Duke 25 Napisano Septembar 29, 2010 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Z900 Prijavi odgovor kao problematičan Za ovaj TM znam da ne može da se registruje pa nema šta da traži u ovoj priči, a za ove druge voleo bih da znam u kojoj radnji mogu da se kupe novi godišta 2009 ili 2010. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1041 Napisano Septembar 29, 2010 Drug član, 3005 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Probao.... Vozio..... Najstrasniji mi je bio zvuk!!!!! Kao da su prosuo saku srafova u AGREGAT!!!!!! IDE!!!! CUPA!!!! LETI!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan x 70 Napisano Septembar 29, 2010 Zainteresovan, 560 postova Prijavi odgovor kao problematičan Za ovaj TM znam da ne može da se registruje pa nema šta da traži u ovoj priči, a za ove druge voleo bih da znam u kojoj radnji mogu da se kupe novi godišta 2009 ili 2010. Montiras far,stopaljku,sirenu i mozes da registrujes bilo koji motor. XR se normalno registruje. http://cdn.bjbikers.com/images/imported/Tf/NkVFc_p41100574011183.jpg/ Maico 685 Supermoto,ima sve potrebno za registraciju,takodje. Inace,tezak je101kg. TM SMM 530. http://img.photobucket.com/albums/v79/SpikeHammer/TM530SMM.jpg TM SMX 660. http://www.motos.gr/gare%202009/sm_nazionale_italiko_4os_2009/serafini_mail.jpg TM SMX 700. Inace,naslov teme je Husaberg i koliko sam ja razumeo autora ove teme,odnosi se na sve modele(Cross/Enduro/SuperMoto) ovog proizvodjaca,bez obzira na model i godiste. Takodje,Husaberg se ne moze kupiti nov u prodavnici,kod nas. Spontano je pocelo,uporedjivanje Husaberg motora sa drugim proizvodjacima. Ti si nabrojao nekoliko KTM-ova,ukljucuji i svoj motor,naveo njihovu snagu i pitao,ima li neki jaci... Ja ti dao par primera. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan x 70 Napisano Septembar 29, 2010 Zainteresovan, 560 postova Prijavi odgovor kao problematičan Meni najzanimljiviji model... FE390 http://image.dirtrider.com/f/features/web_extra/141_0912_2010_husaberg_fe_390_red_bull_romaniacs/31355814+pheader_460x1000/141_0912_01_ih+2010_husaberg_FE_390+jimmy_lewis_at_red_bull_romaniacs.jpg http://4.bp.blogspot.com/_ngPK24iQMjI/Sv68s5moVbI/AAAAAAAAKEE/WM2BmaPfsYQ/s400/2010-Husaberg-FE390-2.jpg http://www.redbullromaniacs.com/typo3temp/newstmb2_200_0SV_REDBULLROMANIACS_090817_0238.jpg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 673 Napisano Septembar 29, 2010 Drug član, 1126 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Husaberg su osnovali ljudi koji su radili u Husquarni, izdvojili se i osnovali firmu za sebe,nakog cega je postale deo KTM grupacije. Kod nas redak motor,ali bi isto kao i vecina ovde voleo da cujem iskustvo o istom. Mislim da su to bili inzenjeri koji se tad nisu mogli pomiriti prodajom Husquarne i osnovali novu firmu a na kraju opet ih progutao KTM. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 673 Napisano Septembar 29, 2010 Drug član, 1126 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ivane ja skroz zaboravio da Maico postoji,stvarno odavno nisam cuo za njega i nisam znao da i dalje rade.Naravno da sam mislio na sve tipove (Cross/Enduro/SuperMoto) pa ocekujem da neko iznese utiske o svakom po malo.Novi jednocilindrasi 390,450,570 su uveli novine u konstrukciji,polegnut cilindar,smanjene ziroskopke sile,centralizovana i manja masa... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bogdan 145 Napisano Septembar 29, 2010 Zainteresovan, 763 postova Lokacija: Donji Milanovac Prijavi odgovor kao problematičan Simon69 , jel me to oci varaju ili ima samo jednu kariku , nista strugajuca , mazajuca..... Lupi jos neku sliku unutrasnjosti ako imas . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 673 Napisano Septembar 29, 2010 Drug član, 1126 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan To je slika uljne karike sto je pukla,stavicu kasnije jos koju slicicu.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 673 Napisano Septembar 29, 2010 Drug član, 1126 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Na celu klipa je oznaka ELKO proizvodjaca,ima dve karike i nema balansosovinu.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Septembar 29, 2010 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi pa o cemu vi pricate? ne moze se porediti takmicarski i ulicni motori nije isto kad ulje i servis radis na radne sate i na 5000km pa nije ni logicno da isto idu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bogdan 145 Napisano Septembar 29, 2010 Zainteresovan, 763 postova Lokacija: Donji Milanovac Prijavi odgovor kao problematičan Nema balans osovinu a tolka klipcina , iskacu plombe iz zuba , ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 673 Napisano Septembar 29, 2010 Drug član, 1126 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi pa o cemu vi pricate? ne moze se porediti takmicarski i ulicni motori nije isto kad ulje i servis radis na radne sate i na 5000km pa nije ni logicno da isto idu Ja samo iznosim detalje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vidra Boy 2 Napisano Octobar 2, 2010 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: Loznica Prijavi odgovor kao problematičan Gledao sam nesto na phsupermoto, kazu da ovi 625/640/660 opasno podivljaju kad im se izvadi ta balans osovina, ako sam dobro razumeo, ali im se naravno servisni intervali i zivotni vek dosta skracuju i dosta dosta vise vibriraju, tako da ne cudi sto ide tako dobro ako nema balans osovinu i jos nema ni elektrostarter(mislim na husaberga). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Octobar 2, 2010 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam danas provozao KTM 450 EXC preradjen u sm i motor ide skoro isto ko i moj tj poteze u startu malo jace jer ima dosta veci zadnji lancanik ali zato na vecim obrtajima nema snage jedina stvar koja mi se svidela je tezina tj osecaj je kao da vozim nekih 250ccm ili manje jer se tih 35kg razlike bas osete ali to je velika prednost na offroadu i uzevsi u obzir servisne intervale ne vidim razlog zasto bi to neko radije kupio nego 690 osim ako ga nije namenio bas za stazu pa nece mnogo da ga vozi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 673 Napisano Octobar 5, 2010 Drug član, 1126 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Opet KTM... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 673 Napisano Novembar 27, 2010 Drug član, 1126 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Evo jedna slicica prethodno pomenutog BERGa: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 207 Napisano Novembar 27, 2010 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan Husaberg su osnovali ljudi koji su radili u Husquarni, izdvojili se i osnovali firmu za sebe,nakog cega je postale deo KTM grupacije. Kod nas redak motor,ali bi isto kao i vecina ovde voleo da cujem iskustvo o istom. Mislim da su to bili inzenjeri koji se tad nisu mogli pomiriti prodajom Husquarne i osnovali novu firmu a na kraju opet ih progutao KTM. Ukratko istorijat ove marke: Kada je Husqvarna prodala svoje moto odeljenje Cagivi 1988 godine vrlo brzo je premještena proizvodnja u Italiju jer je Husqvarna postala dio MV Aguste (tada i ona pod vlasništvom Cagive) Neki inžinjeri koji su ostali da žive u Švedskoj a radili su u Husqvarni, na čijem čelu je bio Thomas Gustavsson, odlučili su da sami počnu da prave motocikle. Da bi pokazali da su šveđani svi Husaberg motocikli imaju plavo-žutu boju (boje sa švedske zastave) Kao maloj kompaniji trebalo im je nešto sa čime bi se pobili na tržište. Tako su prvi počeli raditi nešto do tada nezamislivo, lagane četvorotaktne takmičarske motocikle. Kao maloj kompaniji non stop je bilo problema sa likvindošću, a u tim uslovima, iako tehnički odlični motocikli, sa kvalitetom se nisu mogli pohvaliti, tako da ih 1995 godine preuzima KTM. Godine 2003 godine kompletna proizvodnja seli se u Austriju u KTM-ove pogone, ali trkačko odelenje ostaje u Švedskoj. Švedska vojska je koristila neke Husaberg motocikle u svojim redovima. Od prošle godine prvi nude u sepermoto/enduro klasi koncepciju sa položenenim jednim cilindrom. Zanimljivost: KTM preuzima njihovu kraticu: ,,rady to race'' te je od tada kratica za Husaberg: ,,4 stroke force'' Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5361 Napisano Decembar 5, 2010 Integrisan, 13056 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Nije samo što je jak nego je i 40 kila lakši od spomenutog UFF-ovog i 20-ak od istog godišta LC4-660 supermoto. Ova generacija ima origanalne Husabergove motore. Malo dorađene za par godina pod KTM-om. Za iste pare mogu da kupim RMZ-a pa da ga sam motardujem ili par godina starijeg motardovanog. Isto važi i za CRF-a i YZ-F-a. A kilaža tu negde. U Madžarskoj su 2700 do 3000 poslednje godište FS650. I pojavljuju se po 1 - 2. Bio je jedan za 2500 navodno "kao nov" ( ) ali je nestao dok si reko piksla. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ftj 349 Napisano Decembar 6, 2010 Svrati ponekad, 323 postova Lokacija: bgd Motocikl: ktm duke 690 Prijavi odgovor kao problematičan Ima na polovnimautomobilima jedan 96o god FE600 supermoto za 2k eur. Husaberg mi deluje baš hardcore i orijentisan samo za stazu a kolko sam gledao cene novog ispadne čak i skuplji od ktma. Rado bih ga provozao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stankovic.93 12 Napisano April 14, 2011 U prolazu, 8 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: Honda CBR929RR Prijavi odgovor kao problematičan Imao sam priliku da vozim bas taj motor vise puta.... ja sam odusevljen, nemam komentara.... tesko da bi mu na crtu mogo stati bilo koji sm u toj klasi! CUDO OD MOTORA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 673 Napisano April 15, 2011 Drug član, 1126 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Imao sam priliku da vozim bas taj motor vise puta.... ja sam odusevljen, nemam komentara.... tesko da bi mu na crtu mogo stati bilo koji sm u toj klasi! CUDO OD MOTORA Nemoj tako,nisi probao druge... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stankovic.93 12 Napisano April 15, 2011 U prolazu, 8 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: Honda CBR929RR Prijavi odgovor kao problematičan pa dobro to si upravu... ali sam citao o njemu dosta... mogu da zakljucim da je u samom vrhu.. medju prvih 5 sm! to je neko moje misljenje, mozda gresim! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 673 Napisano April 15, 2011 Drug član, 1126 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan pa dobro to si upravu... ali sam citao o njemu dosta... mogu da zakljucim da je u samom vrhu.. medju prvih 5 sm! to je neko moje misljenje, mozda gresim! Ne gresis,zezam se ja... Mozda ga za vikend opet provozas... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stankovic.93 12 Napisano April 15, 2011 U prolazu, 8 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: Honda CBR929RR Prijavi odgovor kao problematičan haha, a jao znaci za vikend je verovatno gotov? )) odlicno... jedve cegam da opet cujem poznati zvuk! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano April 15, 2011 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan Ne gresis,zezam se ja... Mozda ga za vikend opet provozas... Stao sam u red Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...