Jump to content

Moto Zajednica

Rax84

Članovi
  • Broj tema i poruka

    18
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Lokacija
    Topola
  • Motocikl
    Suzuki GS500E

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

Rax84's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

5

Reputacija u zajednici

  1. Pozdrav. Ponovo ja sa pitanjima i problemima. Naume, progoreo mi je auspuh. Da li pase auspuh od nekog drugog suzukijevog modela. Nesto nisam ljubitelj da kupujem ove kineske akrape. A za gs je problem sto ide ceo auspuh od izduvne glave do kraja topa. Mozda neko da mi preporuci nekog majstora?
  2. Pozdrav drugari. Jos jedno pitanje. Da li pasuju cajgeri od nekog drugog modela na gs 500e? Recimo od gsf ili mozda od nekog kawasakija, yamahe,...?
  3. Drugari, zanima me gde bih mogao da nabavim ove "pastetice" "nosace" "gumice" (ne znam kako bih ih nazvao) za gs500e?
  4. Sad je bilo. Dok se ne pocepaju ove, nema druge mozda tek kasnije progledam i ja
  5. Kao sto rekoh, ovaj motor sam vozio SAMO sa ovom velicinom guma... i znam kako se ponasa. Ne bih da ponovo menjam. Mozda sledeci put. Za sada sam zadovoljan kako se motor ponasa
  6. Moguce. Za sad neka bude ovako. Nisam nikad vozio na "fabrickim podesavanjima" da bih znao da ocenim razliku. Jbg, prethodni vlasnik je stavio nove u toj dimenziji, a kako se jos uvek upoznajem za masinom (ranije sam vozio mz etz150) nisam smeo da eksperimentisem.
  7. Drugari, ja ipak nisam poslusao savet i kupio sam siroke gume za GS-a. 120\70 napred i 160\60 nazad. Takve su bile i kad sam kupio. Obuo sam ga u MITAS TOURING FORCE. Prvi dan kad budem slobodan, slikacu kako izgleda.
  8. Moguce... Mada, gume su relativno mlade, i nisu istrosene od voznje, tj, sare su jos ok. Ali su izgorele po rubovima, pretpostavljam od stajanja... u svakom slucaju, necu da mislim, nova guma je ipak nova guma. Sta mi preporucujete od proizvodjaca? A za dimenziju, cu jos malkice da razmislim. Cini mi se da sam procitao u fabrickom uputstvu da moze 150/70.
  9. Ko je stavio, ne znam, ha sam ga tako kupio. Izgleda mocno, nema sta... Ali mi se cini da je 160 ipak previse. A opet, ono sto fabrika preporucuje, deluje mi "mrsavo" u odnosu na sadasnje stanje. Zato pitam za savet
  10. Ma GS je dobar, zahvalan motor. Ja kad sam kupovao, bio sam malo skeptican. Delovao mi je mali. Vozio sam MZ-a ETZ150. Iako manja kubikaza, motor izgleda veci od GS-a. Ali posle prve voznje, vidim da je GS dosta ozbiljnija prica. E sad, piranje za upucenije u vezi guma. Na mom motoru su Metzleler Roadtec Z8 Interact gume. 120/70 ZR 17 napred i 160/60 ZR 17 nazad. Tako je kupljen. Treba da menjam, dotrajale vec. Koje gume mi preporucujete i da li da smanjim sirinu zadnje na 150/70. Ne prelazim neke preterano velike daljine, mahom sam u krugu od 50 km i mozda jednom godisnje odem na duzi put od 300km. I to je sve regionalni putevi, nema autoputa ili magistrala.
  11. Ove su mozda jos bolje, nisam ih do sad video, a ni koristio
  12. Kada sam kupio moj GS, na njemu je bila LED sijalica, mada loseg kvaliteta. Svanuli mi se kad sam stavio obicnu H4. E sad, znam da postoje i kvalitetne LED, sa hladjenjem. Vidjao sam na nekim automobilima, bas jako bljeste. Sad ko voli, ja ne. GS je napravljen za halogenu H4 i mislim da daje sasvim dobro svetlo. Ja sam stavio OSRAM DAYBRAKER... Jesu malo skuplje ali su dobre.
  13. Ako razumes engleski. U sustini, mozes da sipas i 15w50 posto motor verovatno neces voziti na temperaturama ispod -10°C. Bitno je samo da ne mesas ulja. Na primer, u motoru je 10w40 a ti dospes 10w50 ili 15w50. To NIKAKO nemoj da radis. Ja cak izbegavam da mesam ista ulja razlicitih proizvodjaca
  14. Lep. Slican kao moj... Koje godiste su vasi motori? Moj je '96.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja