rusic 261 Napisano Jun 13, 2011 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan kolega, sve najbolje u daljem radu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Jun 15, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Momci hvala vam svima na podrsci i recima hvale. OVOM PRILIKOM OBAVESTAVAM SVE BAJKERE DA JE FIRMA GM MOTO NAPRAVILA I SVOJ TEHNICKI PREGLED ZA NASE LJUBIMCE,ZNACI, KOMPLETNA LINIJA ZA TEHNICKI PREGLED MOTOCIKALA,AUTOMOBILA I TERETNIH VOZILA DO 4T NOSIVOSTI. TEHNICKI PREGLED SE NALAZI U ČINGRIJINOJ ULICI BR. 26 NA ZVEZDARI I TO NA SAMOJ OKRETNICI TROLEJBUSA 28 I 40. KOMPLETNA REGISTRACIJA I TEHNICKI NA JEDNOM MESTU I TO NARAVNO PO NAJNIZIM CENAMA U GRADU A ZA BAJKERE KAO I UVEK IMAMO POPUST BEZ OBZIRA NA VOZILO KOJE SE REGISTRUJE. RADNO VREME JE OD 8H-17H ALI PO POTREBI OSTAJEMO I DUZE U KOLIKO NEKO NE MOZE DA STIGNE U TOM INTERVALU. SUTRA, TJ. 14.06.2011. IMAMO POSLEDNJU KONTROLU OD STRANE MUPA PRED DOBIJANJE DOZVOLE ZA RAD PA CU VAS BLAGOVREMENO OBAVESTITI O TACNOM DATUMU POCETKA RADA TEHNICKOG PREGELDA,REGISTRACIJU NARAVNO I DALJE RADIMO BEZ OBZIRA NA DOBIJANJE DOZVOLE. MOJA PROCENA JE DA CE TO BITI ZA NEKIH NEDELJU DANA ALI POSTO GM MOTO PLANIRA DA OBELEZI OTVARANJE TEHNICKOG PREGLEDA NEKOM MALOM ZAKUSKOM,OVOM PRILIKOM VAS SVE POZIVAM NA OTVARANJE A ZA TACAN DATUM CU VAS OBAVESTITI ZA KOJI DAN. VELIKI POZDRAV IZ GM MOTO I LOSHMIJA. MOB. 065 8620 973 FIX. 380-97-87 P.S. SVE INFORMACIJE OD SADA MOZETE DOBITI I NA FIKSNI TELEFON 011 380 97 87. stavicemo akcenat na zakusku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano Jun 15, 2011 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Nije on Loshmi, on je Pedja Mala interna sala jer sam uspeo coveka da prekrstim na ovlascenju U svakom slucaju sto se registracije tice saradnja je bila brza, efikasna i precizna Hvala Loshmi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Losmi Capo 571 Napisano Jun 20, 2011 Svrati ponekad, 433 postova Lokacija: Beograd-KARABURMA Motocikl: BMW R 1200 GS ADVENTURE LC 2015god, Piaggio Liberty 125ccm 2000god. Prijavi odgovor kao problematičan Nije on Loshmi, on je Pedja Mala interna sala jer sam uspeo coveka da prekrstim na ovlascenju U svakom slucaju sto se registracije tice saradnja je bila brza, efikasna i precizna Nema na cemu Hvala Loshmi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boqy 126 Napisano Jun 20, 2011 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Beograd Motocikl: 450MT Prijavi odgovor kao problematičan Kasnim malo, ali pitanje je dal ima i potrebe više da se piše, naravno da mi je Lošmi sve završio kako je dogovoreno. (registraciju je završio da ne dođe do zabune) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Losmi Capo 571 Napisano Jul 13, 2011 Svrati ponekad, 433 postova Lokacija: Beograd-KARABURMA Motocikl: BMW R 1200 GS ADVENTURE LC 2015god, Piaggio Liberty 125ccm 2000god. Prijavi odgovor kao problematičan Resenje je zavrseno za otvaranje tehnickog pregleda pa uskoro javljam kad je zurka. Hvala svima koji su koristili usluge agencije GM MOTO,od sad cemo imati i tehnicki pregled i agenciju na jednom mestu!!!! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nick Blue 26 Napisano Jul 17, 2011 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast ! Lošmi radi kao zmaj ! Registrovao sam motor preko GM Moto ! Topla preporuka svakome koga čeka taj nemili trošak(registracija) da posao poveri Lošmiju ! Puno sreće u daljem radu ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Jul 19, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Nas drugar sada radi i tehnicki, probao nove masine.. pa cak i merio decibele auspufa.. dozvoljeno 80, Ada prelazi 100 To je sve u redu, i da je vozilo na mene, ne bih dalje imao muke u sup-i Mora se u Ljermontovu, klima bas tu ic ne radi, i naravno kilometarska guzva.. baja iza mene se tako napucao belog luka da sam pobegao sto dalje.. drndao net preko moba jedno 2 sata.. i bas kada sam trebao na red da dodjem.. pada sistemm.. pa jos jednom.. pa opet.. pa uzima dokumenta cici koji izgleda kao da ce da kolabrira svakog casa.. pa opet nece.. dajte prikolice.. motore odbija sistem > Pritom svo vreme upadaju sa strane, preko vrata.. doturaju se cokolade i kafe sva sreca sto je doticna Ivana prilicno simpaticna i onako zaznojena ipak se smeskala.. dok je koleginica takodje simpaticna.. ali sa pogledom otrovnice i kao da jedva ceka da nekoga vrati nazad.. to joj je izgleda dusevna hrana,zmijuga me pre neku godinu vratila zato sto sam se osisao.. sto u sledecem supu nisu ni primetili naravno.. Losmi, kralju, spasio si nas bede.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rex 432 Napisano Jul 21, 2011 Svrati ponekad, 243 postova Lokacija: beograd, Motocikl: pantelija Prijavi odgovor kao problematičan zahvaljujem što ću napokon moći da provozam svoje čudo od motora. čovek mađioničar odradio mi registraciju u dan. hvala rođeni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
XXXL 645 Napisano Jul 21, 2011 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki VZR1800, Svipul of Darraðarljóð Prijavi odgovor kao problematičan Registrovao auto, sledece nedelje idem po saobracajnu od kola i da ugovorim registraciju motora. Alal' vera za posao vec ima preporuke od mene za sve moje prijatelje, stedi vreme i zivce i svaka cast na tome Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MajorSoul 141 Napisano Jul 22, 2011 Ducati Power, 813 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 Super Adventure S :) Prijavi odgovor kao problematičan Topla preporuka i od mene. Otisao sam da proverim tehnicki Losmi naravno kao i uvek ljubazan Zavrsio tehnicki za manje od 10 minuta sa sve odradjenom polisom i uplatnicama.. Samo tako nastavi Losmi!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Losmi Capo 571 Napisano Jul 28, 2011 Svrati ponekad, 433 postova Lokacija: Beograd-KARABURMA Motocikl: BMW R 1200 GS ADVENTURE LC 2015god, Piaggio Liberty 125ccm 2000god. Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Sale,javljam kad ce biti zvanicno otvaranje uz zakusku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Madiv 101 Napisano Jul 28, 2011 Svrati ponekad, 128 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Massive respect za GM moto, registrovao covek KLEa za 1 dan, sve po dogovoru. Poz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MajorSoul 141 Napisano Jul 28, 2011 Ducati Power, 813 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 Super Adventure S :) Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Sale,javljam kad ce biti zvanicno otvaranje uz zakusku. Ma i da nema zakuske eto nas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nolezmaj 177 Napisano Jul 29, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 743 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Još jedan pohvala za Miloša - završio mi je tehnički i registraciju ekspresno, a uz sve to sam i saobraćajnu dobio u najkraćem roku... Sve preporuke za Miloša! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1174 Napisano Avgust 1, 2011 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Данас видим неког лика како језди скутером тамо оним уличицама око Шејкине, нисам стигао ни да ти махнем како си прозујао...Поздрав и само напред.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
КГБ 11 Napisano Avgust 2, 2011 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: Дорћол Motocikl: Honda Dylan 150cc Prijavi odgovor kao problematičan šefe jedno pitanje: ako dam ovlašćenje i uradim sa kupcem plaćanje poreza na prenos jer on treba da menja saobraćajnu i table jer je iz drugog grada ili vozi ove moje BG Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lisinac 93 Napisano Avgust 2, 2011 U prolazu, 54 postova Lokacija: Београд Motocikl: Мønsтеr 620 i.e. Prijavi odgovor kao problematičan И овај пут сам завршио регистрацију код Милоша. Човек однесе, донесе. Све за 1 дан. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Losmi Capo 571 Napisano Avgust 3, 2011 Svrati ponekad, 433 postova Lokacija: Beograd-KARABURMA Motocikl: BMW R 1200 GS ADVENTURE LC 2015god, Piaggio Liberty 125ccm 2000god. Prijavi odgovor kao problematičan šefe jedno pitanje: ako dam ovlašćenje i uradim sa kupcem plaćanje poreza na prenos jer on treba da menja saobraćajnu i table jer je iz drugog grada ili vozi ove moje BG Izvini ali te nisam najbolje razumeo... 065 8620 973 Loshmi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OpFor 225 Napisano Avgust 8, 2011 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Beograd (Banjica II) Motocikl: V-Star 1100 Silverado Prijavi odgovor kao problematičan Ja samo da doprinesem sveopstim pozitivnim utiscima: registrovao motor pocetkom juna, dobio tablicu i novu saobracajnu, a i moja zena uspela sa registracijom Corse - sve kod ovog lika (a na preporuku Tomerc-a). Samo da kazem da je situacija bila komplikovana, ali Losmija nista ne zaustavlja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
КГБ 11 Napisano Avgust 18, 2011 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: Дорћол Motocikl: Honda Dylan 150cc Prijavi odgovor kao problematičan Лошми је стварно коректан и љубазан човек који вам изађе у сусрет и све лепо објасни око процедура преноса, регистрације, превоза из града у град... Лично се никад нисмо упознали али сам га смарао више пута ван радног времена и увек се јављао и све ми објашњавао ... друге агенције кад им поменеш скутере и моторе -терају те малтене у пм... зато само код Лошмија ускоро ми ауто иде на регу па само идем тамо где сам добродошао Поздрав и све најбоље за Лошмија Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goblin 239 Napisano Avgust 19, 2011 Svrati ponekad, 425 postova Lokacija: Beograd - Borca Motocikl: Futong 250 Prijavi odgovor kao problematičan Reko sam ti, Losmi je 100% kul lik! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kypck 188 Napisano Avgust 19, 2011 Друг члан, 636 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Losmi express, opet sve uradjeno po PS-u. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ljadza 331 Napisano Avgust 19, 2011 Svrati ponekad, 351 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Najbolji Prijavi odgovor kao problematičan Opet kod Losmija i opet sve expresno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor pita 15 Napisano Avgust 22, 2011 U prolazu, 3 postova Lokacija: bgd vracar Motocikl: gsx 600 f Prijavi odgovor kao problematičan dobar decko,sve odradjeno kako je i dogovoreno. pohvale Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...