Disko Nindža 10639 Napisano Octobar 15, 2019 Hronični Motociklopata, 7384 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Pa... nije uljara Uljni hladnjak imaju samo restajling modeli 2001 godista pa na gore i to onaj "F" model sa maskom i oklopom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 12151 Napisano Octobar 21, 2019 Drug član, 1308 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan On 15.10.2019. at 14:35, Biker-Boy je napisao: Pa... nije uljara Uljni hladnjak imaju samo restajling modeli 2001 godista pa na gore i to onaj "F" model sa maskom i oklopom. Jeste u pravu si,ovaj je stariji,moj je bio F 2004 godiste i imao sam taj uljni hladnjak.Ja sam se s njim navozao 50000 bez problema.Od kvarova freilauf-zamenio rolere i novi regler od @Arakis za sve to vreme. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10639 Napisano Octobar 21, 2019 Hronični Motociklopata, 7384 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Jako je zahvalna ta GS masina, proizvodila se od pocetka 80ih u GSX400E pa kasnije narasla u GS500E do 2005-6 ,nebi ga toliko dugo proizvodili da ne valja. Kontam da verovatno moze i obicnom GS-u golacu da se ubaci taj uljni hladnjak, to bi mnogo koristilo masini, da joj olaksa rad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gajdar 178 Napisano Novembar 4, 2019 Svrati ponekad, 120 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F650GS Twin (800), BMW G310GS Prijavi odgovor kao problematičan Ima neko za GS nosac zadnjeg kofera? Moze u kompletu sa nosacima za bocne, a moze i samo za top case. Ili gde da potrazim gotove? Pre nego izaberem varijantu da majstori prave... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rax84 5 Napisano Januar 5, 2020 U prolazu, 18 postova Lokacija: Topola Motocikl: Suzuki GS500E Prijavi odgovor kao problematičan Imam jedno pitanje ako neko moze da mi pomogne. Zamenio bih satove sa mog gs-a. Nasao sam povoljno satove od bandita gsf600 ali ne znam da li pasuju. Ima li ko iskustva sa ovim? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darkofly 7 Napisano Februar 5, 2020 U prolazu, 35 postova Lokacija: Niš Motocikl: Suzuki GSX600F Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko moze da mi pomogne , treba mi korman za gs-a? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7947 Napisano Februar 7, 2020 Drug član, 2474 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan On 5.2.2020. at 18:49, darkofly je napisao: Da li neko moze da mi pomogne , treba mi korman za gs-a? Ako vec menjas stavi LSL-ov, puno bolji osecaj upravljanja! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darkofly 7 Napisano Februar 8, 2020 U prolazu, 35 postova Lokacija: Niš Motocikl: Suzuki GSX600F Prijavi odgovor kao problematičan On 2/7/2020 at 3:28 PM, Gile_Extremeboy said: Ako vec menjas stavi LSL-ov, puno bolji osecaj upravljanja! On 2/7/2020 at 3:28 PM, Gile_Extremeboy said: Ako vec menjas stavi LSL-ov, puno bolji osecaj upravljanja! Gde mogu da kupim ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7947 Napisano Februar 8, 2020 Drug član, 2474 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan KupujemProdajem | Praktično sve... M.KUPUJEMPRODAJEM.COM Preko dva i po miliona oglasa, na jednom mestu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darkofly 7 Napisano Februar 9, 2020 U prolazu, 35 postova Lokacija: Niš Motocikl: Suzuki GSX600F Prijavi odgovor kao problematičan Pregledao sam na KP to sto ima ne odgovara zato i trazim pomoc ovde ,ako neko moze konkretno da mi pomogne dobro bi mi dosla pomoc, Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
raps 1421 Napisano Februar 9, 2020 Zainteresovan, 460 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: kawasaki zephyr 550 Prijavi odgovor kao problematičan Koje ti je godiste gs? Imas li na gs-u fabricke nosace ili treba da ih nabavis? Ako imas fabricke, mislim da ti treba korman precnika 22mm. Ne mora da bude bas od suzukija, ja sam stavio yamahin. Ako treba da nabavis i nosace kormana, onda mozes da prosiris izbor i na druge precnike (obicno je to 28mm)... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7947 Napisano Februar 9, 2020 Drug član, 2474 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, raps je napisao: Koje ti je godiste gs? Imas li na gs-u fabricke nosace ili treba da ih nabavis? Ako imas fabricke, mislim da ti treba korman precnika 22mm. Ne mora da bude bas od suzukija, ja sam stavio yamahin. Ako treba da nabavis i nosace kormana, onda mozes da prosiris izbor i na druge precnike (obicno je to 28mm)... Oprezno! Nemozes Tek tako menjati precnik, kako ces kaciti prekidace I rucicu gasa na 28 ako su konstruisane za 22? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
raps 1421 Napisano Februar 9, 2020 Zainteresovan, 460 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: kawasaki zephyr 550 Prijavi odgovor kao problematičan pre 6 minuta, Gile_Extremeboy je napisao: Oprezno! Nemozes Tek tako menjati precnik, kako ces kaciti prekidace I rucicu gasa na 28 ako su konstruisane za 22? Ma sve moze kad se hoce Slazem se sa tobom, ali pitanje svih pitanja je da li je gs fabricki imao korman ili kolega hoce da stavi korman umesto heblova... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darkofly 7 Napisano Februar 9, 2020 U prolazu, 35 postova Lokacija: Niš Motocikl: Suzuki GSX600F Prijavi odgovor kao problematičan Suzuki je 1992 i imam heblove na njemu , nabavio sam sve za zamenu, nosaci su 22 mm, ostalo mi je samo da nadjem tj nabavim korman Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drtommy 549 Napisano Februar 9, 2020 Zainteresovan, 495 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Honda ST1100 Pan European Prijavi odgovor kao problematičan Jedan od boljih volana po položaju za vozača je od tomosa 15. Imaš da kupiš nov po pristupačnoj ceni, a deo gde idu ručice je dovoljno dugačak da stanu svi prekidači i ogledala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PetkovicBecej 133 Napisano Februar 9, 2020 Svrati ponekad, 215 postova Lokacija: Becej Motocikl: Honda cb 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ništa bez TOMOS-a. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
raps 1421 Napisano Februar 9, 2020 Zainteresovan, 460 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: kawasaki zephyr 550 Prijavi odgovor kao problematičan @darkofly jesi li pogledao lucas-ove kormane na kp? cini mi se da ih ima u raznim velicinama... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darkofly 7 Napisano Februar 15, 2020 U prolazu, 35 postova Lokacija: Niš Motocikl: Suzuki GSX600F Prijavi odgovor kao problematičan Jesam i lucas sam pogledao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex011 156 Napisano Februar 27, 2020 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Gsx600f Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, evo konacno da se pohvalim svojom prvom pravom masinom Procitao sam kompletnu temu i dosta toga naucio od vas... Nadam se da cu se fino nauciti i lepo uvozati.. Motor sam pazario u Septembru ali sam tek pre par dana zavrsio sredjivanje i ulepsavanje, jer je bio prilicno zapusten kod prethodnog vlasnika. 5 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 2015 Napisano Februar 27, 2020 Drug član, 1067 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Lep GS, jedan od lepsih primeraka. U zdravlju da ga vozis. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PetkovicBecej 133 Napisano Februar 27, 2020 Svrati ponekad, 215 postova Lokacija: Becej Motocikl: Honda cb 500 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast, čestitam i da se nauzivas u voznji. Lepo si ti ovo sredio. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 10739 Napisano Februar 27, 2020 Drug član, 1551 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast, motor je kao lutka! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10639 Napisano Februar 27, 2020 Hronični Motociklopata, 7384 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast, motor je za primer Jedina zamerka je na nosac kofera, jako je spusten, trebalo je da ide iznad migavaca ne ispod. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex011 156 Napisano Februar 28, 2020 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Gsx600f Prijavi odgovor kao problematičan Pre 14 sati, Biker-Boy je napisao: Svaka cast, motor je za primer Jedina zamerka je na nosac kofera, jako je spusten, trebalo je da ide iznad migavaca ne ispod. Hvala, hvala Nosac je dosao uz motor pa se nisam licno mnogo pitao, Seba ga je napravio tako spustenog tako da je sada ta pozicija ali svakako hvala na komentaru, svaka sugestija je dobrodosla ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lomitelj 5814 Napisano Februar 28, 2020 Drug član, 1538 postova Prijavi odgovor kao problematičan Na ovom modelu sam polagao i baš mi je prijao. Lepo se vozi. Svako dobro s njim ti želim. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...