Jump to content

Moto Zajednica

Kažu Aplilia ne valja

Recommended Posts

• Drug član, 2422 postova
  • Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250

ja ne mrzim bmw. Evo sad sam u Italiji i 40% motora

(ako ne racunam skutere) cine bmw gs1200, 40% kawe z750 i z1000 i 20% ostali. Znam ja da bmw ima dobrih modela, rotax dobrih agregata ali po meni ni jedno ni drugo neces naci u f650. Jednostavno za mene f650 nije BMW.

• Podržavam 2

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Festina lente!, 260 postova
  • Motocikl: SUZUKI DL 1000 V-Strom

au pametnih ljudi pun forum...sve bajkeri sa velikim iskustvom...pegas je krs i kraj....

U čemu je problem? Dao sam mišljenje o sopstvenom motoru. Ako se tebi ne sviđa - tvoja stvar.

Uostalom - dokaz da i iskusni bajkeri smatraju da je odličan za početnike: MCN Bikereview

• Podržavam 2

• U prolazu, 46 postova
  • Motocikl: pegaso 650,yamaha xt600sm

Ma ljudi Gavrolinac je samo jedan trovac i nemoj da se primate i da komentarisete njegove ispade,Inace iz pouzdanih izvora se zna da vozi APN 4, tako da je glupo da komentarisemo o njegovom iskustvu.. :nanana:

• Podržavam 4

• "Greasy Thumb", 442 postova
  • Motocikl: F650 ST Furuna

Jednostavno za mene f650 nije BMW.

Pa gavro brate jel moras i ti ... malo mi je ovih sto voze boxere i pricaju da F650 nije BMW :)

ps. negde sam procitao da je F650 izvukao bmw motorrad iz teske gungule ... mojne mi verujes ali procitao... naravno ova tvrdnja nece da promeni tvoje misljenje ali u mom selu to nesto znaci :)

pps. oces da pazaris nesto u italiji ? kakve su cene ?

Jednostavno za mene f650 nije BMW.

Pa gavro brate jel moras i ti ... malo mi je ovih sto voze boxere i pricaju da F650 nije BMW :)

ps. negde sam procitao da je F650 izvukao bmw motorrad iz teske gungule ... mojne mi verujes ali procitao... naravno ova tvrdnja nece da promeni tvoje misljenje ali u mom selu to nesto znaci :)

pps. oces da pazaris nesto u italiji ? kakve su cene ?

verujem da je izvukao bmw iz finansiske krize ali to ne znaci da ja moram da ga cenim...jednostavno taj motor nema utisnuto na agregatu BMW. Inace cene u italiji su uzas, u srbiji su sad jeftiniji motori. Ovde cu biti godinu dana pa cu cekati zimu da padnu cene!

I na kraju price Gavrolini sav srecan sto je kupio Pegaso i ispunio decacki san vraca se kuci.. :jee::lol: :lol: :lol::moto3: , Kakav happy end :jee:

taj film neces gledati

• Podržavam 1

• U prolazu, 63 postova
  • Motocikl: sta na'vatam

Imao sam Pegaso 2001. ie i sad imam Stroma650....mogu samo da kazem da sto se tice namene i kvaliteta agregata taj Pegaso je mama, agregat je prakticno neunistiv.

To sto neko misli da je pazario R-a a platio Pegasa jednocilindrasa pa ga non-stop dere kao sumanut, naravno, bez odrzavanja - to je vec njegov problem.

Pricati da je Rotax 655 los agregat je apsolutna budalastina. Ne bi ga koristili na generatorima i kojekakvim pumpama za 24/7 rad da je sranje.

Za mene je bio mali i slab (mala putna brzina za duge relacije, 2 putnika, koferi) ali recimo za KOMBINOVANU voznju je odlican (sporedni putevi, sljunak, grad) i toliko upravljiv da mozes oko bandere da ga savijas....kao prvi motor, svaka preporuka.

Za ove iz BMW sekte i Juan Mekgregor grupi ( http://en.wikipedia.org/wiki/Groupie ) podrske, nemam komentar, isti su kao i ovi iz alfa-romeo fan kluba....da im je na wc sholji utisnut bmw znak - klanjali bi joj se svako jutro...

• Podržavam 4

• "Greasy Thumb", 442 postova
  • Motocikl: F650 ST Furuna

da im je na wc sholji utisnut bmw znak - klanjali bi joj se svako jutro...

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

5x na dan :)

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja