dragan66 126 Napisano Octobar 6, 2010 Svrati ponekad, 331 postova Lokacija: Beograd -Kaludjerica Motocikl: H H-Crni Prijavi odgovor kao problematičan Znaci da se resiti to sa viljuskom. A koliko je tebi to smetalo ako uzmemo u obzir da nisi malo presao? Da, da ...mana je premekana prednja viljuška...samo gušće ulje i to je to, zadnji amortizer se šteluje , ima sedam položaja...zategni ga na najjači ako voziš sam . i leži ko pegla...upravljiv, malo troši, extra koči, ima plivajući prednji disk, što nema ni noviji GPZ, ima zadnji disk, vazdušno hladjenje, i sa dobro uštelovanim karbovima vuče ko lud...ali većina skoro uvezenih GS-a ima blokadu u karbovima a da to sadašnji vlasnici ne znaju....odnosno saznaju kad odu kod majstora da ih prešteluju ili očiste..... Sve u svemu pravi sirotinjski motor..daje mnogo, za veoma malo i jeftino održavanje...!!!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan66 126 Napisano Octobar 6, 2010 Svrati ponekad, 331 postova Lokacija: Beograd -Kaludjerica Motocikl: H H-Crni Prijavi odgovor kao problematičan ali potorshnja BG do NS 3L ... sve ima svoje Beograd - Užice (211 km) jedva stalo goriva za 700 din, pun kofer, ja i suvozač, tank torba..a sada bi mogao da se javi novi vlasnik da kaže koliko mu troši... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan66 126 Napisano Octobar 6, 2010 Svrati ponekad, 331 postova Lokacija: Beograd -Kaludjerica Motocikl: H H-Crni Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam provozao drugarovog gs-a kad smo isli na Kopaonik,ali mi se uopste nije dopao,a jos je njegov u izuzetnom stanju.Sto se odrzavanja tice,veci je manijak od mene,ja bar ne perem motor posle svakog izlaska iz garaze ;D Jednostavno-to nije to!!! E sad...ima ljudi kojima se svidja i njima bih rado preporucio...docu za vugla ;D ;D ;D Pa da ti kažem,, ne teba mi doca ... kad sam kupovao motor opcija mi je bila ili gpz ili gs...probao sam puno gpz i svi su bili kante, ...ne računajući magnet koji je kod njih boljka...ali to ne znači da je to loš motor...jedino im je ovde duša izvadjena ...i jedina razlika izmedju gpz-a i gs je vodeno hladjenje...i par konja ....ali je ta klasa i jedan i drugi se prave 15-ak godina i opstaju na tržištu ....agregat iz gpz-a je u KLE, EN500...znači agregati koji opstaju ... Svi motori su dobri....samo ima boljih.... Ako ne nosim alat,, i ako bez razmišljanja smem da odem gde poželim......znači da imam dobar motor a ime i oznaka nije bitna.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svemirko 75 Napisano Octobar 6, 2010 Svrati ponekad, 210 postova Lokacija: Beograd Motocikl: suzuki dr 650 rs, suzuki gs500e Prijavi odgovor kao problematičan Apsolutno se slazem da ne treba robovati markama. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DEJAN ZEMUNAC 9 Napisano Octobar 6, 2010 Svrati ponekad, 220 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan ali potorshnja BG do NS 3L ... sve ima svoje Beograd - Užice (211 km) jedva stalo goriva za 700 din, pun kofer, ja i suvozač, tank torba..a sada bi mogao da se javi novi vlasnik da kaže koliko mu troši... ;D od kad sam ga uzeo od tebe do prvog tankanja sam presao 280 km,sipao sam do cepa (bukvalno!!!) i platio 1070 dinara! ;D ;D ;D ;D ;D a malopre sam ostao bez goriva ne znam kako,presao sam skoro 300 km (isao sam u nedelju do bele crkve,uglavnom 120) i stade... a da,ima rezervoar 17 lit!!!! :o :o :o :o sto se mene tice,PREZADOVOLJAN!!!imam poverenja u motor,sto je najbitnije,vuce solidno,koci odlicno,a posto sam ranije vozio mz-a (cvaja) provalio sam da skoro i ne moram da kocim,samo spustim u nizu! ;D malo mi je bilo cudno na otvorenom putu i nisam se jos navikao... ;D ;D ;D preko zime cu mu raditi vile,menjacu mu semeringe,taman i da mu sipamo malo vise ulja (gusceg) da bude malo tvrdji napred,menjam gumu pa cu tek onda da se vozim sa njim! po krivinama naravno... ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlada185 56 Napisano Octobar 6, 2010 Svrati ponekad, 330 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Black Adder F4isport Prijavi odgovor kao problematičan A kolika je rezerva u rezervoaru? Da znam za nedaj boze u nekoj nedodjiji ako se nadjem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DEJAN ZEMUNAC 9 Napisano Octobar 6, 2010 Svrati ponekad, 220 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan A kolika je rezerva u rezervoaru? Da znam za nedaj boze u nekoj nedodjiji ako se nadjem. po bikez.com 3.5 litara :o :o :o :o ;D ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlada185 56 Napisano Octobar 6, 2010 Svrati ponekad, 330 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Black Adder F4isport Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rajevic ks 32 Napisano Octobar 14, 2010 U prolazu, 81 postova Lokacija: Krusevac Prijavi odgovor kao problematičan Ovde stvarno ima svasta da se vidi i cuje,,neki hvale, neki kude........... GS je proverena masina,kvalitetna i izdrzljiva,redovno odrzavanje,i nema brige(za pametnog je i komarac muzika). Svako kupuje motor koji moze da odrzava ,da registruje i vozi, a ne kupuje motor da bi mu "DRUGARI" rekli da je dobar i da ga tapsu po ramenu,da kupi nesto cemu ce robovati ceo zivot,da ne ide na odmor da bi kupio gumu ,zamenio lanac.............. Ja vozim suzuki vazdusaru stari 27god, i ima bolji agregat od pola motora u mom gradu,i boli me kita sta ce mi ko reci. Ja volim motore i vozim iz ljubavi,znam vise o njima nego pola ovde sa foruma ali se ne dupetam i ne hvalim nego cenim i postujem svakog i svaciji motor,cenim i one koji voze motor od 10000e i imaju u opremi jos 5000e, a i onog sa MZom ili APNom u farmerkama jer i on je deo ekipe.......... Da ima tata 5000eura da mi da za motor znao bi sta bi kupio ,ali dok mi ne da vozim i cuvam ono sto imam.......Bitno je da volis da vozis a onda ti nije bitna snaga,godine i dizajn........ako na te detalje gledas jebes motor nije to za tebe.........Sve ovo sam napisao ,zbog nekih gore navedenih postova i komentara i ne zelim da se niko nadje uvredjen jer sam iskren i ne volim filozofiju i tripovanje...... Sa malo para GS nemas bolji,a izvinjenje zbog skretanja sa teme.POZZ 31 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stafford 3 Napisano Octobar 14, 2010 U prolazu, 63 postova Motocikl: Honda seven fifty Prijavi odgovor kao problematičan Podrzavam sve sto si napisao.Izgleda da je sve manje pravih bajkera.Pozdrav . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DEJAN ZEMUNAC 9 Napisano Octobar 14, 2010 Svrati ponekad, 220 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Ovde stvarno ima svasta da se vidi i cuje,,neki hvale, neki kude........... GS je proverena masina,kvalitetna i izdrzljiva,redovno odrzavanje,i nema brige(za pametnog je i komarac muzika). Svako kupuje motor koji moze da odrzava ,da registruje i vozi, a ne kupuje motor da bi mu "DRUGARI" rekli da je dobar i da ga tapsu po ramenu,da kupi nesto cemu ce robovati ceo zivot,da ne ide na odmor da bi kupio gumu ,zamenio lanac.............. Ja vozim suzuki vazdusaru stari 27god, i ima bolji agregat od pola motora u mom gradu,i boli me kita sta ce mi ko reci. Ja volim motore i vozim iz ljubavi,znam vise o njima nego pola ovde sa foruma ali se ne dupetam i ne hvalim nego cenim i postujem svakog i svaciji motor,cenim i one koji voze motor od 10000e i imaju u opremi jos 5000e, a i onog sa MZom ili APNom u farmerkama jer i on je deo ekipe.......... Da ima tata 5000eura da mi da za motor znao bi sta bi kupio ,ali dok mi ne da vozim i cuvam ono sto imam.......Bitno je da volis da vozis a onda ti nije bitna snaga,godine i dizajn........ako na te detalje gledas jebes motor nije to za tebe.........Sve ovo sam napisao ,zbog nekih gore navedenih postova i komentara i ne zelim da se niko nadje uvredjen jer sam iskren i ne volim filozofiju i tripovanje...... Sa malo para GS nemas bolji,a izvinjenje zbog skretanja sa teme.POZZ sve sto si napisao je na mestu,a posebno boldovano Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rajevic ks 32 Napisano Octobar 14, 2010 U prolazu, 81 postova Lokacija: Krusevac Prijavi odgovor kao problematičan Pisem ono sto osecam,mislim i cenim nista drugo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlada185 56 Napisano Octobar 14, 2010 Svrati ponekad, 330 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Black Adder F4isport Prijavi odgovor kao problematičan Ovde stvarno ima svasta da se vidi i cuje,,neki hvale, neki kude........... GS je proverena masina,kvalitetna i izdrzljiva,redovno odrzavanje,i nema brige(za pametnog je i komarac muzika). Svako kupuje motor koji moze da odrzava ,da registruje i vozi, a ne kupuje motor da bi mu "DRUGARI" rekli da je dobar i da ga tapsu po ramenu,da kupi nesto cemu ce robovati ceo zivot,da ne ide na odmor da bi kupio gumu ,zamenio lanac.............. Ja vozim suzuki vazdusaru stari 27god, i ima bolji agregat od pola motora u mom gradu,i boli me kita sta ce mi ko reci. Ja volim motore i vozim iz ljubavi,znam vise o njima nego pola ovde sa foruma ali se ne dupetam i ne hvalim nego cenim i postujem svakog i svaciji motor,cenim i one koji voze motor od 10000e i imaju u opremi jos 5000e, a i onog sa MZom ili APNom u farmerkama jer i on je deo ekipe.......... Da ima tata 5000eura da mi da za motor znao bi sta bi kupio ,ali dok mi ne da vozim i cuvam ono sto imam.......Bitno je da volis da vozis a onda ti nije bitna snaga,godine i dizajn........ako na te detalje gledas jebes motor nije to za tebe.........Sve ovo sam napisao ,zbog nekih gore navedenih postova i komentara i ne zelim da se niko nadje uvredjen jer sam iskren i ne volim filozofiju i tripovanje...... Sa malo para GS nemas bolji,a izvinjenje zbog skretanja sa teme.POZZ sve sto si napisao je na mestu,a posebno boldovano Stvarno svaka ti je rec zlatna.Jeste mali off, al bice bolje.Imacemo celu zimu za diskusiju kad zaveje. Pozz! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rastko Nis 2 Napisano Octobar 15, 2010 U prolazu, 72 postova Lokacija: Nis - DURLAN SITY Prijavi odgovor kao problematičan pre svega veliki repect za Iron Raya i njegov post...Kao sto on rece kupis motor koji mozes da odrzavas i da vozis a ne neki na kome izgledas zajebano a ne mzoes ni ulje da mu promenis....gs-a nisam imao ,ali sam ga probao i za njega samo reci fale,ako mi izleti povoljno mozda ga i uzmem za sledecu sezonu,nikad se nezna.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Toro 1 Napisano Decembar 26, 2010 U prolazu, 26 postova Prijavi odgovor kao problematičan Treba mi mala pomoc. Zna li ko jesu li dimenzije teleskopa (cevi) prednje viljuske iste na GSu '99-to i '02-go godiste? Ima li razlika izmedju njih i moze li se stap sa '99. ugraditi na '02.? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10465 Napisano Decembar 27, 2010 Hronični Motociklopata, 7315 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan nema razlike, indenticne su, a jedina razlika je u gornjem trokutu, to jest drzac volana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Toro 1 Napisano Decembar 27, 2010 U prolazu, 26 postova Prijavi odgovor kao problematičan Znaci mogao bi da ostavim svoju levu koja je ok i da ugradim desnu od '99-og godista? A razlika u gornjem trokutu je pretpostavljam sto je kod mene napravljen da nosi guvernalu, a na starijima da nosi heblove, zar ne? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1076 Napisano Decembar 29, 2010 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan Neikid mi se ne dopada ali zato je S verizja prelepa meni je cak lepsa od gpz-a (imao sam priliku da ga vozim) Oba motora su sirotinjska tj mogu da se nadju za male pare a dosta pruzaju za te novce Slazem se sa predhodnim postovima vozi sta ti se najvise dopada i ne gldedaj sta ce ti neko reci za izgled to je individualno. Krizaje ucinila svoje sve je vise caffe race-era vise sede no sto voze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano Januar 20, 2011 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan mozes da ubacujes stapove, teleskop je 99% isti, pogledaj ako nisu isti modeli moguce je da im i solje nisu iste, u tom slucaju rasturis ceo stap i prepakujes ga. Meni je gpz ruzan ko qrac dok mi se gs svidja, vozim ono sto mogu finansijski da izdrzim i molim lepo, trenutno vozim kineza i zadrzacu ga iako kupim drugi motor. Vozio sam bandita 600, horneta 600, jesu dobri, idu, zvuk izgled ali mi se ne svidja razlika u registraciji od oko 5.000-6.000 din i odrzavanje, tako da cu verovatno neki GS da pazarim, veci i stabilniji od mog kineza. Da ima kineza kao moj u vecoj varijanti, kupio bih ga bez razmisljanja, a vozaca tipa ovo je sranje ja vozim "marku" su oni koji odredjuju kvalitet po ceni, ne kazem da su svi takvi ali ima ih. Pratim temu kao potencijalni buduci GS-ovac. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stojke 1 Napisano Januar 23, 2011 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: G. Milanovac Prijavi odgovor kao problematičan ali potorshnja BG do NS 3L ... sve ima svoje Beograd - Užice (211 km) jedva stalo goriva za 700 din, pun kofer, ja i suvozač, tank torba..a sada bi mogao da se javi novi vlasnik da kaže koliko mu troši... ;D 700 din benzina po ceni od 117,4 din je 6 litara. Ti si sa 6 litara presao 211 km, znaci: 6x100/211=2,84 litara na 100 km.Ljudi i ja vozim GSa, uradjen servis, maximalno odrzavan, sam bez stvari, otvoren put, do 120 km/h i potrosnja mi nikad ne pada ispod 3,5... GS je prepoznatljiv po tome sto je mali potrosac, ali u ovu potrosnju od 2,84 l/100km ne mogu da verujem. Aj nek kaze neko da treba da poverujem ili jos bolje nek mi kaze sta da uradim na mom GSu da tako malo trosi. Bas bih voleo to da vidim. PS. Vozim GS 500E vec 2 godine i prezadovoljan sam, presao je 50 000 km, od toga sam ja presao 10 000 i nisam nijedan kvar imao. Perfektan motor, jeftin je (pri kupovini, odrzavanju, potrosnji i registraciji). Sve sto je potrebno da meni i mojim potrebama i primanjima odgovara u celosti. POZDRAV ZA SVE GSovce 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10465 Napisano Januar 24, 2011 Hronični Motociklopata, 7315 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan ali potorshnja BG do NS 3L ... sve ima svoje Beograd - Užice (211 km) jedva stalo goriva za 700 din, pun kofer, ja i suvozač, tank torba..a sada bi mogao da se javi novi vlasnik da kaže koliko mu troši... ;D 700 din benzina po ceni od 117,4 din je 6 litara. Ti si sa 6 litara presao 211 km, znaci: 6x100/211=2,84 litara na 100 km.Ljudi i ja vozim GSa, uradjen servis, maximalno odrzavan, sam bez stvari, otvoren put, do 120 km/h i potrosnja mi nikad ne pada ispod 3,5... GS je prepoznatljiv po tome sto je mali potrosac, ali u ovu potrosnju od 2,84 l/100km ne mogu da verujem. Aj nek kaze neko da treba da poverujem ili jos bolje nek mi kaze sta da uradim na mom GSu da tako malo trosi. Bas bih voleo to da vidim. PS. Vozim GS 500E vec 2 godine i prezadovoljan sam, presao je 50 000 km, od toga sam ja presao 10 000 i nisam nijedan kvar imao. Perfektan motor, jeftin je (pri kupovini, odrzavanju, potrosnji i registraciji). Sve sto je potrebno da meni i mojim potrebama i primanjima odgovara u celosti. POZDRAV ZA SVE GSovce Ja sam 2 sezone vozio GS , nekako mi se PREmalo cini ta potrosnja od 3l i ispod 3l, moj GS je imao blokadu na 25kw, masovita voznja, do grada-po gradu, 80-140kmh nije trosio vise od 4,6l vise puta mereno, a na otvorenomje ispod 4 litre, ali nikako ispod 3litre Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano Januar 24, 2011 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan mozda ako se vozi na otvorenom 80-100 km u max stepenu prenosa, zasto da ne? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stojke 1 Napisano Januar 24, 2011 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: G. Milanovac Prijavi odgovor kao problematičan Vozio sam ja mog posle servisa, 6 brzina otvoren put, oko 90 do 110 km/h, magistrala, sve na vrh gasa, stao na pumpu i na 102 km sam dosuo 3,5 litara... Znaci to mu dodje neki minimum. I samo ja na motoru i ranac na ledjima (80 kg ukupno). A po gradu mi trosi oko 5-6 litara, mada to je kod svakoga vozaca drugacije. Zavisi od svega i svacega. Guzva, semafori, upali-sauh-ugasi i tako nekoliko puta na dan itd. Aj bre nek se jave malo GS-ovci i nek napisu koju rec o svom motoru (o potrosnji konkretno, po gradu i po otvorenom, ali samo ko je merio kako se meri, nikako otprilike). PS. Bas bi bilo dobro nastelovati ga da bude ispod 3 litra u ovoj ekonomskoj krizi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2004 Napisano Januar 24, 2011 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan http://www.spritmonitor.de/en/overview/48-Suzuki/598-GS_500.html?vehicletype=2&powerunit=2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10465 Napisano Januar 24, 2011 Hronični Motociklopata, 7315 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan http://www.spritmonitor.de/en/overview/48-Suzuki/598-GS_500.html?vehicletype=2&powerunit=2 Mogu reci da je sasvim realan ovaj sajt, za GS500 kada od svih 10 stranica uzmas prosek, na petoj stranici ispada 4,5 litre sto je otprilike i tacno, bas sto se tice mog starog GS-a. A sto se tice moje sadasnje masinke VFR750 , prosek kaze oko 6 - 6,5 litara ,nadam se da je ovo tacno , vecina Hondista mi je od prilike istu cifru rekli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...