Jump to content

Moto Zajednica

Kako nasha policija zaustavlja motoriste !!!

Recommended Posts

• U prolazu, 20 postova

Haha umro sam od smeha zamisljajuci u glavi scenu opisanu u prvom postu.  :D :D Inace zivim i M. Jevrosime i cesto skrecem iz Takovske u M. Jevrosime iz pravca glavne poste, gde je skretanje zabranjeno, i kad je pandur na raskrsnici ja mu u prolazu klimnem glavom 'nako iskusno, on meni isto tako i NIKAD me nije zaustavio, ne znam zasto, a to radim vec godinama i na dva i na cetri tocka skoro pa svakodnevno  mozda zato sto nosim modularnu kacigu, pa misli da sam njihov ??? ???

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 266 postova
  • Motocikl: 450MT

Covek je istraumiran pa ne zna sta radi, pred psihijatrisko stanje. :)

Prvo sto mi je palo na pamet kad sam procitao da ti je uzeo kljuceve je da zovem 92 i da prijavim kradju, s njim ne bih ni pricao, ostavio bi motor i cekao. :P

• Svrati ponekad, 106 postova

To je 100% bio ovaj pandur, ne znam da li je Mina bila akter i ove priče, ali nikad se ne zna  :D :D :D

pa ako je bila kod nas u MLadenovcu onda je bio ovaj ...jos ce da je optuze za pljacku banke :)

• Zainteresovan, 617 postova
  • Motocikl: Yamaha SR250 Honda NTV650

Dobar mu naglasak. I njega su mučenika priveli, verovatno su ga savatavali na isti način kao i on automobil. Pa kad su ga savatali isporčili ga na službovanje u Mladenovac. Mina, al onaj tvoj pandur domorodac ili se i kod njega dao naslutiti relikt iy yavicaja gde je fatao ovce na livadi, pa sad tako skače na motore?

• U prolazu, 49 postova
  • Motocikl: ZZR 1400

i meni se to desilo pre 2-3 meseca na raskrsnici Kneza Miloša i Nemanjine... bilo je i vike i dreke ...na kraju sam ga toliko iznervirao da je napisao prijavu po starom zakonu ( sl. list SFRJ)  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D tako da nema ništa od toga....

• BJB Maxi Scooter Club, 154 postova
  • Motocikl: yamaha majesty 250

Povodom vadjenja kljuca iz brave,setih se da sam na kiwiju imao daljinsko paljenje....Kapiram da bi se gadno zbunio kad bi video da motor radi a nema kljuca u bravi ;D  a mozda bi pomislio da sam cornu negde skuter pa bi me priveo bez rasprave.... 

• Drug član, 980 postova
  • Motocikl: Lep

Dzabe i da je uzela broj od znacke, stite se oni medjusobno i te kako.

Posto zivimo gde zivimo, pokusaj da se ne nerviras, nista drugo :(.

Mene je inace prosle goidne zaustavio dal pijan, dal drogiran ili jednostavno budala ne znam, kacio sam i prijavu posto je bio neki poprilicno pismen gospodin u plavom. Inace mi je iskocio na dva metra od motora, sva sreca pa sam isao polako.

• SuperStar, 1098 postova
  • Motocikl: MonsteR

Ne znam, nisam imao takva iskustva sa pubovima, uglavnom ne pricam puno sa njima, iizvadim isprave, ako treba alko test odradim i to i dovidjenja............verovatno bi burno reagovao da mi je oteo kljuceve kao sto je tebi..........zivimo gde zivimo, jebi ga............shit happens..........

Mada, svaki drugi /treci me pitao..........kako to da nikada nisi bio priveden ??? 8) I dalje ne kapiram poentu glupog komentara, al ajde.........samo "da da" i ariverderci.........

• Ne silazi, 6542 postova
  • Motocikl: đački pešački

Pre neki dan smo 2 klinca na skuteru, jedan bez kacige, ja sa suprugom i kacigama, obišli kolonu preko pune i stali na semaforu preko pešačkog malo niže, ćošak Ilije Garašanina i Takovske, pričali sa pozornikom i ništa. Isti manevar oboje od Skupštine do Lodona, opet na sred pešačkog i još sa policajcem komentarisali gužvu i kraj godišnjeg, odnosno početak školske godine i opet ništa. Oba nisu htela da maltretiraju klinca bez kacige čak ni ne znam dal su ih opomenuli. Očigledno ih ima raznih pa na koga se naleti. Ima nezgodnih raskrsnica ko kod mene u kraju, Miljakvac kod pošte, često prave zabunu jer im se učini da iz sporedne neko izađe na crveno pa prepadaju. Nisu svi vični svom poslu kao i ustalom mnogi na svom. Nije za opravdanje svakako, al stajanje na ulici u grotlu nije ni malo prijatno. Al to su izabrali pa im je obaveza da trpe i budu kako dolikuje. Posle prvog besa i gledanja ovog na kolovozima, sad mi dođe smešno kad ga zamislim kako se baca na motor i vadi ključ i Minu u čudu. Ista priča ko ono na OMV-u, mnogi misle da imaju prava da nas nipodaštavaju zbog svog nekog svog umišljaja ko što je ovaj mislio da je bilo crveno. Mnogo nas mrze ostali. Inače u toj raskrsnici neko uvek ostane na sred jer ga uvatilo crveno, napravi čep i blokira tako prolaz ovima sa boka. To je kažnjivo a uopšte više ne reaguju na to a tako me to zabijanje u punu raskrsnicu nervira.

• Drug član, 980 postova
  • Motocikl: Lep

Ima i normalnih naravno. Pre ovog majmuna, zaustavio me je jedan, covek me je zaustavio skroz po propisima, bio je kulturan, sve najnormalnije, ali dovoljan je i jedan pajser na deset normalnih i ode sve...

Ima i normalnih naravno. Pre ovog majmuna, zaustavio me je jedan, covek me je zaustavio skroz po propisima, bio je kulturan, sve najnormalnije, ali dovoljan je i jedan pajser na deset normalnih i ode sve...

Uvek je tako, što jedan kvari to sto ne može da opravi.

• Çelebi, 2415 postova
  • Motocikl: Imam

Jbt, nešto razmišljam, ne daj bože da mi se uvati za ključ od tenAka. Pa bilo bi gusto, majke mi. Priveli bi me garant al mu ne bi dao ključ, pa nema teorije.

Ma da, pogotovu kad je pogrešio ko kod Mine, kakvi ključevi i bakrači, to je grubo prekoračenje sa mogućom provokacijom neželjenog dešavanja dalje a sve zato što mu se učinilo i što ima pik na motore. Na sreću, nema ih više takvih, al zalomi se.

• Svrati ponekad, 195 postova
  • Motocikl: Kawasaki Er 6n

Trebala si ipak da mu zapises broj znacke, i da pocnes na sred ulice da simuliras jak stres, gusenje, polusrcani udar ili tako nesto. Da se skupe malo ljudi, pa onda pred svedocima da pocnes da vristis kako ti je oteo kljuc i kako ti pretura po novcaniku i tako... To je oprobana varijanta i 100% uspesna.

• Advanced DJ Member, 4305 postova
  • Motocikl: Šarulja queen RD04

Mina, nemoj sada da te mrzi da napises jedan mail PU Kevi Jevrosime..Samo da ga procita ko treba, dobice guster ribanje garant..

A za svedoke imas uvek pola BJB-a...minimum ;)

• Drug član, 1542 postova
  • Motocikl: XLV 1000
Министарство унутрашњих послова

Републике Србије

Сектор унутрашње контроле полиције

Булевар Зорана Ђинђића 104

11070 Нови Београд

Тел 011/31-31-840

факс 011/300-81-83

E-mail: sukp@mup.gov.rs

Izvor: http://prezentacije.mup.gov.rs/sukp/zalbe.html

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja