RadicM 1076 Napisano Jun 13, 2022 (promenjeno) Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan Nedavno sam se ponovio sa Salewa LiteTrek 2 i mogu reci da sam prezadovoljan satorom.Da ne spamujem sa istim sadrzajem ovde sam stavio malo vise detalja. Promenio Jun 13, 2022 član RadicM 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kaligula1 1134 Napisano April 17, 2023 Zainteresovan, 537 postova Lokacija: Vranje Motocikl: HondaAfricaTwin XRW750 RD07 Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam fobiju od viska i glomaznih stvari ,pa sam zato kupio dusek na aly expres koji tezi 270 grama i mali sator koji je tezak 570grama,ne nosim vrecu za spavanje ,nego imam gorotex mumiju koja tezi 200gr i emergency sleepeng bag foliju od 50-ak grama,toliko je malih dimenzija kada sve spakujem da mogu da naguram u unutrasnjim dzepovima jakne a da se ne primeti..kompletna kamp oprema ne prelazi 1kg i sve stane u onoj maloj water bag torbici od 10l ,kao na zadnjoj slici.... 12 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darko dav 710 Napisano April 17, 2023 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: Honda Africa crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, kaligula1 je napisao: Ja imam fobiju od viska i glomaznih stvari ,pa sam zato kupio dusek na aly expres koji tezi 270 grama i mali sator koji je tezak 570grama,ne nosim vrecu za spavanje ,nego imam gorotex mumiju koja tezi 200gr i emergency sleepeng bag foliju od 50-ak grama,toliko je malih dimenzija kada sve spakujem da mogu da naguram u unutrasnjim dzepovima jakne a da se ne primeti..kompletna kamp oprema ne prelazi 1kg i sve stane u onoj maloj water bag torbici od 10l ,kao na zadnjoj slici.... Koliko je dobar ovaj,ako lepo vidim jednoslojni sator Kakav je po kisi,jakoj kisi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kaligula1 1134 Napisano April 17, 2023 Zainteresovan, 537 postova Lokacija: Vranje Motocikl: HondaAfricaTwin XRW750 RD07 Prijavi odgovor kao problematičan Jednoslojan je,ako je kisa,uvucem sator u ovu foliju za 10 sekundi i nema problema, ne propusta ni kisu ni vetar,moze da pada mesec dana,a posto je malih dimenzija,unutra se zagrejes za par minuta,bude toplo kao u rerni..kada ga sklopis,bude velicine kao plasticna flasa od 1,5l ,moze da stane u unutrasnji dzep moto jakne bez problema. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrgud 154 Napisano April 17, 2023 Svrati ponekad, 166 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan Jel moze neki link do te gorotext mumije? @kaligula1 Sad gledam duseke al ne vidim nikakav od 270g (ovaj kao na slici je 600g?!) Ja imam neki Ferrino od 420g i znam da mi je tesko bilo da nadjem lakse. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kaligula1 1134 Napisano April 17, 2023 Zainteresovan, 537 postova Lokacija: Vranje Motocikl: HondaAfricaTwin XRW750 RD07 Prijavi odgovor kao problematičan Gorotex mumija je u stvari gorotex navlaka za vrecu,to je pre 20 god fabrika Yumko iz Vranja šila za nato gamad..odlicna stvar,vredi svaku paru..izguglaj po oglasima,msm da se malo teze nalaze . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darko dav 710 Napisano April 18, 2023 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: Honda Africa crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ako ti nije problem pusti neki link gde bih mogao da nabavim te stvari,sator,pokrivku,dusek itd Zaista su fenomenalne veličine i težine za put,meni torba od 50l je mala Da li je neko koristio ovu vrecu,jeste teza ali malih dimenzija https://m.kupujemprodajem.com/sport-i-razonoda/kamp-oprema/dusek-za-spavanje-lako-prenosiv/oglas/149431424#mhs0-1681803686439 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3056 Napisano April 18, 2023 8-bit, 1881 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 19 sati, kaligula1 je napisao: uvucem sator u ovu foliju za 10 sekundi Ona srebrna folija? Kako to uvučeš šator? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrgud 154 Napisano April 18, 2023 Svrati ponekad, 166 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da šator ide u Bivvy, a srebrna folija ide u vreću. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NecuZvakuHocuKusur 38 Napisano Jun 8, 2023 U prolazu, 15 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ako ti nije problem pusti neki link gde bih mogao da nabavim te stvari,sator,pokrivku,dusek itd Zaista su fenomenalne veličine i težine za put,meni torba od 50l je mala 3: Da li je neko koristio ovu vrecu,jeste teza ali malih dimenzija https://m.kupujemprodajem.com/sport-i-razonoda/kamp-oprema/dusek-za-spavanje-lako-prenosiv/oglas/149431424#mhs0-1681803686439Ja koristim ovaj dusek ,kupio sam ga na aly expres ,ali to je ta cena..prava stvar ,spavas kao na oblaku,a ne zauzima uopste mesto kada se sklopi,moze da stane u unutrasnji dzep jakne..Послато са M2101K6G помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...