Peki 1215 Napisano Jun 30, 2014 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan :sampion: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Jun 30, 2014 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Loshmi i ekipa kao i uvek brzi i efikasni! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3248 Napisano Jun 30, 2014 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan I od mene sve pohvale za celu ekipu ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6068 Napisano Jul 1, 2014 Svakom po zasluzi, 12432 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Lošmi, znaš li za koliko nam se povećavaju cene osiguranja od danas? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Losmi Capo 571 Napisano Jul 4, 2014 Svrati ponekad, 433 postova Lokacija: Beograd-KARABURMA Motocikl: BMW R 1200 GS ADVENTURE LC 2015god, Piaggio Liberty 125ccm 2000god. Prijavi odgovor kao problematičan 45% a od juce je poskupela i komunalna taksa. Jbg... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Jul 8, 2014 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Losmi, da ti nama pozivis sto duze u zdravlju i veselju - juce videh PORSEA (!) sa tablicom BG-xxx-YDj (Dj kao Djakovica...) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crni. 448 Napisano Januar 14, 2015 Zainteresovan, 581 postova Lokacija: Beograd,29 novembar Motocikl: Honda Varadero XL 1000 V Prijavi odgovor kao problematičan Vec dugo god svu mehanizaciju registrujem kod Milosa...tako i danas registrovan Audi ...kao i uvek bzo i efikasno hvala Losmi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DorćolAC 225 Napisano Februar 27, 2015 Svrati ponekad, 250 postova Lokacija: У души - Дорћол! (Београд) Motocikl: Peda TEK 250 Pro 2x Prijavi odgovor kao problematičan U dve reči sve je stalo: Miloše, care! (Radi objektivnosti: I ekipa firme GM moto - ''vlastela'', takođe zaslužuje sve pohvale). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Losmi Capo 571 Napisano April 2, 2015 Svrati ponekad, 433 postova Lokacija: Beograd-KARABURMA Motocikl: BMW R 1200 GS ADVENTURE LC 2015god, Piaggio Liberty 125ccm 2000god. Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Dorcolac-cika Boro. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wiggin 946 Napisano April 9, 2015 Zainteresovan, 596 postova Lokacija: Beograd/Zug Motocikl: Stokke Prijavi odgovor kao problematičan Evo i od mene sve pohvale, stvarno je sve profi i maksimalno brzo, nisam stigao ni kafu da popijem do kraja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
100rs 9 Napisano April 11, 2015 U prolazu, 14 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMWK100rs Prijavi odgovor kao problematičan Kakvo je radno vreme za praznike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thelord 98 Napisano April 14, 2015 Stomatolog na motoru, 1522 postova Lokacija: NBGD Motocikl: Transalp XL600V-X Prijavi odgovor kao problematičan Malo je reci da je kod Loshmija usluga odlicna! Po ko zna koji put registrovao tamo, stvarno svaka cast! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspar 195 Napisano April 15, 2015 Zainteresovan, 620 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Pan Europa Prijavi odgovor kao problematičan Bio danas i...mislim sta reci,full usluga,profi,brzopotezno.Nego,vise se ne iznenadjujem,navikao nas Losmi na visok standard usluge Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uketic 61 Napisano April 15, 2015 Svrati ponekad, 439 postova Lokacija: novi bgd i zvezdara,united blok 70 kineska četvrt Motocikl: TDM 3vd , Honda CBR 1000 f Prijavi odgovor kao problematičan Bio danas,mislim da već drugu ili treću godinu za redom motor i auto registrujem kod Miloša...šta da kažem osim svaka čast. Vrlo visok standard usluge ,sve extra brzo i profi bez čekanja i smaranja. Veliki pozdrav za celu ekipu iz GM moto ,carevi ste Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Losmi Capo 571 Napisano April 17, 2015 Svrati ponekad, 433 postova Lokacija: Beograd-KARABURMA Motocikl: BMW R 1200 GS ADVENTURE LC 2015god, Piaggio Liberty 125ccm 2000god. Prijavi odgovor kao problematičan Hvala momci na iskrenim recima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1956 Napisano April 22, 2015 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Kod Milosa uvek prijateljska atmosfera, zao mi je sto mi nije blize pa da svratim i onako neobavezno. Sve najbolje, drugar! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano April 22, 2015 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Po ko zna koji put posao završen u tren oka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano April 23, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Bio ja, kaze Losmi sedi na momenat, ja seo, momenat prosao, dobih papire, Burgman registrovan, Losmi hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Losmi Capo 571 Napisano Maj 2, 2015 Svrati ponekad, 433 postova Lokacija: Beograd-KARABURMA Motocikl: BMW R 1200 GS ADVENTURE LC 2015god, Piaggio Liberty 125ccm 2000god. Prijavi odgovor kao problematičan Hvala:),uvek... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Malenov 92 Napisano Maj 3, 2015 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan I od mene sve pohvale. Dobio sam tablice pre praznika a bilo je cupavo. Hvala i veliki pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 7781 Napisano Maj 8, 2015 -, 1757 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Koja je procedura za upis novog agregata u saobracajnu (domaci papiri)? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perlx 536 Napisano Maj 8, 2015 festina lente, 750 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XRV Prijavi odgovor kao problematičan Capo je glavni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8638 Napisano Maj 8, 2015 nekrunisani kralj moto cigana, 3206 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Capo je glavni mimoiđosmo se pre neki dan. Svaka preporuka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mrva 541 Napisano Maj 22, 2015 Zainteresovan, 728 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Prijavi odgovor kao problematičan Od mene minus Neverovatno da neko ko registruje toliki broj motora ne zna da popuni registracioni list. Pre 2 godine sam registrovao ovde i na njihovu preporuku izvadio novu saobracajnu jer je bio pogresan odnos snaga/masa. Danas na tehnickom mi kazu da opet isti podatak ne valja jer se zaokruzuje i upisuje sa jednom decimalom a ne kako su mi odradili sa 2: 12. Odnos snaga/masa u kW/kg (samo za motocikle) - ovaj podatak se utvrđuje, samo za motocikle, na osnovu proračuna uz korišćenje podataka o snazi i masi vozila (rezultat se iskazuje tačnošću sa jednim decimalnim mestom). 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VukiTA 274 Napisano Maj 23, 2015 Non stop u gradu, 188 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Transalp XLV 600 Prijavi odgovor kao problematičan @Mrva Desava se, sto odmah ocrni kao bubreg da su ti izvadili. Inace zaista nemoj da se ljutis ako nisi ti u pitanju, ali vidim da si iz Bg i da vozis Afriku, ako si ti onaj lik sto vozi sivo-crnu afriku u gradu sa kros kacigom i cvidzama i u nekim duksevima (od opreme covek ima samo kacigu) i sto se nikome ne javlja, ne otpozdravlja, jos te pogleda ko budalu, onda samo da dodam onu narodnu - kakve su ti misli takav ti je zivot. No, ako nisi ti SORRY. Srecem tog lika nedostojnog takve kraljice u gradu, pa konacno da se negde "ispraznim" i to kazem Sto se tice Milosa i GM moto registracije od mene apsolutna 10ka, sve pohvale, ovo se retko vidja u Srbiji gde je sve divljina, neprofesionalizam i instant zarada. Imao sam BP tablice, cekao me je prenos, nova dozvola, tablice, papiri (na koje sam alergican jos oko registracije nemam pojma nista), osiguranja, tehnicki... MIslio sam eto muke vise dana sigurno. Efektivno je u dva dana sve trajalo 25minuta. Usluzem kao covek, ponudjen picem, seo, sacekao, momci odrade tehnicki, devojke papire, a Milos svakome posveti paznju, iako ga cimaju sa sto strana. Ljubazno, posteno, brzo, efikasno, svaki korak u proceduri objasnjen. Dosao u MUP, dobio sve za ravno 4 minuta.Odusevljen sam odnosom, ali i pohvale BJB forumu, tako sam saznao i za majstora koji je vrh u Beogradu i kod koga mnogi voze motore, tako sada i za Milosa i sve ovo oko registracije, pa sto rece on, prava smo bajkerska sekta, u pozitivnom smislu naravno.Sve najbolje i pozdrav! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...