lalajko 2021 Napisano Octobar 20, 2010 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Pa sad... evo sta kazu iz Honde (obratiti paznju na boldovano!): This bike will be an on/off road concept aimed at taking a shot at the massive adventure bike market so cornered by the BMW R1200GS. Danas bi treblo da bude vise informaicja!! You can read all about this 800cc V4 bike and all of the other seven new Honda's the firm will be showing in tomorrow's issue of MCN on sale on October 20. Zeljno ocekujemo vesti! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kaya 730 Napisano Octobar 20, 2010 Detoksifikovan, 214 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: TDM 900 - 2002. Prijavi odgovor kao problematičan "Honda has issued a second image of the new VFR800X - a V4 bike the firm is dubbing a 'crossover' bike that mixes adventure bike looks but with road bike manners and ability." Evo druge slike nove honde..Oni ga zovu crosover ali samo zato sto "izgleda" kao offroad bike a ponasa se kao putni... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Octobar 20, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno mi nije jasno sto komplikuju život, kad imaju već imaju kalupe od stare Africe. Malo nesto nek nabudze zbog stetnih gasova, i eto ti motorče za sitne pare na ovoj besparici. I Dačiju bi zajebali sa brojem prodatih vozila. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6070 Napisano Octobar 20, 2010 Svakom po zasluzi, 12432 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Piši Hondi odma' Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Octobar 20, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Misliće da sam neozbiljan ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Octobar 20, 2010 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Misliće da sam neozbiljan ;D Pa i jesi neozbiljan. Sedi i pisi kad ti covek kaze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaVe 813 Napisano Octobar 20, 2010 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan Хондина циљна група су људи са доста пара који су свесни да у једном мотору не могу да имају све, а то што се ми палимо да имамо свестране моторе (Африка, Икс-Ел, Икс-Те, Трансалп...) изузетни смо самообмањивачи. Ево, мој мотор је као свестран, али кад се провозам на правом мотору за асфалт и правом за шуму схватим да је Икс-Ел к..ч..а! Не кажем, лепо сам се ја са њом навозао и свашта прошао, али будимо искрени према себи! Е сад што вас 50 на овом форуму мисли да су у Хонди све будале па неће да вас послушају, то је велики проблем овог јапанског произвођача! Или ваш? ;D 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Octobar 20, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Za to zasta sam je naumio,bolji motor mi i ne treba. Sto se mene tice mogu da nastave gde su stali, cisto da je osvezim za par godina. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1076 Napisano Octobar 20, 2010 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan Cela ova pomama je nastala sa izlaskom bmw gs1200 koji linco ne volim iz principa ko sto su se svi lozili na R1 pre par godina tako sad svi na GS a malo morgen ce neko da divlja van puta sa 1200ccm zbog takvog bmw-a su podigli teneru na 1200ccm i sad hoce da prave neku novu afriku od 1200ccm. Shvatam da ti treba gomila kubika za duza putivanaj ali ne i za dual sport. A sto se tice dual sporta nije pravljeno da ga ti teras po blatu i glibu nego malo slobodnija voznja van puteva kroz sumu i po livadama ipak setimo se za sta je prvobitno napravljana afrika i XL. P.S. tih 1200ccm je skupo ko djavo za reg i treba to napojiti nismo mi evroma i amrekia da je dzaba beznin... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Octobar 20, 2010 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan P.S. tih 1200ccm je skupo ko djavo za reg i treba to napojiti nismo mi evroma i amrekia da je dzaba beznin... Ja imam 1100GS i prosek potrosnje mi je 5l/100. A 1200GS ima 25kg manje... Siguran sam da ce Honda napraviti pravu stvar - a ovih 800ccm sa ubrizgavanjem ce sigurno na otvorenom trositi manje od 5. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4802 Napisano Octobar 20, 2010 Ne silazi, 5562 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Sve u svemu...BMW F 800 GS je predvodnik jednog novog segmenta u klasi dual sport sto bi rekli ameri ili po naski endura. Bas taj segment je ono sto se meni svidja i sto je nedostajalo citav niz godina do pojave BMW-a. Evo ga sada Triumph a ubrzo i Honda...cekamo nastavak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaVe 813 Napisano Octobar 20, 2010 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan Слажем се, Док! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1076 Napisano Octobar 20, 2010 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan Meni licno smeta izgled ovih novijih motora stvar ukusa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobanfox 5602 Napisano Octobar 20, 2010 Zainteresovan, 670 postova Lokacija: Nürnberg Motocikl: Honda Varadero XL1000VA Prijavi odgovor kao problematičan pa ok, on/offf road concept, to mu dođe i ovaj varadero 1000 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1076 Napisano Octobar 20, 2010 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan Da sa livenim felnama 100% za off pa posle kod majstora na ispravljanje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jocke 170 Napisano Octobar 21, 2010 Svrati ponekad, 114 postova Lokacija: БГД Motocikl: Варадеро Prijavi odgovor kao problematičan Meni se lično dopada ovo. Ako honda ne zna da napravi pravo magare onda će da pazarimo xtz opremu. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1076 Napisano Octobar 21, 2010 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan XTZ je jedna od lepsih primeraka novijih motora koji nije izgubio toliko na svojoj prvobitnoj nameni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1956 Napisano Octobar 21, 2010 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan XTZ je jedna od lepsih primeraka novijih motora koji nije izgubio toliko na svojoj prvobitnoj nameni Jeste, ali zato su i retki, danas je multifunkcionalnost u modi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobanfox 5602 Napisano Octobar 21, 2010 Zainteresovan, 670 postova Lokacija: Nürnberg Motocikl: Honda Varadero XL1000VA Prijavi odgovor kao problematičan XTZ je jedna od lepsih primeraka novijih motora koji nije izgubio toliko na svojoj prvobitnoj nameni Jeste, ali zati su i retki, danas je multifunkcionalnost u modi. upravo tako, multifunkcionalnost, mislim da je to bitno da motocikl bude negde na relaciji on/off rouder, da bude dobar i za asflalt a da mu nije stran i makadam, umereni makadam, konkretno mislim na Varadera Jebiga, vučem vodu na svoju stranu ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Octobar 21, 2010 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Always a bridesmaid, never a bride... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1076 Napisano Octobar 22, 2010 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan Opet se vracam ocemo i jare i pare a to tesko moze da bude. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abdullah100k 8 Napisano Octobar 26, 2010 IRON WILL, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voleo bih da imam motor Prijavi odgovor kao problematičan Bravo, nema sanse i off i on odjedared, trebalo mi je nekoliko motora da bih to konacno skapirao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Octobar 26, 2010 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Naravno da ne postoji jare i pare, ali postoje motori shirokih namena. Ako se pomene enduro motocikl sa kompromisom okrenutim offroad vozhnji onda svi taj motor stavljate u ulogu kros motora. To nije takmicharski kros i nije napravljen za skakone vec za srednja i duzha putovanja po kojekakvim vukoje..nama. Kao shto je za MX stazu ful kros neprikosnovena mashina, tako je i za nashiroka putovanja po raznim podlogama enduro broj jedan. Ako dnevno u putu promenite i 2-3 podloge (trava, makadam, blato, asfalt...), a pritom ste krenuli na put od nekoliko dana to sigurno nebiste tako lako preshli sa krosom, choperom, R-om... kao shto bi sa endurachom. Znachi ima svoju namenu, a ona je verovali ili ne bash ono shto Vas zhulja - kompromis. PS. Enduro motocikl je esencija avanturistichkog bajka shirokih namena i to je teshko opovrgnuti. 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano Octobar 27, 2010 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Stiže nam još jedna slika: Očekuje se da Honda za ovaj model iskoristi agregat od 8oocc odnosno manju verziju onog od 1200cc. Za ovaj model se očekuje traction control i engine mapping. From Honda: "This mid-range machine is an exciting new approach – a crossover machine that represents the best aspects of two separate biking genres. It will have the flexibility and exciting attitude of a Naked performance machine, with the more comfortable upright riding position and design cues inspired by adventure bikes. "With the low centre of gravity of a performance bike it is great fun to ride, and because of its wide handlebars and upright riding position it is both easy to manoeuvre and comfortable." Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Octobar 27, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan vidim da su se opredelili za alu felne... tolko o dual sportu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...