raps 1421 Napisano Septembar 18, 2016 Zainteresovan, 460 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: kawasaki zephyr 550 Prijavi odgovor kao problematičan slazem se da je verovatno neka glupost u pitanju. motor nisam palio do cetvrtka, a onda cudo: motor pali i radi bez problema sigurno se trunje sleglo i vratilo na svoje mesto i vise ne pravi probleme u petak je pala voznja od nekih 15-20km, a u subotu preko 200km bez ikakvih problema i bez gasenja. i da se pohvalim, od subote ponosni vlasnik Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10697 Napisano Septembar 18, 2016 Hronični Motociklopata, 7414 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Znaci postavljaj video bre!! Ocemo da cujemo masineriju sa novim topom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stilihon 22 Napisano Septembar 21, 2016 Svrati ponekad, 94 postova Motocikl: gs500,honda hornet Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugari potrebna mi je vasa pomoc. Da li znate gde mogu da pronadjem kompjuter za gs 500 posto moj posle udesa ne prepoznaje minus. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10697 Napisano Septembar 21, 2016 Hronični Motociklopata, 7414 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan mislis CDI? probaj kod "Deki moto 063 636 156 , zna biti papren s cenama, ali ima dosta delova Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stilihon 22 Napisano Septembar 22, 2016 Svrati ponekad, 94 postova Motocikl: gs500,honda hornet Prijavi odgovor kao problematičan mislis CDI? probaj kod "Deki moto 063 636 156 , zna biti papren s cenama, ali ima dosta delova Hvala biker boy, na cdi sam mislio, zvao sam vec, ima ali je 130e tako da cu prvo videti da li moze nekako da se popravi.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nile. 1467 Napisano Septembar 22, 2016 V-Twin torque, 877 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: BMW S1000R Prijavi odgovor kao problematičan Taj deki je teska budala, kakve on cene lupa to nema nigde... za duplo manje para moze sa ebay.de da ti donese neko ko donosi iz nemacke, a ima ih dosta procackaj po forumu malo, obicno su oko 50e, i racunaj sa sve dostavom itd ne moze ti izaci preko 70e... http://www.ebay.de/itm/Suzuki-GS-500-E-1989-2001-CDI-Einheit-Ignitor-CDI-ECU-201027835-/351790127531?hash=item51e85359ab:g:~QgAAOSwsTxXkgr8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stilihon 22 Napisano Septembar 22, 2016 Svrati ponekad, 94 postova Motocikl: gs500,honda hornet Prijavi odgovor kao problematičan Taj deki je teska budala, kakve on cene lupa to nema nigde... za duplo manje para moze sa ebay.de da ti donese neko ko donosi iz nemacke, a ima ih dosta procackaj po forumu malo, obicno su oko 50e, i racunaj sa sve dostavom itd ne moze ti izaci preko 70e... http://www.ebay.de/itm/Suzuki-GS-500-E-1989-2001-CDI-Einheit-Ignitor-CDI-ECU-201027835-/351790127531?hash=item51e85359ab:g:~QgAAOSwsTxXkg Hvala Nile! Gledao sam danas u usnimio ovaj oglas samo me interesuje kako ce nasi da ga ocarine? Nesto sam cuo da je 30% carina... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nile. 1467 Napisano Septembar 24, 2016 V-Twin torque, 877 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: BMW S1000R Prijavi odgovor kao problematičan Nema carine covek ide kolima i vraca se i donosi to i ostale stvari jednom nedeljno, nemas ti veze sa tim, on ti na cenu uzme npr 20% i kad dodje kuci posalje ti na kucnu adresu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shoobee 5 Napisano Octobar 11, 2016 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sprint Eagle Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugari, Nov sam clan ovde pa bi mi trebalo par saveta. Planirao sam sledece sezone da pazarim GS500 ili 500F zavisi sta uspem da nadjem i naravno da se uklopim u cenu. Do sad sam vozio par skutera ali sada zelim nesto vece i iskreno mislim da je ovo motor za mene Ali posto nemam pojma kako se krecu cene odrzavanja i sta je sve potrebno nadam se da ce se nacinneko da me uputi. Unapred hvala svim dobronamernim ljudima. Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10697 Napisano Octobar 11, 2016 Hronični Motociklopata, 7414 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Nemas brige, GS500 je jedan od najjeftinijih motora za eksploataciju u svojoj klasi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shoobee 5 Napisano Octobar 12, 2016 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sprint Eagle Prijavi odgovor kao problematičan To je sve nesto sto sam nacuo, i hvala na odgovoru. Interesuje me jos na koji vremenski period ili na koliko km se vrsi servis(ulje filteri i to) a na koliko lanac i lancanici i te krupnije stvari. Jer ipak bi voleo ako vec uzimam veci motor i da ga odrzavam kako treba i sve po PS-u Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10697 Napisano Octobar 12, 2016 Hronični Motociklopata, 7414 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan ulje i uljni filter se menjaju na 6000km, vazdusni filter na 12000kma sto se tice lanca to umnogome zavisi od odrzavanja,dobro odrzavan lanac moze da predje 50.000km, a lose odrzavan nece sastaviti ni 5000km, Bitno je da naucis kako se zateze lanac, da ne bude previse nategnut ili opusten, i da ga redovno cistis i podmazujes i trajace ti duuugo dugo, Ja podmazujem lanac na svakih 400-500km, cistim ga pre svakog drugog podmazivanja, ili ako sam vozio po kisi, onda cesce,za ciscenje koristim sredstvo Akra K2, to imas na NIS pumpama da kupis, a podmazujem sa sprejom silkolene titanium i Ipone 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shoobee 5 Napisano Octobar 12, 2016 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sprint Eagle Prijavi odgovor kao problematičan Hvala ti puno bas bas si mi pomogao da malo udjem u materiju, naravno bice tu jos dosta pitanja ali za pocetak sasvim dovoljno Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spredrag 1130 Napisano Decembar 28, 2016 Zainteresovan, 914 postova Motocikl: BMW R50/5 Prijavi odgovor kao problematičan da li je neko imao problema sa onim lampicama ispod satova, tacnije sa plastikama (poklopcima lampice ili kako god)? kad sam uzeo motor nije bilo za dugo svetlo, a dok je kod mene ispalo je i za ler, tako da mi fale 2... predpostavljam da je od vibracija to ispalo. e sad, pokusvao sam da nadjem bas od gs 500, ali ne mogu nigde da nadjem. znate li mozda za neku alternativu sta mogu tu da stavim? ruzno ovako bez, pogotovo nocu kad ubacim u ler, izbi oci xD Evo i ja imam sada isti problem, fali mi plava plastikica za dugo svetlo. Jel ima negde da se nabavi ili nesto da se nabudzi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MostarRPM 23 Napisano Decembar 28, 2016 Svrati ponekad, 106 postova Lokacija: Mostar Motocikl: Fazer 8 Prijavi odgovor kao problematičan da li je neko imao problema sa onim lampicama ispod satova, tacnije sa plastikama (poklopcima lampice ili kako god)? kad sam uzeo motor nije bilo za dugo svetlo, a dok je kod mene ispalo je i za ler, tako da mi fale 2... predpostavljam da je od vibracija to ispalo. e sad, pokusvao sam da nadjem bas od gs 500, ali ne mogu nigde da nadjem. znate li mozda za neku alternativu sta mogu tu da stavim? ruzno ovako bez, pogotovo nocu kad ubacim u ler, izbi oci xD Evo i ja imam sada isti problem, fali mi plava plastikica za dugo svetlo. Jel ima negde da se nabavi ili nesto da se nabudzi? U mom slucaju nabudzeno od plave fante shokate, pocasti se sokom i odradi posao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7948 Napisano Decembar 29, 2016 Drug član, 2479 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Nadji negde u knjizarama ima sigurno jos da se kupe one plasticne omote za cd. Pa nadjes plavu boju i izrezi kruzic iz plastike. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spredrag 1130 Napisano Decembar 30, 2016 Zainteresovan, 914 postova Motocikl: BMW R50/5 Prijavi odgovor kao problematičan Dobra ideja . hvala A jel se neko igrao sa onim pomeranjem paljenja, ima li iskustava? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MostarRPM 23 Napisano Decembar 30, 2016 Svrati ponekad, 106 postova Lokacija: Mostar Motocikl: Fazer 8 Prijavi odgovor kao problematičan Dobra ideja . hvala A jel se neko igrao sa onim pomeranjem paljenja, ima li iskustava? Ne shvatam bas na sta mislis.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spredrag 1130 Napisano Decembar 30, 2016 Zainteresovan, 914 postova Motocikl: BMW R50/5 Prijavi odgovor kao problematičan Na ovo mislim, pominjalo se u ovoj temi ranije : http://gstwin.com/diy_timing_advance.htm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Decembar 30, 2016 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Ne gubi vrjeme, možeš samo nešto oštetit, a nećeš dobit ništa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10697 Napisano Decembar 30, 2016 Hronični Motociklopata, 7414 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Poslusaj kolegu i batali radnju, ako hoces jacu masinu, kupi jaci motor, to ti je najbezblnije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spredrag 1130 Napisano Decembar 31, 2016 Zainteresovan, 914 postova Motocikl: BMW R50/5 Prijavi odgovor kao problematičan Tu igru brz granica "hoces jacu masinu - kupi jaci motor" sam igrao davno. Vise puta. Iz raznoraznih razloga trenutno mi odgovara bas ovakav motor. Ali ako moze da se unapredi, a svaki moze, sto da ne. Opruge u prednjim vilama i zadnji amortizer promenjeni. Sada lezi mnogo bolje. Masina je mrtva ispod 4-5k obrtaja, a i preko 8-9k oce da lipse. Pa reko mozda moze da se pripomogne malo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<FOCUS> 69 Napisano Decembar 31, 2016 Zainteresovan, 824 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sto obozavam da kupim motor i kada vidim da je cackan, da nije fabricki. I onda ni potrosnja nije ista niti je to taj motor. Bolje kupi jaci motor, a ne da budzis i unistavas motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spredrag 1130 Napisano Decembar 31, 2016 Zainteresovan, 914 postova Motocikl: BMW R50/5 Prijavi odgovor kao problematičan Sad ste me baš zaintrigirali. Šta će to strašno da se desi pomeranjem paljenja (ili ubrizgavanja) par stepeni ranije kasnije? I zašto je to podešavanje moguće na većini SUS motora? @ FOCUS A ti kupi novi motor i miran si. Taj je 100% fabrički. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikola_bb 19 Napisano Januar 1, 2017 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Skopje Motocikl: Pegaso Strada Prijavi odgovor kao problematičan Tu igru brz granica "hoces jacu masinu - kupi jaci motor" sam igrao davno. Vise puta. Iz raznoraznih razloga trenutno mi odgovara bas ovakav motor. Ali ako moze da se unapredi, a svaki moze, sto da ne. Opruge u prednjim vilama i zadnji amortizer promenjeni. Sada lezi mnogo bolje. Masina je mrtva ispod 4-5k obrtaja, a i preko 8-9k oce da lipse. Pa reko mozda moze da se pripomogne malo. Interesuje me koje opruge si ubacio napred i koi zadni amortizer? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...