Jump to content

Moto Zajednica

MTR kacige

Recommended Posts

• Drug član, 1015 postova
  • Motocikl: Honda CBR 900 RR

Ja imam ovu http://www.louis.de/_409d2fcb1d18d3a493ad1a7d6f9b27c9c2/index.php?topic=artnr_gr&article_context=detail&grwgr=150&wgr=837&list_total=7&anzeige=0&artnr_gr=204260 vise od godinu dana i zadovoljan sam, unutrasnji (suncani) vizir je po meni malo pre taman i to bi bilo sve sto je lose do 100km/h a posle je malo bucnija, meni ne smata ali citam da je to nekima bitno. Meni je bitnije sto je bela (ne greje se). Mislim da je odnos cena-kvalitet iznad ocekivanja naravno u korist kvaliteta! ;)

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 2422 postova
  • Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250

treba mi za devojku.

"bezi od toga" prihvatam samo uz obrazlozenje.

prvo moras da shvatis da sve sto kosta novo u radnji 50e ne moze da valjda. Imao sam mtr kacihu i jedino je lepa na oko ,uzasno neudobna i tvrda iznutra,magli,duva na sve strane....ma uzas.

• SuperStar, 1098 postova
  • Motocikl: MonsteR
  • Drug član, 1944 postova
  • Motocikl: Strom 650 xt

Meni je ova kaciga juce stigla na kucni prag za 40e + 400din provizije. Toliko mi je postar trazio.  ;D Postarinu izgleda placa firma preko koje sam narucio. Poslacu ti na pp ime i broj firme da ih ne reklamiram ovde. Donose i restposten.

http://www.louis.de/_203913cc268ec5304536aa4173a02b5e59/index.php?topic=artnr_gr&article_context=detail&grwgr=150&wgr=837&list_total=44&anzeige=3&page=0&artnr_gr=504860

Meni je ova kaciga juce stigla na kucni prag za 40e + 400din provizije. Toliko mi je postar trazio.  ;D Postarinu izgleda placa firma preko koje sam narucio. Poslacu ti na pp ime i broj firme da ih ne reklamiram ovde. Donose i restposten.

http://www.louis.de/_203913cc268ec5304536aa4173a02b5e59/index.php?topic=artnr_gr&article_context=detail&grwgr=150&wgr=837&list_total=44&anzeige=3&page=0&artnr_gr=504860

Posto mi je stiglo dosta pp-ova za kontakt firme napisacu i ovde. Restposten robu iz louisa donosi po narudzbini firma Moto centar Gajic iz Krusevca. Uzimaju 10% posto provizije  na snizenu cenu. Tel  037 493349.

• Drug član, 2317 postova

ok. ali ajde dajte misljenja i o ovoj probiker kacigi. ne deluje mi lose. devojka se vozi samo kada je toplo tako da ako magli i duva isprod brade nije toliko strasno .

devojka se vozi samo kada je toplo tako da ako magli i duva isprod brade nije toliko strasno .

najbolje njoj onda uzmi ovu

http://www.louis.de/_4082b2fbe12399d07a8f6bc202805dcff0/index.php?topic=artnr_gr&article_context=detail&grwgr=150&wgr=833&list_total=39&anzeige=0&page=0&artnr_gr=203304

i rešio si problem

;D

Primetio sam da devojkama mnogo smeta kad je kaciga malo teza a ova koju si naveo je prilicno teska.

• Svrati ponekad, 225 postova

Kod mene je isto. :)

Po kataloskim cenama sve,      10% plus samo na akcijske cene. :)

Znaci i ti donosis robu?

Ima li nekih kontakata?

Pozdrav, Nebojsa

• U prolazu, 62 postova
  • Motocikl: Kymco Agility City

Uzeo sam pre mesec dana MTR S - 811. Kaciga je odlična. Izuzetno prianja, a ne ostavlja "ožiljke". Isprobao sam i br. veću i br. manju. Jaaako je udobna. Ima dodatnu zavesicu za bradu, klasičan deflektor daha i unutrašnji sunčani vizir. Prezadovoljan sam! Sad je proleće, videćemo koliko će lufteri (dva čeona, sa odvodom ka temenu i jedan usni) biti efikasni na 40*C

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja