Jump to content

Moto Zajednica

Fotke nasih skutera

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 269 postova
  • Motocikl: Syma

Ne znam ali meni je Bugi da bude beli, teget, crni, lak kao na klaviru, prs' debljine... On mi je kao limuzina, kao sto nema crveni Mercedes... Mozda ima ali nije to to...

Moj Syma na Avali...

8021204.jpg

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Doživotno lud i zbunjen !, 242 postova
  • Motocikl: 1250 Triple Black...Vel.ki baš !!!

Ništa mene ne udara ni auspuh u patiku ni bilo gde drugogde.A Što se tiče ALEKSE BGD.E pa ALEX ako još neko u gradu i šire ima bolji i lepši

BUrg sa GSX-Rvim izduvom a ti ga znaš(aj bar jednog navedi koga si ovde video sa ovakvim Burgom),a da to nisam JA,tako da vodiš računa o

komentarima o drugim motorima.Ako ima bolji ja sam za razmenu iskustva i bio bi zadovoljan i sretan da se još neko ovde pojavi sa ovakvim

projektom,pa da razmenimo iskustva a ne da se takmišimo.Ja vozim Burga iz ZADOVOLJSTVA i tako sam ga zamišljao i to me čini sretnim.

Samo napred sa slikama i da se u zdravlju vozimo.

• BJB Maxi Scooter Club, 952 postova
  • Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro

Pitao sam u plastiku a ne u patiku....ali sad vidim da sam pogresno potavio pitanje......posto ti je zasrafljen lonac za ram kako je moguce da cim pocnes da vozis ili spustis sa srednje nozice ne napravis havariju sa granama posto ti je lonac statican a kod fabrickog bugija se sve zajedno pomera?

Ps....kod prve i zadnje slike ima razlika u polozaju auspuha.....

Promenio član alexanto
citiran prvi post iznad

• U prolazu, 12 postova
  • Motocikl: Keeway Outlook 150

Evo i mog PROJEKTA !!!!!!!!

Uspeo sam da ga finiširam sa novim nalepnicama.Sad je kompletan onako kako sam hteo.

Nikola uradio bogovski posao :)))

Srecno sa burgmanom i dosta bezbednih kilometara 0takoje.gif

• BJB Maxi Scooter Club, 2067 postova
  • Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац

Evo i mog PROJEKTA !!!!!!!!

Uspeo sam da ga finiširam sa novim nalepnicama.Sad je kompletan onako kako sam hteo.

Lepa kombinacija boja!Svaka cast0takoje.gif

• BJB Maxi Scooter Club, 5993 postova
  • Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT

Ništa mene ne udara ni auspuh u patiku ni bilo gde drugogde.A Što se tiče ALEKSE BGD.E pa ALEX ako još neko u gradu i šire ima bolji i lepši

BUrg sa GSX-Rvim izduvom a ti ga znaš(aj bar jednog navedi koga si ovde video sa ovakvim Burgom),a da to nisam JA,tako da vodiš računa o

komentarima o drugim motorima.Ako ima bolji ja sam za razmenu iskustva i bio bi zadovoljan i sretan da se još neko ovde pojavi sa ovakvim

projektom,pa da razmenimo iskustva a ne da se takmišimo.Ja vozim Burga iz ZADOVOLJSTVA i tako sam ga zamišljao i to me čini sretnim.

Samo napred sa slikama i da se u zdravlju vozimo.

Druže, nema potrebe za ovakvim tonom...Kolega Alex BGD je napisao svoj komentar u najboljoj nameri, obzirom da i sam ima otvoreni Race auspuh na svom Beverly-ju a takođe i kolege Satelis i bugiman imaju zamenske auspuhe. Evo ti prilike već u nedelju da upoznaš deo ekipe maxiskuteraša i da se sam uveriš na nema zluradih komentara ni po kom osnovu između nas.

Dođi, pokaži nam svog lepotana, neka druge kolege dobiju inspiraciju i ideje da i sami dolickaju svoje ljubimce a možda i ti dobiješ neki savet ili ideju u razgovorima sa nama...

MAXI pozdrav!

• Svrati ponekad, 269 postova
  • Motocikl: Syma

I ja u potpunosti razumem Bugiman-a... Nije mi jasno kako stoji auspuh... Ili ima pancir crevo, nevidljivo :) ili izbacio amortizere i ispustio gume :) kao kod copera...

• Podržavam 1

• BJB Maxi Scooter Club, 4363 postova
  • Motocikl: Honda X-ADV 750

A Što se tiče ALEKSE BGD.E pa ALEX ako još neko u gradu i šire ima bolji i lepši

komentarima o drugim motorima.

Kolega nema potrebe za ovakvim komentarima, kao sto ti je i Alexanto rekao nisam mislio nista lose.

Nismo ovde da bi se takmicili jedni sa drugima nego da bi se druzili, valjda?!

Evo, Bugiman ima koliko sam primetio takav Burgman, njega sam video, imate isti izduv i njegov motor mi je lepsi od tvog. 1nanana.gif1nanana.gif1nanana.gif

• BJB Maxi Scooter Club, 952 postova
  • Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro

I ja u potpunosti razumem Bugiman-a... Nije mi jasno kako stoji auspuh... Ili ima pancir crevo, nevidljivo :) ili izbacio amortizere i ispustio gume :) kao kod copera...

mozda okrene krug popucaju grane pa zavari.....ima bas dosta varova 1lol.gif1lol.gif1lol.gif

• Podržavam 1

• Svrati ponekad, 154 postova
  • Motocikl: Kymco xciting R300i

malo novih slicica 1nanana.gif1moto3.gif

E042EEAE-DA2A-AB42-9BC0-2EC04DAF952A_thumb.jpg

85F776FA-BC9C-9C40-A0F1-44DB834339E7_thumb.jpg

3F4952CB-ADAF-5B4B-843D-BD2209A22BB9_thumb.jpg

38A32AE9-8B7C-9940-925F-6C0EAAA51509_thumb.jpg

(Powered by frubar.net)

Ovaj model bugija se meni svidja, prelep mi je od pozadi ;) hahaha svaka cast :takoje:

• U prolazu, 2 postova
  • Motocikl: Peda Piccolo 50cc , Tomos Apn 4

Evo nadam se da nisam promasio temu :) Predstavljam vam moju Pedu Piccolo 2011(2t) godiste kupljena u oktobru.Placena je 600evra ravno + na poklon sam dobio i kofer. Presla je do sada ravno 150-tinak kilometra.Ide 65km/h (nema fabricku blokadu) ! Sa dve osobe ide isto toliko samo sporije stigne do 65km.Amortizacija radi odlicno kad zaletim maksimalno 65 motor imam osecaj kao da se sprema da poleti za sta je zasluzna amortizacija(dobro reaguje pri toj brzini).Ne greje se nesto preterano tako da i tu ima dobru ocenu.Iz cuga sam najvise presao 30km do sada u jednom pravcu bez stajanja i odlicno se ponasao.Signalizacija i svetla rade odlicno kako kratka tako i duga svetla.Sirena jaka(bucna) sto je dobro za gust saobracaj.Trosi oko 3,5l na 100km koliko sam primetio.Lak je za upravljanje.Sediste je ok,mada ponekad utrne dupe na njemu jer je ,,tvrdo" i mogu da stanu 2 osobe na njemu(uz dosta guranja),ali je dizajniran pre svega za 1 osobu.Mislim da je sediste od eko koze tj skaja, dosta je onako kako bih rekao klizavo.Naime kad dam gas odjednom iz mesta guzica mi polece nazad.Ima dosta prostora da se ostave stvari kako kod volana tako i ispod sedista.Ispod sedista moze da stane kaciga sa vizirom,dok za full kacigu nema prostora(malkice fali).Ja licno tu drzim tu otvorenu kacigu ulje alat za hitne slucajeve i saobracajnu.A u onu pregradu kod volana stavim telefon i flasicu vode ili soka.Moze i kesa da se zakaci ima zakacka kod volana.Redovan servis se radi na 300km i tad cu ici kod ovlascenog servisera.Posle toga cini mi se ide na 1000 pa na 2000 itd.Moje misljenje je da je ovo stvarno zahvalna masina za te pare i posto mi je prvi skuter jako mi je drag.Idealan je i nezamenljiv za voznje na krace lokacije ja sam isao u skolu sa njime i subotom na pijacu.Ubrzanje mu je stvarno fantasticno moracete to da vidite kad snimim.Sledeci reviev(detaljniji i bolji) ocekujte kada predjem 500km.Moram da napomenem da je malo glasan po meni,a i da kazem da sam se trkao sa apencom i automatikom i da sam ih pokidao sto se tice ubrazanja i uopsteno brzine.I da kazem da jedino imam zamerku na gume tj gume su nekvalitetne ostalo je sve u fulu!Kocnice su solidne,napred disk pozadi dobos. Kontrolna tabla sadrzi sve potrebno samo mogla je biti bolja bar sto se dizajna tice.A sam dizajn motora mi se dopada. Evo i moje ocene konkretno za motor. Dizajn 4 (zbog kontrolne table samo) sediste 3 potrosnja 5 ubrzanje 5 gume 2(ocajne su ova napred mi se bas istrosila za samo 2 meseca) kocnice 4.Pali ocekivano kao mina posto je nov videcemo kasnije.I da kazem da sam dobio garanciju 2 godine.Iskreno ko zeli nov motor za male pare sa garancijom i da ima potrebe kao moje(da skokne do grada skole pijace,za voznju po gradu sa drugarima ili do susednog grada pa cak i za izlete u prirodi(posto je sada dosta puteva asfaltirano,tj asfaltirani su i putevi po nekim selendrama itd moze da ide ovim motorom).I veci nagibi nisu za njega problem tako da moze i za brdovit kraj vazno je samo da bude asfaltirano jer skuter je i predvidjen za takve puteve. Kasnije kad mu istekne garancija posle 2 godine mogu da ga prodam za 50% manjoj ceni sto je dobro jer onda ispada da sam nov skuter vozio za 300e 2 godine.Novo je novo i tu nema price.A kasnije ko zna mozda padne i neki jaci mada za sada sam prezadovoljan sa ovim.Evo slike

qc38odagdfikbbsq1hcs_thumb.jpg

rcgg4qh6854jx3n80q9_thumb.jpg

agnkr189vydi4vswgk5_thumb.jpg

s7y6jjgzcu4x2chqsb3_thumb.jpg

hb8avnjx7cf2iqmh0jlz_thumb.jpg

l4054cf8i242t229j9yh_thumb.jpg

fwfo7w1gblj7v7qc652w_thumb.jpg

• Skuteras, 3690 postova
  • Motocikl: T-Max 500

Jesi malo omasio temu posto je ova namenjena da se stavi po koja slika. Ako nije problem otvori drugu temu o tom skuteru (napisi u naslovu o kojem skuteru je rec) i iskopiraj ovaj tekst, a ja cu ga kasnije odavde obrisati kao i ovaj moj komentar

• BJB Maxi Scooter Club, 346 postova
  • Motocikl: Kymco + Bandit

Sve je više Xciting družine, mogli bi da se prebrojimo i predstavimo, da znamo koliko nas ima!

Da li možda neko već zna koliko nas je sa Xciting ljubimcima, 250, 300, i 500 ccm ? :moto3:

MAXI pozz svima !!!

• Svrati ponekad, 154 postova
  • Motocikl: Kymco xciting R300i

Sve je više Xciting družine, mogli bi da se prebrojimo i predstavimo, da znamo koliko nas ima!

Da li možda neko već zna koliko nas je sa Xciting ljubimcima, 250, 300, i 500 ccm ? :moto3:

MAXI pozz svima !!!

300 znam za tebe i mene :D:nanana:

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja