Jump to content

Moto Zajednica

Srbija Vodopadi I Dobri Ljudi

Recommended Posts

• Drug član, 3019 postova
  • Motocikl: CBR 1000F - Bedevija

Sjajno. Uzivao sam.

Najlepsi Pegasus kog sam video /valjda zato sto i ne lici na njega ;)/.

Za Olju tri put URA sto je vukla onu rancinu.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1942 postova
  • Motocikl: Strom 650 xt

Odlican putopis. Volim kad neko pise sta dozivljava na putu a ne samo tehnicke podatke i statistiku. Uzivao sam citajuci. Steta samo nisi obisao vodopad 15km od Pirota koji je veci  od ovih koje si obisao. Nalazi se 50m od asvaltnog puta. Zove se bigarski vodopad i cudi me da ti to pirocanci nisu spomenuli. A prosao si skoro pored njega  :(

PS: U Prokuplju nemas svecice da kupis ali zato sigurno ima akumulator. Sledeci put ponesi bjb adresar sa sobom  ;D pa se javi kolegama sa foruma bar kad ti je potrebna pomoc.

• Drug član, 2888 postova
  • Motocikl: Kliks

Auh Bajone al`  si natovario Bajonetu ?!  Svidja mi se tvoj avanturisticki duh !  :)

... Moj drug kaže zato što je vodopad neka vrsta pražnjenja prirode i da se čovek tako takođe oseća pored njega.

Odlican putopis. Volim kad neko pise sta dozivljava na putu a ne samo tehnicke podatke i statistiku. Uzivao sam citajuci. Steta samo nisi obisao vodopad 15km od Pirota koji je veci  od ovih koje si obisao. Nalazi se 50m od asvaltnog puta. Zove se bigarski vodopad i cudi me da ti to pirocanci nisu spomenuli. A prosao si skoro pored njega  :(

PS: U Prokuplju nemas svecice da kupis ali zato sigurno ima akumulator. Sledeci put ponesi bjb adresar sa sobom  ;D pa se javi kolegama sa foruma bar kad ti je potrebna pomoc.

Samo mu je trebao i taj treci. Ne bi akumulator izdrzao ni do Nisa.  ;D

• U prolazu, 1 post

UPRAVO SAM PROCITAO TVOJU PRELEPU PRICU.IGROM  SLUCAJA MAJSTOR VULE JE I MOJ DOBAR DRUG.PRICA TI JE POUCNA DA BI LJUDI VIDELI KAKO I UNUTRASNJOST SRBIJE IMA SVOJIH VREDNOSTI.STO SE TICE NASEG VULETA ON JE JEDNOSTAVNO-TAKAV.POZ RAKA IZ NISA

• U prolazu, 83 postova
  • Motocikl: Suzuki GSF600 s

Svaka cast na putopisu,nisam ih do sada citao ali posto mi je kolega preporucio da ih pocnem citati ja sam ga i poslusao tako da se nisam pokajao ni najmanje.Vidim lepa ova nasa zemlja majka Srbija

• Podržavam 1

• Drug član, 1604 postova
  • Motocikl: SUZUKATI SV650N

ovo je ono što sam tražio! ne za mene već da moja žena pročita, nebi li bolje videla šta je prava stvar! pročito/pregledo u jednom cugu, odlično uradjeno!

• Podržavam 1

• Zainteresovan, 530 postova
  • Lokacija: Zrenjanin - Pertovgrad - Veliki Bečkerek - Nova Barselona
  • Motocikl: Honda CRF 1100 Africa Twin adventure sport

Super putopis.

Ipak najveći pozdrav majstor Vuletu!!! Svaka čast MAJSTORE! Odličan primer za sve nas i da se zapitamo da li bi i mi postupili isto kao on u takvoj situaciji.

• Podržavam 1

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja