Losmi Capo 571 Napisano Maj 25, 2012 Svrati ponekad, 433 postova Lokacija: Beograd-KARABURMA Motocikl: BMW R 1200 GS ADVENTURE LC 2015god, Piaggio Liberty 125ccm 2000god. Prijavi odgovor kao problematičan Da znas da si u pravu...penzija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasqez 254 Napisano Maj 25, 2012 Svratio...., 343 postova Lokacija: Beograd-Dorcol Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Koliko mu dodje sada registracija za 1200GS 2008. godiste Mislim da bi to sad napamet morao da znas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Losmi Capo 571 Napisano Maj 25, 2012 Svrati ponekad, 433 postova Lokacija: Beograd-KARABURMA Motocikl: BMW R 1200 GS ADVENTURE LC 2015god, Piaggio Liberty 125ccm 2000god. Prijavi odgovor kao problematičan Da znas da ne znam ali bi trebao da znam jer mu istice 13.7.2012. tako da cu morati i ja uskoro na registraciju samo nisam siguran u koju agenciju i na koji tehnicki da odem 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kgb 6 Napisano Maj 26, 2012 U prolazu, 3 postova Lokacija: Дорћол Prijavi odgovor kao problematičan Lošmi koliko izađu probne table za Grande 24h od NS do BG naravno sa osiguranjem ... i kolika je razlika u ceni za 72 sata Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nensy 1263 Napisano Maj 27, 2012 Rodjena na motoru, 735 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda hornet - Night Fury Prijavi odgovor kao problematičan I moja azdajica registrovana je kod Lošmija.... i to naravno u najkracem roku.... pored ovoliko pohvala ne bih i ja da se ponavljam i da vam pricam kako treba da odete kod njega...to ste do sada i sami shvatili Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
freepartyman 420 Napisano Maj 27, 2012 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: Beograd-Cerak,Banovo brdo Motocikl: Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan Ajde da zamolim nekog od kolega da mi posalje broj od Losmija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasqez 254 Napisano Maj 27, 2012 Svratio...., 343 postova Lokacija: Beograd-Dorcol Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Da znas da ne znam ali bi trebao da znam jer mu istice 13.7.2012. tako da cu morati i ja uskoro na registraciju samo nisam siguran u koju agenciju i na koji tehnicki da odem Pa zato sam te i pitao jer meni registracija istice 06.07. pa rekoh iz prve ruke da saznam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasqez 254 Napisano Maj 27, 2012 Svratio...., 343 postova Lokacija: Beograd-Dorcol Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Ajde da zamolim nekog od kolega da mi posalje broj od Losmija Imas sve podatke u prvom postu ove teme Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Losmi Capo 571 Napisano Maj 28, 2012 Svrati ponekad, 433 postova Lokacija: Beograd-KARABURMA Motocikl: BMW R 1200 GS ADVENTURE LC 2015god, Piaggio Liberty 125ccm 2000god. Prijavi odgovor kao problematičan Ajde da zamolim nekog od kolega da mi posalje broj od Losmija 065 8620 973 011 380 97 87 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lawyer 324 Napisano Jun 9, 2012 Festina lente!, 260 postova Lokacija: Beograd - Košutnjak Motocikl: SUZUKI DL 1000 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Veliko hvala Milošu za pomoć oko papirologije pri kupovini motora! Doćiću i za registraciju, naravno! Sve preporuke kolegama, završite sve bez po muke i . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Losmi Capo 571 Napisano Jun 10, 2012 Svrati ponekad, 433 postova Lokacija: Beograd-KARABURMA Motocikl: BMW R 1200 GS ADVENTURE LC 2015god, Piaggio Liberty 125ccm 2000god. Prijavi odgovor kao problematičan Hvala i cestitke za kupovinu novog motora 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OpFor 225 Napisano Jun 11, 2012 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Beograd (Banjica II) Motocikl: V-Star 1100 Silverado Prijavi odgovor kao problematičan Sta bi mi bez Losmija, ekipe iz GM i kucheta Mede (koji me je izgleda jako zavoleo pa mi je izlizao i izbalavio bisage:)). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peconi 536 Napisano Jun 12, 2012 Svrati ponekad, 194 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750S Prijavi odgovor kao problematičan Evo i od mene pohvale za Losmija i pomoc prilikom registracije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
termogedzo 57 Napisano Jun 12, 2012 Bivši vlasnik Super Tenere, Afrike i Varadera, 398 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ADV 350 Prijavi odgovor kao problematičan Takođe i ovde jedan zadovoljan korisnik Lošmijevih usluga. A i lep mi broj nabavio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Losmi Capo 571 Napisano Jun 12, 2012 Svrati ponekad, 433 postova Lokacija: Beograd-KARABURMA Motocikl: BMW R 1200 GS ADVENTURE LC 2015god, Piaggio Liberty 125ccm 2000god. Prijavi odgovor kao problematičan Hvala momci,sta bih ja bez vas A evo i mede... Joco,jbg izvini za bisage Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof 624 Napisano Jun 12, 2012 drkadzija, 1227 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan Lošmi , Zločinci za skuter od 50cm3 98 god mi za registraciju (drugu) , imam "žutu" tablicu, traže 4700 din:staa2: . Šta je to toliko poskupelo? Prošle godine mi rekoše da će biti oko 2000 ove godine... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Losmi Capo 571 Napisano Jun 15, 2012 Svrati ponekad, 433 postova Lokacija: Beograd-KARABURMA Motocikl: BMW R 1200 GS ADVENTURE LC 2015god, Piaggio Liberty 125ccm 2000god. Prijavi odgovor kao problematičan Ne sme da predje 4000din. Tehnicki 1000din. Polisa 1000din. Adm. tak.1400din. Nalepnica 400din. Provizija 200din. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ranko 211 Napisano Jul 3, 2012 "Greasy Thumb", 442 postova Lokacija: Beograd - neka buregdzinica jedem bureG :) Motocikl: F650 ST Furuna Prijavi odgovor kao problematičan Milose... hvala jos jednom na pomoci ps. koleginice su odusevljene uslugom tako da kad bude ponovo nesto trebalo njih cu da ti uvalim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Jul 3, 2012 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Loshmi hvala puno ! Sad mogu da paradiram s novom Bg tablicom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Clyde 182 Napisano Jul 14, 2012 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: Miljakovac Motocikl: Bio nekad Yamaha FZ6 Fazer S2 Prijavi odgovor kao problematičan Jos jedna prezadovoljna musterija! Sve je bilo kako je rekao, jos i vise, brze, od toga! A mukama oko registracije je dosao kraj! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Avgust 8, 2012 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan I dalje je kao na početku.. Juče ostavio dokumanta, jutros gotovo nećemo da te menjamo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Avgust 8, 2012 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan I ja početkom jula registrovah mašinu kod Lošmija, sve pohvale Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goblin 239 Napisano Avgust 11, 2012 Svrati ponekad, 425 postova Lokacija: Beograd - Borca Motocikl: Futong 250 Prijavi odgovor kao problematičan Covek mi je juce rekao da ce zavrsiti u ponedeljak i sad me zove, kaze : "Gotovo ti ovo!" Vec cetvrti put registrujem preko njega, sto kola, sto motore... Dobro je znati da postoji ovakav covek i ovakva agencija. :care: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Losmi Capo 571 Napisano Avgust 29, 2012 Svrati ponekad, 433 postova Lokacija: Beograd-KARABURMA Motocikl: BMW R 1200 GS ADVENTURE LC 2015god, Piaggio Liberty 125ccm 2000god. Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
XXXL 645 Napisano Avgust 31, 2012 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki VZR1800, Svipul of Darraðarljóð Prijavi odgovor kao problematičan Pecatirao i auto i motor Sad cu da pazarim drugi auto pa cu opet kod Milosa To dovoljno govori... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...