Arakis 5958 Napisano Avgust 7, 2012 Svakom po zasluzi, 12422 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Imamo i mogu samo da nam zavide Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1951 Napisano Avgust 7, 2012 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Da me Arakis ne grdi... Doneo juče novi komad iz servisa...i sad malena Aprillia pali ko Hvala još jednom Uspeo si da zamenis! Bravo! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
meex 16 Napisano Avgust 14, 2012 Zainteresovan, 548 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Malaguti Madison s200 Prijavi odgovor kao problematičan Bio danas, ugradio mi Rajko xenone i automat za odlozeno paljenje svetla, i ne bih mnogo trosio reci jer sve moze da se kaze u konstataciji da cu vrlo rado tamo da se vratim bilo zbog potrebe da se nesto radi ili neobavezno, na casicu razgovora... Sve pohvale za "Laborante"...;-) 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lad 207 Napisano Avgust 15, 2012 Svrati ponekad, 229 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: 4 cilindra :-))) Prijavi odgovor kao problematičan Poštujem i uvažavam svačije mišljenj-utisak,ali koliko mi je poznato preko 97% ljudi odveze motor iz laboratorije sa zadovoljstvom.Nije mi poznato da su nekom oborili motor s dizalice.O poštenju i drugarskoj atmosveri... ,ako nisi zadovoljan,ili ne mogu da odklone kvar čak ne naplaćuju(što je ovde retko poput belog medveda),inače moje i iskustvo prijatelja je vrlo dobro(čitaj odlično),a sve to uz dosta pametnih saveta. 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Avgust 15, 2012 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Koliko sam ja shvatio, kolega i jeste odvezao motor sa zadovoljstvom iz Laboratorije nego je to zadovoljstvo splasnulo kad je čuo cenu u Eurosumaru. Mene interesuje zašto postoji uvreženo mišljenje da je ovlašćeni servis najskuplji i da je najkvalitetniji? Ja ne mislim ni jedno ni drugo. Prosto, servis sa vrlinama i manama i svakako svojim cenovnikom. Mislite li da ćete lakše izgurati da vam nešto srede ako su vam sjebali u ovlašćenom? Sumnjam. I u labu će vam izaći u susret na reklamaciju. Ali složiću se sa zamerkom laborantima da je kolega na početku trebao da bude upoznat sa cenom usluge. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
b2man 236 Napisano Avgust 15, 2012 taraba, 612 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Koji te odrao? Onaj sedokosi ili onaj drugi? Zezam se druže. Nemam ambiciju bilo koga da branim ili napadam, ali mi nije jasno da niko nije potegao pitanje cene te usluge. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alex r6 193 Napisano Septembar 3, 2012 Drug član, 1192 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R6 Prijavi odgovor kao problematičan molio bi laboranta cika arakisa da mi kaze koliko je postavljanje i balansiranje gume ako ja donesem vec skinutu felugu sa motorkotacha Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lad 207 Napisano Septembar 4, 2012 Svrati ponekad, 229 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: 4 cilindra :-))) Prijavi odgovor kao problematičan Evo ako mogu ja da ti odgovorim,balansiranje 500 din,postavljanje 500din.Meni odrađeno max korektno. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2557 Napisano Septembar 7, 2012 Drug član, 1614 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Kakvo je radno vreme subotom ?Došao bih sutra,jel se zakazuje popravka ( grejači ručica) i kada radi Arakis? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5958 Napisano Septembar 7, 2012 Svakom po zasluzi, 12422 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Radimo i vikendom , biću tamo od 11:30 pa svrati da vidimo o čemu se radi. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5958 Napisano Septembar 7, 2012 Svakom po zasluzi, 12422 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Kmz10a_3.pdf Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1951 Napisano Septembar 8, 2012 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan A cemu to sluzi (a uz to i ne radi)? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bodymorph 181 Napisano Septembar 8, 2012 Svrati ponekad, 226 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FJ 1100 Yamaha Prijavi odgovor kao problematičan A cemu to sluzi (a uz to i ne radi)? To je Rajkova specijalna, ultra-mega, de-lux nova akcija.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
banconi 243 Napisano Septembar 8, 2012 Svrati ponekad, 219 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSX-R 1000 K4 Prijavi odgovor kao problematičan Ćao drugari, treba mi Xenon na dugom svetlu, pištalica za migavac i kakav-takav alarm na GSXR-u K4. Šta se tu može uraditi, i za koliko Črvenih? E da, i eventualno nosač navigacije... (12 V već imam ) Pozdrav, Bane Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Владимир 137 Napisano Septembar 8, 2012 Walter Sobchak, 115 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio X9 Evolution 500 Prijavi odgovor kao problematičan O ekipi sve najbolje. Momci sa kojima nikada nije dosadno. Ne znam da li je potrebno jos nesto dodati, sve je uglavnom receno u prethodnih ∞ postova. Sve u svemu, vidimo se ponovo. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5958 Napisano Septembar 9, 2012 Svakom po zasluzi, 12422 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Ćao drugari, treba mi Xenon na dugom svetlu, pištalica za migavac i kakav-takav alarm na GSXR-u K4. Šta se tu može uraditi, i za koliko Črvenih? E da, i eventualno nosač navigacije... (12 V već imam ) Pozdrav, Bane Imaš pp Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lad 207 Napisano Septembar 10, 2012 Svrati ponekad, 229 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: 4 cilindra :-))) Prijavi odgovor kao problematičan Dobro društvo danas(ko i obično) u Laboratoriji,laboranti,bgboki,monah,blind willy,brm-brm...iiiiiii Jager(afrikanac).Arakis mi ugradio utičnicu 12v a Jager asistirao da zaradi za kafu . 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brm-brm 846 Napisano Septembar 10, 2012 Zainteresovan, 617 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha SR250 Honda NTV650 Prijavi odgovor kao problematičan Ooo, a meni se ponovila matora yamaha - Pedja joj obukao nove lancanike i lanac. Posle duzeg vremena motorce mi se vise ne rita na ravnom 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
suvozac 7 Napisano Septembar 11, 2012 U prolazu, 26 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Cika Lajku i Cika `kubi sto su mi poplavili motoj i sjedili stluju danas. Sada mogu u pajkic da vozim devocice. Sjikao je cika Hogar Stlasni, pa ga mojim da stavi sjike da svi znaju da i moj motoj ladi. Laki USA P.S. Kiss i od tetke 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HOGAR STRASNI 1168 Napisano Septembar 11, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 507 postova Lokacija: Beograd - epicentar Motocikl: BMW R1150RT Prijavi odgovor kao problematičan Radi, radi sve u šesnaest...... Pozdrav za Lakija :zdravo: 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pižon 240 Napisano Septembar 12, 2012 Zainteresovan, 649 postova Lokacija: Beograd, Vinca Motocikl: yamaha FZ6 fazer Prijavi odgovor kao problematičan Za svaku pohvalu i preporuku... odlicni majstori, bajkeri, naj bitnije dobri ljudi!!!! Sta treba vise? 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Septembar 12, 2012 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Bogami, dobro smo se potrudili. Nije bilo lako ali smo uspeli. Najvažnije je da smo imali delove sad Laki može da se vozi tri sata u kontinuitetu. Abartovali smo mu bajk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nenad_dj 305 Napisano Septembar 12, 2012 Svrati ponekad, 265 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha fz1 Prijavi odgovor kao problematičan Zasto se scuba vec dva dana ne javlja na tel? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Septembar 12, 2012 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Masne ruke junačke 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bodymorph 181 Napisano Septembar 13, 2012 Svrati ponekad, 226 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FJ 1100 Yamaha Prijavi odgovor kao problematičan Masne ruke junačke tacno tako, zovi druge telefone na neki ce se neko javi.. jos nismo zaposlili sektretaricu da se samo tim bavi..... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...