Mata 19 Napisano Decembar 6, 2010 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: UE Motocikl: BMW f650 furuna, R1200gs LC Prijavi odgovor kao problematičan Ko bi rekao... Moram priznati da je baš zanimljivv :staa2: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Decembar 7, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Beh. Pravi Touratech "maneken" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dynaudio 37 Napisano Decembar 7, 2010 U prolazu, 28 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan Jes' malo epp, mada imaju korisnih drkadaka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Decembar 7, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Jes' malo epp, mada imaju korisnih drkadaka :D Što jes' - jes'! Mada, koštaju po jedan bubreg, svaki dodatak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kobra 152 Napisano Decembar 7, 2010 Free rider, 814 postova Lokacija: Beograd/Borca Motocikl: 2014 BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tuono 36 Napisano Decembar 7, 2010 ============, 132 postova Lokacija: Trebinje Hercegovina Motocikl: suzuki DL 650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Mora se priznati, ovaj BMW mnogo dobro izgleda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gogo42 69 Napisano Decembar 10, 2010 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: Bijeljina-Republika Srpska Motocikl: Yamaha R1 2001/Honda XLV750R rd01/Aprilia RS125 2007/Yamaha XT660x/Yamaha MT03 660 Prijavi odgovor kao problematičan ovakav xlv trenutno farbam, Drugar ima tri komada. ajde Marko Postavi koju sliku u svoju rubriku u Servis `` moja kamila je spremna,da se ubaci masina i dace Bog u 2011 sezonu da se vozi``` Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jocke 170 Napisano Januar 4, 2011 Svrati ponekad, 114 postova Lokacija: БГД Motocikl: Варадеро Prijavi odgovor kao problematičan Evo i mojih motorina. Bivši: i sadašnji: 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forest 319 Napisano Januar 17, 2011 Svrati ponekad, 265 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda NT700V, Kawasaki GPZ500R, Yamaha FJ1100, Kawasaki GTR1000, Honda VF500ADV, NSU Pretis 175, Suzuki DR750S Big, Honda XL600LM Prijavi odgovor kao problematičan Meni je od tih novih japanaca (koje se i dalje proizvode) jako lep Suzuki DR650SE. Jednog dana... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jocke 170 Napisano Januar 18, 2011 Svrati ponekad, 114 postova Lokacija: БГД Motocikl: Варадеро Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Januar 18, 2011 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan ne razumem zasto ljudi kace svoje motore...kad je tema najlepsi...e sad razumem da je nekom svoj motor najlepsi...ali ukoliko je to TA onda u to ne verujem. Taj motor mozes da volis ali on je sve samo ne lep. 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Januar 18, 2011 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Januar 19, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan ne razumem zasto ljudi kace svoje motore...kad je tema najlepsi...e sad razumem da je nekom svoj motor najlepsi...ali ukoliko je to TA onda u to ne verujem. Taj motor mozes da volis ali on je sve samo ne lep. E jbg ga, Gavro. O ukusima ne vredi raspravljati, zar ne? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Januar 19, 2011 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan slazem se ali ako ja kao poznati mrzitelj afrike kazem da je cak i ona lepa od TA onda znaj koliko je sati Salim se naravno ali stvarno ko jos moze da kaze da ja TA i to onaj stari sa televizorom napred lep motor? Na njemu mi je uvek bio zanimljiv samo onaj dupli auspuh i to je sve. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Januar 19, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Šta da ti kažem... neko voli plavuše, a neko voli crnke. Sa time je sve rečeno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5966 Napisano Januar 19, 2011 Svakom po zasluzi, 12424 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan A mi koje volimo i riđokose pored ove dve? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan x 69 Napisano Januar 19, 2011 Zainteresovan, 560 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ne bih bas mogao da se odlucim,koji motor mi je najlepsi. Ali evo par modela koje bih,uz mog Xr4,voleo da posedujem. EXC 400... EC 300... EXC 300... EXC 200... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jocke 170 Napisano Januar 20, 2011 Svrati ponekad, 114 postova Lokacija: БГД Motocikl: Варадеро Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jocke 170 Napisano Januar 20, 2011 Svrati ponekad, 114 postova Lokacija: БГД Motocikl: Варадеро Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cilesd 171 Napisano Januar 30, 2011 Svrati ponekad, 256 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Gas Gas Ec 300 Prijavi odgovor kao problematičan Ne bih bas mogao da se odlucim,koji motor mi je najlepsi. Ali evo par modela koje bih,uz mog Xr4,voleo da posedujem. EXC 400... EC 300... EXC 300... EXC 200... Bravo, u potpunosti se slazem sa tobom :takoje: :takoje:. I ja volim ovakav izbor motora, hard enduro, prava stvar!!! Mislim da je KTM keva za tu svrhu, oni to ipak prave ceo zivot... Evo neki komad i od mene... EXC 300 six days Husaberg FE 450 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
954 48 Napisano Februar 2, 2011 Svrati ponekad, 147 postova Motocikl: XR Prijavi odgovor kao problematičan Evo sta uradise jos '85-te.... Mislim da je to remek delo....malo da budem neskroman Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14375 Napisano Februar 3, 2011 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 955 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan ma ja ih volim jer su prakticni i lako se voze (u gepeku) :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dynaudio 37 Napisano Februar 25, 2011 U prolazu, 28 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan Neprezaljena ljubav, i dan danas kada ga vidim, a mozda sam samo 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Februar 25, 2011 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Neprezaljena ljubav, i dan danas kada ga vidim, a mozda sam samo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Februar 25, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Au, predobra je 950-tka... dobiću i ja jednom sedmicu na loto-u... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...