КГБ 11 Napisano Avgust 24, 2011 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: Дорћол Motocikl: Honda Dylan 150cc Prijavi odgovor kao problematičan Лошми опет ја са пар питања: 1. ако скутер (преко50куб) није регистрован 3 године или више -која је процедура приликом следеће регистрације (и колико кешa 5kw,105cc,2004 god); 2. има БГ табле али незнам могу ли га барем довести до тебе на технички због евентуалне контроле пандура ( да непопијем казну) 3. јел неко стварно попио кривичну пријаву јер је отуђио мотор пре истека забране отуђивања од 60дана и како то покрећу... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perlx 562 Napisano Septembar 18, 2011 festina lente, 754 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XRV Prijavi odgovor kao problematičan Losmiju jos jednom svaka cast! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DorćolAC 225 Napisano Septembar 27, 2011 Svrati ponekad, 250 postova Lokacija: У души - Дорћол! (Београд) Motocikl: Peda TEK 250 Pro 2x Prijavi odgovor kao problematičan Pitam se šta napisati a da ne bude ponovljeno po hiljaditi put: Miloš posao uradio brzo, korektno, pedantno.... Pošto mi je Hornet bio baš previše prgav, iako sam ga uspešno obuzdavao (ustvari više sam sebe ''kočio'' da mu ne dam po gasu) rešenje je bilo zameniti ga CBF-om. To je značilo i novu registraciju. A posao ide ovako: Daš Milošu sve papire (i pare) ''danas popodne'' i on kaže biće sutra gotovo. Kad sutra........ ono, međutim.... on to uradio još ''juče''. E baš je Gonzales. Stvarno mi je bilo zadovoljstvo završiti posao preko njegove agencije. Jeste da mora da se malo ispešači uzbrdo od trole (ako dođete pešice) ali je bar lepo i čist vazduh. Ako u medjuvremenu ne promenim auto, vidimo se početkom marta. Dotle srećan rad u novom lepom i urednom poslovnom prostoru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Losmi Capo 571 Napisano Octobar 12, 2011 Svrati ponekad, 433 postova Lokacija: Beograd-KARABURMA Motocikl: BMW R 1200 GS ADVENTURE LC 2015god, Piaggio Liberty 125ccm 2000god. Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kypck 188 Napisano Octobar 12, 2011 Друг члан, 636 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Losmi mi je opet sve resio, ovog puta za cetvorotockasa. Brzo, po korektnoj ceni i uz maksimalno angazovanje. Iskrene preporuke! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uketic 61 Napisano Octobar 12, 2011 Svrati ponekad, 439 postova Lokacija: novi bgd i zvezdara,united blok 70 kineska četvrt Motocikl: TDM 3vd , Honda CBR 1000 f Prijavi odgovor kao problematičan Uradio tehnički kod lošmija za mog domija,ekipa momaka koji rade tamo je stvarno super...ovih dana ću i registraciju kad stignem sve pohvale Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Octobar 22, 2011 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Registrovala motor juche. Prezadovoljna uslugom, dobila sve potrebne informacije, motor registrovan vec sutradan... Sve preporuke za Milosha ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nidža 160 Napisano Octobar 23, 2011 Svrati ponekad, 380 postova Lokacija: Zvezdara Motocikl: KTM 1090 Adv R Prijavi odgovor kao problematičan Često mi se desi da neko uradi neki posao dobro i odgovorno, a da se ispostavi da je to bilo slučajno, jer već sledeći put zakaže. E, pa ovde nije bilo tako, i zato mi uopšte nije mrsko da se pridružim svim ovim pohvalama...samo tako nastavi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PapaStalin 113 Napisano Octobar 24, 2011 Zainteresovan, 635 postova Lokacija: Beograd / Smederevo Motocikl: Suzuki DL650 Prijavi odgovor kao problematičan evo sad sam bas zvao ljude da pitam nesto oko prenosa vlasnistva. potrefio sam bas dok je covek bio na rucku, jbg. Ali vrlo predusretljiva osoba, lepo mi sve objasnio na tenane, sta kako. Stvarno nemam reci za ljubaznost. Sigurno cu oterati auto na tehnicki kad mu dodje vreme. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Losmi Capo 571 Napisano Novembar 18, 2011 Svrati ponekad, 433 postova Lokacija: Beograd-KARABURMA Motocikl: BMW R 1200 GS ADVENTURE LC 2015god, Piaggio Liberty 125ccm 2000god. Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3293 Napisano Novembar 19, 2011 ЗЕЉКАМП, 1823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ja zaboravio da kazem HVALA! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Novembar 29, 2011 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Registrovah i kola ! Josh jednom sve preporuke!!! Hvala Miloshe ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Losmi Capo 571 Napisano Novembar 30, 2011 Svrati ponekad, 433 postova Lokacija: Beograd-KARABURMA Motocikl: BMW R 1200 GS ADVENTURE LC 2015god, Piaggio Liberty 125ccm 2000god. Prijavi odgovor kao problematičan Juce sam registrovao auto preko ove firme ciji je vlasnik nas drugar sa foruma LOSHMI CAPO pa otvaram ovu temu kako bi mogli da pohvalimo ili skrenemo paznju na neke nedostatke Firma se bavi svime vezano za administrativne poslove oko vasih ljubimaca 1.registracija vozila 2.tehnicki pregled motocikala 3.tehnicki pregled vozila 4.osiguranje 5.prenos vlasnistva 6.ugovori 7.registracija na 6 rata 8.usluge agencije Jako lepa stvar je sto dolaze na adresu da pokupe dokumenta i takodje ih posle vracaju kad se registracija zavrsi, tako da nema potrebe za cimanjem ni do agencije. adresa firme je Dr.Drage Ljocic 19 Karaburma-Mirijevo telefon 065-8620-973 Moje iskustvo je vrlo pozitivno. Sve je bilo kako je dogovoreno i pre svega u vreme u koje je meni odgovaralo i na mestu koje je meni odgovaralo. Takodje sam jako zadovoljan i cenom koja je dosta niza u odnosu na ostale beogradske agencije. Preporuka! TEHNICKI PREGLED I AGENCIJA SU NA NOVOJ ADRESI ČINGRIJINA 26 - OKRETNICA TROLE IZNAD GRADSKE BOLNICE TEL. 011 380 97 87 MOB. 065 8620 973 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Losmi Capo 571 Napisano Novembar 30, 2011 Svrati ponekad, 433 postova Lokacija: Beograd-KARABURMA Motocikl: BMW R 1200 GS ADVENTURE LC 2015god, Piaggio Liberty 125ccm 2000god. Prijavi odgovor kao problematičan Registrovah i kola ! Josh jednom sve preporuke!!! Hvala Miloshe ! Hvala Mina... Zao mi je sto nisi cula topove na Caponordu ali bice prilike...jbm ti akumulator 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boqy 126 Napisano Novembar 30, 2011 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Beograd Motocikl: 450MT Prijavi odgovor kao problematičan Pa šta si ti mislio, da će taj kombajn da upali na -2, ma de... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kypck 188 Napisano Novembar 30, 2011 Друг члан, 636 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Za Losmija jos jednom sve pohvale, iako nije ovog puta bilo reci o registraciji. Pokazao je da u ovom vremenu ima pravih ljudi koji hoce da pomognu, cak i kada pomoc nije neophodna. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6216 Napisano Novembar 30, 2011 Svakom po zasluzi, 12454 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Losmi Capo 571 Napisano Decembar 5, 2011 Svrati ponekad, 433 postova Lokacija: Beograd-KARABURMA Motocikl: BMW R 1200 GS ADVENTURE LC 2015god, Piaggio Liberty 125ccm 2000god. Prijavi odgovor kao problematičan Za Losmija jos jednom sve pohvale, iako nije ovog puta bilo reci o registraciji. Pokazao je da u ovom vremenu ima pravih ljudi koji hoce da pomognu, cak i kada pomoc nije neophodna. To je bilo najmanje sta sam mogao da uradim u datom trenutku... Secam se i ja vremena kad su meni pomagali za kupovinu motora. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Losmi Capo 571 Napisano Decembar 14, 2011 Svrati ponekad, 433 postova Lokacija: Beograd-KARABURMA Motocikl: BMW R 1200 GS ADVENTURE LC 2015god, Piaggio Liberty 125ccm 2000god. Prijavi odgovor kao problematičan Obzirom da ce uskoro nastupiti novogodisnje ludilo a ljudi pak u takvim situacijama postanu zaboravni zelim ovim putem da skrenem paznju na nesto sto je vezano za registraciju svih vasih ljubimaca... Sa novim tablicama su dosla i neka nova pravila... To je do sada vazilo samo za unutrasnjost a sada sa svim ovim kombinacijama slovnih i brojcanih oznaka,vazice i za grad Beograd jer kombinacijom istih ima sasvim dovoljan br. tablica za ovo sto pisem dalje u tekstu...Vazi i za motocikle bez obzira na to sto nemaju slovnu oznaku osim za podrucje grada u kome zivite. U koliko vam registracija istekne vise od 30 dana u 2012.god,naravno pod uslovom da vec imate registrovano vozilo sa novim tablicama,drzava je donela zakon da cemo morati da vratimo postojece tablice i uraditi odjavu istih (650din.)i ponoviti kupovinu novih tablica koja je ove godine dodatno kostala za automobile 3600din a za motocikle 2805din. Znam da nije lepa vest ali je vredna pomena da se ne bi bacali u dodatni trosak. Pozdrav iz GM MOTO i Loshmija. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spori 63 Napisano Decembar 14, 2011 U prolazu, 94 postova Lokacija: bg Motocikl: R1150GS, DR650SE, RM85L Prijavi odgovor kao problematičan Koji pederi! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NicolaS 665 Napisano Decembar 14, 2011 Svrati ponekad, 332 postova Lokacija: Beograd, Banjica Motocikl: BMW R1200GS / Yamaha FZS 1000 / Yamaha TDM900 / Yamaha XTZ 750 SuperTenere Prijavi odgovor kao problematičan Obzirom da ce uskoro nastupiti novogodisnje ludilo a ljudi pak u takvim situacijama postanu zaboravni zelim ovim putem da skrenem paznju na nesto sto je vezano za registraciju svih vasih ljubimaca... Sa novim tablicama su dosla i neka nova pravila... To je do sada vazilo samo za unutrasnjost a sada sa svim ovim kombinacijama slovnih i brojcanih oznaka,vazice i za grad Beograd jer kombinacijom istih ima sasvim dovoljan br. tablica za ovo sto pisem dalje u tekstu...Vazi i za motocikle bez obzira na to sto nemaju slovnu oznaku osim za podrucje grada u kome zivite. U koliko vam registracija istekne vise od 30 dana u 2012.god,naravno pod uslovom da vec imate registrovano vozilo sa novim tablicama,drzava je donela zakon da cemo morati da vratimo postojece tablice i uraditi odjavu istih (650din.)i ponoviti kupovinu novih tablica koja je ove godine dodatno kostala za automobile 3600din a za motocikle 2805din. Znam da nije lepa vest ali je vredna pomena da se ne bi bacali u dodatni trosak. Pozdrav iz GM MOTO i Loshmija. a ako imamo vozilo koje je vec ne registrovano vec godinu dana il ne bitno i ima stare tablice ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Losmi Capo 571 Napisano Decembar 15, 2011 Svrati ponekad, 433 postova Lokacija: Beograd-KARABURMA Motocikl: BMW R 1200 GS ADVENTURE LC 2015god, Piaggio Liberty 125ccm 2000god. Prijavi odgovor kao problematičan Ako ima stare tablice onda neces morati da ih odjavljujes vec samo da ih predas prilikom registracije. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MajorSoul 141 Napisano Decembar 15, 2011 Ducati Power, 813 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 Super Adventure S :) Prijavi odgovor kao problematičan Lopovluk nema sta! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NicolaS 665 Napisano Decembar 15, 2011 Svrati ponekad, 332 postova Lokacija: Beograd, Banjica Motocikl: BMW R1200GS / Yamaha FZS 1000 / Yamaha TDM900 / Yamaha XTZ 750 SuperTenere Prijavi odgovor kao problematičan Ako ima stare tablice onda neces morati da ih odjavljujes vec samo da ih predas prilikom registracije. Hvala najlepse na odgovoru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
unas 786 Napisano Decembar 15, 2011 Zainteresovan, 823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBF1000FA Prijavi odgovor kao problematičan Letos registrovao motor kod Losmija, sve ekspresno, ali se tada nisam oglasio, hebi ga, nisam bio aktivan na forumu. Ali sada imam priliku da ispravim gresku: Juce dosao na red i auto. Svratio u toku popodneva. Dok je ekipa radila papire i tehnicki pregled, Losmi i ja (u par minuta koliko mu nije zvonio mobilni ) popismo kaficu i dogovorismo ostale detalje. S obzirom da onu zgradurinu u Ljermontovoj ocima ne mogu da vidim, u obzir nije dolazila ni jedna druga kombinacija do ona da Losmi radi "ful" varijantu tj. dobije od mene ovlascenje, pare i sve sam zavrsi. Takav je dogovor i pao. Ocekujuci da zbog strajka policije ne ide sve bas glatko, pomirih se sa tim da mi za danas ne gine voznja GSP-om. "Ujutro, do 9 sati, sam kod tebe sa gotovom registracijom i stavljamo nove tablice", glasilo je njegovo obecanje . "Dobro, kako ti kazes", "Cao, vidimo se..." Zar se neko usudi da sumnja da je moglo biti drugacije? Mozda, da sam ja ili neko drugi u pitanju. Ali, jedan je Losmi!!! Jutros, u 8,40 stize Losmi sa tablicama i ja se u 9,00 odvezoh u nove radne pobede . Losmi care, necu te menjati ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...