FJCharlie 2324 Napisano Mart 3, 2015 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan proveri sa crevom, "na oko" to nikad nechesh ubosti. plochice kod majstora, da si u bg lako bi smo, ovako jedino kuckajuchi... ventili dosta igraju u sinhronizovanju karbova. za pochetak vidi nivo goriva u lonchichima (visina plovka) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<FOCUS> 69 Napisano Mart 3, 2015 Zainteresovan, 824 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo manual/servise ako nekome treba. http://www.manualslib.com/manual/793090/Suzuki-Gs500e.html#manual Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<FOCUS> 69 Napisano Mart 5, 2015 Zainteresovan, 824 postova Prijavi odgovor kao problematičan Recite mi kada se isprazne karburatori kako da motor povuce benzin u creva i napuni karburatore? Ima na slavini normal, rezerva i skroz gore kada se postavi kao trebalo bi tada da napuni karburatore, ali nece. Jel treba postaviti slavinu na gore i sacekati 5min pa vratiti slavinu dole i pokusati upaliti motor ili paliti motor dok je slavina gore okrenuta pa kada upali motor da se brzo vrati na normal? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2324 Napisano Mart 5, 2015 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan to se zove prime, kada gorivo prolazi kroz slavinu bez vakuuma koji pravi motor kada radi. ne znam gde se to nalazi na gs500 al ga ima. oko 30s je sasvim dovoljno za karbove da se napune. jesi pogledao nivoe? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<FOCUS> 69 Napisano Mart 5, 2015 Zainteresovan, 824 postova Prijavi odgovor kao problematičan Meni nece da napuni, valjda zato sto imam malo goriva u rezervoaru. Istocio sam karburatore da srafove za ispust vidim kakvi su pa su sada prazni karburatori. Nisam stigao da vidim nivo, hladno i kisa pada. Mozda u subotu kada stane kisa, skinucu filter vazduha, upaliti motor i povericu da li prska gorivo iz desnom karburatora, a pogledacu i nivo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<FOCUS> 69 Napisano Mart 8, 2015 Zainteresovan, 824 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo nivo goriva u desnom karburatoru, ali na centralnom stenderu? A levi karburator nisam mogao da izmerim jer je neko zategao sraf za ispust goriva i navoj pukao, stavicu Reinzosila na rupu, samo ne znam kako cu izmeriti nivo na levom karbu kada curi kada odvrnem sraf malo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2324 Napisano Mart 8, 2015 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan visok ti je nivo na desnom, preliva. ako se dobro secham, treba da je u ravni i do 2mm ispod visine chantre. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<FOCUS> 69 Napisano Mart 9, 2015 Zainteresovan, 824 postova Prijavi odgovor kao problematičan Treba da izmerim i na levom pa da uporedim jer mi je i leva svecica malo garava. Znaci da savijem metal malo ka gore sto drzi iglicu kako bi ranije iglica zatvorila gorivo. Provericu i iglicu da li je ostecena. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<FOCUS> 69 Napisano Mart 10, 2015 Zainteresovan, 824 postova Prijavi odgovor kao problematičan Izmerio sam nivoe goriva bez stendera centralnog. Izgleda da oba prelivanju. Jel treba da bude nivo u ravni ili ispod? Da li pise u onom manual-u? I kada budem malo podigao iglicu, hocu morati i smesu da korigujem? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<FOCUS> 69 Napisano Mart 11, 2015 Zainteresovan, 824 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ko me terao da cackam nivo, levi sam nekako spustio u novou casice, ali desni je nesto spusten skroz na pola casice i motor nece da uvlaci gorivo iz rezervoara. Uspricam gorivo i nakacim rezervoar, motor radi dok ima u crevima i ugasi se. Problem je desni karb, iglica deluje ok, ali onaj metalni deo sto stoji iglica na njemu sam spustio skroz dole kako bi iglica bila niza i kasnije zatvarala gorivo, ali uvek mi pokazuje nivo goriva na pola casice. Zbunjen sam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2324 Napisano Mart 11, 2015 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan Visina plovka. Iglice NE DIRAJ. Vrati ih gde si ih i nashao. Ima nachin za podeshavanje visine plovka. Lepo lenjir i meri. Gadjash u liniju gde se spajaju chantra i telo karburatora i do 2mm nizhe. Plovak se meri sa zatvorenoM iglom i da limchich tek dodiruje iglu. Google... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<FOCUS> 69 Napisano Mart 11, 2015 Zainteresovan, 824 postova Prijavi odgovor kao problematičan E sad mi kazes. U ranijim postovi sam napisao da cu limcic pomerati. Nema sanse da se vrati sada jer ne znam ni kako su bile, a limcic je savijan vise puta tako da se to ne moze vratiti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2324 Napisano Mart 11, 2015 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan Vech sam ti govorio da ne dirash iglice. Samo limche od plovka. Daj ozbiljno pogledaj kako se shta radi ovako chesh samo neshto sjebati... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<FOCUS> 69 Napisano Mart 11, 2015 Zainteresovan, 824 postova Prijavi odgovor kao problematičan Limce od plovka na kom stoji iglica. Pa to sam i dirao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ridjiww 15 Napisano Mart 11, 2015 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Suzuki GSF 600 S Bandit Prijavi odgovor kao problematičan Ma sta tolika fama oko tih iglica nediraj,nedira, pa i ako ih dirne moze i da ih vrati tu nista nemoze pogresit. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<FOCUS> 69 Napisano Mart 11, 2015 Zainteresovan, 824 postova Prijavi odgovor kao problematičan Razmisljam sad da nisam iglicu kontra stavio pa zato nivo ne moze da se podigne iako limcic na plovku podesavam. Ne mogu nigde da nadjem snimak da se lepo vidi kako iglica ide. Sa jedne strane iglice ima zicica na koju se kaci na plovak, da li ta zicica ide blize plovku ili ka spolja? Na 35:10 na snimku prica koja strana ide, ali ne vidi se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<FOCUS> 69 Napisano Mart 13, 2015 Zainteresovan, 824 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sredio sam nivoe, sada su tacno u liniji lonceta. Motor nije hteo da se upali zbog jbn slavine, u rezervoaru je bilo goriva da se vozi na "normal", a kada se poveze rezervoar na creva i uspricam gorivo, motor radi dok ima goriva u crevima i ugasi se, nece vakum da povuce gorivo iz rezervoara jer kao nema dovoljno goriva, pa sam morao da sipam skoro pola rezervoara da bi slavina dopunjavala karburatore. Nisam stigao danas da se provozam i pregledam svecice koje su boje, u nedelju cu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<FOCUS> 69 Napisano Mart 16, 2015 Zainteresovan, 824 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kada sam smesu podesio na 2&1/4 kruga po manual-u i smanjio nivoe goriva u loncetu karburatora, smanjila se i potrosnja goriva. Danas sam presao oko 110km i usput proverio potrosnju na otvorenom putu. Pre je trosio 4.35 na 100km, a sada 3.85L. Jel klizite sa sedista ili je moje od starosti se uglacalo pa ko god sedne zali se kako "leti". Ne znam da li da presvucem novom eko kozom... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2324 Napisano Mart 16, 2015 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan e to je to bato, a kako radi? jel sad lepo prede? ja sam klizao, al sedishte staro 20 god... pretapaciraj sa eko kozhom za 500din, sam, treba ti materijal lepak i klamerica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<FOCUS> 69 Napisano Mart 16, 2015 Zainteresovan, 824 postova Prijavi odgovor kao problematičan Posto sam smesu dirao, uradio sam i sinhronizaciju. Super se cuje motor, ne trokira, lepo navlaci, bas sam uzivao danas u voznji, a vetar je otkidao koliko je duvao. Na proslom motoru sam presvlacio sediste jer je bilo tvrdo, a nisam mogao ispod da stavim sundjer pa sam pravio novu presvlaku, ali nisam koristio lepak, samo klamericu ili heftalicu, kako se vec zove. http://www.lorencic.rs/0cache/bb339ac7983ec7b4032441ab04654203.jpg Mislis da lepkom zalepim uglove, da lepo legne, a koji lepak da koristim OHO hehe. Super lepak nebih a i trebalo bi mi 30 tuba sto ne izadje jeftino i lepi brzo, mogu napraviti "mehurice Djole" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<FOCUS> 69 Napisano Mart 18, 2015 (promenjeno) Zainteresovan, 824 postova Prijavi odgovor kao problematičan Koju boju presvlake za sediste mi preporucujete (crven motor)?Crno je najbolje, crveno necu sigurno. Ali ovako ima li neka boja sa "strucnim" nazivom da je neko kupovao, da lepo izgleda... Mecem slike kada ga odradim... Promenio Mart 18, 2015 član <FOCUS> Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2324 Napisano Mart 18, 2015 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan Crno, uzmi eko kozhu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Phenom 168 Napisano Mart 18, 2015 suzuki rider, 365 postova Lokacija: Bogatić Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam na mom gs-u malo klizao prema napred... Valjda zbog nagiba sedista, ne verujem da je do materijala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2324 Napisano Mart 18, 2015 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan kog crnog nagiba sedishta? meni nije klizalo imao sam fabrichko sedishte... imam negde rep i sedishte za stari model ako nekome treba, za neku sichu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<FOCUS> 69 Napisano Mart 18, 2015 Zainteresovan, 824 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kliza se u svim pravcima. Presvlaka je uglacana skroz i glatka na dodir. Kliza i suvozac. Presvukao sam sediste sa eko kozom crna boja. Koristio sam samo onu heftalicu, ispalo je odlicno, bez trunke mehura. Materijal me kostao 300din, a mogao sam dva sedista odraditi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...