se izgubio 100% .Sledeci put Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11621 Napisano Jul 31, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4374 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan A ti Culle sto si me iskulirao danas kod Prve gimnazije...psssst Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Culle 1112 Napisano Jul 31, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 863 postova Lokacija: Beograd MML Motocikl: Aprilia Atlantic Clasic 500,dok ne pojeftini GP Prijavi odgovor kao problematičan Čoveče da l' si lud ja ne cujem svoje misli od one auspuhčine ,ako hoces da te primetim baci se pred mene a sad ozbiljno Gde si bio?Kad?Kako? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 5141 Napisano Jul 31, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 6049 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Momci, danas nam je našem bratu Panti "divan dan" Da si nam živ i zdrav predobri naš Pantiću i neka ti se sve želje ostvare! Sve najbolje tebi i tvojoj porodici!!! :cirka1: :jee1: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13237 Napisano Jul 31, 2012 Ne silazi, 7493 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Pridruzujem se cestitkama. @AlexaBGD Boli dusa, ali sredice se nije toliko strasno! Svi imamo na motorima neke borbene oziljke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cobe 189 Napisano Jul 31, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 469 postova Lokacija: TRSTENIK Motocikl: pa najbolji nego koji drugi :-))) Prijavi odgovor kao problematičan Kolezi Pantiću želim srećan rođendan i da u budućnosti pravi još malih Pantića .sve najlepše i da se još dugo godina slavi u zdravlju i veselju ..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16165 Napisano Jul 31, 2012 Integrisan, 9341 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Panto Srecan Rodjendan prvo, puno zdravlja pa onda'k sve ostalo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...