presvetli 0 Napisano Octobar 14, 2010 U prolazu, 0 postova Lokacija: Ruma Prijavi odgovor kao problematičan Skidam cenu mog RSV-a na 2000. :'( A radi se ustvari o ovome: Motor je DIVLJAK, nema originalnu bravu, rezervoar i sediste se otvaraju srafcigerom...... Izguljen je sa leve strane i gen. u LOSEM stanju!!!! Na sve te SITNE primedbe postovani gospodin prodavac odgovora sa..... ROBA SE uzima u VIDJENOM stanju i NE odgovaram za reklamacije...!!! I ovako nesto nikad vise necu ni pokusati da prodajem na ovom forumu. Tema je zakljucana od strane urednistva i nije obrisana za primer. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ARES 1242 Napisano Octobar 14, 2010 Drug član, 2318 postova Lokacija: Beograd-Vracar Prijavi odgovor kao problematičan O cemu se radi. Gde su slike, godiste, podaci. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
presvetli 0 Napisano Octobar 14, 2010 U prolazu, 0 postova Lokacija: Ruma Prijavi odgovor kao problematičan postavio sam bio i slike i sve ali nestadose...evo ponovo ispocetka: Aprilija RSV 1000,2003god strane table,mazena i pazena kod mene 3 godine...25000 presla,pre mesec dana ubacen nov akumulator. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14719 Napisano Octobar 14, 2010 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 957 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan imas li svu dokumentaciju potrebnu za carinjenje? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
presvetli 0 Napisano Octobar 14, 2010 U prolazu, 0 postova Lokacija: Ruma Prijavi odgovor kao problematičan Da. Sve je tu. Ja ga tri god vozim,imao sam radnu vizu(radio u nemackoj firmi) i dok je moglo vozio sam na nju... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
presvetli 0 Napisano Octobar 14, 2010 U prolazu, 0 postova Lokacija: Ruma Prijavi odgovor kao problematičan Os da ga kupis ;D,dajem povoljno... Salu na stranu,izuzetan je motor,brutalna snaga,super kocnice,odlicno lezi...samo da se ispetljam iz sranja u kojem sam opet uzimam nesto slicno jer posle oog sve je smesno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Octobar 14, 2010 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Na koje je table? I ko je vlasnik u papirima? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
presvetli 0 Napisano Octobar 14, 2010 U prolazu, 0 postova Lokacija: Ruma Prijavi odgovor kao problematičan 'Talijanski papiri,odjavljen,cist... Kompletni papiri,spedicija resava sve ostalo. Carinjenje kao i bilo kojeg drugog stranca koji se carini kod nas u Srbistanu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Octobar 14, 2010 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sam si ga odrzavao ili u servisu? Da li imas servisne knjizice ili neke druge vidove uvida u istoriju odrzavanja? U kakvom stanju su gume, lanac i kocnice? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
presvetli 0 Napisano Octobar 14, 2010 U prolazu, 0 postova Lokacija: Ruma Prijavi odgovor kao problematičan Servisnu knjizicu nemam,odrzavao sam ga sam a to odrzavanje je bilo zamena ulja i filtera i odrzavanje lanca(sto je izuzetno prosto a imam i owner's manual). S njom sam za ove tri god presao celih 1000km (sto mogu potvrditi forumasi koji me poznaju) i nisam imao nikakvih problema. Gume su za zamenu(matore su vec),lanac i lancanici mogu jos(lanac redovno odrzavan i podmazivan),kocnice super. Kocnice se najmanje trose na njoj jer je za kocenje dovoljno oduzeti gas i staje. ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Preki 133 Napisano Octobar 14, 2010 50 years, 84 postova Lokacija: Vrachar-Beograd-SRBIJA Motocikl: uskoro, uskoro... Prijavi odgovor kao problematičan Samo da te pitam : jesi ti to neshto menjao korman, preradjivao ili... Na originalnoj verziji te godine bio je nize spushten, pa chisto informativno pozz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos_ 280 Napisano Octobar 15, 2010 MK. Sirius - Srbija, 806 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: KTM Supermoto T 990 '11, Piaggio Beverly Tourer 250ie '08 Prijavi odgovor kao problematičan To je drugi motor. Ovo je RSV 1000 Tuono, a to sto si ti okacio je RSV 1000 Mille. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Charuga 769 Napisano Octobar 15, 2010 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan uzimam nesto slicno jer posle oog sve je smesno Bas bih voleo to da probam..... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
presvetli 0 Napisano Octobar 15, 2010 U prolazu, 0 postova Lokacija: Ruma Prijavi odgovor kao problematičan Da se i to srediti ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Charuga 769 Napisano Octobar 15, 2010 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan Vozio sam Mile 2004' svidja mi se sto vuce od starta.... super je motor pogotovo ova sa normalnim sedenjem...meni je dosadilo vise grcenje na "R"-u..... Sretno sa prodajom Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1043 Napisano Octobar 16, 2010 Drug član, 3007 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislim da moramo to da TESTIRAMO!!!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4349 Napisano Octobar 16, 2010 motoras, 2496 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Servisnu knjizicu nemam,odrzavao sam ga sam a to odrzavanje je bilo zamena ulja i filtera i odrzavanje lanca(sto je izuzetno prosto a imam i owner's manual). S njom sam za ove tri god presao celih 1000km (sto mogu potvrditi forumasi koji me poznaju) i nisam imao nikakvih problema. Gume su za zamenu(matore su vec),lanac i lancanici mogu jos(lanac redovno odrzavan i podmazivan),kocnice super. Kocnice se najmanje trose na njoj jer je za kocenje dovoljno oduzeti gas i staje. ;D Mogu da potvrdim da je motor u Srbiji,na zalost,presao samo oko 1000 km. Ove godine samo 2-3 voznje po lokalu,opet kazem,na zalost. Prosle godine ste mogli videti bajk uzivo u Indjiji, Kuli, Sapcu... Ove godine mozda samo u Ru... Najveci je problem sto kad rsv stane na parking,ostali motori izgledaju malo "obicno" spram nje.Cena je vise nego povoljna. Mnogo mi je zao sto je ona prva na tapetu za prodaju,ali sta sad. Ko se odluci da kupi ima sit da se nauziva. Jedan od retkih novijih motora koji je vise muski nego fensi. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1973 Napisano Octobar 16, 2010 Aktivirao se na času, 3281 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: Tamić XL-1000V Prijavi odgovor kao problematičan Prodaja ide dalje... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigneda 32 Napisano Octobar 16, 2010 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: BG Vozdovac Prijavi odgovor kao problematičan zamena uz moju doplatu ? skuter, auto, ... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
presvetli 0 Napisano Octobar 16, 2010 U prolazu, 0 postova Lokacija: Ruma Prijavi odgovor kao problematičan Samo kesh,zato sam i skinuo cenu toliko... :-\ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4349 Napisano Octobar 19, 2010 motoras, 2496 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Da li je oglas i dalje aktuelan? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
presvetli 0 Napisano Octobar 19, 2010 U prolazu, 0 postova Lokacija: Ruma Prijavi odgovor kao problematičan Jeste ali osim trampe za suprasnu krmacu,biber crep,pokvaren fotokopir aparat nema nist vredno pomena... Cena i dalje 2000e (ako ne ode za te pare ide u kobasice)\tel 0642071118 Nebojsa Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Charuga 769 Napisano Octobar 19, 2010 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan Interesuje li te Opel Astra, Bertone, 1998 g. kabrio?? (ovakva,, nema kozu...ima dvd itd....) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
presvetli 0 Napisano Octobar 19, 2010 U prolazu, 0 postova Lokacija: Ruma Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na ponudi ali me nazalost vadi samo kes,zato sam i skinuo cenu na 2000,tacno toliko koliko mi treba! :-[ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zivko 301 Napisano Octobar 20, 2010 Svrati ponekad, 335 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R 1250 GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan motor ti je exstra stvarno me cudi da ovako nesto ne moze da se proda.srecno sa prodajom Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...