maxxa 303 Napisano Octobar 22, 2010 侍, 671 postova Lokacija: Булбулдер Motocikl: Honda XRV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Hitman copy/paste + jedan oldschool Honda XLV 750 R Stvarno su rally verzije naj... edit: umalo da zaboravim: Honda XLR 250 BAJA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Octobar 22, 2010 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Tema je vrh, ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kornjačin Vrač 8 Napisano Octobar 22, 2010 Džedaj vitez, 289 postova Lokacija: Ruma / Guangzhou Motocikl: Yamaha Dragstar 650 Prijavi odgovor kao problematičan A pazi Jagera - mene uvukao u vas blatnjave i sad ga nigde nema! Tu sam ja ... samo vas gledam Gleda kako me je uvukao međ' motore-dresove Al ajd.... ova ST bi bila predrkana kad bi mogla da ovako stvarno izgleda!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Octobar 22, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Gleda kako me je uvukao međ' motore-dresove Da, da... vidim, bilo ti teško Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Octobar 22, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shelmi 2 Napisano Octobar 22, 2010 U prolazu, 6 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Pegaso Trail Prijavi odgovor kao problematičan Jel' mogu i ja...? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13264 Napisano Octobar 26, 2010 Ne silazi, 7504 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jocke 170 Napisano Octobar 26, 2010 Svrati ponekad, 114 postova Lokacija: БГД Motocikl: Варадеро Prijavi odgovor kao problematičan I Africa može u blato. A da ne bi tamo i ostala, mora se malo doterati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rolle2010 480 Napisano Octobar 26, 2010 Drug član, 1175 postova Lokacija: S. Venac - Beograd Motocikl: Maca Prijavi odgovor kao problematičan Nova "mala" Tenera, tj XT660Z. Neke bih mozda vise voleo da posedujem, ali po izgledu definitivno XT660Z i to kao sa prve strane u svoj svojoj lepoti. Neko je okacio Versys-a, po meni isto jako lep motor ali cini mi se da ne spada u Enduro. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gogo42 69 Napisano Octobar 26, 2010 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: Bijeljina-Republika Srpska Motocikl: Yamaha R1 2001/Honda XLV750R rd01/Aprilia RS125 2007/Yamaha XT660x/Yamaha MT03 660 Prijavi odgovor kao problematičan Hitman copy/paste + jedan oldschool Honda XLV 750 R Stvarno su rally verzije naj... edit: umalo da zaboravim: Honda XLR 250 BAJA XLV 750r je vrh,,,stari stroj, uvijk upadljiv,,to je moja buduca masina,,,polako ga sklapam,,,nadam se iducoj sezoni da ga vozim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano Octobar 26, 2010 Prijavi odgovor kao problematičan ovakav xlv trenutno farbam, Drugar ima tri komada. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxxa 303 Napisano Octobar 28, 2010 侍, 671 postova Lokacija: Булбулдер Motocikl: Honda XRV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Možda ću i ja imati jednog dana neki primerak u mojoj kolekciji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Octobar 29, 2010 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan a moj drugar trazi da kupi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aca018 8 Napisano Octobar 29, 2010 U prolazu, 41 postova Lokacija: Aleksinac Motocikl: Yamaha XT500 Prijavi odgovor kao problematičan Na primer: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aca018 8 Napisano Octobar 29, 2010 U prolazu, 41 postova Lokacija: Aleksinac Motocikl: Yamaha XT500 Prijavi odgovor kao problematičan .ups... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alera 96 Napisano Octobar 29, 2010 Svrati ponekad, 455 postova Lokacija: Vinkovci, Hrvatska Motocikl: KTM 640 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan ovakav xlv trenutno farbam, Drugar ima tri komada. Sram te bilo, nisi mi prijavio, a znas da sam slab na njih! ...cekam slike! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano Octobar 29, 2010 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam slikao. Jbg. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Octobar 30, 2010 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan ne znam zasto ali meni je KLX uvek delovao najmocnije. Znam da nije vrhunski enduro ali mi je vizuelno mnogo mocan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rainmetall 8 Napisano Octobar 31, 2010 U prolazu, 61 postova Lokacija: Minas Tirith Prijavi odgovor kao problematičan BMW F800GS bez puno razmisljanja...ZVER! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mata 19 Napisano Decembar 3, 2010 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: UE Motocikl: BMW f650 furuna, R1200gs LC Prijavi odgovor kao problematičan Jedna ovakva zverka, definitiiivno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tuono 36 Napisano Decembar 4, 2010 ============, 132 postova Lokacija: Trebinje Hercegovina Motocikl: suzuki DL 650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan I poslije toliko godina lijep enduro 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zeljkodj 0 Napisano Decembar 5, 2010 U prolazu, 12 postova Motocikl: Africa twin 650 & Suzuki ts 125r Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2458 Napisano Decembar 5, 2010 Andragog, 5031 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan exc450 r ima sve sto nam treba Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jocke 170 Napisano Decembar 6, 2010 Svrati ponekad, 114 postova Lokacija: БГД Motocikl: Варадеро Prijavi odgovor kao problematičan Evo nekih ulepšavanja. i najubav Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dynaudio 37 Napisano Decembar 6, 2010 U prolazu, 28 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ko bi rekao... 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...