pajosk8 1 Napisano Septembar 1, 2010 U prolazu, 67 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Kawasaki Er-5 Prijavi odgovor kao problematičan Imam Kawasaki Er-5,i nisam nikada sam stelovao karbove (uvek majstor),pa bi da probam i ja sam malo oko toga...Ako moze neka pomoc,da ne pocinjem sam.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ojsfajl 393 Napisano Septembar 1, 2010 U prolazu, 60 postova Motocikl: klr Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno preporucujem majstora, najbolje nekog da ti dozvoli da gledas dok radi, jer treba i da ocistis, i da podesis rad na leru, i na gasu, i da nema zadrsku u obrtajima kad okrenes rucicu gasa, i sinhornizaciju karburatora i... Imas dosta literature i na netu, neki osnovni vodic bi bio boja svecice-treba da je oker, previse bogata smjesa-crna, brevise siromasna-zuta, i tako dalje i blize.... A kolko cesto ti to stelujes karb kad ti je ranije radio majstor? Jednom kad se podesi dobar je za ihahaj, jedino ako petljas sa izduvom ili usisnom kutijom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2384 Napisano Septembar 1, 2010 Andragog, 4961 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Štelovanjem Karb se ništa ne dobija ako nisu ostale stvari uradjene, ventili, filter vazduha, nove svećice... i tek tada karb, ali tada uglavnom ako je kompresija dobra ne treba karb da se pipa osim ako nije neko čačkao ? A ako jeste onda će se i majstori dobro nazezati dok ga ne ušteluju!!!!POZZZZ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
raptors 53 Napisano Septembar 2, 2010 Sensei servis, 347 postova Lokacija: Novi Sad, Beograd Motocikl: "viljuske"...al' na kardan! Prijavi odgovor kao problematičan + ti treba sinhronizator, na vakumetre, na "stubice" ..ima toga... :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mio 57 Napisano Septembar 2, 2010 Svrati ponekad, 116 postova Lokacija: ČaČaK Motocikl: zgodni BMW K100 Prijavi odgovor kao problematičan E tako se to steluje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pajosk8 1 Napisano Septembar 6, 2010 U prolazu, 67 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Kawasaki Er-5 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Septembar 6, 2010 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan Ja moj karburator nisam pipnuo, pa cak ni ispustio benzin iz lonceta od kada sam ga kupio....a imam preko 30000...ako radi karb se ne dira pa cak ni ne cisti..... Naravno ako zeza onda se mora, mada karbove uvek sjebe neki pametnjakovic koji misli da ce stvari biti bolje, ako se tu malo srafi i pajserise sto je van pameti.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ljuban 5 Napisano Februar 23, 2011 U prolazu, 63 postova Lokacija: Blok 33 Motocikl: PIaggio NRG Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja jedno pitanje pa ako nije na odmet, Hadje da kazem da uz pomoc foruma i mog entuzijazma sam vec 3 godine odrzavam svoj motocikl, naravno one stvari za koje nije potrebno iskustvo i fino podesavanje tako da nazovem. Interesuje me kada budem sledeci put cistio filter karb i to da li mogu samo preventivno da proverim vakume, naravno ne bih se upustao u štelovanje nego eto to da uradim, jer u firmi gde radim posedujem precizni digitalni manovauum metar pa me interesuje, gde se prikljuicuje crevce za merenje, nesto pamtim da kao da postoji neka cuca gde može da se nakači crevo i kolika razlika je tolerantna, tipa 10 milibara ili 50. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8475 Napisano Februar 24, 2011 nekrunisani kralj moto cigana, 3185 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan skineš ovo crevce Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ljuban 5 Napisano Februar 24, 2011 U prolazu, 63 postova Lokacija: Blok 33 Motocikl: PIaggio NRG Prijavi odgovor kao problematičan Jeste jutros sam i ja gledao po karbu, jos da utvrdim dozvoljenu razliku. Kako sam citao dalje po forumu nasao sam da to moze da se radi i sa silikonskim crevom sa tecnostu, pa onda ako je to relevanto onda je sigurno jako mala razlika, par milibara. Nisam siguran kako se prevode milibari u vodeni stub. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1036 Napisano Februar 24, 2011 Drug član, 2998 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Treba ti DvA manometra.... Da se uradi ODJEDNOM i kako TREBA, a to je ustvari samo SINHRONIZACIJA!!! Stelovanje smese i nivoa je drugi par OPANAKA!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ljuban 5 Napisano Februar 24, 2011 U prolazu, 63 postova Lokacija: Blok 33 Motocikl: PIaggio NRG Prijavi odgovor kao problematičan Dobro ali ja necu da ih sihronizujem, hocu samo da vidim da li su sinhronizovani. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...