Jump to content

Moto Zajednica

Registracija vozila GM Moto

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 425 postova
  • Motocikl: Futong 250

Ja juce pokupih kola s namontiranim novim tablicama i zalepljenom nalepnicom, sedoh i oterah kuci!

Kasnije, dobih i pivo od uzicke ekipe s kojom se druzim jer mi je Losmi, trazeci da tablice ne sadrze slova s kvacicama, izdejstvovao tablicu BG - ... - UE! :zvizduk:

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 433 postova
  • Motocikl: BMW R 1200 GS ADVENTURE LC 2015god, Piaggio Liberty 125ccm 2000god.
  On 15. 12. 2011. at 21:32, unas je napisao:

Letos registrovao motor kod Losmija, sve ekspresno, ali se tada nisam oglasio, hebi ga, nisam bio aktivan na forumu. Ali sada imam priliku da ispravim gresku:

Juce dosao na red i auto. Svratio u toku popodneva. Dok je ekipa radila papire i tehnicki pregled, Losmi i ja (u par minuta koliko mu nije zvonio mobilni :D) popismo kaficu i dogovorismo ostale detalje. S obzirom da onu zgradurinu u Ljermontovoj ocima ne mogu da vidim, u obzir nije dolazila ni jedna druga kombinacija do ona da Losmi radi "ful" varijantu tj. dobije od mene ovlascenje, pare i sve sam zavrsi. Takav je dogovor i pao. Ocekujuci da zbog strajka policije ne ide sve bas glatko, pomirih se sa tim da mi za danas ne gine voznja GSP-om. "Ujutro, do 9 sati, sam kod tebe sa gotovom registracijom i stavljamo nove tablice", glasilo je njegovo obecanje . "Dobro, kako ti kazes", "Cao, vidimo se..."

Zar se neko usudi da sumnja da je moglo biti drugacije? :staa2: Mozda, da sam ja ili neko drugi u pitanju. Ali, jedan je Losmi!!! Jutros, u 8,40 stize Losmi sa tablicama i ja se u 9,00 odvezoh u nove radne pobede :jee3: .

Losmi care, necu te menjati :care: !

Matori,nemoj da me toliko hvalis,uobrazicu se... ::)

• Podržavam 1

• Zainteresovan, 823 postova
  • Motocikl: CBF1000FA
  On 19. 12. 2011. at 8:27, Losmi Capo je napisao:
  On 15. 12. 2011. at 21:32, unas je napisao:

Letos registrovao motor kod Losmija, sve ekspresno, ali se tada nisam oglasio, hebi ga, nisam bio aktivan na forumu. Ali sada imam priliku da ispravim gresku:

Juce dosao na red i auto. Svratio u toku popodneva. Dok je ekipa radila papire i tehnicki pregled, Losmi i ja (u par minuta koliko mu nije zvonio mobilni :D) popismo kaficu i dogovorismo ostale detalje. S obzirom da onu zgradurinu u Ljermontovoj ocima ne mogu da vidim, u obzir nije dolazila ni jedna druga kombinacija do ona da Losmi radi "ful" varijantu tj. dobije od mene ovlascenje, pare i sve sam zavrsi. Takav je dogovor i pao. Ocekujuci da zbog strajka policije ne ide sve bas glatko, pomirih se sa tim da mi za danas ne gine voznja GSP-om. "Ujutro, do 9 sati, sam kod tebe sa gotovom registracijom i stavljamo nove tablice", glasilo je njegovo obecanje . "Dobro, kako ti kazes", "Cao, vidimo se..."

Zar se neko usudi da sumnja da je moglo biti drugacije? :staa2: Mozda, da sam ja ili neko drugi u pitanju. Ali, jedan je Losmi!!! Jutros, u 8,40 stize Losmi sa tablicama i ja se u 9,00 odvezoh u nove radne pobede :jee3: .

Losmi care, necu te menjati :care: !

Matori,nemoj da me toliko hvalis,uobrazicu se... ::)

Samo pisem kako je bilo... :takoje: ... ljubazno, brzo, efikasno, onako kako i kazes... A sto se mene tice mozes i da se uobrazis. Samo nastavi da radis ovako kao do sada. :dobar::D

• Advanced DJ Member, 4305 postova
  • Motocikl: Šarulja queen RD04

Osim što nam piju krv i otimaju zelene novčanice.. gospoda plavi i štrajkuju..

Ko je danas trebao da polaže vozački.. :zvizduk:

takođe ga je izduvao..

Lepo je imati drugara koji ti završi registraciju za dva sata u ova krizna vremena :care:

jbga..hitan slučaj :jee:

Lošmi care.. nećemo da te menjamo :D

• Podržavam 2

On 21. 12. 2011. at 18:18, vlajko je napisao:

Osim što nam piju krv i otimaju zelene novčanice.. gospoda plavi i štrajkuju..

Ko je danas trebao da polaže vozački.. :zvizduk:

takođe ga je izduvao..

Lepo je imati drugara koji ti završi registraciju za dva sata u ova krizna vremena :care:

jbga..hitan slučaj :jee:

Lošmi care.. nećemo da te menjamo :D

Za drugara Vlajka nam nije tesko bilo i ulje da mu zamenimo na kanalu...jeste da je ulje Dijamant ali ipak Mazda je to ::)

• Podržavam 1

• Advanced DJ Member, 4305 postova
  • Motocikl: Šarulja queen RD04

Moliću lepo da u sklopu vašeg objekta ubacite i perionicu sa prsatim plavušama.. :jee:

Može i neki šank na proleće :D

• Drug član, 2013 postova
  • Motocikl: KTM 1290 SD GT
  On 22. 12. 2011. at 20:04, vlajko je napisao:

Moliću lepo da u sklopu vašeg objekta ubacite i perionicu sa prsatim plavušama.. :jee:

dopunio bi se, mogao bi i neki roštilj, kotlic i sl. sa lepinjama i kajmakom.

barem mjesta ne fali.

• Rodjena na motoru, 736 postova
  • Motocikl: Honda hornet - Night Fury

3tras1.gif

• Zainteresovan, 823 postova
  • Motocikl: CBF1000FA
  On 27. 12. 2011. at 13:30, nensy je napisao:

3tras1.gif

Napraviš diverziju i ubaciš :gej: sa plavom perikom :jee::bacikosku:

• Svrati ponekad, 250 postova
  • Motocikl: Peda TEK 250 Pro 2x

Kaže mi danas koleginica (kojoj sam još letos preporučio GM moto) da je ''na neviđeno'' prenela preporuku prijateljici koja je potom bila veoma zadovoljna profesionalnošću i ekspeditivnošću Miloševe agencije. E, sada će i ova (prva) da poslove oko registracije vozila poveri Milošu.

Baš sam se lepo osećao znajući da je neko koga sam preporučio bio tako poslovan i korektan. Nažalost, tako nešto je danas retkost.

Bravo Miloše!

• U prolazu, 29 postova
  • Motocikl: Kawasaki 450LTD

Zna li neko da nam kaze da li i za motocikle starije od 15 god. vazi zakon kao za vozila, da mora na tehnicki pregled svakih sest meseci?

On 8. 1. 2012. at 16:44, Vlada GS je napisao:

Milence, znas i sam da sam prosle godine imao udes. Zanima me da li cu, i koliko platiti skuplje ove godine....

Ako steta nije naplacena od osiguranja a koliko znam nije u tvom slucaju,nece ti biti skuplje osiguranje. :zdravo:

• Podržavam 1

On 9. 1. 2012. at 9:14, batakole je napisao:

Zna li neko da nam kaze da li i za motocikle starije od 15 god. vazi zakon kao za vozila, da mora na tehnicki pregled svakih sest meseci?

Jos nista se ne zna sto bi rekao Čika Rajko.

• Podržavam 1

• Друг члан, 636 postova
  • Motocikl: Honda Transalp

Da li godina proizvodnje 1992. znaci da je motocikl stariji od 20 godina (zbog registracije) ili mora da bude 1991.? :stabre:

• Svrati ponekad, 398 postova
  • Motocikl: KTM SMR 690

ja registrovao skoro dva auta :) srecan i presrecan uslugama i brzinom radnog kadra kao i sto je bilo do sad!

od marta moped...i tako u krug >:(

On 12. 1. 2012. at 0:54, shoe je napisao:

ja registrovao skoro dva auta :) srecan i presrecan uslugama i brzinom radnog kadra kao i sto je bilo do sad!

od marta moped...i tako u krug >:(

Hvala... :takoje:

• Podržavam 1

Petak, ćerka kupila lepi auto i gde sad da jurimo registraciju, čekamo u redovima, gužva na sve strane neopišljiva...tu je naš dobri i prepošteni Miloš :D, došli kod njega oko 11h, već oko 15h je doneo i nove tablice i sve papire.

Bravo druže i hvala na brzini i poslovnosti :zdravo:

Rece cika Rajko ili ti Arakis...

A ja kazem,hvala i nema na cemu. :takoje:

• Podržavam 2

• NW, 2593 postova
  • Motocikl: R 1200 GS

Ја до сада два пута регистровао ауто, два пута мотор......само речи хвале....0takoje.gif0takoje.gif0takoje.gif

• nocni cuvar, 2586 postova
  • Motocikl: Yamaha nouvo elegance

Losmi, aj izradi nekog za lovu, ne registruj mu na vreme, naplati mu nesto skuplje al nemoj mene. Cisto da rasplamsamo temu, ovako postaje monotono :lol:

• Podržavam 1

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja