dzolaja 89 Napisano Octobar 21, 2010 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Moto Guzzi Nevada 750 '97, Honda CB750C '82 Prijavi odgovor kao problematičan A evo na osnovu cega sam ja zamislio sredjivanje Sta reci, imamo slican ukus Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KANJO 109 Napisano Octobar 21, 2010 Svrati ponekad, 378 postova Lokacija: Beograd-Jajinci Prijavi odgovor kao problematičan Ma idi begaj!!! ;D Nego, u petak kad je inace dan za ....., dolazim i nema spavanja dog ga ne demaskiramo skroz pocevsi od masine da vidimo sta je i kako je. Jel treba da ponesem nesto od alata? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ojsfajl 393 Napisano Octobar 21, 2010 U prolazu, 60 postova Motocikl: klr Prijavi odgovor kao problematičan nadam se da ce ti ova semica biti od pomoci za struju http://home.pacbell.net/guzzi007/sportissimo.html 1977 V35,V50,V65,V75 Police Bosche Motoplat 1977 V35,V50,V65,V75 Police Series 2 Bosch 1977 V35-V50-V75 Police Series 2 Saprisa Digiplex 1977 V35III V75 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drugsef 137 Napisano Octobar 21, 2010 Svrati ponekad, 291 postova Lokacija: Jagodina Srbija Motocikl: Moto Guzzi V35 custom Moto Guzzi California Jackal V11 Prijavi odgovor kao problematičan I samo da dodam da se nadam velikoj podrsci mojih Guzzista koji su vec prosli kroz slicnu problematiku ;D Evo ga covek po drske se javlja! Drago mi je da si krenuo i kao sto rkose ljudi sto vise slika i za tebe za tvoju dokumentaciju i za nas za uzivanciju u dugim zimskim vecerima uz suvo meso rakiju i crno vino xexexexe. Samo da znas da nije ni malo lako i jednostavno a ni jeftino ali nisi mali STRPLJEN SPASEN. Zelim ti da ostvaris svoj san. Rade Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 7147 Napisano Octobar 21, 2010 Drug član, 3071 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Samo napred, ozbiljno pratim razvoj, a i stojim ti na raspoloženju ako ti nešto zatreba -a kao neću da svratim da bacim pogled Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzolaja 89 Napisano Octobar 21, 2010 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Moto Guzzi Nevada 750 '97, Honda CB750C '82 Prijavi odgovor kao problematičan Ma idi begaj!!! ;D Nego, u petak kad je inace dan za ....., dolazim i nema spavanja dog ga ne demaskiramo skroz pocevsi od masine da vidimo sta je i kako je. Jel treba da ponesem nesto od alata? Petak (tacnije sutra) radim do 5,javi se pa da se nadjemo a od alata pa nem pojma,uglavnom imam sve osim kilo kljuca koji nam za sad nije potreban i poneko pivce, domaca il sta nam padne na pamet ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzolaja 89 Napisano Octobar 21, 2010 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Moto Guzzi Nevada 750 '97, Honda CB750C '82 Prijavi odgovor kao problematičan nadam se da ce ti ova semica biti od pomoci za struju http://home.pacbell.net/guzzi007/sportissimo.html 1977 V35,V50,V65,V75 Police Bosche Motoplat 1977 V35,V50,V65,V75 Police Series 2 Bosch 1977 V35-V50-V75 Police Series 2 Saprisa Digiplex 1977 V35III V75 Imam vojnu knjigu sa semom koja inace meni nista ne znaci ali hvala u svakom slucaju 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzolaja 89 Napisano Octobar 21, 2010 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Moto Guzzi Nevada 750 '97, Honda CB750C '82 Prijavi odgovor kao problematičan Samo napred, ozbiljno pratim razvoj, a i stojim ti na raspoloženju ako ti nešto zatreba -a kao neću da svratim da bacim pogled Miso, samo napred drustvo je uvek dobrodoslo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzolaja 89 Napisano Octobar 21, 2010 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Moto Guzzi Nevada 750 '97, Honda CB750C '82 Prijavi odgovor kao problematičan I samo da dodam da se nadam velikoj podrsci mojih Guzzista koji su vec prosli kroz slicnu problematiku ;D Evo ga covek po drske se javlja! Drago mi je da si krenuo i kao sto rkose ljudi sto vise slika i za tebe za tvoju dokumentaciju i za nas za uzivanciju u dugim zimskim vecerima uz suvo meso rakiju i crno vino xexexexe. Samo da znas da nije ni malo lako i jednostavno a ni jeftino ali nisi mali STRPLJEN SPASEN. Zelim ti da ostvaris svoj san. Rade Hvala sefe, uvek si dobro dosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KANJO 109 Napisano Octobar 22, 2010 Svrati ponekad, 378 postova Lokacija: Beograd-Jajinci Prijavi odgovor kao problematičan Ma idi begaj!!! ;D Nego, u petak kad je inace dan za ....., dolazim i nema spavanja dog ga ne demaskiramo skroz pocevsi od masine da vidimo sta je i kako je. Jel treba da ponesem nesto od alata? Petak (tacnije sutra) radim do 5,javi se pa da se nadjemo a od alata pa nem pojma,uglavnom imam sve osim kilo kljuca koji nam za sad nije potreban i poneko pivce, domaca il sta nam padne na pamet ;D he he , kilo dva nije problem, kad bude zatrebalo ima. i ja radim do 5 pa se cujemo u toku dana. Hoce i milance da bane. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzolaja 89 Napisano Octobar 22, 2010 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Moto Guzzi Nevada 750 '97, Honda CB750C '82 Prijavi odgovor kao problematičan Ma idi begaj!!! ;D Nego, u petak kad je inace dan za ....., dolazim i nema spavanja dog ga ne demaskiramo skroz pocevsi od masine da vidimo sta je i kako je. Jel treba da ponesem nesto od alata? Petak (tacnije sutra) radim do 5,javi se pa da se nadjemo a od alata pa nem pojma,uglavnom imam sve osim kilo kljuca koji nam za sad nije potreban i poneko pivce, domaca il sta nam padne na pamet ;D he he , kilo dva nije problem, kad bude zatrebalo ima. i ja radim do 5 pa se cujemo u toku dana. Hoce i milance da bane. Extra cujemo se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzolaja 89 Napisano Octobar 26, 2010 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Moto Guzzi Nevada 750 '97, Honda CB750C '82 Prijavi odgovor kao problematičan Od guzzija ostali samo dugmici Uploaded with ImageShack.us Guzzisti Kanjo i Hill Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Mali problemi oko karika i cilindara Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Testiranje karika Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Izvadjena kompletna instalacija bez rastavljanja Uploaded with ImageShack.us Kanjo i Muka nevidjena Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Ostalo od Guzzija Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzolaja 89 Napisano Octobar 26, 2010 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Moto Guzzi Nevada 750 '97, Honda CB750C '82 Prijavi odgovor kao problematičan Visak delova Uploaded with ImageShack.us Malo se grejalo Uploaded with ImageShack.us Malo je jelo Uploaded with ImageShack.us Malo se igralo sa polir pastom Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Ovako je bilo Uploaded with ImageShack.us Ovako je sada Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Spremno za peskarenje Uploaded with ImageShack.us Narcis Uploaded with ImageShack.us Sve je inace bilo puno zemljom i svakakvim djubretom Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Diskovi su dobri osim sto mi nedostaje jedan Uploaded with ImageShack.us toliko za sad Sledeci korak kada dodjemo do parica je peskarenje i farbanje rama i sredjivanje cilindara 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Octobar 26, 2010 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan tesi me da nemam samo ja "visak" delova kada radim nesto! zanimljiva akcija,sa zanimljivim motorom! samo napred............ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bursac 74 Napisano Octobar 26, 2010 Svrati ponekad, 206 postova Lokacija: Sabac Prijavi odgovor kao problematičan tesi me da nemam samo ja "visak" delova kada radim nesto! zanimljiva akcija,sa zanimljivim motorom! samo napred............ Bice to dobar bike, Joca ima veliku volju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KANJO 109 Napisano Octobar 27, 2010 Svrati ponekad, 378 postova Lokacija: Beograd-Jajinci Prijavi odgovor kao problematičan Ma idi totalno smo ga demaskirali. Dzolaja ima veliku volju, jos malo pomoci prijatelja pa jos malo parica za realizaciju i to ce biti dobro motorce. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1392 Napisano Octobar 27, 2010 Ne silazi, 6314 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Ajoooj al ste ga usitnili (slike se ne otvaraju, shak us pravi problem ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 7147 Napisano Octobar 27, 2010 Drug član, 3071 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Slike su ogromne, daj resize!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5361 Napisano Octobar 27, 2010 Integrisan, 13056 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Slike su ogromne, daj resize!!!!! Nisu slike, wallpapers! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzolaja 89 Napisano Octobar 28, 2010 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Moto Guzzi Nevada 750 '97, Honda CB750C '82 Prijavi odgovor kao problematičan Sredio slike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4804 Napisano Octobar 28, 2010 Ne silazi, 5563 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Smani malo slike, ' leba ti...pa ko da ceka da se ovo otvori... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzolaja 89 Napisano Octobar 28, 2010 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Moto Guzzi Nevada 750 '97, Honda CB750C '82 Prijavi odgovor kao problematičan Smani malo slike, ' leba ti...pa ko da ceka da se ovo otvori... Zar nije bolje :blink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drugsef 137 Napisano Octobar 28, 2010 Svrati ponekad, 291 postova Lokacija: Jagodina Srbija Motocikl: Moto Guzzi V35 custom Moto Guzzi California Jackal V11 Prijavi odgovor kao problematičan Smani malo slike, ' leba ti...pa ko da ceka da se ovo otvori... Zar nije bolje :blink: Ma dobre su slike nego ja rasturah mog guzzija isto tako al ne nadjoh one zelene staklene delove, mora da je to neki noviji model od mog, moracu da dodjem da vidim na licu mesta ali kad se stavljaju novi ovi su vec potroseni verujem. Sad salu na stranu , pozdravljam projekat i idu mi bale na usta kad vidim ovako u korpi gomilu delova. Sad sve lepo oprati pregledati papir i olovku u ruke i pravi spisak sta treba da se zameni i kojim redom da se vraca nazad. Ako je vec u ovakvom stanju nemoj praviti kompromise jer ti imas motor da se vozis neka ovo ozivljavanje potraje i vise od sezone ali neka bude bezkompromisno samo tako moze da dosegne sliku koju si postavio kao uzor. Pratim i samo vas gledam Drugsef Mr Dizneti dr,sci,prof,pdi, Guzzoni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mirko VT 4 Napisano Octobar 28, 2010 U prolazu, 40 postova Lokacija: Despotovac-Plazane Motocikl: Honda vt750c RC29 Prijavi odgovor kao problematičan He,ala ste ga opravili,svaka vam cast! xexexe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maxster 712 Napisano Octobar 29, 2010 Svrati ponekad, 400 postova Lokacija: Ptuj - Slovenija Motocikl: Moto Guzzi Norge 1200 GT 8V, V 65 Florida, Malaguti Madison 3 250 ie Carbon Black Edition Prijavi odgovor kao problematičan Evo i mene posle malog predaha... Imao sam dosta obaveza ovog meseca al evo sad se našlo i to da se ulogiram. Vidim, da se i forum promenio, al vidim i ,da su se dečki ufatili posla... Svaka čast! Ja bi ga možga napravio baš on originalnog, ne bi nešto trikslao.Ipak je to motocikel star preko 30-ak godina.Biče puno vredniji u originalu, verujte mi. Al to je stvar vlasnika... Inače,Evo me, tu sam. Ako treba bilo kakav support, očekujem, da mi se javite. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...