komaNS 338 Napisano Septembar 25, 2010 Svrati ponekad, 367 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: Nema :,-( Prijavi odgovor kao problematičan U četvrtak 23 posle tri nedelje konačno uspevam da sednem na motor.Ova sezona je inače bila jako veliko sranje za mene,em nisam imao para da posetim neke meni interesantne skupove,em vreme je bilo odvratno,drugari sa kojima sam se vozao prošle sezone prodali motore,sve u svemu bezveze.Elem dočekam četvrtak popodne nemem nikakve obaveze nego da dam sebi oduška.Krenem iz firme(gde inače držim motor) sa pojasom i kacigom od opreme ali dužim putem kući da ručam,da se presvučem i uzmem opremu i da krenem u vožnjicu po Sremu.Duži put je značio da idem tranzitnim putem se Podbare preko Novog Bulevara na Liman.Novosađani znaju ,da pojasni za ostale to je onaj put ispod dva podvožnjaka između Merkura i OMV pumpe.Idem iz pravca OMV pumpe ka Merkuru prolazim prvi podvožnjak 17h gužva kao i obično ja se pravim pametan vozim između kola (valjda želja prevelika ,nalet adrenalina) brzina 60-70km/h ugleda ispred sebe lika na nekom "ČUDNOM"motoru i krenem da ga stignem da vidim motor .Čovek vozi levom trakom i ja mu prilazim sa leve strane međutim u jednom momentu shvatam da sam mu u mrtvom uglu ,a da on ide sve bliže ivici razdelnog ostrva.ja se pomeram još više u levo i polako oduzimam gas jer na tom delu puta nevredi kočiti jer je tu non stop mokar kolovoz i to je kanalizacija u pitanju tako da nemožeš stajati ko čovek ,a ne zakočiti.međutim počinjem točkom da kačim bankinu i u roku stotinki motor me baca sa sebe onako kako samo motor ume i ja letim prema kolima koja dolaze iz suprotnog pravca.Padam na asvalt levom stranom tela i kacigom udaram o isti,Da napomenem SHIRO kaciga odrađuje posao odlično međutim Sam Gospod Bog mnogo bolji posao odrađuje spašivši me neznam ni sam kako od bar 4-5 kola koja su išla direktno na mene.Sećam se udarca o asfalt koji je smešan naspram nemoći koju sam osetio dok sam klizao prema kolima koja mi dolaze u susret ,a ja samo gledam kako će bukvalno preći preko mene jer nemaju gde da se sklone.klizao sam se nekih 20tak metara i čim sam se zaustavio sklonio sam se na ostrvo i vratio se do motora da ga ugasim.Ljudi počeli da staju pitaju jel sve ok ,a govorim da jeste neznajući ni sam šta sam preživeo.Bilans na kraju je sledeći:Hematom na levoj butini veličine šake,hematom na kuku ,nagnječenje rebara jer sam pao na ruku kojom sa ustvari nesvesni zaštitio rebra tako da me boli cela leva strana,manji bol u kompletnoj ruci od ramena do šake i par ogrebotina na istoj.Kaciga oguljena kompletna leva strana. Motor slomljena dva migavca prednji i zadnji levi,desni retrovizor,gornja leva plastika prednje maske ,pukla leva dekla i blok pošto je bio udarac u jedan od šrafova na dekli Sve u svemu mislim da sam jako dobro prošao. p.s. posebno hvala dvojici momaka na sivoj R1 (05-07g) koji su se vratili i ako su prošlii da se uvere da sam ok i pomogli mi da sklonim motor sa ostrva.HVALA momci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 1045 Napisano Septembar 25, 2010 Drug član, 1101 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Samo nek' si ti ziv i zdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
enco 52 Napisano Septembar 25, 2010 Svrati ponekad, 327 postova Prijavi odgovor kao problematičan Brz oporavak ipak je sve dobro proslo !!Nemam ni ja vremena ali sve se nadam bice jedne sezone ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 7257 Napisano Septembar 25, 2010 Drug član, 3078 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno si prosao, slavi drugi rodjendan. Sto se tice hematoma, nikako ih ne shvataj olako, obavezno idi kod lekara da ti prepise neke lekove za razbijanje hematoma. Mazanje hepalpanom, pod obavezno!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KIZA73 80 Napisano Septembar 25, 2010 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: N.Beograd blok 45 Motocikl: Honda CBR 600 f3 Prijavi odgovor kao problematičan Srecan rodjendan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ponoćni jahač 1912 Napisano Septembar 26, 2010 Drug član, 981 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Suzuki GSX 750 Inazuma Prijavi odgovor kao problematičan Živ bio! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kypck 188 Napisano Septembar 26, 2010 Друг члан, 636 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Srecan rodjendan Bukvalno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IVAN0607 4 Napisano Septembar 26, 2010 U prolazu, 35 postova Lokacija: nis Motocikl: beverly 200 Prijavi odgovor kao problematičan Da si nam ziv i zdrav jos 100 god Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DEJAN ZEMUNAC 9 Napisano Septembar 26, 2010 Svrati ponekad, 220 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan stomak mi se prevrnuo od citanja kao sto neko napise,srecan rodjendan,i da se sto pre vratis na motor! pa makar i bez plastika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13592 Napisano Septembar 26, 2010 Ne silazi, 7590 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro je, ziv si! Brz oporovak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Septembar 26, 2010 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan dobro si prošao. sudbina? pre bi reko "jebla te radoznalost" ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
komaNS 338 Napisano Septembar 26, 2010 Svrati ponekad, 367 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: Nema :,-( Prijavi odgovor kao problematičan Guja011 brate upravu si i ja kontam da nisam normalan A to SUDBINA to je u kontekstu da jedino tako mogu da objasnim kako kuckam sada na tastaturi(čitaj:živ) i drugo objašnjenje ne postoji.Hvala drugari na lepim željama i definitivno ću zapamtiti 23.09.2010 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
El Muerte 355 Napisano Septembar 26, 2010 Svrati ponekad, 474 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: XV 250 Prijavi odgovor kao problematičan Samo da si ti nama ziv i zdrav ostao pa da mozemo da se kuckamo sa tobom. Sve ostalo je nebitno. Ziveo.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
speed_runner 12 Napisano Septembar 26, 2010 AntiFabrikanT , 65 postova Lokacija: Beograd Motocikl: match not found Prijavi odgovor kao problematičan Dobro si prosao. Ajd pa brz oporavak zelim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MajorSoul 141 Napisano Septembar 27, 2010 Ducati Power, 813 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 Super Adventure S :) Prijavi odgovor kao problematičan dobro si prošao. sudbina? pre bi reko "jebla te radoznalost" ;D +1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladacbrpc25 162 Napisano Septembar 27, 2010 Svrati ponekad, 370 postova Lokacija: Beograd//Novi Beograd Motocikl: Honda cbr 600 f2 Prijavi odgovor kao problematičan nek si ti nama ziv i zdrav i manje radoznalosti sledeci put Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada GS 190 Napisano Septembar 27, 2010 Zainteresovan, 709 postova Lokacija: Banovo Brdo - Beograd Motocikl: BMW 1200RT Prijavi odgovor kao problematičan 23. 09 ti je drugi rodjendan.....polako sledeci put... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mozart junior 330 Napisano Septembar 27, 2010 Ne vozi brze nego sto tvoj andjeo cuvar moze leteti., 113 postova Lokacija: vs-ns Motocikl: ,yamaha tzr 125 Prijavi odgovor kao problematičan brz oporavak zelim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...