acim 766 Napisano Septembar 28, 2010 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano Septembar 28, 2010 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Kamikaza, sta drugo reci! Tuzno je sto ima napaljenih klinaca koji ovo probaju videvsi od njih :-[ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2324 Napisano Septembar 28, 2010 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan aj shto che ubije sebe, nego che nekoga sa sobom "pod ruku" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aky 239 Napisano Septembar 28, 2010 Zainteresovan, 649 postova Lokacija: Zemun Motocikl: BMW K1300R, Yamaha X max 300 Prijavi odgovor kao problematičan au looood čovek Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mrva 541 Napisano Septembar 28, 2010 Zainteresovan, 728 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Prijavi odgovor kao problematičan Debilcina, nece taj dugo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Septembar 28, 2010 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Nema svrhe komentarisati. Pratićemo Crnu hroniku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Septembar 28, 2010 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan do jaja idem ja ovo da probam sad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Septembar 28, 2010 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan au,,kolki je dugacak ovaj ruski bulevar....velika bre ta moskva. a sto se njega tice... svako nosi svoj krst,neko manji neko veci,, rusijan ghoust rajder bacuska bre ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Septembar 28, 2010 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan http://www.bjbikers.com/smf/index.php?topic=11656.msg934568#msg934568 Bre Acime, stalno kasnis! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzambo 86 Napisano Septembar 28, 2010 Architect, 341 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Tracer 7GT Prijavi odgovor kao problematičan Au kako se provlaci :o ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Septembar 28, 2010 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan pa ipak je to R1 a ne BMW evo ja se vratio sa test voznje i shvatio sam 1. mi ovakve puteve cemo imati 2045te ili mozda nikad 2. dobra je muzika u klipu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Septembar 28, 2010 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Bre Acime, stalno kasnis! Ta tema sa video klipovima je krajnje nepregledna i gotovo niko ne komentariše klipove, a to nije ni moguće na efikasan način jer se u principu i ne zna koji klip komentarišeš. Zato i ne pratim tu temu, u principu, pa nisam ni video da je ovo već neko zakačio. A i kako sam rekao, tamo niko nije komentarisao ovakav stil vožnje, niti je neko uvideo da ne treba ovako voziti. Moje je mišljenje da je ta tema sa video klipovima za neki totalni offtopic, a da je forum "Motoristi na drumu" pravo mesto gde treba raspravljati o načinu vožnje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Septembar 28, 2010 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan au,,kolki je dugacak ovaj ruski bulevar....velika bre ta moskva. Moscow's longest street is Varshavskoe Shosse (Warsaw avenue) and it is 21 km long - totally inside the city Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Septembar 28, 2010 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan evo ja se vratio sa test voznje i shvatio sam 1. mi ovakve puteve cemo imati 2045te ili mozda nikad 2. dobra je muzika u klipu Zaboravio si: 3. bilo je premalo točkarenja ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Septembar 28, 2010 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan svaka mu cast...ali mislim da ja mogu brze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Septembar 28, 2010 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan pa bilo je malo i nesto bzv to sve se odigo do pola vage... trebao je malo i nebo da snimi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Septembar 28, 2010 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan svaka mu cast...ali mislim da ja mogu brze Jedino ako kupiš Afriku ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Septembar 28, 2010 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan aj shto che ubije sebe, nego che nekoga sa sobom "pod ruku" neku trudnu zenu sa detetom u kolicima koja pokusava de predje auto put ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2324 Napisano Septembar 28, 2010 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan aj shto che ubije sebe, nego che nekoga sa sobom "pod ruku" neku trudnu zenu sa detetom u kolicima koja pokusava de predje auto put ;D ne mora biti autoput... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Septembar 28, 2010 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan pa ne mora biti ali JESTE Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bane-shadow 9 Napisano Septembar 28, 2010 U prolazu, 31 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Pa ti reče da ne može 2 glave,tamo gde je dozvoljeno 40. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Herr Bane 21 Napisano Septembar 28, 2010 Svrati ponekad, 177 postova Lokacija: Beograd - Jug Motocikl: Kawasaki GPZ 500s Prijavi odgovor kao problematičan Au, al je gužva u toj Moskvi... :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aki 86 Napisano Septembar 28, 2010 Super heavyweight, 641 postova Lokacija: Nis Motocikl: BMW F700 GS Prijavi odgovor kao problematičan glup i motor i vozac ;D + imao srecu ovaj put ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Septembar 28, 2010 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan pa najbolje da svi voze R wanna-be kao sto je naked motor sa maskom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
skijash 246 Napisano Septembar 28, 2010 If in doubt, go flat out., 472 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM exc 300, Aprilia RS250 Prijavi odgovor kao problematičan Ludilo, samo ovako i može da se vozi po ovakvoj gužvi ;D Snimak je ubrzan, š`a se ložite ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...