Dimitrije023 0 Napisano Februar 22, 2016 U prolazu, 15 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Yamaha Slider Prijavi odgovor kao problematičan Yamaha Slider 50cc 2001. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igogitar 211 Napisano Februar 25, 2016 Svrati ponekad, 306 postova Lokacija: Gradiška,RS,BiH/Ljubljana,SLO Motocikl: trenutno bez motora Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djuro.jokanovic@gmail.com 2 Napisano Jun 26, 2016 U prolazu, 16 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: Moto Guzzi v35, vespa p200e, Prijavi odgovor kao problematičan Moja Vespa, nije bas lijepa ali ispravna i pouzdana. Oko 14000 km bez problema za 3 sezone... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Živko 30 Napisano Jun 30, 2016 U prolazu, 81 postova Lokacija: Beograd Motocikl: :( Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, da li neko zna nekoga ko radi custom nalepnice za motore? Imam neku dobru a jednostavnu ideju kako da "ukrasim" svoj skuter Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
UrosCuoreSportivo 308 Napisano Jun 30, 2016 Svrati ponekad, 192 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Vespa LML Star Deluxe 150 Prijavi odgovor kao problematičan Moja indijka LML Star Deluxe 150 2T iz 2008. godine. Ili "Mala nevespa", kako je od miloshte zovem. Nakon sredjivanja i par dodatnih detalja vec je pocela da privlaci mackice. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stilgar 1257 Napisano Jul 1, 2016 Drug član, 827 postova Lokacija: Beograd Motocikl: motora bez trenutno Prijavi odgovor kao problematičan moj prvi skuter Gilera Stalker iz 2008 me i sadasnji Piaggio X8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Avgust 12, 2016 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Nisam znao gde ovo da stavim, pa stavio ovde : Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Igor va 743 Napisano Avgust 13, 2016 Zainteresovan, 853 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: PX 200 E Arcobaleno Prijavi odgovor kao problematičan Ko god da je radio i kako je radio.... Svaka mu cast. Skidam kapu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mišaxtr 1 Napisano Octobar 1, 2016 U prolazu, 1 post Lokacija: Beograd Motocikl: Kymco Xciting 250; Sprint exactly 50 Prijavi odgovor kao problematičan Kymco Xciting 250. Mnoooogo dobar, nije što je moj, nego.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
velja88 2 Napisano Octobar 9, 2016 U prolazu, 7 postova Lokacija: beograd Motocikl: Vespa LML 150, piaggio NTT Prijavi odgovor kao problematičan moja vespa...LML 150 '90-o god... muka ziva 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Igor va 743 Napisano Octobar 10, 2016 Zainteresovan, 853 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: PX 200 E Arcobaleno Prijavi odgovor kao problematičan Uzivaj u njoj. Puno lepih km... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco01 1 Napisano Octobar 10, 2016 U prolazu, 8 postova Prijavi odgovor kao problematičan Moja krmača Послато са Smartphone_6.1 уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
velja88 2 Napisano Octobar 10, 2016 U prolazu, 7 postova Lokacija: beograd Motocikl: Vespa LML 150, piaggio NTT Prijavi odgovor kao problematičan Uzivaj u njoj. Puno lepih km... Hvala igore... Trebace mi par saveta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Igor va 743 Napisano Octobar 11, 2016 Zainteresovan, 853 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: PX 200 E Arcobaleno Prijavi odgovor kao problematičan Sta mogu, pomoci cu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
čika Zloba 4 Napisano Octobar 30, 2016 U prolazu, 12 postova Lokacija: Bgd Motocikl: Vespa ET4 50 Prijavi odgovor kao problematičan Moja ET4 50 2000god.,18190 km. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15672 Napisano Octobar 30, 2016 Integrisan, 9284 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Lepo ocuvana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Igor va 743 Napisano Octobar 31, 2016 Zainteresovan, 853 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: PX 200 E Arcobaleno Prijavi odgovor kao problematičan Lepa et vespa. Uzivaj u njoj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
keš 457 Napisano Mart 24, 2017 Svrati ponekad, 300 postova Lokacija: Bačka Palanka Motocikl: Honda SW 400 Prijavi odgovor kao problematičan Piaggio Fly 150 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan88 2491 Napisano April 22, 2017 Zainteresovan, 409 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ex GSX-750R Prijavi odgovor kao problematičan Moj Kymco Super 9 L/C Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nenad.cucic95 1 Napisano Jun 20, 2017 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Moja saklama , Piaggio feee 50 '01, piše 20000km.. Poslato sa HUAWEI VNS-L21 uz pomoć Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
keš 457 Napisano Jun 22, 2017 Svrati ponekad, 300 postova Lokacija: Bačka Palanka Motocikl: Honda SW 400 Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čorta 172 Napisano Avgust 15, 2017 BJB Maxi Scooter Club, 346 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Kymco + Bandit Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SQTR 634 Napisano Septembar 10, 2017 Donaudampfschifffahrtselektrizitätenhauptbetriebswerkbauunterbea, 461 postova Lokacija: Cukarica Beograd Motocikl: Forza 350 ('22) Prijavi odgovor kao problematičan Od pre par dana u mojim rukama IMG_2163.MP4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lenko 60 Napisano Septembar 12, 2017 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: Zemun Motocikl: APRILIA SR50 DITECH Prijavi odgovor kao problematičan Evo i mog DiTech-a...družimo se 13 godina... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fitsensei 38 Napisano Octobar 26, 2017 U prolazu, 28 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Yamaha Tracer 900 Prijavi odgovor kao problematičan Maxxxxxxx........... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...